Farligt!

Konstigt hur någe så farligt och riskfyllt kan vara så underbart, HÄSTRIDNING, en av de sportet med mest dödsfall. Det förstår jag en häst e sjukt kraftfull och vill den göra något, då gör den det! Jag har faktist aldrig gjort illa mig då jag handskats med hästar, lr oki jag har klämmt handen i boxen, fått en häst på foten med mera, fått en spark på benet, men det har slutat med ett blåmärke eller max ett skrapsår, jag har haft tur! Natta rammla av sin häst igår o bröt svanskotan, fatta hur smärtsammt det måste vara och svårläkt, kommer tyvär dröja innan hon kommer sitta på häst ryggen igen! och idag när kattja hoppa var det hon flög av över hindret och landade ¨på hinderstödet AJ!

Boy därimot skötte sig så fint så, jag komm undan med solsveda och en blåsa:D så jag är nöjd! Så sjukt skön träning att rida en gång  i veckan o verkligen terapi att få pyssla om honom och med tanke på vårat väder:D HAHA



Prommenera!

Ja börja dagen med en timmes prommenad, gick hem i käka! Sedan vart den en till 4 timmars prommenad med sara och hundarna! var dock så jävla varmt här, hundarna flåsade och jag gick i bara linne o svettades ihjäl......Men vi fick sååå fin utsikt=) Där skall jag gå oftare!! nu ska jag lägga mig i soffan skall upp tidigt o rida i morgon!!

Afro!

Igår dansade jag Afrodans, sjukt härligt afrikansk musik, massa trummor stora rörelse låg profil och MASSA svett! Helt underbar! man går in i sig o bara röra sig till musiken! ett tips testa det om det finns nära dig! man bränner mycket fett o svettas mycket!


Har sådan sjukt träningsverk i ryggen idag!

Idol!

Jag måste bara säga att jag Älskar Mia Törnblomni som inte läst hennes böckr gör det! hennes självbiografi är helt underbar! Jag skulle nästan kunna döda för att få gå på hennes föreläsningar, en sådan klok kvinna, jag fattar inte hur man kan gå igenom så mycket skit som hon var med om och gjort och komma ut som en sådan sprudlande, glad och lysande människa, man vblir lycklig bara av att se henne! så som jag sa LÄS hennes böcker!!



       

Helgen!

Ja helgen var suuuper mysig=) I ferdags var det ganska lugnt vi somnade fort var as trötta båda två!
Igår (lördag) var det först höganäs marknad, sjukt liten marknad men det var jätte fint väder o en tradition så vi drog dit! Sedan gick vi och åt, på KAJKANTEN i höganäs Måste dock ge dom sjukt dålig kritik! Dom som jobbade där var alla jätte trevliga! Men det fanns inga pris lappar alls vad deras buffé kosta, vi gissade väl ungefär på max 130kr.......vi kom typ 10 min innan buffen skulle stänga ALLT var kallt, även den som skulle vara varmt, det ända brödet som fanns var hårda små bitar, allt var helt enkelt det som vart kvar o typ skulle kastas, det var alltså inte särskillt gott men visst det gick i! sedan skall vi betala.......175kr per skalle för KALL mat! vi sa till om det att seriöst det priset för rester, hon ba "ja men det var ju buffe" OCH? maten skall väl ändå bara varm o ha samma standars som de första kunderna fick! nä dit går jag aldrig igen!!

Sedan kom jacob o sara o hämta oss skjussa hem oss o vi bestämmde att kl 8 på gylleneprag skulle vi träffas o käka! där var även Kattja och tre polare till dom! Jag var fortfarande mätt så åt bara gulaschsoppa, den smakade inte så bra utan typ bara HP sås BLÄ men men den gick ned!!! Det vart även lite öl=) Sedan hem o decka i sängen!!

Idag söndag gick vi med hundarna på stan åt korv med mos, sedan gick vi en sväng runt staden så sjukt fint just nu, kom dock inte på förens efter halva vägen o knäppa kort! men här kommer några iaf:D

                     
           
JA fredrik vela inte var me dpå bild så han knalla vidare! Trädgården vi gick igenom var så sjukt fin! synns knappt här men heeeeelt underbar, och vilken utsikt över helsingborgsstad!

Dagen!

Blir nog bara ett blogg inlägg idag! faan e så sjuuukt trött! fattar inte. dock kunde jag inte somna igår plus att jag gick upp tidigt så kan vara förklaringen!!
Gick upp tidigt ut på en liten prommis med hundarna, pussa Fredrik hejdå o sedan ner till ams (igen) kl 10. Enligt Ams själva skulle detta vara en SÅ bra kurs/genomgång hur man skriver cv/personligt mail......ASG vilket skämmt! jag fick inte reda på någe alls som jag inte redan visste! Suck 2 timmar av mitt liv till spillo, plus att jag måstetillbaka på måndag och lämna in massa skit IGEN:O

Efter det gick jag i käka sushi Mumms det var smasken!:)

Tim´s Haircut....ni som går dit o klipper er har väl inte missat deras blogg? gå in o läs om lite smått och gått och ett o annat nöjestips:D har länkat deras "namn" till bloggen så klicka vidare!!
Jag var till Jovana som jag var till sist! Är SUPER nöjd, som jag vart sist oxå, tona i utväxten o längderna oxå, sedan klippte vi topparna och klippte upp! Vart skit fint och är så nöjd! Så jag tipsar ALLA att gå dit om ni vill bli lika snygga som jag:O haha lr mitt hår iaf! Man blir alltid lika varmt välkommen där i deras fina studio. trust me!
Har tyvär inga bra bilder! (då jag knäpper med mobilen blir bilderna typ färglösa så min fina röda hårfärg synns inte! men tänkt er lite Bree i desperata hemma fruar:) lite mörkare kankse trivs som fan! här får ni iaf se frisyren=)


ja ni ser ju färgen, min hud e lika vit som min tröja hahahaha:) och vit e jag inte!! så tänker rödare (måste köpa en kamera)

Det SNÖAR

på våran prommenad idag börja det snöa, dock inte snö som i blött kallt o slaskigt, utan överallt e det träd med massa små vita blommor på som nu släpper och det flyger små vita blommblad överallt såå mysigt!!

          
Klicka för att se dom större!!

Hysteri!

Idag åkte jag till Landskrona, skulle hämta en bil till Andreas Jag skrev ut en karta med alla vägar med mera så jag skall hitta! ( som alla vet är jag sjukt förvirrad o nervig då jag e ute o reser så det blir ofta knas) När jag väl kommit av tåget i Landskrona så börjar jag gå vägen som kartan visar! so far so fine! hittar till säljaren, efter lite om o men får jag ut bilen! nu skall jag ta mig från försäljaren till en verkstad! jag börjar åka o åker iväg, SHIT märker då att kartan e kvar inne på försäljarens kontor och vill inte tillbaka dig då det var så omständigt att ta sig in! Ringer mamma och pappa, dom måste då gå in på Facebook leta efte ett mail med telenr till verkstaden och söka på de för att få fram adressen och sedan söka på det för att se vägen på kartan!!! JA efter mycket bråk, då jag har en tendens att få krupp på mamma ( i love you men ibland blir jag tokig)  tog pappa över, dom beskrev vägen baklänges, lura runt mig i cirklar och ha osv osv, efter mycket om och men hitta ja dit! lämna bilen fick en lån bil och kom hem! SKulle då dra o träna och vad tror ni jag hittar i min handväska? Japp KARTAN, FAN så typiskt mig hahah

Musik!

Jag gick och tänkte på det idag! Jag har ingen direkt musik stil som jag föredrar att lyssna på, så jag var på gymmet var det hårdrock, man tar i lite extra o kan trumma lite medans man sitter på cykeln! Sedangick jag hem hämta hundaran och gick ut och gick en timme, då vart det mer R&B så jag kan gå o sjunga och slänga in ett dance move när man e säker på att ingen ser:D ( haha för har någon sätt mig där i skogen är det något i stil med baby i dirtydancing! HAHA

 

Mord i sinnet

Och den jag skall döda e ARBETSFÖRMEDLINGEN, fy fan vilket påfynd, och stjärnorna som jobbar där! Jag går dit för att uppdatera min handlingsplan, men pga att jag var i en annan stad måste jag gå på möte som nyinskriva går på! Jag går på det jävla mötet, får höra saker som jag anser är självklart. måst esedan vänta i 2 timmar, sedan personligt möte! "men du e ju redan inskriven, du ska ju bara uppdatera din handlingplan" no shit sharlock(lr hur det stavas)  Hade ni lysnat på mig på en gång så hade både ni och jag sparat tid! Och nu har Idioterna kommit på att jag ska skriva in mig på "ungdomsgaranti" FUCK Jag hatar den människar som kom på det! Jag skall praktisera HELTID få en piss summa hos ett företag som inte ens behöver personal utan e bara glada för lite GRATIS arbetskrafft!!! GAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Jag e så fruktansvärt förbannad just nu! Jag vill ha ett JOBB inget JÄVLA TIDSFÖRDRIV det kan jag sköta på egen hand! era lkefvöaehvgföehägvhaq:(


arbetsförmedlingen

Ja nu skall man ner dit igen! fyyyy faaan! Så jävla irriterad bara för jag byter sta måste jag gå på SAMMA möte som jag gått på alla andra gånger jag skrivit in mig! blir väl jag o 18 åringarna denna gång!!! buhu e allt jag kan säga!! men men bar agå dit o se glad ut typ! annars får jag ju ingen stämpling! Så skulle man svara på "hur tror du att ams kan hjälpa dig att få jobb" JAg tror inte ens dom kan det, då skulle väl inte halva sverige vara arbetslöst! Muppar hela bunten!

Barn

Sitter nu o kollar på tv programmet "sjukhuset" Och dom visar en förlossning, jag har skrivit det förr men jag börjar böla på en gång, haha jag e så grymmt kännslig för sådant, dels för jag bölar så fort jag ser andra lyckliga människor:) Men visst jag erkänner Jag längtar till den dagen jag får mina egna barn, bland det största man kan få här i livet! Och jag längtar efter det! jag vill ha en BEBIS:D haha (frdrik du behöver inte få panik;-)



STEP

Har precis kommet hem från stepen, FY FAN så jobbigt det var! Mina muskler är oki, så när jag tränar just muskler så klarar jag att stå ut, men när det kommer till kondition, fyyyy faaan så dålig jag har!! så ny måste jag träna upp den, att både komma ihåg att andra(lyckas andas) och dessutom minnas alla steg och även lyckas utföra dom HAHA vilken upplevelse! mitt ansikte är lika rött som mitt hår:D

SKIT oxå!!

Fick just brev från min läkare:( inga bra besked!! SUCK så jobbigt det kan bli på bara någon sekund! så nu måste jag hem till den 20e nästa månad o till läkare och skära lite!!! Så till alla er jag sa att jag skulle hälsa på den 3e o frammåt, tyvär kommer inte då.....har inte råd att åka upp o ned massa! men vi får ses den 20e ist!!!



Han får ju gärna se ut såhär, då kankse de gör mindre ont:D

Måndag!

Ja idag borde vi ha bestämmt oss ang lgh, fick ju tyvär lr vad man skall säga ett till erbjudan om visning på en lgh i dom "fina" områdena dock längrebort frn stan! Den lgh e 10kvadrat mindre! Hum så svårt, vet ej hur vi skall göra, om vi väntar med den första kankse vi förlorar den o sedan blir utan då det lär vara massa intressanter på den andra då den ligger lite finare!! gaaah så jobbigt beslut men men


Tänkte försöka ta mig ner på gymmet nu! suck har ju fortfarande jordens träningsvek så får helt enkelt se hur det blir! men jag borde palla gå och räna lite kondis iaf:D



Bada!

Så då har vi badat hundar idag, finns ingen annan situation då mina hundar ser så ynkliga o ledsna ut=) men nu lucktar dom gott o e rena och fina!!:) vart dock bara en bild på skruttan!




O när vi ändå är inne på hundar så fröken olivia här ligger ibland i dom mest störda ställningarna!!! Men söt e hon:D


Hon ligger under en kudde, sittandes typ och med armstödet som nackstöd:D

Vackra skåne!

Nu har träden knoppat o det finns så mycket vackra blommor och träd här nere! Finns några träd som har stora kronor med massa små rosa blommor på! Och jag ÄLSKAR natur, blommor och allt som hör till! så jag går bara runt och njuter!!





Dessa buskar står oxå överallt, blir man inte glad bara av att se dom! helt Underbara!


Ja nu måste vi snart bestämma angåeende lägenheten! hum måste ta o diskutera med Fredrik lite! Detta e ju svårt! :/

Vin!

Ja då sitter man här en lördag kväll helt själv och dricker vin, har sjukt tråkigt! men känns lite mobbat att gå ut själv=/ lr ska man leka erfaren affärskvinna och låtsas man kommer med tåget o ska ta en drink på väg hem haha! nja jag vet ej! behövs nog mer än bara vin för jag skall våga gå ut själv tror jag haha! har jort det förr själv men var som sagt då as packad! får väl jobba på de:D Fredrik e på herrkväll med killarna i bandet!!

Lägenhetskoll

Igår kväll var vi o kolla på en lägenhet, så fort vi såg fasaden visste vi vad vi hade komit till för område( inte för att vara fördommsfull men det syns långa vägar tyvär) Det var sådana loftgångs lägenheter tror jag det heter! lägenheten var liten, instäng SMÅ fönster allt känndes bara skabb,där bodde en utländsfamilj som var jätte trevlig med 3 barn, jag klagar inte på hur dom bor, e sorligt att det oftast bara e invandrare som bor i dom områdena, men det e ju så samhället e uppbyggt! dock inget för oss!
Idag var vi och kolla på en till lägenhet! husets fasad såg illa ut, trappuppgång var gammal och känndes instängt, dovk var lägenheten jätte fräsch, nya golv och nytt kök! det ända som måste "fixas" var kaklet i badrumet, men finns massa billiga lösningar, kakelfärg, kakelfilm ja medmera! så det finns hopp, fanns även tvätt maskin och dom som bodde där var jätte trevliga! så nu skall vi ta oss en riktig funderare och diskutera om vi skall ta denna lgh lr chansa o se om det kommer någe bättre? denna ligger på södercity så den ligger centralt! Jag gillade den iaf=)


Efter lägenhets titt vartdet frukost, thaibox hahaha, så typiskt oss men men så e vi:D


Det är inte vi som druckigt allt plus att fredrik ser ut som han skall döda någon haha, ser kriminell ut:D Men han e gosigast! Och fredrik tyckte de ser ut som han har bröst, så till alla er som oxå trodde det NEJ det e bar atröjan som veckar sig:)

På våran vanliga morgon prommenad försökte jag knäppa kort på ankor, då jag ÄLSKAR dom men alla tre stack ner huvudet i vattnet haha, så här f¨år ni tre ank kroppar iaf:D




Ridning!

Japp i går var jag till stallet med sara o kattja! Det var mycket givande, dock hade jag ju så sjuuukt träningsverk efter pilatesen så jag hade inte alls lika mycket ork som jag brukar! Och idag kan jag ju medela att träningsverken är 10gånger värre! är som en gammal kärring, kan inte skratta,hosta lr nysa för då skriker jag rätt ut pga av träningsverk i magen( ni som e som jag som INTE känner av vanliga situps testa pilates) benen värker och armarna lika så, vi djupa andetag så smärtar även ryggen...inte lätt haha! Och då skall vi inte tala om jumskar och insida lår:D

Men jag red boy han e helt underbar häst, finns dock lite satyg i han oxå hehe, men det e väl de som ger han sin charm! knäppte kort igår dock AS svårt då Boy bara tjura igår o vägra stå still plus att min mobil tar typ 2 minuter på sig att knäppa! Knäppte även på hästen kattja red minns dock inte namnet!


Sur Hästen BOY:D


Hästen med två personligheter! Klick för större bild, har ett brunt och ett ljusblått öga! psycho vs snell häst:D

Hitta hem!

Gud så hemskt det är att se de programmet, jag blir bara arg när jag ser de! hur FAN kan man lämna sin hund o bara lämna den! IDIOT!! Men klart jag ska ha den tanken då jag ska skaffa min nästa hund, dock vill jag ha hunden fån valp, men man kan ju alltid ta en sväng in på deras hemsida o kika! Gör det du med vettja skänk en peng! HUNDstALLET

Och ja lika bra jag erkänner de innan någon som känner mig gör det! JA jag GLÖMMDE mina hundar utan för macken i sundsvall HAHA Jag GLÖMMDE lämnade dom inte! och det kan hända vem som hellst som är lika virrig som jag! men jag erkänner de är illa! tyckte de var tomt när jag kom hem o hade kännslan av att jag glömmt något, fy skämmdes och hade skulldkännslor, men dom satt där så fint o vifftade på svannsen när jag gick o hämta dom! HAHA pinsamt! och stackars mina barn den dagen dom ev kommer:D


Mina ÄLSKLINGAR

Soyakorv

ja nu sitter jag här, heeeelt slut efter pilates, det var sjukt jobbigt, efter 20 min skakade jag i hela kroppen haha( jag hörde tjejen brevid mig säga om och om igen "beach 2009 beach 2009") haha funka lite för mig med hennes mantra!
SÅ nu vart de middag, soyakorv och makaroner! HAr ätit soya färs förut men inte korven den var helt oki faktist! känns lite nyttigare än vanlig korv( dock e inte makaronerna det) men nu fick det bli det som fanns hemma! suger ju o laga mat då man e själv!!



Jag föredrar faktist grönsaker framför kött, typ då man grillar, majskolvarna e såå mycket godare än köttbitarna:D Oki skaldjur och fisk kommer på 2:a plats:D
 

Ams

var in till ams idag, fan hatar dom! skulle bara uppdatera min handlingsplan och vart på tvingad massa möten och skit=( Suck så nu måste jag skaffa fram massa papper och gå på grupp möten=( buhu

Om en timme skall jag iväg på pilates:D fan längtar så samtidigt som jag får lite prestations ångest!! men får se om jag kan röra mig i morgon, för då skall jag rida=)




Ska kolla på en till lgh i helgen:D fan så skoj hoppas någon av dom e grymma:D

Dagens Dag!!

JA dagen har varit ganska tråkig! dock med sina små höjdpunkter! Var ute på min dagliga morgn prommenad!! Sedan vart det äta och seda ner på stan, lämna in ansökan tillhälsokost. Lät jätte possetiva, Trevlig chef och så! är dock två dilemman!
      1. Det är bara deltid, dvs det e mycket stor chans att jag kommer förlora på att jobba, får alltså mer betalt av att gå hemma och stämmpla vilket suger, så idiotiskt system att man inte ha ha råd att jobba:S
      2. Deltiden är endast laggd på helgerna, dvs jag kommer jobba varde dag då fredrik e ledig, och alla andra för den delen oxå, jag kommer även jobba alla helgen HELA sommaren:(
Fy jag får ångest redan nu! hur jag skall göra uscha!

Efter det gick jag o hämta ut paketet från mamma med hundborstar medmera, så nu skall jag o hundarna ut o kissa och borsta bort ALL hund hår! och sedan blir det bada för de små monstrena!

Fick även ett erbjudande idag om att kolla på en lgh :D fan så nice! en 3:a på 80 kvadrat för 6??? något haha minns inte exakt bara att det var under 7000 så håll tummarna skall dit på fredag o kika! hoppas den e underbar hehe=) med min tur antagligen inte men men!! håll tummarna:D



Fan jag längtar så mycket att få flytta in i en lägenhet som e VÅRAN och inte HANS eller MIN, Att få inreda den så vi båda trivs, just nu bor vi ju som sagt i en typisk ungkarls lya, den duger ju o bo i men inte alls min stil:D haha Jag vill ha VITT, Romantiskt och gammal:D 


stöld!

Jag läste madde´s blogg Och hon skrev om ica´s nya kakor! jag var bara tvungen att testa dom choklad addict som man är och kan bara säga PASSA DIG så sjukt goda är som en orgasm i munnen!! MMMMmmmmm så TACK madde:D


Vädret!

Oki här kommer lite bilder från naturen och mig o hundarna:D haha inte så vackra (knäppta med mobilen och mig bakom den) ;P
Men vädret här är helt underbart! bara varit ute i t-shirt idag grymmt härligt:D




Me jävligt bakis dock!


Bebis


prommenad rundan!


lill skruttan


TRÖTT

Ja igår var vi till malmö till fredriks mamma, även christoffer var med (han som körde) vart bjuden på god mat, Och efterrätt så det var inte illa fick även med oss lite rester hem som vart middag idag!

Jag började dagen med en timmes prommenad, hem äta middag, sedan ner på Natilus och träna en timme i gymmet, efter de så gick jag o betala handpenningen på min tatto:D fick även se ritningen jacob målat upp Fan så fin!det kommer bli så bra:D kankse kommer upp en bild, får se;) annars får ni ju se då jag har gjort den! fan längtar som fan! Beställde även tid hos Tim´s så skall dit o tona i mitt hår o klippa mig!
efter det vart det att gå hem, hämta hundarna ta en banan och sedan ut o gå en timme till! Fan känner mig så nyttig idag=)
Men nu e jag heelt slut! ska skriva en jobbansökan till Hälsokost o lämna in den i morgon! sedan blir de soffa o slappa:D


Påskafton!

Igår ägnade jag o fredrik HELA dagen ute! Förts vart de en lång prommenad, frukost och sedan satte vi oss på Tasty house och drack kaffe/te tills Christoffer kom (fredriks bror) Jag e dålig på att knäppa kort måste skärpa mig!  men då drog vi till harrys o käkade! mycket nice!!:D och ni där uppe i norrland har snö hahaha här går alla i shorts och t-shirt, dock inte jag då jag fryser lite för mycket i mellan åt=)


Hyrde sedan en film, eden lake var bra faktist! hemsk bara, visar vad som händer med dålig uppfostran!!!





fyra av fem solar:D


Boobs

Sitter nu o kollar på 3:an, handlar om tjejer som är beroende av bröst operationer! Jag skulle lätt kunna tänka mig göra en sådan operation, mer för o "fylla ut" de jag redan har! just nu har man dock inga pengar! och lägger hellre mina pengar på tattos än silicon just nu:D Men kankse därför jag e för bröst operationer, då jag e för alla sorters kropps mod. dock skall ju inget gå till överdrift!



Var in till evil twins idag, lämna min ritning till Jacop, shit tror tatton kommer bli större än jag räkna med, men i like:D Passar mig o har ju redan två stora på magen så vadfan e ju bara o köra på haha!! han skulle maila över sin ritning nästa månad då han var klar:D blir nog as nice! men e redan nervöst o e över ett halvår dit haha:D

Morgon promenad!

Började dgen med att tjuvsova till halv 12:O fredrik är ju ledig så då får man slappa lite extra! Men så fort vi kom upp gick vi på en timmes prommenad med hundana=) dom fick springa lösa en stund, så härligt att de Jäsper sträcka ut sig och bara springa gärnet:D han älskar det! olivia är lite mer försiktig! Håller sig mest nära mig!!


En bild på lill hjärtat!


snart skall jag ner på stan o handla för middagen och gå på tatton studion! Fan har lite ångest! blir de min "egen designade" fjäril blir det en chestpiece annar blir det rosetterna, jag vill verkligen ha fjärillen men e lite feg för att köra på bröst korgen! haha! så får helt enkelt se vad det blir=) e ju en väntetid på massa månader så jag hinner nog ångra mig massa gånger! Här får ni ett exempel på en gryt snygg cheastpiece:


Orkade inte leta så länge haha men denna e helt oki! min blir ju helt klart snyggare:D


SJUKT

Sitter just nu o kollar på efterlyst! såg att det finns en serievåldtäcksman här:S buhu jag som redan nu e mörkrädd, kommer ju inte bli bättre nu! tur jag inte går själv sena kvällar utan att fredrik är med typ 99% av gångerna!!!
Jag lider med de kvinnor han redan hunnit förstöra deras liv., människor som han borde fan skjutas hur man kan vara så repektlös mot en annan människa! IDIOT!


Blommor!

Ja idag vart de en sväng ner på stan, gick förbi tattos studios så i morgon skall jag in o boka tid för o göra min:D Har dock inte helt 100 bestämmt vilken jag skall göra först, men de löser sig! dom ligger på ungefär samma pris! jg tror de blir hos evil twins, hade en super fräsch lokal o trevlig personal. så längtar redan:D



Ja efter de så gick jag o fika med Marie och Tatiana det var trevligt, Marie e så gullig! hade dock inte ätit middag så på vägen hem svängda jag förbi pizzan o köpte en räk och kräft sallad, shit så mycket räkor och kräftstjärtar de var NICE. sedan gick jag hem och på bordet står de en stor bukett med tulpaner, jag älskar tulpaner! fredrik var o repade så han hade gått hem o ställt dom på bordet, fan så glad jag blir:D DU e så sjukt underbar fredrik hoppas du vet de!!


God morgon!

Eller inte morgon kankse! klockan e ju 14.16 Jag har hunnit gå en promenad, damsugit och diskat! Inte nog med det så var vattnet borta i morse, jag som hade tänkt äta ägg:( men icke! skulle behöva tvätta oxå! herrn har MASSA tvätt! typiskt!! men finns inga tider förens den 11e....



Och nu nästa problem JOBB Finns det något som är mer stressande än att hitta jobb=( Plus att dom sänker min stämpling denna månad....fy jag blir gråhårig och får magsåg! Detta e sjukt stressande! Men vad mer kan man göra än att just söka jobb! ja inget! Och jag är inte själv om att söka jobb! men men bara bita ihop o se gla ut!!


sweden rock

Japp nu har jag o söt beställt biljetter till swedenrock i sommar SÅ nice:D Längtar faktit! får se hur man pallar av att bo i ett tält på en svinig camping i 3 dagar!!


Look and enjoy:D

Spraytan

Fan detta tjat om att bli brun! Det e så lessamt att höra! Jag e esjälv sjukt blek och på sommaren e jag nöjd om jag blir "normal" färgad i huden!! jag får bara massa fräknar, men de finns faktisk massa människor som e vackra fast de e vita!!



Träninen var as skön, så i morgon ska jag lämna in alla papper så jag kan träna oavbrutet=) haha!
Sedan vid sex skall jag träffa Marie, tamara och en till tjej som jag ej känner=) skall bli trevligt, lära känna lite nytt folk!

Nu sitter jag o kollar tv, funderar på o spela lite xbox360:D men får se! Fredrik jobbar och jag saknar han som fan! vill ha han hemma hos mig jue=)


Söt full:)

Ny start del 2

Ja om ca 30 min skall jag bege mig till Natilus, ojoj ja gott folk jag skall börja träna!! kommer bli ett ångestfyllt möte med en stackars människa som skall ha genom gång av alla maskiner och sedan sitta ner och prata igenom det smidagaste träningsformerna för just mina mål-Viktminskning- & -bli "fastare"- Skall väll inte vara omöjligt......lr :S....

Har som sagt inte tränat på gym på as länge, bara simmat! och då e man i vattnet man har inte tid o kolla runt för då drunknar man ju! men just gym e ganksa laddat för mig, jag känner mig uttittat (kolla så fet hon e, hon borde börjat för länge sedan m.m) Men bara bita ihop=( hoppas att de flesta e på jobbet denna tiden!!
Det som e bra med natilus, för 325kr i månaden får du träna i gymmet så mycket du vill, du har tillgång till badhuset så mycket du vill och du har pass träning, med allt från vatten gympa, arobics, spinning, yoga och afrikansk dans:D SWEET variation, det passar mig helt enkelt:D


Ny start!

Då jag precis flyttat till Helsingborg tänkte jag börja på en ny blogg av flera anledningar, dels för o få en ny start och dels för blogg.se har en "bättre" grund att göra din blogg mer personlig! Så nu har jag knåpat lite och ja, ni ser ju resultatet här:D dock kommer det nog ske lite ändringar då o då efter hur jag lär mig!!!

Och här kommer en bild på hundarna i deras nya pläd


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall