Lite pynt!!

J nu har jag pyntat lite här hemma!! Inte helt klart än (skall köpa lite jul pynt i morgon och lite små saker som måste fixas!! Men detta är vad som har blivit ( Och jag har gjort allt själv!!)


Våran dörr krans:) lagom pyntat är så nöjd(shit jag är duktig)


små hjärtan i björkbark!


mina små hyacinter i vardagsrummet!!


i köket!!



Och det vart lite saffrans flätor, lite väl mycket ägg på därför det vart så väl gräddade;P Plus att jag låg och halvsov i sängen medans de var i ugnen;P men gott smakade det! haha


tiden räcker ej till!

I morse bokade jag in mig på power yogan, men jag var tvungen att jobba över så hann ej, jävla fitta:( Hade verkligen behövt det (med tanke på tidigare in lägg haha) Men då hade jag varken hunnit med hundarna eller att käka!! Så det får bli en långprommenad med hundarna ist efter maten! kall men härligt!! (jobbigt att jag e så sjukt mörkrädd bara)



haha stackars hund!


Kladdkaka!

Japp igår vart det en sådan....och den är sjukt god och enkel!! Så här kommer recept!!


 
Snabb, Enkel & God

Ingredienser:
100g smör
2st ägg
3dl socker
2dl vetemjöl
3msk kakao
1msk vaniljsocker

Smält smöret i en kastull.
vispa socker och ägg vitt och pösigt.
Blanda samma alla torra ingredienser och vänt i äggsmeten. Blanda väl och häll tillsist i smöret. Häll smeten i en ungssäker bröad bakform och in i ugnen i 175grader i ca 20min! Dekorera med florsocker!

smaka och njut!!

Japp!

Första dagen med tidigt morgon!
Känns bra men e as trött och lär inte bli bättre till helgen!! Men men jag är hemma tidigt iaf vilket e skönt!

Till helgen är det första advent, fy fan så mysigt:D Ska till veckan iväg och köpa lite julblommor och pyssla lite här hemma:D Mys och baka, baka massor, helt underbart!!

Igår hade jag dock en dålig dag, därför jag inte blogga så super mycket! Kännde mig bar airriterad på alla, vela slå o spy galla på er! Finns fortfarande endel människor som jag stör mig på, men försöker att ignorera det!! Vi är olika helt enkelt jag accepterar det och försöker göra det bästa av det, men får ont i magen o bin i skallen så fort jag tänker på dig *blä*

Dä nu ska jag ta en dusch, käka kladdkaka och kolla tv;P

Fan så bra!

Ja nu har jag hitta en julklapp till mamma och pappa:D Och till mamma lena oxå!! Kan dock inte skriva det här då folk kankse läser det;) Men kan säga att det är suuuper saker!!!

:D

Rädda julen!

JApp nu har aladin asken en omröstning! En nyhet ska in och en gammling ska ut! JAg var in och röstat Fick bli apelsintryffeln för mig (mina andra favoriter hade redan plats 1-3 så tror dom sitter safe:D)

Har du varit in och röstat? Vad röstade du på?

www.raddajulen.nu


Sista fikan!

Ja igår skulle vi fika lite innan det vart sängen! Farmor hade med sig "ekströms färdigpaj" Har bara ett ord att säga om den, FY FANÄCKLIG den va...BLÄ






Pyssel!

Japp i torsdags var jag ju själv då min sambo åkte till gävle, Så då vart det stor städning och lite oyssel, två små jul kransar till köket!

Väldigt enkelt och mycket fint och hemtrevligt:)

JA tog bara ståltråd och gjorde två stommar (valde hjärtformade) Sedan klädde jag dom med valfritt ris, band dom med sytråd, dels för kransare är så små så det funkar, och riset så tunns så grövre tråd hade nog synts!
Sedan satte jag bara band o toppen och hängde upp dom i gardinen, Gulligt va?:D



Jag valde att ta ståltråden två varv då det var lättare att fästa riset på det!!



FÄrdig:) bara på med band och fästa den!!



Vela egentligen ha vita virkade band men då det snart är jul (och inte hitta andra) så fick det bli röda rutiga:D



Så nöjd med resultatet:D vad tycker ni??

Nu var det roliga slut!

JA nu har farmor och farfar åkt igen, mycket tråkigt! Men men hoppas jag får träffa dom snart igen!!!

Har varit en mycket mysig helg! Farmor hjälpte mig med att sy upp 2 par gardiner, ( vilket jag aldrig hade gjort annars antagligen) ;P Farfar fixade kikhålet i dörren! DOck vart han matförgiftad av något då han låg o spydde hela lördag mogronen:( Stackars farfar, så jag och framor gick på staden i det jätte vackra vädret! Och detta är vad min kära farmor kämde bort mig med!!!


Denna hade dom dock med sig ner, bilden gör dne ej rättvis, men är super fin och passade klockrent in i vårat vardagsrum, där den nu sitter i fönstret!!


En fin hederlig julstjärna!!



Fick även två dukar ( denna lite juligare till köket, och en svart som ligger i vardagsrummet)


Fick även ett strykjärn som jag veerkligen behövde:D

Så tack så super mycket farmor för allt! Hon hade även med sig massa mossa som jag skall göra kransar av, och hon lagade super god mat:D Så detta har varit en suuper helg:)

Full rulle!

JA därav den dåliga upp daten, men men!
Ligger i sänge nu, min kära farmor och farfar kom idag med:D Fy så kul, farmor hade med sig ett jätte gulligt boll/hjärta som skall utt i vardagsrums förnster och en julstjärna, tack farmor:D 
I morgon har vi full rulle, vi ska fixa kikhålet i dörren, fålla gardiner, shoppa lite plus att vi tänkte åka till sofiero, kosta dock 120 kr per person, vilket e alldeles för dyrt:/ så jag får se hur vi gör!!!

Igår gjorde jag klar min krans till köket, fyyy så fint och juligt det vart:D "inte metall direkt" sa fredrik hahah. Farmor hade även med sig mossa till min krans så på söndag blir det krans bindning! 

(jag lägger upp bilder i morgon lr på söndag på allt:D)

Sov gott nu o ha en super helg:D 

Äntligen!

Visserligen har true blood slutat-tråkigt!! Men nu börjar mitt favorit programm igen nämligen NIP Tuck!! Så jävla skön och skruvad serie, bara älskar den:D

Har ni sett det? Och vad tycker ni??


Jobbig dag faktist!

Jag började med att gå till jobbet idag, jag hade fått 2 timmar men det slutade med 6,5 timme utan lunch::( Mycket trött och irriterad då jag inte fått någon lunch!
Det SPÖ regnade och BLÅSTE som fan! När jag väl kommer till bussen (ca 20min promenad) Så är jag så blöt att det sipprar mellan tårna, sinner vatten innan för tröjan på ryff och armar, jeansen är helt genomblöta ända in på trosorna och ja helt enklet som jag tagit ett dopp...efter 15 min buss tur kommer jag hem iskall och fryser som en idiot!!! Fy ingen bra start!
Men i morgon skall jag få jobba 8 timmar iaf, dock åker min lilla älskling iväg i morgon, fy hatar sova utan dig ska du veta!!! Men men hoppas dom får det bra!!


Grymt inspirerad!

Gud jag vill bara skapa, jag känner mig mycket kreativ. men ändå kan jag inget göra:( Jag vill köpa massa nytt till lgh och pyssla, göra julgodis och gulgrans prydnader, Fixa julklappar pynta, baka måla om möbler måla ja ni fattar, så kan jag ej:/ i morgon skall jag fixa lite till köket iaf ska ut och plocka lite ris bara! Och i helgen kommer farmor med massa mossa så jag kan fixa kransarna till dörren:D
Såg även att panduro ger medlemar 20% rabatt så har man inte råd att lägga ner det på saker som egentligen inte behövs;P men är grymmt fina:D

Gillar ni att pyssla hemma och fixa inredning, bakning mm???



En dröm!

ja de som känner mig vet att jag älskar djur! Och jag vet vad jag vill så jag är ganksa kräsen på även dom;P (även om jag älskar alla djur) Men min högsta dröm innom katt avdelningen är en oragnge/röd perser katt, fyyy så fina och söta dom är kolla bara in den här lilla prinsessan!




Fy jag döööör så underbar!!! Men jag får nog drömma på ett tag till då min kära sambo inte vill ha kisse!! (än, Jag kommer skaffa kisse då vi bor i hus:D)

För övrigt finns denna lilla skönhet hos www.leonardos.be till salu så gå in o kika vettja:)

Mag ont och huvudvärk!

Oki jag har försökt att bara vara possetiv i denna blogg men just nu är det baa för mycket för att orka.......jag kan erkänna att jag är inte rik, långt ifrån jag är en arbetslös pank jävel. Inget som jag skämms över men det är så sjukt jobbigt! Inte nog med att man känner sig ganksa värdiglös då man känner sig som den ända i hela världen som är arbetslös(fast jag vet att det inte e så) man känner sig lixom inte nödvändig här, att man finns utan någon som helst anledning! Och att dessutom jämt behöva vrida och vända på varenda jävla sten för att ha råd med räkningarna, med maten ja allt i stort sett!
Det märks då fredrik jobbar, automatiskt drar jag ner på maten, äter lite eller inget alls. Idag var maten havregryn, sirap och mjölk....upphetsande va? Nä men vad gör man!

Och dom idioterna osm säger "gå och skaffa dig ett jobb då" Ni förtjänar fan att dö. finns inget som gör mig så jävla förbannad, vet ni hur många jobb jag söker i veckan lr? Och hur många nej per månad man får? Nä precis! Jävla kuk sugare!!!!

Mycket svordommar där haha, men känns lite bättre då;P


Men detta tär på ens kropp, ens psyke och ens välmående som lätt når botte:( Utan fredrik hade jag gått under, så är så sjuuukt glad att jag har han, min klippa och mitt hjärta!!

Film!

Jag har precis kollat på "helens små underverk" och det var en riktigt mysfilm, kom en tår lr två!! Men helt oki!! hennes syster dör och hon får vårdanden om 3 barn!!



Max!

JApp nu har jag varit på ett max pass, träning alltså;P Man riktar in sig på en grupp muskler och kör stenhårt i 30 min, idag var det ben och rumpa......J.LO rumpa here i come;P Nä men shiiit så jobigt det var. märks på en gång att man inte tränat på länge och det e sjukt jobbigt, jag vela både dö o spy på samma gång! Fast nu känns det underbart så i morgon blir det power yoga tror jag att det var!

Nu jävla när maninte har jobb längre får man börja ta tag i träningen igen! Fast min största problem är nog matvanorna, inte att jag äter för mycket lr fel utan att jag äter för lite=(

Det ända jag har ätit idag är 2 fullkornsmackor med ägg och yoghurt.....något säger mig att det är förlite!! Så nu skall jag in i duschen och sedan MÅSTE jag äta!!!



Länge sedan!

Jag minns ej när denna spelades in men jag måste ha gått i typ 7 lr 8an asg, jag kan bara skratta åt det idag, då tyckte jag det var lite coolt!


Min syster hitta denna på youtube idag *ASG* En curdisk(tror jag) Musikvideo som min syster och JAG är med i :D HAHA den ni...vem e kändis nu;P hahahahaha ja kolla o dö av garv;P




start!

Ja dagens start på dagen suger jue:(
Dels fick jag veta att det blir inga fler timmar på jobbet om ingen blir sjukskriven:( fy fan så störigt....jag som behöver varenda litet öre=(
Jag skulle tvätta men hade bara tvätt medel så det räckte till två tvättar=( får ta resten på fredag( jo jag kan gå och köpa mer men just nu pallar jag inte det då jag har så mycket att göra hemma plus att det tar hundra år för skiten att torka)
Och Jag skulle ringa och boka afrodans ikväll, och självklart var det fullt:/ piss men får bli ett maxpass ist! Inte alls lika roligt menmen det får duga helt enkelt! Måste ju röra på fettet!!


Vad skall jag ge?

JA nu innan juletiderna behöver jag lite råd!

Jag ska nämlingen ta med mig en present på julafton först tänkte jag ge en hemmagjord julgrupp men kom nu på att det är roligare att få något hemma lagat frågan är vad bara!

Jag väljer just nu mellan marmelad eller inlagfrukt!
Men vad tror ni passar päst att ge bort? (svärmor är det som skall få) och vilken smak passar att ge sådär vid jul?

Mina tankar just nu är:

Inlagda saffrans päron
inlagnda ingefärs päron
Marmelad ( ej bestämt smak än)


 

Vad tror du blir bäst?
Och har du några smaskiga smaker på just marmeladen??


Nytt buss system!

Jojo heter det, jag har inte meärkt något sämre med det än att det var asssssssssss lång kö för att få det jävla kortet, jag fick vänt atre dagar innan jag ens gav mig på det då man hade över 100st i kön framför än! Men tydligen enligt tidningen strulat massat, men som sagt inget som jag har märkt! Men ett plus till skånetrafiken med designen! Dom ä helt klart roligare och snyggare än tidigare!!


Vad tycker du? Före eller efter?





Skattjakt!

Och jag hitta inte ett skit:( Jag och fredrik var ute och leta mossa, men i denna skånska skit skogen finns det ju bara löv:/ så får se om jag orkar leta upp en jävla granskog eller om jag får köpa skiten:/ men vi fick en mycket trevlig prommenad på 1,5 timme i skogen och vid havet. Var super mysigt väder och hundarna bara njöt. Som vanligt var man seg på kameran och det ända jag var till var skit kort, men jag visa dem ändå! En bråkig hund som inte vill sammarbeta!!:D





Skrot hunden som smyger på jäsper!!

 

Efter att vi kom hem var de båda heelt slut(och är det fortfarande!!)


bebis sover!!




Deras lilla våningshus:D


Helgen!

Ja det går super fort, Fredrik jobbade hela fredagen och natten, kom hem kl 10 på lördag morgon, jag satt o spela tv spel hela natten jag!! och morgonen med så han sov! Jag bakade även lite buller! Fick bli helt vanliga vete bullar med vaniljsmak, suuper goda ( är så enkla att göra så jag skriver inget recept, jag menar man hittar ju receptet på baksidan av mjölpaketet) Dom vart super goda och saftiga iaf:D



På lördag kvällen åkte vi till linda och daniel och käkade och kolla film, mycket trevligt och mysigt var det!!


Otur!

Ja som flera andra har påpekat är det ju fredag den 13e idag, och jag böjade dagen med att försova mig, vaknade samma tid som min buss går:( fick stressa som fan, men kom bara 20min försent! så skönt!

Nu sitter jag här hemma i min ensamhet, ferdrik jobbar natt i dag o kommer hem i morgonbitti!! Så just nu håller jag på att baka bullar, vanilj! Får se om jag kanske gör lite kanel oxå!!

Tog sprutan mot baconfeber igår, gick super och de ända jag känner av pytte lite är lite värk i armen!!

Hoppas jag tar mig till skogen i morgon, vill ju verkligen ha mossa till min krans ju!! hum

Gör ni en fredag som denna?`??

Shopping!

Eller nja, inte så värst mycket! Vart två halm stommar. Så efter helgens skogs promenader ska jag klä kransar. Vart en lite större kran still dörren, och sedan råka jag köpa en för liten, får se om jag kankse klär det och gör en "bords"krans av den, kankse sätta lite ljus i den som adventsljus stake!! Hum får se helt enkelt!



Tänkte även baka lite vaniljbullar i morgon! Så baksugen, har även ett till recept som jag måste testa, och massa sp som jag måste baka upp;P Dock ingen som jag kan bjuda jue så får se. Någon som vill komma och fika med mig?:D hehe


Önskelista!

Japp nu är det så att på efterfrågan av min mamma så lägger jag nu ut en önskelista! Jag vet att det är tidigt och jag kommer säkerligen fylla på denna flera gånger! MEn nu får mina nära o kära lite tid på sig att se vad jag önskar då jag även fyller år den 4e jan! Och mamma och jag är inte jämt på samma sida om man säger så, men här kan jag ju lägga ut bilder så att hon med förstår vad jag menar:D


1. Överst på min önske lista ligger bakmaskinen och mixern( det är värkligen önske då jag vet att jag inte kommer få detta;P) (klicka på bilderna för att få dem större)

 

2. Berlocker & överiga smycket från thomas sabo


(finns hur mycket som helst från han som är HELT underbart!, Och det bästa är att dina berlocker från arbandet även funkar att hänga i andra smycken som tex halsband)


3. Tidningsställ( hah akonstigt att önska sig detta kankse men jag vill ha ett och har inget) Det måste dock vara i landtligt/shabby chick stil!!

 

 

4. Presentkort: Det uppskattar man alltid även om det bara är en liten summa! Här är några ställen som jag önskar mig det ifrån(blir så klart glad för allt):

  1. Indiska
  2. skoaffärer
  3. hemtex
  4. ikea
  5. pandurohobby
  6. kakburken.se (baksaker på nätet)
  7. klädbutiker ( lindex, h&m, ginatricot osv)

 

5. Te koppar från indiska (presentkort)

 

Peacock Lisa Bengtsson Antique cup
Dessa är två av muggarna jag hitta sm jag gillade, men finns ju hur många snygga muggar som hellst på indiska! Därför önskar jag mig presentkort där! Här är även lite andra saker från indiska som jag önskar mig!

Skål Starlet 2-storie Kashmir 2-storie

6. Jag önskar mig baksaker (som ni även ser i inlägget ovan) Som tex: Kakfat(även här gärna i retro/lantig stil) Kakformar med roliga motiv, en kavel i plast! utstickare mm:D

7. Pälsmössa (fejkpäls så klart)


8. Öronmuffar  



9. Te sil, och inte då en klämma/boll sedan har jag massa av utan mer som på bilden nedan(
 en sådan man sätter i muggen, lägger i löstet och häller på vatten!

 

 

10. Te förvaring ( lantlig stil här med, gärna vitt trä lr zink)

Samira tea/ Samira coffe



11. Muffins plåt!!


12. BakBöcker! Allt från muffins,kakor, tårtor till dekorations tips och puntning mm!

13. babyliss locktock iCurl




14. Pyssel/inrednings böcker. Tips på inredning(lantligstil) tips och ideer på blomster arrangemang och kransar mm!

15. burkar - blåt & glas (för kakor, godis, bröd mm)

16. gitar hero till xbox 360

17. Lips till xbox 360 *nörd*;P

18. "diskmedels set" 




Ja detta var lite av de saker jag önskar mig! Jag blir glad för allt och det vet ni! Detta var mer en hint och lite ideer!! Kommer som sagt antagligen fyllas på;P

Så sjukt!

Jag är så enormt trött, fattar inte hur jag orkat att ens sitta upp fy så jobbigt det är!!
I morgon gäller vaccination och bullbak, min kära sambo är ledig i morgon, skönt för han! Så han får följa mig till vaccinationen!!

Har värsta grejerna att skriva om men jag pallar helt enkelt inte!! så bli mer i morgon!!!

Grissjukan!

JA nu har kallelsen kommit för att man ska vaccinera sig! JAg är så klyven! Men som det ser ut nu så blir det en vaccion! Dels för jag tänker på alla mina små vänner som lättare blir sjukare, och dels för fredriks kroniska magsjukdom. Jag vet ej om han blir lättare sjuk men jag vågar lixom inte chansa! Då även han har bestämmt (tror jag) att vaccinera sig! Så jag tror det får bli så.....lovar dock inget;P

Högst upp!

På min önske lista i år är en bakmaskin!!
Jag vill ha en i retro stilen, annars får det vara;P
Helst en kitchen aid men dom kostar ju runt 5-6000......så tror inte jag får en sådan!

Önskar mig även en mixer även den i retro stil!

Dem har öppnat en ny butik ute på väla som har just detta mixern kostade 2500 så tror inte jag får den heller;P





va tror ni?


The weekend!

Japp, lördagen gick bra, var ju barnvakt till linda och daniels 4 kidz!

När vi kom var alla vakna, linda nattade Alma innan dom gick och Felix gick o la sig halv 8, kl 9 gick sedan gabriel och alexandra och la sig! Helt utan diskussion lr sura mina, alla var glada hela kvällen! Var kankse alma som vart surast i slutet:)
Hon vakna först en gång, då kom Linda hem o ammade lite o natta henna, sedan vakna hon efter en timme men då lyckades jag få henne att somna om igen, och finns dte något mysigare än en lite bebis som ligger o sover i ens armar, fyyyy blir helt kär! Sedan som hon i ca 1,5 timme men då vela hon inte somna om, gick bra i ca 30 min sedan vaknade den lille djävulen i henne! Efter en stunds skrikande slutade hon lagom till linda kom hem igen, och då var ho super glad och satt o snacka och dansa och hade sig! Söt skit!




Lördag morgon(?)

Ja känns som det iaf! VI låg i sängen o slappa allt för länge i moorse;P Men vi kom upp och har precis gått en långprommenad med hundarna! Var riktigt skönt ute! dock känner jag mig lite sliten och förkylld! Inte bra!

Ikväll ska vi som sagt passa det 4 små odjuren;) får se hur det går! Ska bli skoj tycker jag, jag älskar ju barn så och kul o se hur man löser detta med 4a ungar:D
SKa bli kul o se hur fredrik är haha!!

Ska ev käka om en liten stund med sara och jacob snart oxå, man hinner inte se så mycket nu för tiden! lite trist men så är ju livet!

Nä nu skall jag in i duschen!

Over and out!




P.s...Jag är grymmt sugen på öl hahahha, men bra både för min lever och min figur att skippa den helt i helgen!! D.s

Äntligen!

Ja nästa vecka börjar jag jobba morgon, det skall bli skönt. Jag kommer alltså vara hemma kl 15 på dagarna ungefär! SKa bli skönt, för nu kan jag äntligen börja träna igen! och det kan ju behövas. Ni vet som jag sagt tidigare är min arbetsplats ganska skenerös på godsakerna! Idag hade dem fyllt upp godisskålarna och nu kom dom med en prinsess tårta!!! Fy känner mig spy färdig nu, vilket jag verkligen borde:/ får se hur det går med vägningen till veckna:/ tjuv kika igår och det såg inte bra ut!!!
Men som sagt till veckan hinner jag till passen efter jobbet! fan så skönt:D


Sen Halloween!

Ja här kommer bilderna från halloween iaf;P bättre sent än aldrig!












Fina vi var va;P


Blankt

(kom på något så bra att skriva om..men nu minns jag ej längre):(

You Favorite flawor?

JA varje kväll avslutar jag min dag med en eller två (ibland tre) muggar te, självklart med mjölk och honung i:D Mumms fillibabba!
Både att man blir varm och mojsig lixom, och jag kan dämpa den värsta hunger känslan(då jag är en extrem natt ätare)

Så då tänkte jag fråga er......Vilket är ditt favorit te? Går det ens att välja?
Jag tycker alla e goda, men klart viss amer lr mindre!!



Konstiga drömmar!

Japp inatt drömde jag att jag var tillsammans med stå stora, mörka killar med massa hår. Medans fredrik stod brevid och kollade! Det ända jag gjorde var att jag stod och grinade och pekade på fredrik och sa:
 " Men jag är ju kär i han utan hår" hahahahaha

Klart jag bara vill ha min älskling! Med eller utan hår:D


vackraste i världen!! I LOVE U!


Fy fasiken!

Vart väkt kl 11 i morse(?) av att chefen ringer o undrar om jag kan jobba tidigare! alltid lika kul att vakna av sådant:D Men lite extra cash är aldrig fel!!!
Och vet ni vad...vad tror ni sodom står och skär upp idag då? Jo Vete kransar:O i mängder, fy fan....jag måste börja gå med skydds lappar om detta ska hålla i sig,( med att gå ner i vikt alltså)


Vad gör ni idag? Bara en dag kvar sedan e det helg!


Spännande!

På lördag skall jag och fredrik vara barvakt till Linda och Daniels söt ungar! Alla 4a, det ni:D Lilla Alma är minst och är ca 6 månader Och gabriel som är 7 år (jag tror jag har rätt på åldrarna, är ju skit dålig på sådant och tiden går ju så fort) och sedan är det de två busfröna där emellan! Ska bli kul tycker jag, fredrik minns dock inte att han lova detta (då han var för fuller) haha.
Han sa till daniel att jag skulle sköta allt medans han drack öl och kolla på haha tssss tror han ja;P

Vi skall ha såå skoj:D


Var med och tävla du med!



TÄVLING!

Jag är med och tävlar om ett sockersött, handgjort cupcake-halsband!!
Tävlingen finner du på http://www.pinkybell.webblogg.se/
Tävlingen avslutas måndag den 30 november klockan 20:00!
Var med och tävla du oxå;D
LYCKA TILL!


Kom just på hur mycket jag hatar det!

Ja Vind, fy fan då jag gick till jobbet i morse! Det blåste så mycket att jag ibland stod still, satte luften i halsen och höll på att dö, det tog extra mycket på krafterna att orka gå den lilla biten:(

Men när jag kolla ut genom fönstret ¨på jobbet så vad ser jag??? SNÖ fattar ni.......!! Jag flyttar 90 mil söderut och får SNÖ före mina föräldrar i sundsvall!! fast gör inte så mycket, jag vet att det regnar bort innan de ens hunnit landa?

Har ni fått snö hos er?


Hatar godis!

Och jag älskar det:(

Jag tycker det e fel av mitt jobb att dom ställer ut flera skålar på olika ställen med massa godis i, ( dom gör lika med frukt och det tycker jag är bra, men inte godis. Oki om dom gör det någon fredag då och då, men inte veckor i sträck! Dom som vääärkligen måste ha godis kan ju faktist gå till godis atomaterna! Detta är rena rama plågeriet för mig! Och idag hade dem tom fyllt på med choklad......fattar ni? CHOKLAD!!!!! buhu

får gå hem o spy om jag inte pallar att hålla igen käften haha;P


Nu börjar det!

Oki jag vet hur jävla tråkigt och jobbigt det är tt läsa alla "viktkamp" i olika bloggar, jag hatar själv att läsa det, men nu måste jag själv börja! Jag har nått mitt absoluta MAX vikt, och måste nu börja gå ner och tänkte redovisa lite mer här, dels för det e lättare att sköta sig om man vet att folk faktist sitter o läser detta plus att man känner sig inte lika ensam i sin kamp!

Så jag kommer väga mig 1 gång i veckan, för en mer rättvis vägning (man pendlar ju så otroligt mycket dag för dag! och redo visa det här. ommer inte lova att jag lyckas, kankse tom går upp ( nä aldrig) Men an vet aldrig, fattar att detta e piss tråkig läsning, fast sitter du där o tänker att du oxå måste gå ner några kilon för din personliga hälsa, så häng på du oxå vettja så kämpar vi tillsammans!

Vad är det som får att du bloggar om just din "viktkamp"?



Hoppas det går nerför till nästa vecka!!  


Dåligt som vanligt!

japp jag är ingen helgbloggerska;P Har fullt upp med mitt liv då!
Helgens halloween party var super trevligt, alla hade klätt ut sig mycket bra:D Södnagen bestod av inget typ, jo vi åkte ut till väla o handla lite! Min älskade sambo gav mig en tröja o byxor från gina, mycket gulligt av han och det värmer såå!

Idag har jag bara städat och diskat, lagat lite mat oxå! Får se hur det smakar i morgon! Sitter här nu och är så sjuukt seg, fattar inte- och sedan att allt har gått fet idag hjälper ju icke, fick inge busskort och glömmde passer kortet till jobbet! typiskt!! men men!!

Gud all denna tjaffs om vaccinera sig lr inte, det börjar på verka mig:( Vet verkligen inte hur jag skall göra! kankse dör vilket som lixom!!!!
Hur ska ni göra?



(kommer biler från helgen senare)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall