Shit så tråkigt!

Ingen inspiration idag så blir ett babbel inlägg (har varit många sådana nu) Idag har jag bara städat,tvättat,rastat hundar, och målat tv bordet! Fan vill ha så mycket nytt till våran lägenhet, här är några saker!

1. En gammal byrå (eller liknande förvaringsmöbel) att ha i gästrummet, men helst en gammal tror jag en vit eller ska ska den tapetseras!

2. nytt tv bord. Ett vitt, det vi har nu e bara så SATANS fult!

3. Nytt soffbord, har hittat ett som vi skall köpa, det är vitt fast vi skall även där tapetsera/måla skivan så vi får det lite mer personligt=)

3. en/ett hylla/skåp till badrummet, vi kastede ju ut torkskåpet då vi flytta in så nu är det e stooor lucka o kaklet som vi vill gömma bakom denna möbel, men även behöver vi lite mer förvaring, så man kan ha handukar och underkläder i badrummet!

4. ett till sängbord, fredik har ju inget på sin sida, har hitta ett på loppis för 175 kr, måste bara få loss röven ur soffan och gå ner o köpa det, men även detta måste lackas vitt för att passa in i vårat sovrum. blir nästan ett lika som det jag har på min sida men lite mindre krumilurer och mer maskulint(om man ens kan kalla det så haha) så det passar bättre på loves sida=)

5.ett sido bort i vardagsrummet där vi kan ha vårat akvarium!!

6. Våran hall möbel, har hittat den vi vill ha men peningar.....peeeeningar

Ja det var väl det som var viktiast lixom, sedan behöver vi tavlor och någon matta, ekar som fan i våran lgh då vi är så kräsna på sådant:D Hitta dock en AS snygg tavla o skyltfönstret till en klädbutik(så ingår bara i inredningen:(...) Men är en stor fet guldram och en oljemåld pinupa ala marilyn monroe(?) som sitter framför en spegel och sminkar sig....gaaah så snygg den skulle vara i våran lgh! GE MIG 

Over and out nu blir det käk och sedan dra o träna!



Denna vore såååå snygg hos oss:)


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall