Snabb och dömma!

Och jag var emot twilight förut, men efter jah såg filmen tycker jag den var sjuuukt bra och nu har jag sett ett klipp på tvåan och bara måååste se den, verkar så jävla bra! Plus att jag tror jag ska läsa böckerna oxå!  kankse dumt att sett filmerna först men dom är säkert minst lika bra om inte bättre:D


Mag ont, ånget och rädsla!

Fan och där kom det, jag blir så sjukt klyven, jag vill verkligen detta, inte för min skull men för andras. Så jag är glad jag är verkligen det, andra människor blir glad och hoppfulla pga av detta, men jag....nej, jag vet redan hur detta kommer sluta, förr eller senare! Om inte så blir jag himmla chockad. Men men då är frågan skall man ta itur med skiten på en gång eller skall jag ge de en chans och be och hoppas att det inte går rätt kepp åt helvete? :( Fy fan jag får ont i magen bara av tanken, mina kännslor har krig mot varandra och åker en bergochdal bana:(

Skiiiiit

Födelsedag!

JApp på torsdag fyller Josefin 22 (sorry om jag skriver fel men har för mig det var så;)?) Och efter som jag är en fattig sate så skall jag baka hennes tårtor som hon skall bjuda på......Båda blir nog gluten fri då hon intetål det, vi "vanliga" människor får helt enkelt ta det, och det smakar ju inte alls något stor skillnad! Men nu till den fårgan jag redan börjat fundera på....Vad skall man ha för fyllningar? Dessa är de jag har funderat på:

Choklad/vanilj

Choklad/banan

Jordgubb/vanilj

Hallon/vanilj

Jordgub/banan

Finns det några mer fyllnngar? De gärna tipps och råd? Vilken är din favorit fyllning?
(josefin läser du detta så svara gärna haha)

Och sedan dekoration, (som är min favorit) Ena tårtan har jag redan bestämmt mig för hur den ska se ut, men den andra då? ge några roliga tips där oxå=)

Här är några som jag verkligen gillar!


Shoppat!!

JApp idag har jag köpt en ny tv-bänk, en vit fin från blocket...så nöjd för 200kr:D  Vart mycket bättre här hemma då den var högre än den vi hade! Och älsklingen vart oxå nöjd så det är ju ett plus! Så nu jag jag bocka av en sak från listan av saker som jag vill ha nytt=) Och i morgon öppnar framtid design sin nya butik, så jag skall dit och se om jag kan fynad (det är en sekondhand butik för möbler)

Före:



Efter:


Nice huh?


Big shopper

Ja nu har jag precis kommit hem från affären, jag tog bussen ut hanldade ( hade i tankarna helatiden att inte handla för mycket) När jag sedan skulle gå från butiken till bussen....buhu så tungt det var, bara den streckan fick jag stanna 2 gånger, sedan på bussen åke tillbaka in till stan och sedan rån bussen till lgh sägert 15 stopp till hahahah fatta hur mycket jag hanldade, köpte massa kassar men kom sedan på att det e fortfarand elika tungt efter som jag har bara 2 händer att bära med så spelar ju ingen roll om jag har grejerna i 2 eller 8 kassar...smart?....nej.....miljövänligt?.....nej!

Men nu har vi mat hemma iaf=)  och det vart billigt oxå=)

Nu är älsklingen påväg hem för han mådde illa på jobbet plutten, hoppas han inte blir magsjuk, tråkigt att ha en sjukling hemma och jobbigt för han, vi ska ju bort dessutom i helgen!!!



Lätt road!

Ja det önskar jag att jag var:/ idag tänkte jag städa lite, diska oc sedan åka och handla.....det roligaste idag typ haha! Jag får ju inte träna på en vecka nu:( Så tänkte ta en långprommenad med hundarna ist! MEn får nog bli lite senare tror jag! Hatar detta varma väder:D

Vad gör ni idag? Alla har väl jobb o skola att gå till?

Btw hitta jag mitt drömm jobb som jag skall söka idag, så nu villjag att

där som läser min bogg håller tummarna för mig;P

Gadden!!

JA igår vart den gjord:) eller början på den iaf! tog 2 timmar och jag e super nöjd, dom är skit duktiga på evil twins. Var skit nervös att det skulle göra såå ont men det var helt lugnt, magen gjorde mycket ondare. Fast mitt på bröstkorgen och ut på brösten gjorde den ondast! Om två veckor ska jag tillbaka och färglägga och även boka en ny tid för att bygga ut den (dom har bokningsstopp ett tag framöver så lär ta sin stund innan jag kan bygga på den, men det kommer bli så fin ändå)


Precis dragit av plasten och tejpen här vilket syns på alla linjer;P Plus att jag tål inte tejpen så jag har fått köttsår på mitt bröst:( skit vad ont det gjorde att dra bort tejpen haha! (knäppt lite skummt därför den ser sne ut) Men sååå nöjd=)


Im in love!

Idag hade ju idol premiär igen! Inget av mina favorit program men idag kollade jag faktist, och jag vart kär haha satt framför tv o garva o klappa på låren haha, Han e inte direkt snygg men hans charm och hela stilen fick det ju att bli varmt innombords, och han kunde ju faktist sjunga!



Göra bebis!

Ja haha, jag hitta en ganska rolig sida på nätet, du laddar upp en bild av dig, och en bild av din partner och du ser hur era barn kommer se ut. Jag såg massa skrämmande resultat och var tvungen att testa för att se hur hemska våra barn skulle se ut:) Men vart nog ändå possetivt överaskad:)

Såhär skulle våran unge se ut om det vart en flicka. (haha lite skumma öron dock:)



Och om det vart en pojke:



Fina va:D Testa du med:D


Hur kan det vara så?

Jag går hemma hela dagarna, jag går ut och går med hundarna, kankse går o handla och jag träna ca 1 gång om dagen! Ja det var det...så jag borde ha ganksa mycket tid över till annat, typ städa, fixa och dona....och ja det har jag väl oxå, men FAN så lite inspiration man har, jag vet ju att jag alltid har tid i morgon att göra det då om jag inte orkar idag lixom.
klockan är 13.15 och jag har precis ätit frukost, inte för att jag sovit länge(gick upp 10 så ganksa länga haha) utan för jag har ingen broska, är så mycket enklare att bara sitta framför datorn/tv och bara glo. Gud så deppigt! Men jag tror tyvär att detta är vanligare än man tror. "men ryck upp dig då, och skärp dig" säger alla......mm jävligt lätt=(

Så Nu skall jag städa (igen)

 

Shit så tråkigt!

Ingen inspiration idag så blir ett babbel inlägg (har varit många sådana nu) Idag har jag bara städat,tvättat,rastat hundar, och målat tv bordet! Fan vill ha så mycket nytt till våran lägenhet, här är några saker!

1. En gammal byrå (eller liknande förvaringsmöbel) att ha i gästrummet, men helst en gammal tror jag en vit eller ska ska den tapetseras!

2. nytt tv bord. Ett vitt, det vi har nu e bara så SATANS fult!

3. Nytt soffbord, har hittat ett som vi skall köpa, det är vitt fast vi skall även där tapetsera/måla skivan så vi får det lite mer personligt=)

3. en/ett hylla/skåp till badrummet, vi kastede ju ut torkskåpet då vi flytta in så nu är det e stooor lucka o kaklet som vi vill gömma bakom denna möbel, men även behöver vi lite mer förvaring, så man kan ha handukar och underkläder i badrummet!

4. ett till sängbord, fredik har ju inget på sin sida, har hitta ett på loppis för 175 kr, måste bara få loss röven ur soffan och gå ner o köpa det, men även detta måste lackas vitt för att passa in i vårat sovrum. blir nästan ett lika som det jag har på min sida men lite mindre krumilurer och mer maskulint(om man ens kan kalla det så haha) så det passar bättre på loves sida=)

5.ett sido bort i vardagsrummet där vi kan ha vårat akvarium!!

6. Våran hall möbel, har hittat den vi vill ha men peningar.....peeeeningar

Ja det var väl det som var viktiast lixom, sedan behöver vi tavlor och någon matta, ekar som fan i våran lgh då vi är så kräsna på sådant:D Hitta dock en AS snygg tavla o skyltfönstret till en klädbutik(så ingår bara i inredningen:(...) Men är en stor fet guldram och en oljemåld pinupa ala marilyn monroe(?) som sitter framför en spegel och sminkar sig....gaaah så snygg den skulle vara i våran lgh! GE MIG 

Over and out nu blir det käk och sedan dra o träna!



Denna vore såååå snygg hos oss:)


Dåligt dåligt!

Ja med uppdatering alltså, blir så på helgerna tyvär...man har fullt upp med att städa och vara social:) My love e ju hemma (dock var han så bakis igår att han sov hela dagen) Och i fredags var v och åt hos hans bror o jossefine mycket god mat och trevligt sällskap, dock lite mycket sprit för herrarna kankse:) Och igår var vi ut och käkade med sara och jacob, oxå mycket trevligt, mötte upp chatrin oxå o väl ute kom de massa folk! Vart en lugnare men ändå trevlig kväll!

Och ja nu e det söndag, jag måste snart fundera på käk då jag e as hungrig. Och nu är det BARA 3 dagar kvar tills jag ska tatuera bröstkorgen haha (farmor kommer döda mig;) Men men får köra polo krage då jag e där, plus att jag läst om så många som gjort en cheast piece och alla säger att det känns ganksa bra! Har du som läser någon erfarenhet av de? berätta då=)



My nails!

Japp nu har jag fixat naglarna, undra om jag skall ner på stan nu o kika på en klänning tills på fredag, måste även bestämma vad jag skall baka och ta med mig.....några förslag?



Gosch vilken smärta!

Jag har haft en infektion i tandköttet och enorm tandvärk, plus att jag har länge tänkt börja använda flour sköljning pga att få bätter tänder. så igår gick jag till apoteket och stod länge o funderade, men lite hjälp kom vi fram till att ta listerine, och jag säger bara FYFAN så ont det gör, man ska ha 20ml i munnen i 30sek....ajaj det blir korta sekunder för shit så det svider i munnen, tom fredrik spottade ut den tidigare och dessutm, när man väl får spotta ut den man förväntar sig frigörelse men just den sekunden gör det extra ont!! Men som man säger, vill man vara fin får man lida pin!


HAHAAHHA


Är google rasister?


Shopping!

Japp spendera några timmar på stan och hittade detta. nu skall jag bara köpa det haha=)

Detta från Lindex:

 

Lindex Shop Online - Armband Lindex Shop Online - Bälte Lindex Shop Online - Bälte Lindex Shop Online - Armband Lindex Shop Online - Väst

Och detta från Gina:

Hemma spa!

eller nja, ett litet sådant i så fall.....sitter nu med en chokaldmask, låter kankse härligt men jag hatar lukten plus att det kliar o stramar, skall snart tvätta av den hoppas den ger något resultat iaf=) Har även fixat mina naglar det vart ju snyggt iaf! hitta så snygga nagerlack idag på stan...hitta bara massa saker idag och det är väl typiskt då man e pank som vanligt! Köpte ett par träningsbyxor iaf, det var jag tvungen till då det gammla inte sat kvar längre=) Nä nu in i duschen o tvätta fejan=)



Be right back!

Japp ska bara säga att jag ska iväg o träna nu power yoga i denna äckliga värme=) Men skriver mer sedan hitta massa fint på stan som jag måste visa=) bye bye


Hund?....katt?

Alltså jag kan ta när små barn säger "kisse kisse" till olivia, dom är trots allt små. Men när vuxna män frågar mig:

-Vad har du för katt?
- ehhh va?
- Ja vad är de för katt?
- ehh.....det är en hund!
-Va en hund......vadå för hund?
-ja en chichuahua
-jaha ja fin hund!

Ja snackaförnedrande för stackars olivia, inte nog med att hon måste ha katt halsband så tar folk henne för en katt, haha hon låter iof som en ibland!


Katt?


Hund?

Dom är väl inte alls lika haha!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall