Kläder!

Måste bara tipsa om en skit snygg skinn kjol om man är smal;P
Denna är från www.shock.se Kostar endast 162kr(tror jag det var) just nu! Fanns dock bara kvar i XS annars hade jag köpt den direkt!

 

 


Tips read head!

Vet ej om denna produkt finns kvar att köpa än! Därför ser jag detta både som ett tips att dt är en skiiit bra produkt som alla read heds borde använta för at få ett RÖTT hår:D Men även om någon där ute fortfarande vet om det finns kvar på marknaden att köpa?



Fick nämlingen en "slatt" av sara som hon hade kvar i en gammal tub, och mitt hår vart genast rött igen(dock trodde jag att de skulle vara lika dåligt som det jag köpte sist, så jag slarvade med apliceringen vilket syns nu haha! Är ojämt på ena sidan så därför behöver jag en till tub bumms:D)


Helgen snart slut!

Tråkigt säger jag men men bara ta nya tag:D Och jag har ju jobb denna vecka så inte klaga! Det ända tråkiga är att jag kommer knappt få träffa fredrik något:/

Jossan och Bror var här idag och fikade, mycket roligt och trevligt. Alltid kul att bara umgås! Plus att lite av muffinsarna tog slut;P

Har satt första lagret av vitt på skåpet, längtar så tills det är klart!! Då ska ni få se=)

Cupcakes!

Nu kan jag visa resultat:D



Som ni ser så MÅSTE jag köpa nya tyllar och så! Plus att jag märkte att när det var hasselnöts bitar i fluffen så satte den "stopp" då jag spritsa. (därför en skit ful cupcake i  mitten som e odekorerad!) Lite olika formar från olika ställen!




Detta är vanilj cupcakes med hallonsylts gömma! Frostingen är en vaniljcreme! (vart dock inte så fast som jag ville, men det smakade ju bra iaf) Rosor i socker pasta och choklad hjärtan.



En choklad cupcake med nougat och hasselnöts fluff! Vart super god. SP rosor och vit choklad hjärtan!!!


Kan ju passa på att skryta med att detta var mina första hand gjorda Rosor, så jag är mycket nöjd=) Även fast Toppingen vart sådär i utseende pga konsistens och tyllar.

Ska köpa utstickare och nya tyllar:D



Lägger upp denna bilden så syns rosorna lite bättre=)

Seg!

Har nu pysslat med socker pasta och Cupcakes, kommer bilder i morgon då min flugg måste stå över natten! Så ni får bilder i morgon! Den som väntar på något gott;P Dock lessna jag på att göra blommor för han (utan utstickare) Så vart inte så många plus att dom e svåra att få så fina som jag vill!!

Men soms agt, ni får se  i morgon.
Då även jossan och bror konmmer och äter upp dom med oss:D

The World lost an angel!

Råkade slå på 3:An nu och såg att dom visar "10 orsaker att hata dig" Med Heath Ledger. Och man inser igen hur JÄVLA snygg han var. Han är snygg på ett annorlunda sett. Sjukt att tänka på att han inte finns mer!


 

 



BTW: Mysig film oxå!


Kreativitet!

Japp nu skall jag sätta igång med lite cupcakes bak:D Och även måla skåpet=) resultat kommer snart:D


Trötter!

Igår hamna jag hos Sara, med Jossan, Anna och jacob. Vi käka pizza och drack vin, men sedan börja deras katt föda så då begav vi oss. Bara vara och sedan Cardinal. Nja var skit dött så jag drog hwm till min underbara man som låg o kolla på tv i sängen, jag la mig och somna! Men är fortfarande så trött idag!Det är väl de alkohol gör mot än!!

Tänkte snart ta hundarna och gå en prommenad, sedan handla lite godis, hämta mina saker hos Sara och se deras små bebisar!

Händer eran lördag?

Lindex!

Var in och förderv några minuter där, men gick igen då jag insåg att jag snart skulle köpa något annars, dom har faktist skit mycket snyggt just nu! Deras sortiment blir bara bättre och bättre! (även kappahl börjar bli bättre) Här är några av favoriterna!!

Lindex Shop Online - Klänning Lindex Shop Online - Klänning Lindex Shop Online - Klänning Lindex Shop Online - Topp Lindex Shop Online - Tunika Lindex Shop Online - Topp Lindex Shop Online - Kavaj Lindex Shop Online - Jeansjacka Lindex Shop Online - Leggings Lindex Shop Online - Leggings Lindex Shop Online - Leggings Lindex Shop Online - Klänning

Vill ha allt detta:D

Endast!

2 timmar kaar:d Vart en sen lunch idag då mycket tjaffs drog ut på tiden! ÄR tydligen mycket svårt att bara ta ett svar och acceptera det! Nä man ska diskutera och demetera HELA tiden!!!
Efter jobbet måste jag hem och städa, sedan skall jag träffa jossan, ska ev slinga hennes hår oxå!!! Var ett tag sedan, men jag är ju en naturbegåvning!!:D HAHA

Fredrik jobbar helg denna helgen så jag ska även roa mig med att måla och göra klart badrums skåpet så jag sedan kan börja på byrån:S haha skoj va;P 
På söndag ska vi antingen springa igen eller så ska vi spela badminton det är ju så himla skoj:D

Har föresten fått fler tider på dhl nu:D ska bli skit skoj och pengar e alltid välkommen!!! 

Hur ser eran helg ut? Något särskilt för er eller tar ni den som den kommer?

hug 

Skona mig!

Fan hitta en sådan underbart sko sida och blogg! SKONMIG.se......helt jävla underar (och lite retande) för oss som verkligen ÄLSKAR skor!!! Kika in nu och shoppa loss eller bara kolla, njut och inspireras!!

Bland annat detta underbara inlägg skrev dom om. Kändisars sko garderober! Gud jag vill ha alla, men vilken är din favorit?

Christina Aguilera



Jessica Alba



Eva Longoria



Maria Cary



Paula Abdul


Påskbak

Japp de kommer det bli och i dessa:) Mina ny inköpta formar:)



Man fick även ett recept med på köpet:D


Så söta!

I morse när jag vaknade hade jag sällskap i sängen (och då inte fredrik;P) Utan två små vovvar och såhär såg de ut;P


 snyggigen!


Skruttan låg under sängen! Såhär ser en chihuahua ut irl, inte så SÖÖTA som alla tror haha



Så underbara är dom! Love!

Dagen!

Efter sprinten åkte vi på loppis:D Hitta dock inte men mötte en tant med en SÅ snyggt bord i handen som jag vela ha! Så typiskt! Efter det åkte vi ut på väla, käkade och handla lite! Lite verktyg,mat, SKOR:D och cupcakes formar! Super billigt bara 10 kr! Skorna därimot vart dyrare haha!!!

Vart de skorna jag visade sist iaf:D Så grymt snygga! (illa att det är mitt 3e par denna månad bara)



Pippi långstrump stövlar:D Komme hålla lågt in i vår/sommar:D


Springa!

fuck så jobbigt det var att springa idag, vi väntade nog med att springa liite för länge, så jag han bli föör hungrig. Dock orkade jag hela biten som sist, hade dock velat orka mer. Så på söndag SKA jag orka liiite till om de så bara är 5m till!!!



Nu ska jag duscha och sedan blir de loppis:D


Skor, svaret på alla världens problem!

Och är det rätt märke så gör dom underverk:D



Jennifer säger att det hjälper mot hjärte sorg!

Vad säger ni??



Fan så snygga dom är Louboutins

Lust lös!

Att blogg ja! Men nu gör jag det iaf=) Dagen på jobbet idag, hum rörigt och full fart, men tiden gick fort även fast jag gjorde samma sak hela dagen!!!

Glömde ju berätta att igår då jag skulle på arbetsintervjuvn så tog jag fram en vägbeskrivning på eniro.se.......gick bra tills jag kom av e6:an. Orkar inte skriva ner i detalj men jag let aoch leta, körde rint och vände, fram och tillbaka!! Eter mycket OM och MEN hitta jag fram men visade sig att eniro beskrivit en väg som inte fanns längre! BRA gjort, tur jag har lite lokal sinne själv iaf=)

Imorgon skall jag och fredrik springa igen! Skönt men jobbigt! Känner mig fet denna vecka, smal föra veckan! Ändå har jag tränat hela veckan förutom idag! Dock fuskade jag med maten, åt potatis i måndags och tisdag och gröt idag:( FY SKÄMMS på mig!! Har ångest över det, men springer jag imorgon så kankse några kalorier försvinner!!!


Jag har även lite ångest över detta med arbete, har det jämt då jag börjar på ett nytt ställe (eller bara tanke på det) Jag är livrädd att jag inte ska klara av arbetet, sammtidigt som jag e livrädd att det ska bli som på Lidl- då jag tappade livs gnistan helt!! Vill inte det ska hända igen pga jobb!!!

Aja nu finalen på so you think you can dance, vet dock redan vem som vinner! (kolla tidigare inlägg)

LUNCH!

JO JAG HAR EN SNABB LUNCH JUST NU! SÅ PASSAR PÅ ATT SKRIVA LIITE!=)

SOLEN SKINER IDAG, SOM VANLIG DÅ MAN VÄL JOBBAR OCH SITTER INNE KONSTANT!
JAG HAR FÅTT MER TIDER HÄR PÅ DHL NU, TYPISKT DÅ JAG VÄNTAR BESKED FRÅN ANDRA STÄLLET I MORGON, SÅDAN SJUK ÅNGEST JAG FÅR OM JAG FÅR BÅDA! fY JAG HATAR DET! fÖRR EN GÅNG SATT JAG MED 3 JOBB PÅ HALSEN, VAR MYCKET JOBBIGT ATT TACKA NEJ OCH ÅNGRA SIG! mEN TILLSLUT SATT JAG MED ETT JOBB BARA! SOM DESSUTOM GICK I KONKURS EFTER 6 MÅN. TYPISKT

NÄ NU BACK TO WORK!

So You think you can Dance!

Gaaah Älskar det programmet, sjukt var lite musik och rörelser kan göra med än, få än att känna, jag sitter här och bölar tillsammans med dommarna haha:D

Detta är min favorit! Russel!!







Grrr HOT:D

Dating in the dark!

Detta nya program bara måste jag se! Verklar kul tycker jag plus att det är en rolig tanke, kan du bli intresserad av en person utan att se den, och sedan tappa allt intresse när du väl får det, eller tvärtom!

Hahaha Detta program hade jag tänkt anmäla Línis till;P Men jag glömmde det! FAN HAhahaha, Hon behöver en bra kille:D


2:a Mars på kanal 5!


Skåpet!

JA en uppdate på detta jävla skåp haha!
Nu har färgen fastnat:D SÅ klad! Är dock långt ifrån klart=) Men ni kn få två bilder iaf, under progress. Som alla vet vill jag ha vitt så detta kommer INTE vara svart haha!


Så här såg det ut då vi hämta skåpet!


Nu är det svart grundat! Skall nu bli vitt, sandpappras lite och skriva/måla något skoj på det!




Halsbränna!


Kul att jag har halsbränna och sura uppstötningar (skulle även kunna säga lite spya i munnen) Mycket jobbigt! Har precis ätit kvälls fikan efter Yogan. Yogan gick skit bra, fast jag har ont i en arm, skit jobbit men skit kul! Sara ska oxå skaffa tränings kort på natiuls, ska bli kul-kankse man slipper träna själv!
Fikat vart 2 koka majskolvar(haha lever på det nu) Och mackrill MUMMS! Fredrik tyckte jag luktar kattmat när jag ätit det haha!!

Gud så jag längtar tills min älskling kommer hem, vill bara pussa och krama på han tills vi somnar haha!




Linis: Ja hon gör allt själv, skit fina. Jag har ju ett halsband från henne redan, en cupcake:D

Städd,Måleri och träning!

Japp så ser ungefär dagen ut nu och frammåt! Håller på att vättar nu och ska sätta igång att testa måla skåpet igen!
Intervjuvn gick bra och fick även några timmar på dhl i morgon! Så bloggar jag inte så vet ni ju varför!! Ibland känns allt så enkelt och ibland så kämpigt och ångest fyllt!! Fick iaf världens sötaste sms från min älskling, Vilket alltid piggar upp än!!
Ikväll ska jag på Power Yoga! Skoj skoj!


SNabbis!

Ja nu ska jag snart iväg på intervjuv, åker lite tidigt för jag ska hitta dit oxå, haha! Kan ju bli spännande! Är ju lite nervös oxå och då har ju hjärnan en tendens att sluta sammarbeta haha! Alltid jobbigt att sitta och bli personligt bedömd (vilket du verkligen blir då du söker jobb som personlig assistent) Så håll nu tummarna att jag får detta=)

Fick även ett samtal från DHL idag, om jag fortfarande var tillgängliig! Jag skulle återkomma efter intervjuvn!

Det blåser som fan här just nu och är kallt:/ tur man har bil då;D

Gör ni idag?

Tävling!



TÄVLING!

Jag är med och tävlar om ett eget designat smycke av PinkyBell! Där får jag välja helt själv hur jag vill att mitt smycke ska se ut.
Tävlingen finner du på http://www.pinkybell.webblogg.se/
Tävlingen avslutas måndag den 8 mars klockan 20:00!
Var med och tävla du oxå;D
LYCKA TILL!

New Car!

Japp nu är vi bilägare, åt en skoda felicia. Vacker(not) grön haha! Men det verkar (och hoppas) gå bra iaf! Så bara hålla tummarna att den fortsätter gå bra!!!
Så nu kan jag äntligen skaffa mig en medryttarhäst:D Fan så underbart!! Får jag dessutom jobbet som personligassisten kan jag inte klaga på mycket nu alltså=)

Sitter och kollar upp försäkringar på bilen, det var en lite dyrare historia(då varken jag lr fredrik ägt en bil förut)


Vacker, så vacker:D


Woho!

Nu har vi köpt färg, så ska börja måla ikväll hade jag tänkt!
I morgon skall jag på intervjuv- Personlig assisten till en liten tjej, jag ser verkligen fram emot det! Så i morgon skall jag dit och träffa henne och hennes mamma!! Så spännande!! är dock bara timmanställning, men det är mycket bättre än att vara helt arbetslös!



Morgon spurt!!

Nu har jag och älsklingen promenerat hundarna och sedan prungit en runda:D Fan så duktiga vi är, Jag orkade nästan hela rundan (samma runda som jag fick stanna 4 gånger på sist haha, visar kankse att viljan är starkare än konditionen ibland och vise versa) -nu ska vi äta middag, inte den nyttigaste men lättkorv och stekt potatis, skämmer bort mig själv med det idag!!
Sedan skall vi ta tag i skåpet, köpa färg och slipa det sista!!!
Veckans tränings schema e full späckat, springa idag, youga i morgon gym på onsdag och springa på torsdag! Sedan tar jag semester över helgen haha!!!

Nä nu duschen!
Vad skall ni göra en måndag som detta?


Jossan: Han är bättre på allt än mig haha, oki kankse inte rida;P

God natt!

Nu har jag o love kollat på Band of brothers, grymmt bra serie och ätit popcorn! Så nu säger jag godnatt och uppdaterar mer i morgon:)



Btw- jag måste verkligen klippa min lugg, börjar bli för lång nu! Tror jag ska köra mer rockabilly, 50´s nästa gång, kortare dvs!


Längtar och drömmer!

Gud nu har jag fått för stor dos av hästar igen! Längtan nu efter att få rida är grymt stor, skulle göra mycket för att få bli medryttare (helst egen häst igen men det inser ju tom jag att det är omöjligt just nu). Vill så gärna träna med hästar igen, gärna få tävla i hoppning oxå, det var veeeerkligen länge sedan jag gjorde=)
Dom är bar aså underbara varelser, stora, mäktiga, starka, trogna, och kärleksfulla!! MMMmmm och doften. Det är som Jäspers tassar luktar lugn!

Minns då jag var yngre och var ute och red själv, man satt jämt och fantiserade om att jag var ridlärare eller levde på sin ridning hahaha!! Jag har dock en tendens att se sur ut då jag rider!! Fokuserad helt enkelt:D

Har tyvär inga bilder på datan på mina egna hästar jag haft så får bjuda på några på hästar jag varit skötare eller med ryttare på!


Herman Major. En underbar kille!!


Boyen står och surar just här:D

Uppdate!

En snabbis blir det=)
Har varit i malmö denna helg! Var mycket mysigt. Var även hem till Linda & Daniel i lördags och fira Lida, var oxå mycket mysigt, med dera små underbara barn!
Jag väntar på att potatisen ska koka nu sedan blir det SEN middag! Medans fredrik står och slipar vårat skåp:D Haha så som det ska vara! Fick ett överkast av svärmor Lena oxå, och en skänk som vi ska vixa och sedan ställa i sov/gästrummet. Får helt enkelt se vart det passar bäst!!!
Har precis sökt ett jobb oxå, som assistent till en 4årig flicka! Hoppas jag får det! Vill helst jobba med barn och ungdommar!!

Såg även min första hela OS gren igår, långfärd på skidor tror jag! Sverige tog två medaljer iaf=) SWEET!

Nä nu åter till maten, i morgon ska jag och älsklingen springa.....får väl se hur det går hahah! Han kommer distrahera mig plus att jag kommer känna mig sämst breve han! Prestations ångest!! Men men han får sig ett gott skratt iaf=)

Mina Nya SKOR!

Japp måste bara få skryta lite tom innan jagköpt dom! Ska få dessa utav mina föräldrar nästa vecka! Nice huh? Jag bara älskar dom!Är frpn Scorett. Fan Therese är SÅ avundsjuk på dig som jobbar där! Ja fast samtidigt glad då jag skulle ha dubbelt så mycket skor hemma än vad jag redan har haha!



Tänk dig dessa, ett par knästrumpor och en nätt blommig klänning till! I love! Tack mum and dad! Jag älskar er så, men ibland gör ni det liite enklare att älska er haha:P

Har massa fler par som jag vill köpa till våren/sommaren. Men dessa vart jag bara SÅ kär i, och passar perfekt till våren!!

Bak Shopping!

Jo ag köpte ju även bakspadar(?) Ena är en vanlig tårtspade, men den andra blir perfekt att ha för att täcka tårtorna och få dom jämna och fina=)



Måste ringa en tjej som jag har haft kontakt med som skall sälja en massa bakredskap. Jag vill verkligen ha dom!!


kväll!

Som sagt jämt dåligt bloggat då det blir helg, man har fullt upp med livet:D Men jag och bejb var på Väla idag! Jag fick min alla hjärtansdag present. Mineral-foundation(?) och mineral rouge plus borste från the bodyshop! Jag fick även lite prover på produkter och ett litet kitt med body shower & lotion & parfym, lukta jätte gott!!
Nu har vi käkat dinkelpannkakor, mycket godare än vanligt! Och jag har träningsverk i HELA kroppen, så sjukt illa haha!!!



Här är kittet



Köpte även knoppen som skall sitta på skåpet:) Syns kankse dåligt men är vit porslin med gröna detaljer! Så fin! Köpt på indiska!

Skit fredag!

Min dag började så jävla dålig!!!!! Försöker vara glad att ferdrik iaf är ledig men det går fan inte! Skit skit skit. Att jag låter en skit sak förstöra hela min DAG!!!!

Aja ska planera inköpen till tårtorna, det är ju roligt iaf!!!

 

Nu ska jag iväg och shoppa bort min sorger! Kul va! Funkar jämt iaf!


God natt!

Jo säger det nu, trorts dålig uppdatering! Mötet med frida gick bra, ang tårtorna! Tack Frida för att du litar på mig, ska som sagt ge allt för att få tårtorna lika goda och underbara att se på som jag bara kan! Nu väntar jag bara på att få SP och färgen så jag kan börja modellera dekorn till tårtorna, dom kan man ju göra i god tid innan så man verkligen kan lägga ner all sin tid för dom! Kommer bli så skoj!

Ska även förbereda lite med bottnarna och frysa in! Ska bara få ut lite formar först!!!

I morgon är fredrik ledig, så skönt!!!!

Har ni för planer fr helgen?

Ujuj

Idag var min första dag av 30min joggning innan frukost. HAHAHA Jag orkna typ 15min. 30 min känns som en evighetbort, men vem vet kanske tränas upp snabbt! Fick bli power walk resten av tiden iaf! På tisdag är det dax igen, ska ta samma runda och se om jag orkar längre då! När jag klarar hela rundan i en springt då är jag nöjd med mig själv:)

Ska till Frida efter kl 2. Vi ska dískutera hur Adams födelsedags tårta ska se ut=) Ska bli jätte roligt att få göra dom, ska verkligen lägga ner tid och själ i dessa tårtor:)

Fan vilken hosta jag har fått(kan vara pga springet).

Uppdatering ang skåpet, ja vi får ta till en slipmaskin, det går fan inte att fåbort färgen, sitter som BERGET!!

Kelda´s Soppor

Ja älskar du soppa som jag? Gå då in på Mat och Odla och du kan vinna present kort på kelda produkter!! Det gjorde jag iaf! Så fräscht med soppa nu när våren närmar sig! Min favorit är Kyckling och nudel soppan!!




Bakformar!

Jag kikade in på Tulipans bakverks blogg idag och såg att hon hade en tävling i sammarbete med kalasform (gå in på deras underbara hemsida och hitta just din favorit och länka) där man kan vinna FIN fina bakformar. SÅ självklart vill jag vara med och tävla. Vill du oxå vara det? Gå då in till tulipans bakverk´s blogg och läs reglerna!!



La la laaa!

Vakna klockan 8, full klockan 9,
Vakna klockan 8, full klockan 9,
Vakna klockan 8, full klockan 9,

Härliga korta dagar!!!

Film!

Älsklingen är och repar så jag skall nu lägga mig i soffan och kolla på Vuxna människor. Fuck vilket söt sug jag har!! Jobbigt men men!


Och veckan forsätter!

I samma stil som vanligt!! SKIT, mina byxor sprack i morse (mina ända par hela jeans) JAg skulle handla slip papper och färg(fanns ingen färg) Och slippappret var as dyrt, men skulle vara grymmt och få färgen att lossna hur lätt som helst-BULLSHIT-jag är redan trött i armen och har inte ens fått bort färgen från 1/3 av dörren.

Gick sedan in på bodyshop, skulle hämta ett prov på en ansikscreme. Men kom därifrån 315kr fattigare. FAN jag har INTE ens dom pengarna!! Helvette. får se om jag vågar gå in och göra ett återköp. Piss!

Aja Välkommen till mitt liv! Nu back to slipning!!

Ganska Tomt!

Har inte så super mycket att skriva just nu! Mer än att jag har ont i magen haha! Har prov målat skåpet i vitt nu! Få väl se om den färgen är bättre! Annars får jag ta och knalla ner till classe och köpa sandpapper! Hoppas dock att det funkar! Pallar inte sandpappra hela skåpet!!

En timmes prommenad innan frukost! Fan så frusen jag är nu och så klart fick jag släpa olivia, hon hatar att vara ute när det är snö!!!

uppdaterar senare då jag har något att skriva om haha

Jävla skit!

Som vanligt i mitt jävla liv så ska allt skita sig! Det ända jag har haft att se fram emot denna vecka (att göra det vill säga) är att fixa detta JÄVLA skåp. Så nu målade jag det första svarta lagret. Och hur tror ni att det var? Jo en summering av mig ungefär=SKIT, nu när färgen torkat har den lixom krakulerat och spruckigt upp! Så nu måste jag FÖRST gå och köpa en JÄVLA massa sandpapper för att slipa ner hela skiten! Sedan dessutom upp till denna IDIOT gubbe för att köpa ännu mer SVIN dyr färg! Vilket bra jävla slut på denna jävla FETT-isdagen. Nu vill jag bara skita i allt och lägga mig o soffan och trycka i mig massa skit och inte lämna soffan förens turen vänder för mig!! FAAAAN Så irriterad jag är just nu, ska pissa på skåpet, sabba hela min JÄVLA dag!!!!!!!!!!!!!!!!


Kroppen vill inte!

Yogan idag var oerhört jobbigt. Ibland vill bara kroppen inte!! Och yoga är verkligen en sådan tränings form som är beroende av ens dags kondition. Idag gjorde allt ont, fick sendrag överallt och skakade som ett cp efter 2:a övningen! Var många övningar idag som jag helt enkelt inte orkade, kroppen sa bara ifrån! Och förra veckan känndes ju alls super, känndes som jag var bäst haha!!!

Nu ska första lagret färg på skåpet:D

Training!

Nu skall jag iväg på yoga snart. har precis käkat wok, vart den bästa woken hitills dock jäävligt kryddig i vissa tuggor men jag är nu på detta med stark mat:D Nu är fråga? Skall man gå med hundarna innan träningen lr efter? hum!!


Envisa Gubbe!

Alla som känner mig vet att jag har svårt att säga ifrån. Då menar jag inte i extrema fall utan mer i vardags situationer! Som idag tex. Jag går till flugger färg för att köpa en mörk BRUN färg och en antikvit!! Jag säger det till gubben och han frågar vad jag ska ha den till. Ja måla en möbel säger jag, ska få den att se sliten och lite skabbig ut, ja då försöker han få mig att köpa en helt annan färg för att få en mer "antik grön" färg! Nä säger jag, vill ju ha vitt;)
Då springer han runt och letar, tar sedan fram en helSVART färg Gaah svårt att fatta, sedan började han diskutera att jag behöver ju inte måla hela skåpet svart utan bara på vissa ställen för det kommer ju inte synas, på så vis behöver jag bara en LIIITEN burk! Sedan kom vi till den vita färgen, där var den äggskals vita jag vela ha FÖR VIT, han tjatade om en gråare! Nä jag vill ha VITT. Suck det ena efter det andra. Det ända vi kom överens om var pensel, att jag behövde en det vill säga!
Så nu sitter jag här med för lite och fel grundfärg(tror dock inte att själva färger spelar så stor roll)Hoppas han har rätt om att det inte kommer synas igenom! Och räcker inte den vita fären, ja då får han bjuda på resten haha!!!



Får väl se helt enkelt, annars blir jag TOKIG!


Ny badade!

Hundarna ligger nu i nytvättade fällar helt nybadade:) Så mysiga, vi har dock lite kallt hemma så dom ligger o skakar!!! Stackarna men dom ser ut som små dunbollar=) Och luktar så fräscht haha=)


Vet ej om det synns så mycket men kollapå deras öron och x20 så har ni ungefär hur mycket dom skakar:) Svårt att få det på film bara!!

Fuck!

Jag har ju tvätt tid ni:O

Jalla Jalla

Bullarna!

JA blogg.se har ju haft problem med inloggningen! Kom inte in på hela kvällen igår!
Bullarna vart skit goda igår! Min sambo käkade  4st:D Och det är inte illa för att vara han kan jag säga! Annar lever han ju på hamburgare;P Fast idag i dagens matlåda fick han dinkel pasta, får väl se om det går ner:D



Så fina huh:D Receptet är från KALASGOTT så tacka henne för smaken:D

50g Jäst
150g Smör
5 dl Mjölk
1 msk stött Kardemumma
1 dl Strösocker
½ dl Vit Sirap
1 tsk Vaniljsocker
1 nypa Salt
12-15 dl Vetemjöl

Fyllning
100g Smör
2-3 dl Blåbärssylt
6 dl Vaniljkräm

En liten näve Mandelflagor


Gör så här
Smula ner jästen i en bunke. Smält smöret och tillsätt mjölken och den stötta kardemumman, värm till fingervarmt. Häll vätskan över jästen och rör om så att den löser upp sig. Blanda ner socker, sirap, vaniljsocker och salt. Tillsätt lite i taget av mjölet och knåda degen fin och smidig. Låt jäsa övertäckt till dubbel storlek, ca 30-40 min. Tag upp degen på ett mjölat bakbord, dela den i två lika stora delar, kavla ut varje deg till en avlång platta och bred på smör och blåbärssylt. Rulla ihop och skär varje rulle i 14 bitar. Lägg blåbärsbullarna i formar och låt jäsa övertäcka ca 40 min. Spritsa, eller fyll med sked, varje bulle med lagom mycket vaniljkräm. Strö några mandelflagor över varje bulle och grädda blåbärsbullarna i mitten av ugnen i 200 grader, ca 8-12 min.

Bulle i ugnen!

Tyvär inte den sortens bulle jag vill ha. Hahaha! Utan blåbärs och vanilj bulle, den sorten min sambo vill ha! Hoho så rolig jag är ibland alltså!!
Får väl se om dom går att äta! Om jag ger honom en super bulle nu så är det väl hans tur nästa gång;P Nä skojar bara!!! Blev lite familjekär pga filmen jag kollar på!!!

I morgon skall jag först springa innan frukost och sedan ta tag i tvätten och köpa färg, sedan skall jag på yoga! Fan så duktig jag e. Men Jonas säger att detta kommer få mig att gå ner i vikt, så då testar vi detta i en månad! 

Har ni haft en bra dag då?? 

Hot Choklat

Jo jag e ju svag för sådant;) Hahahahahahaha!
En dålig dag blir alltid lite bättre av lite choklad, Dubbelt upp! Så vart en mint choklad bit(för mycket dock) Och en choklad video! Alltså NE-YO AOOOHHH vilket pudding;) HAns röst och charm får mig att tjuta här hemma som en tonåring igen haha:) Kan ju berätta att när jag gick i högstadiet ÄLSKADE jag Will Smith, hade hela mitt rum tapetserat av honnom, och alla hans cd´s. När jag vart för "gammal" för plancher hemma så gömde jag alla bilder på insidan av väggarna i min garderob hahahaha:D



Watch and enjoy!!

BAck in blogg!

Ja måndag morgon, jag känner det. Känns segt, ont i skallen och allmänt ensam! Alltid som jobbigast på måndagar då man har fåt umgås med fredrik heela helgen, och nu kommer en hel vecka av ensamhet! Idag städning av lgh, och ev köpa lite färg till skåpet:D fy vad jag längtar tills den e klar och på plats!!

Hur planerar ni eran måndag??

Helg!

Det vill säga att jag bloggar dåligt;P Vill ju bara vara social med min älskling=)

Så jag bjöd på humor och detta korta inlägget, igår vart det FÖR mycket sprit, ÅNGEST, ska inte dricka nu på lääääänge!! Bandet var bra iaf. Så mycket efter minns jag inte!!

Fredrik kollar dum & dummare n och sitter här breve och garvar:) Finns inget härligare ljud än skratt!!

Men iaf ha en super trevlig kväll! Och vad har ni för planer för morgondagen??

 


Hahahahahaha

Så jävla kul, och hur många gånger har man inte känt såhär;P


Full aktivitet!

Har precis käkat och landat här hemma, vart en skit dålig middag:( Fan att jag äter så dåligt ibland, vet att det aldrig slutar bra men men! Ingen mat lust!!
Vi har äntligen fått hem skåpet idag, guuud det kommer bli så jävla snyggt! Så i morgon ska jag lura med mig min sambo att köpa färg!! Längtar så tills den e klart!
Att köra med släp var a pice og cake, fan jag e så jävla grym på detta med att köra bil:D Om det inte vore för att jag somna så fort jag kör själv skulle jag lätt kunna jobba som chafför av något slag! Tyvär så lider jag ju av narko-någonting som gör att bilar fungerar som sömn piller;P

Så nu ska jag öppna en flaska vin och senare dra ner till Tivoli på ett release party:D Fan så nice=)

Gör ni en fredag som denna?


Spännande!

HAr precis kommit hem från läkaren, länge sedan jag var klar så här tidigt:D
Ska in i duschen nu och sedan ta bussen ut till höganäs, de ni;P Där ska vi hämta skåpet till badrummet! Det lilla skabbiga skåpet haha, men jag har stora planer för det, så i slutändan kommer det att bli SUPER=)

Jag ska även köra med släpvagn, måste väl vara första gången för allt va? Men lite läskigt är det!! Framför allt då man ej kör med en bil man e van att köra!!

Nä nu in i duschen, skall bröva mitt nya färgschampo! ag ska lägga in före och efter biler! Hoppas att det blir suuuper! Ska ju ut ikväll:D


Extra blogg!

Jo nu kommer jag starta en till blogg, som enbart kommer att handla om bak & mat! Sedan får jag helt enkelt se om de kommer bli tillräkligt för att få den att växa(få mer bakkontakter) så den får vara kvar el ej! Denna blogg kommer fortsätta som vanligt, så ni behöver inte dubbel kolla båda om ni inte vill:) Tänkte bara berätta det här iaf=)

 

www.maddesmumms.blogg.se


Pyssel!

Jossan har precis gått nu. Jossefin riktade in sig på alla hjärtans dag och gjorde fina kort. Jag målade om ljusstaker och gjorde lite dekolage(tror jag det heter haha). Var mycket skratt och hade mycket skoj!!
Fick just ett mess att en SKIT fin Skänk som jag hittat på blocket blivit sålt, skit oxå! Hade ju varit super fin här hemma efter lite färg och nya knoppar:( Nypiskt min tur!!

Detta gjorde jag (glömmde ta före bilder)



Jossan körde på rosa:D



Pyssel pyssel!!!


Uppe med tuppen!

Ovanligt nog var jag det i morse (nästan iaf;P) Idag ska jag o jossan pyssla lite=) Ska bli nice! Ska bara fixa mig nu och sedan åka till panduro, handla lite färg och annat roligt om jag hittar det! Panduro är som Clasohlsson är för gubbar för oss pyssel älskare! Ett vuxen dagis haha!!!

Nä ska försöka damsuga nu innan jag ska med bussen!

Smell you later!




Recept Dinkelbröd!

Ett super gott bröd, men jag har ändrat lite i receptet då det var galet!! Och det är både nyttigt och super gott!



Ingredienser:
0,5pkt jäst
6 dl ljummet vatten
1/2 dl Olivolja
1 stor riven morot
1 dl solrosfrön
15 dl fullkorn dinkelmjöl
2 nypor havssalt
2 msk flytande honung
1dl blandade frön till "topping"

Smula jästen i en bunk och häll det finger varma vattnet över och rör tills det löst sig.
Häll sedan i olivoljan, saltet, den rivna moroten, solrosfröna & honungen.
 Blanda sedan i mjölet, När man bakar med dinkel så låter man degen vara ordentligt klibbig eftersom dinkel suger upp mer vätska. Låt degen jäsa i 45 minuter.
Vänt över degen i en långpanna/ungsplåt som du täck med bakplåts papper. Stö över bland fröna.
Jäs i 20 min till.
In i ugnen i ca 40min i 175 grader. När den ser bra ut, ta ut den och vänd på den och knacka under, om den låter "ihålig" så är den klar!


Ny upptäckt!

Var på ICA igår och då hade dom erbjudande på kiwi passionsfrukt och lime! Jag stod och plocka mina kiwi då en tjej som jobba där kom och öppna en passions frukt till mig och lät mig smaka en! GUD så goda, shiiit det hade jag inte räknat med! Så jag bytte ut 10st kiwi till 10 passions frukt ist! Mummsiga!!!

Vilken är din favorit frukt?


Hårfärg!

Nu har jag köpt en färgbooster som jag skall pröva! Inte idag men på fredag kankse, tänkte att du kan man klara sig ett tag till utan att behöva färga håret! Hoppas bara att jag blir nöjd med färgen!!!



Kom på snedden, orkar ej vända på den men ni ser ju;P Har någon testat denna?

Bad start!

Ja ingen toppen dag! (btw jag har märkt att jag startar alla dagar med ordet "JA" haha) Vakna av ett smaskande breve örat (fredrik var på jobbet så tyvär inte han haha) Utan det var min kära hund som krypigt uppi sängen och lagt sig breve, ajabaja! Men samtidigt mysigt!

Nu har vi äntligen fixat ett skåp till badrummet, ska hämta det på fredag. Är lite att fixa på det, men kommer att bli as snyggt:)



Denna buse hittade jag såhär sött snuttande intill mig:D


Nya baktag!

HAhah Det lät fel men det jag menade var att jag har köpt lite nya baksaker! Kunde helt enkelt inte låta bli, och är alltid bra att ha hemma! Så detta blev det!


Fick bli dessa, mest för det är alla hjärtans dag:D



En långform (eller flera var det då dom är i papp)



Och dessa underbara fyrkantida muffins formarna! Gaah nu vill jag bara baka:D


Alla Hjärtans dag!

Närmar sig med stormsteg! har ni köpt något speciellt till dom ni älskar? Min gift till Fredrik är klar, ska bara fixa lite runt själva leveransen så att säga hahaha:)


Men jag hittade dock att posten hade lite roliga vykort man kan skicka! Så några sådana har jag skickat oxå=)

Vykorten kosta 17,50 iaf! Billigt och bra och dom som får dom blir både glada och överaskade=)

 

 

Man fyller så klart i namnet det det är tomt=) Bild nr 3 kankse är något för dig jossefin;P


Hudvård!

Ett ämne som är skit svårt tycker jag. Plus att jag vill inte lägga ner flera tusen på lite hudkrämer och fonudation. Men nu sitter jag där iaf, jag måste ha nya hudvårdsprodukter, allt från rengöring till återfuktande och just foundation!
Min hud strular hur jag än gör, tvättar jag den dagligen så får jag kvisslor, gör jag det inte men sminkar mig så får jag kvisslor, helt ärligt skiter jaghelt i hude och sover med smink mm då är den som bäst. Haha just nu det vill säga, jag vill ju ha en porslins hund. Som är len som en baby stjärt:)

Men nu vill jag ha lite tips! Vilken Foudation tycker du är bäst? Mineral puder, flytande, på kaka?
Min hud är förövrigt MYCKET torr! Men jag funderar på att testa mineral foundation powder! Dyrt men dom hade ett provapå paket för 500 på kicks!! vad är bäst, flytande minerfoundation lr puder? 
LINIS HJÄLP;P


Finns ju Roll On


Det finns mousse


Puder



Och flytande!

Ja det är ju en djungel!!

 

Sammla skit!

JA varför gör man det? Sammlar skit alltså;P och nu menar jag inte bokstavligt talat BAJS utan typ kvitton i blånboken (på saker som är helt onödiga, tex en te på fiket, buss remsan mm) Så nu har jag resat ut min plånka:) tom igen känns både skönt och roligt haha!

Ska snart ner på OJ och handla lite, dels till middagen ikväll men även så jag kan baka dinkelbröd. Kan jag äta liiiite bröd med liiite bättre samvete!
Jag satt just och läste en blogg, där har vi en tjej som gått ner 1,6kilo på en veckan typ. här tränar jag 2 dagar i veckan, jag äter inga kolhydrater och äter nyttigt, men likFAN har det inte hänt ett gram på vågen på 1,5vecka (jag vet att jag måste ge det mer tid) Men varför är det så orättvist. Detta göra det ju inte lättare att äta nyttigt och tvinga mig själv ner till gymmet!

Har ni några planer för dagen? Tisdag och allt:D

Kate Perry!

Inte min favorit låt med henne! Men hon är så jävla snygg här att man vill ju bara färga håret svart o på med röda läppar:D


Secondhand träsket!

Japp en än gång sitter jag o hetsar mig igenom blocket & tradera. Ser massa möbler med massor av potensial(?) som jag bara vill köpa och ge ett nytt liv! Vill hitta mer loppisar i stan men det är faktist svårt, alla finns ju inte på eniro direkt! Men men, så mycket man vill men änny mer som gör det svårare=) Men det är kanske de som göra det kul, hur roligt hade det varit om jag fått allt klart på en vecka!!!

Handlar du mycket loppis? Gör du om det eller tar du det som det är?

(jag handlar dock bara mäbler på loppis, inget med tyg och så!!!)


Tråkig blogg!

Och jag blir TOKIG på blogg.se, bara strular hela tiden ju! Suck!

Iaf min blogg är tråkig idag och det kan bero på att hela min dag har varit tråkig. Har bara diskat, städat, vikt alla kläder i garderoben mm! Dock kom Fredrik hem en snabbis och käkade innan han skulle vidare och trumma. Och med sig hade han 10 vita rosor, fy så gulligt och jag blir så glad varje gång han överaskar mig då jag som minst förväntar mig det! (och han valde vita då jag äääälskar vitt:D) Små överskningar betyder så mycket mer än dom som man får då man tex fyller år (Fast jag blir ju super glad för det oxå, tex min bakmaksin;)


Veckans Kvinna!!

(tror jag glömmde förra veckan, haha)

Tyra Bank! En kvinna som kämpar för at ändra modeindustrin. Hon känns naturlig och äkta, trots att hon erkänner allt som är falsk på henne (typ håret;P)





Och att hon är GRYMMT snygg är ju ett plus:D

SKit oxå!

Jag skulle ju gått upp i morse för att ringa läkaren, men jag var för trött så jag somnade om, och nu sitter jag här och svär åt mig själv. Så irriterande att dom bara har telefontid i 45min tidigt på mornarna! Men men!

Ska snart ta tag i disken, :( Är ett jätte berg kan jag ju upplysa om för er som vill veta! Fy fan, hatar att diska! (eller inte jämt men när det är såhär mycket)

Ja snart kankse vi är bil ägare, nice va:) Skulle faktist vara mycket trevligt, fast jag känner att eftersom jag e den ända som har körkort så mste jag oxå köra tillräkligt mycket för att det ska kännas som att vi inte köpte bilen i onödan! Förstår ni? Och sedan en fråga till jag funderat på! Vart fan ska vi ha bilen? På balkongen kanke! Finns ju inga gratis parkeriingar här, mycket dåligt och betala för att stå här utanför varje dag blir ju AS dyrt!! OCh hyra en parkeringsplats kostar skjortan! Aja skit samma!

Nu ska jag ut med odjuren!

So long!

Så kreativ!

Tror vi har hittat ett skåp till badrummet, jag vill bara få hem det nu så jag kan börja fixa det!! Vill även hitta en bil så jag kan åka runt på loppisar och fynda saker för att sedan fixa upp, det är ju sjukt kul och kan man dessutom tjäna en extra hacka på det är ju det nice:D Gahhh vill ha nu!

Nä nu skall jag lägga mig i soffan breve bejb och kolla på skit tv 4!!


Bianco - hummel!

Ja nu ska binaco börja sälja de danska sko märket Hummel. Den 25 februari släpps dom i butik! Och fan så snygga vissa av skorna var, mycket personliga till skjyssta priser!! Me like!
Här är några prov smak!!

 








Mina favoriter, älskar leopard mönster!!

Dessa är dock sjukt fula! Sneakers skall inte ha hög klack.....

 

 

 

 

 

 


Lite roligt!

Vad lite smink kan göra för än, jag är inte så mycket för smink, men jag älskar att sminka mina ögon, vilket oftast är det ända jag sminkar. Så tänkte bara lägga upp en bild på för efter:)


Hahah kul va;P Ser helt störd ut=) Men damn så snyggt det vart efter;P

Lördagens!

Japp igår drog vi iväg oss till Lund och kollade på stratovarius, mycket bra. Träffa massa trevligt folk och hade mycket roligt! Framföralt trevlig var en tjej som hette Sara och hennes pojkvän, Så efter konserten tog vi några shots och öl med dom=) Sedan var det dax att ta tåget hem, vi kom 2 min innan det gick så vi hade en jävl tur:D Och jag hade på mig mina nya skor med kilklack på, as snygga på. Till det lacktights och linne med kedjor på! Ska försöka bli bättre på att knäppa bilder på mina kläder, men jag tycker det e så svårt att se normal ut eller få bilder som verkligen ger kläderna rättvisa:)





Vet ej kvaliten på denna, men att smak prov iaf:D



Vi på tåget:) Fy så blek jag e haha

Godmorgon världen=)

Här är jag:D
Nä vakna i morse av att Daniel ringde och vela ha en ute dag! SÅ sagt och gjort, vi hoppa upp klädde på oss och käka, sedan gick vi och hundarna till Daniel och Linda klädde på barnen och begedde oss ut i skogen, där vart det varm choklad, chokladkaka och massa bus:D Så nu är vi alla tröttna frusna och lagom rosiga om kinderna!

Sitter nu under en filt och försöker få upp värmen. Ikväll är det ju konsert som käller:) Får väl se vad jag tycker om det, recension kommer i morgon:D En och annan öl slinker nog oxå ner! Och självklart ska jag ha mina fabulos skor på mig:D


Daniel



Jeanette(?) En till liiite proffsigare fotograf;P



Lilla SÖTA Alma!



Linda & Alma



Gabriel, Alma & Linda!

Hur har eran lördag sett ut?

Lite lite!!

JA har blivit dåligt med bloggande, haft fullt upp med livet helt enkelt! Gick på stan med Jossan! Hitta inget särskilt förutom ett par lack tights till! Så snyggt, Såg även att Lindex fått in leggings som är helt i skinn, liiite dyrare än leggings men håller nog dubbelt så bra jämfört med Lackleggingsen! Jag älskar lack och läder;P Måste även köpa lite kedjor så jag kan hotta till lite saker=)
Vi skulle kolla på Bh:ar men ingen av oss pallade haha! Och på ena kappahl hade dom inte EN enda i min storlek, hur jävla svårt ska det vara! Får nog åka till Change iaf! Älskar deras BH:ar.....
Anna var oxå hit en sväng, mycket trevligt då det var ett tag sedan jag träffa henne=)

Babae och jag har ätit fiksgryta, vitlöksbröd och en 3sorters choklad kladdkaka efter. (inge GI raktigenom men är ju fredag så jag unna mig det, i morgon back to basic):D

Har även kollat på en skräckis så nu skall jag och babe lägga oss o mysa innan vi kryper ner i sängen;P Vad för genre gillar du att kolla på när det kommer till film? 

Finaly!

Är det helg:D Fan så skönt! Jag vakna av en duns och detvisade sig vara min foto bok som jag beställde! Och när jag satt där och knåpa ihop denna boken förra veckan insåg jag att fan så dålig vi är på att knäppa kort, jag fick verkligen anstränga mig för att få ihop 25sidor med kort som faktist betyder något, jag har ju massa fest och "skit" kort, men det är ju inget man vill ha hemma i en bok:D haha! Sitter bra på datan! Så från och med nu ska jag skärpa mig och knäppa mer betydelse fulla kort! Så denna bok är mest åt hundarna:D Men även lite familje medlemmar och vänner är med:D



Nu ska jag in i duschen, sedan möta upp jossan och shoppa underkläder=)Hur fördriver ni eran härliga fredag?:D

Glee

Jag är ingen Serie människa, men har av slump hamnat framför serien Glee, hanldar om nördar som sjunger och har vardagliga livs problem! Så härlig serie, och dom sjunger mycket, det tycker jag e grymt mysigt. Jag får rysningar och man märker hur mycket musiken påverkar än!! Härligt!!


Konstigt!

Precis(läs någon timme sedan) kommit hem från träning och är ny duschan och ny äten!! Så kommer Jäsper och möter mig i dörre, men en strumpa i munnen som vanligt! Så jag tar strumpan och börjar skratta!!!
Jag har aldrig någonsin stulig av någon( oki kankse på huddik marknaden då jag var 14) Men enligt strumpan så säger den något annat! Vet ej hur jag fått dom, och det är ett under att de har följt med alla flytt!

Så Alexandra Ideen läser du detta?! Så förlåt hahaha, Jag har stuligt ett par av dig:DD Börjar dock bli lite slitna, men sköna är dom;)





i morgon är det äntligen fredag! Har nog inga direkta planer men skönt ska de bli att äntligen ha babe hemma en kväll=)


Hot hot!

Jag har precis slängt ihop maten och kastat i mig det! vart GI köttfärsås och fullkorn dinkel pasta! Mumms så gott det var! dinkel pasta så mycket godare än vanlig full korn! Dock peta jag mig precis i näsan, och har har hackat Chili.....NOT SMART svider som fan i näsan nu!! skit oxå! Aja nu skall jag byta om och sedan dra och dansa=)

Ching så länge=)

 


Shopping!

Ja idag var jag o leta skor, glömmde så klart bor bh:arna haha så tar det i morgon=) Vart 2 par, och inte någon av de modellerna ja skrev om tidigare eller som jag verkligen ville ha! Boots och sneakers, men kom hem med högklackade haha! Dock i vardags klack!! Så är nöjd iaf! Jag ska köpa ett par sneakers och boots ocå, nästa månad kankse! (har ju faktist det redan;P)



Dessa är ju boots liknande fast med klacka. I like passar både en ute kväll på krogen eller middag med vännerna!!storleken var konstig dock på ena(?)foten, så hoppas den töjer sig lite:D



Kil klack är egentligen jävligt fult, men dessa föll jag för så fort jag prövade dom, SÅÅÅÅ sköna shiit! Dom kommer jag använda mycket=D


Ny dag nya utmaningar!

Jo låtr bättre än vad det är haha! Mina utmaningar idag är typ att kolla skor, vika tvätten, fixa mat och träna:D Seda får man väl se! Lr just ja skulle ju kika på en billig bh idag oxå!! Har några jobb jag ska söka oxå! Dock tycker jag att det är dax att någon singer mig snart och säger "hej vi har ett fast jobb till dig" haha! Dream on!

Mina vår lökar här hemma flommar för fullt, jag vill ha vår nu!! Så när börjar lökarna blomma ute? Btw vi har en gäst i balkonglådan, vet ej vad men den sprätter jord och gör hål:D







Fan ta dig Jossan!

Jo idag då jag var på loppisen så gick jag upp till Jossan o Bror en sväng, och där stod hon o bakade tigerkaka! Och den lukten satte sig i min näsa, Fy fan så gott det lukta! Och just nu skulle jag kunna döda för en sådan haha! Men jag får vänta till helgen, inget onyttigt på veckorna! Plus att vi ska till Daniel o Linda så då kan jag baka o dumpa av allt på dom haha:D Smart huh?

Nä nu sängen för jag e för hungrig för att vara vaken haha!!!

Natti


En tanke!

Sitter nu och äter en kiwi och kollar på NIP/TUK en vrickad sjukhus serie om två plastikkirurger! Iaf så är det ett par som är helt besatta av Barbie och Ken, dom vill bli dom. Så dom vill operera bort alla njutnings områden så som bröstvårtor, vårtgårdar och även alls som gör att dom kan njuta eller ha sex!! Dom sa att Barbi & Ken har aldrig kunnat ha sex så då vill inte dom heller ha det!! Så sa dom:

Tror ni att Barbie & Ken hade varit gifta i 50 år om dom hade kunnat ha sex?
Tror ni att det är så? Sex kan försöta mycket! Tror ni att om vi enbart var gjorda för att föröka oss (precis som djur)


KappAhl

Ville bara tipsa om att alla kappAhl butiker nu har alla BH:ar för 99kr, skit billigt ju plus att det e bra kvalite och många storlekar! Så jag ska ner i morgon och pröva ut några=) Vet ju att hm och andra billiga butiker säkert jämt har BH:ar för det priset men för oss med större byst finns det inget på HM att köpa=/ SÅ passa på nu:)



Måste även ge KappAhl ett plus för sin bohemic och retro inspirerade kläder=) I LOVE. Så här kommer några av mina favoriter!



278192278051294504285411251397
Ja några av dom! I butik finns så mycket mer=)

Personlighet!

Oki det som säger att hundar inte har personlighet är knäppa=) eller aldrig träffat en hund!! Min kära Olivia har lite för mycket personlighet, blir tokig på henne, och nu när hon löper är det x10 suck! hon har så mycket ticks för sig! idag tex har hon skällt och skällt (hon skäller aldrig förutom då hon vill ha mat, nytt vatten, eller något annat som är fel) Och även denna gång var det något som var fel. Hon kom inte upp i hundfotöljen(som i vanliga fall bara e Jäspers och hon har sin lilla bur) Men nu skäller hon alltså VARJÈ gång hon inte kommer upp i den! JOBBIGT! Och stackars Jäsper fick krypa in i hennes lilla håla;P



Som jag skrev tidigare letade jag ett tikskydd till henne och det hittade jag, dock fanns det bara i strl större eller för liten, så fick bli en lite för stor. men det funkar=)


Bra start!

Jag är stolt över mig själv! Hela denna veckan har jag ätit bra och med jämna mellanrum, nu gäller det bara att klara av helgernas frestelser och köra på nästa vecka! Det sjuka är att jag tror att jag äter bra, men ändå känner jag att jag äter för mycket och fel.....denna kännsla hänger över mig heela tiden, att jag äter för mycket!! Så kommer köra en gammal repris. Här kommer allt jag har ätit denna vecka. Om du läser detta och kan något om ämnet ser det då ut som att jag äter för mycket? eller för onyttigt?

Måndag!
frukost: Fil med banan och en kiwi.
Lunch: Clemetin
Middag: Laxpaj med dinkel skal sallad och vatten!
Kvälls fika: Äpple

Tisdag!
Fukost: Fil & 2 kokta ägg
Lunch: Laxpaj med dinkel skal sallad & vatten
2 Clementiner
Middag: 2 majskolvar & Smoothi
Kvälls fika: 1 sked Keso + en burk makrill i tomatsås

Onsdag!
Frukost: Fil & 2 kokta ägg
Lunch: 1 sked Keso + en burk makrill i tomatsås
Middag: GI biffar(3st) & Grönsakspuré, en knäckemacka!
Kvällsfika: kiwi

Så hur ser detta ut? För mycket? Tror dock måndagen ser lite "tunn" Som sagt hatar denna känsla jag får så fort jag äter, att jag borde nog inte äta så mycket! Sitter dessutom och kollar på 4:an nu, han som bara skall äta Mcdonalds, gaah ångest haha!


Loppis!

Jag har inte bloggat för jag var en sväng på stan!! Var på loppisar, kolla skor och lite kläder! Var bara på stans små loppisar så jag hade inga förväntningar på att hitta något men jojo det gjorde jag:D Hitta ev en lampfot som jag ska köpa och göra om, kan nog bli bra! Men detta är vad jag fick med mig hem iaf!!

Tårt papper: Ni som läst min blogg ett tag vet ju att sist jag var på loppis hitta jag ett par gammla tårtpapper helt oöppnade och skit fina! Roligare och hitta sådana som inte går att köpa på ica varje dag lixom!!! Dessa var i 2 olika storlekar i silver från tyskland:D



Visst är den med hjärtan på bara för söt? Får se om det blir en liten alla hjärtans dag bakelse på den:D

Det andra jag fynade var en kak/godisburk. Så himmla fin från england! Så antingen kan jag baka lite kolor och lägga i burken o ställa fram:) Eller kankse om man ska bort och ska ta med sig något att bjuda på! En fin present tycker jag, fylld med godsaker:)



Ska dra med mig fredrik dit på lördag och dubbel kolla lampfoten!!!


Variation!

Jag måste ju bara visa GOOGLE´s "bild" idag, jag tycker det är super roligt att dom byter bilder och oftast är det ju en tanke bakom, dock orkade jag inte leta upp om det var det bakom just denna men den var söt och fin iaf! Så här kommer den:



Har ni någon favorit google bild?


Äntligen!

Snön har nu slutat falla utanför mitt fönster! Så skönt! Nu ser man hur solen vill fram och hör hur fåglarna kvittrar! Nu är det bara gröna gräsmattor som saknas:)
Jäsper dock tycker att det är super kul med såhär mycket snö då det är runt 0:an ute! Han hoppar och leker hela tiden, Olivia, ja hon går bara för att hon måste typ! Hon trivs bäst på sin fårfäll framför elementet!

Planerna för idag?! Hum, kl 13 börjar våran tvätt tid, så ska väl börja med det! Sedan ev iväg och kika på lite loppisar, men även på nya skor! I need:D

BAbe slutar tidigt idag, så han kommer hem o käkar och sedan drar han och repar:/ Så mycket fick man se av honom, fy denna vecka suger alltså!! Men thats life!

Vad har ni för planer i dag??


Jippie:D

Shit så många läsare jag har haft idag har jag aldrig haft:D Cool!! Om ni stannar kvar så lovar jag att skriva om mer interessanta saker haha:P Skriver mest skit här, men det säger ganska mycket om mig! Jag pratar mycket skit( inte om andra men om mycket ointressanta saker) :D Så ge min blogg en chans;P

Dock lite trist att så få kommenterar, fast jag e lika så ska väl bara hålla tyst!!


Ikväll är et final i Paradise hotell! Kollar ni? Vem tror ni vinner?
Jag tror jacki o hennes karl, mest för att jag har hört rykten om det! Hoppas dock på kristoffer även fast han är en riktig slyna! Dom gör inget där inne än att knulla runt!


Kvällen!

Ja nu har man tränat Power Yoga, tagit en dusch och nu ätit majskolvar och en smoothie, fortfarande hungrig dock, sjukt jobbigt men vill ju inte äta mer nu så sent! Fredrik missa bussen stackarn!

Fredrik berättade att deras hus i höganäs som du växte upp i var till salu så jag var tvungen att gå ut och kolla. Och jag hitta massa fina hus i höganäs, vill bara ha ett jobb nu så man kan köpa ett hus om man vill och hittar ett som passar, nu vågar man knappt kolla för man blir bara arg varje gång man ser ett hus rinna mellan ens fingrar=/ typikst!

Så har du ett jobb över? Jag är grymm på allt så anställ mig:D

Provade en ny färdig smoothie idag, Brämhults blåbär-hallon Mumms:D


Skit väder!

JA det bara blåser runt snö ute=( Antar att det kommer från himmlen haha:D Måste ut med hundarna nu snart dom kommer inte gilla vädret men bara att gilla läget lixom!!! Efter det så skall jag på power yoga....fy ingen lust alls, legat i soffan hela dagen och bara degat så känner att jag vill forsätta så! Men nä nu måste jag röra lite på fläsket om det ska ge någon resultat! Viljan kankse kommer då jag väl är på plats!!

När man ligger här hemma o klickar runt på nätet så rocker det i shopping tarmen. Vill bara handa (mycket därför jag inte vågar gå ut på stan för då vet jag att jag shoppar) Fast vi ska ju på konsert på lördag, måste ju ha lite skjyssta kläder tills dess jue:D Ett par nya skor skulle ju inte alls skada=)

en sak till jag måste klaga på:
VARFÖR KLIPPER ALLA LÅNGHÅRIGA/SKÄGGIGA KARLAR AV SIG HÅRET/SKÄGGET? SLUTA, FATTA HUR SNYGGT DET ÄR MED EN HÅRIG KARL:D

kissies

Skämt? Inte roligt i så fall!

Sitter här och kollar på tv då telefonen ringer, skyddat nr- Jag brukar inte svara men tänkte att det KANSKE är ett jobb! Följande utspelar sig!

Jag: Hallå?
Röst (blandning mellan gammling och unge som ev bryter lite): Hallå, jag måste berätta något?
Jag: Va?, ska du berätta något?
R: Ja är du själv?
J: ehh ja?!
R: Min man har dött!
J: Vem har dött? Din man?
R: Ja han dog igår i canser!
J: Vem är du? Jag känner inte dig så varför ringer du mig?
R: Min man är död, jag ringer runt för att leta någon som kan hjälpa mig!

Sedan bröts det!
Det lät som någon tjuvringde, för det var ett klickande ljud i bakrunden, (det finns ju tjänster där man bestämmer var den i luren skall säga beroende på vad den som svarar säger) Men är detta ett skämmt så var det inte ett dugg roligt! IDIOT!

Seg!

JA fy idag fick jag verkligen kämpa mig ur sängen, känns som jag inte har en anledning att gå upp, plus att jag känner mig inte alls på G idag:( Känner mig bara off och att jag inte ens vill göra något. Har ingen ork. Just nu känns allt tungt tom att ha ett jobb, dom kännslorna kommer ibland även fast jag inte vill annat än att få ett jobb, men man kommer in i vardagen av att bara sitta hemma o dega. Man tappar lusten för allt förutom att ha kul och spendera pengar(och det går ju lixom inte hand i hand med att vara arbetslös) Så just nu öbskar jag bara att jag skulle bli rik, så jag kan bli hemma fru! haha!

Typiskt att jag tappa bort den där trisslotten:/


GI Laxpaj!

Här kommer receptet som jag lovade innan på GI LAXPAJ!

Pajskal:
2,5 dl dinkelmjöl
100g smör
100g keso

Fyllning:
200g rökt lax
2st ägg
2dl matlagningsgrädde
dill finhackad efter smak
1 liten brocolli bukett
salt, peppar, paprika pulver efter smak
ev riven ost på (något jag själv valde bort)

Blanda Mjölet,keso & smör i en bunke och knåda det till en jämn deg, tryck ut degen i en form och ställ i kylen i en timme. Grädda sedan i 15min i 200 grader. Ta ut och låt svalna!
Koka broccolin, och skiva laxen.
Lägg broccolin, laxen och dillen i pajskalet, blanda sedan ägg, grädde ost och kryddorna och häll i pajskalet! Grädda i ca 25min. Servera med Grönsallad!



Underbart god med ett knaprigt pajskal!!


Nice Nice!

Jossefin har varit här idag, och som vanligt så glömmer jag ju knäppa kort;P Men hon hjälpte mig att handla och jag hjälpte henne o klippa luggen, försökte oss även på att byta hennes piercing men det gick fan inte! Den satt där den satt, och utan rätt verktyg är det jätte svårt!

Dagen första GI mat vart Laxpaj med dinkeldeg. super god vart det. lite förvånad tom! Skalet vart underbart så jag tänkte baka lite dinkel bröd! :D lägger ut receptet lite senare!

Nu kollar jag familjen annorlunda. Så mysiga föräldrar men jag fattar inte hur dom pallar! En eloge till dom sammtidigt som jag undrar varför? varför? VARFÖR? vill man ha 10st ungar? helt ofattbart för mig och hur har dem råd? ojoj Galet men mysigt för dom och ungarna e ju skit söta:D


(bilden är dock från förra sesången, familjen neders är dock fortfarande med)


Good Hair!

Jag satt och kollade på Oprah och då var Chris Rock där och de prata om hans nya dokumentär som har premiär på Bio 2010. Det är så roligt att se hur svarta och vira ser olika på sitt hår, vilket jobb och status det ligger i svartas hår! Och man märkte att det var så mycket svarta kvinnor som vart förbannad över denna dokumentär, tråkigt tycker jag. För samtidigt sitter 80% av vita befolkningen och färgar sitt hår! Jag vill iaf se hela denna dokumentär:D är ju intressant!





När vi ändå är inne här så hyllar jag India Arie feat Akon. Exact samma ämne!


Ny dag!

JA idag börjar en ny vecka, och denna ska jag leva på mat som är helt GI tänkt! DVS inga kolhydrater! Spännande? Nä inte ett dugg, skit tråkigt men jag SKA klara hela denna vecka för att sedan känna efter hur jag mår! (fast på lördag kan det bli sådär, ska ju på konsert då så en och annan öl lär ju slinka ner, men jag skall ända göra allt jag kan även denna dag för att få i mig nyttig mat) Hatar nyttig mat hahaha;P

Har precis käkat en banan och gått med hundarna! Det är SÅ segt att gå upp på mornarna när man är rbetslös, och inge är hemma. Jag har ju ingen direkt anledning att gå upp:/ Känns bättre att sova så länge som möjligt så dagen blir kortare! Men inte så bra det heller:(

Aja nu skall jag leta GI recept! Någon som har några bra tips hur jag lyckas med detta eller på bra recept?


HAHA

Med denna säger jag GOD NATT


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall