Tårt beställning!

Har fått änny en tårt beställning:D Ska vara klar den 20e mars! Gud så roligt! Jag längtar verkligen! Temat är Alien;P Spännande va:D



Loppis!

Jag är en sucker för loppisar så idag efter jag hade varit och handlat mat så svängde jag in på en av mina favorit loppisar! Vart 2 riktiga fynd och en lite dyrare dyr grip!
Jag handla även två blommor(pekargon & Ranunkel(?)) Älskar verkligen pelargoner. Fick även följa med en såå charmig låda hem! Den fanns i 3 storlekar jag valde den största, men kom nu på då jag kom hem att den lilla med 2 blommor i hade suttit perfekt på hyllan i vardags rummet! Men jag ska nog komma på vart jag ska ställe denna underbara skapelse! Kankse köper alla storlekar sedan;P

Denna underbara mjölk flaska fick bli en vas i köket! 5kr



bakform hjärta:D 5kr



Den underbara lådan "belgisk choklad" Och min lilla "potta" mer blommor på! Heelt underbara! Lite dyrare men helt klart värt det!


Måste ju även berätta att jag såg en så himla fin urna på en blogg som jag bara ville ha! Kom in på loppisen idag och såg att dom hade en precis lika dag för 350kr (:O) Lite för dyrt för mig! Men då slog det mig, att jag känner igen urnan. Så jag ringde mamma och visst hade hon den hemma:D Så jag fick den av mamma för 0kr ist:D Fan så nice=)


 

 

 

 

 


God Dag=)

Jag såg nu hur mycket klockan var och insåg att jag har brottom. Bil parkeringen går ut kl 13 och innan dess måste jag hinna duscha och fixa mig! Så blir bara detta lilla medelandet nu! Mer kommer senare=)

Kom in eller stå kvar, mig kvittar det!

Vem citerar jag???

Gud detta jobb sökandet tar knecken på mig! Vill bar akunna skita i allt och ge upp. Funkar ju dock inte så! Snart kan jag börja jobba på tårtorna iaf! Mycket tröst i vardagen faktist!


Stringtrosa, utan trosa!

Jag satt och kollade runt på underkläder, finns ju inget sexigare. Och gick in på www.dalala.se Och kika runt. Hittade då denna sak, är en trosa fast utan band! Fattar inte hur denna skapelse ska vara skön att använda? Helt tokigt, nästan så man vill prova den bara för att HaHAHA Annars har det massor av snygga underkläder!





Som ett diadem för skrevet:D Vad tror du, är denna skön? Haha


söndagsmys!



och ett glas pepsi=)


Söndag!

Är jämt samma skit! Jag är inte så förtjust i söndagar, man gör oftast inget och alla e döda typ! Ändå har jag jobbat hela veckan men vill ändå aktivera mig på helgenra!
Vi klev upp ur baded 04.10 iaf haha! Så vi sov till 12.30 och gick inte upp förens en timme senare! Vi som skulle ha sprungit!! Men fr passa på och njuta av varandra bara ibland oxå!! Nästa helg åker fredrik bort med jobbet!

Nu skall jag ut med hundarna och sedan gå och köpa glass:D


Bio och bad!

Vi har precis varit och kollat på shutter island på bio, mycket bra film! Dock var ljudet för högt, jag fick hålla för öronen ibland! Sjukt jobbigt!
Nu ska vi hoppa i ett bad och sedan blir det sängen!!:D
Ha en suuper lördag alla nu!!1


Skåpet!

Är äntligen på plats! Satte i de sista skruvarna inatt på fyllan haha! BRA jobbat Madelen! Är jätte nöjd med resultatet! Vi köpte även ett sko ställ idag! Ett vanligt i vitt trä bara, men det resulterade i att vi möblera om lite i hallen oxå, men det kommer bilder på senare! Här kommer skåpet iaf=)



Ursäkta det fula kaklet och jag fick ej med botten men det gör ej så mycket=)


mitt hemma gjorda hjärta:D och den fina knoppen!



måste visa min fina "skabbning oxå:))



Underbart huh?

Ni som vill se orikinalet klicka HÄR, eller gå till kategori "inredning"

Kalasform.se

Fick även mina underbara former igår! Så fina är dom, man vill knapt använda dom! Men jag har ett super smaskigt recept på G som jag måste testa i dessa underbara formar! Får se vem som blir offer att prov smaka dessa! Någon frivillig;P


Vann ju dessa från bloggen tulipansbakverk!!

Bak handel!

Vart lite shopping idag! Bak shopping så klart! Ett litet tyll sett på 12 delar, från Panduro Hobby! Vet ej hur bra detta sett är men det får jag väl kolla och se:D Hoppas att det funkar iaf!

Köpte oxå brännpannor tror jag det heter, som jag skall använda då jag skall göra fyrkantiga och form tårtor. Fick dock ångest och köpte två då jag ej vet vilken storlek jag ska ha! Vad använder du? Ska iaf lämna tillbaka ena tror jag!




Vår?

Enligt smhi är ju våren här, det har varit as kallt ute men solen har skinigt!(konstigt ord) Men kolla vad jag hitta då jag var ute med hundarna?




Vet ej vad det är än, men jag ska hålla ögonen öppna så följ det med spänning:D Vad tror du att det är?

Tusan oxå!

Jo det vart lite alkohol igår iaf, men en jobbar kompis. Jag gick dock hem vid 1 så jag e nöjd! Min sambo kom vid halv 4 tror jag och att han börja mmorgonen med att spy säger väl allt!!
Jag ska masa mig upp ur sängen nu! Mysigt att ligga här med mina små hår bollar! Ska ut på väla och hämta ut et paket på posten:D Undra vad det kan vara!!

Uppdaterar senare, jobbigt att skriva liggandes:D

En ide!

Om du föder upp dvärgkaninen. Då kan du ju föda upp dom på metol cigaretter! Då blir dom helt uppspelta och får jätte stora ögon och blir jätte söta!

 

P3 Mammas nya kille! HAHAHAHahhahaha ASG Gör min dag på jobbet just nu!


Arbetslös igen!

Oki nu kommer jag säga en av de STORA nakndelarna med att jobba på rekryterings företag!

Du är uthyr till olika arbetsplatser (jag till ett) du vet aldrig när hur eller var du kommer vara, och det vänder lika snabbt som vinden! I måndags gick jag på rullande schema, på fredagen är jag utan jobb igen! Andra gången detta händer! Jag är glad för allt jag får jobba så klart så jag skall inte klaga över att det "bara" vart en vecka, hade kunnat blivit 0 timmar ist!! Men det är mycket jobbigt, mest psykiskt!! Bara bita ihop och göra det bästa av det!

Jag är själv ikväll och har sagt till mig själv att jag INTE ska dricka ikväll, är sjukt sugen på vin men skall undvika detta. (försöka iaf;P)

 

Ska du göra en fredag som denna? 


Dr Oetker!

Jag måste ju bara tipsa om detta märke som är perfekt för oss som baka på hobby nivå(men även mer lr mindre) Som är både bra pris och lätt tillgängligt! Jag använder Dr Oetkers produkter mer lr mindre varje gång jag bakar! Allt från bak bulver till kristyr! Så testa deras produkter både goda och smidiga!



Deras nyhet är Choklad hjärtan & Choklad löv, båda i vitt och mörk choklad!
Även det små Kristyr figurerena är perfekt att dekorera tårtor och cupcakes med!




Och deras super billiga hushålls färg håller helt klart måttet!

Sista draget!

Med penseln på mitt underbara skåp:D Helt underbart!! Imorgon ska hyllorna in och sedan på med knoppen så är det klart! Sweet, så är väl det jag frår göra då min kära sambo är och svirar! Sedan ska jag ta mig ner till mamlö och hämta byrån där och fixa till det!! Kommer bli super=)



Denna skulle jag döda för!


Ljuv musik!

Jo äntligen har vi fått rdio på jobbet, är så skönt att sitta och jobba gärnet och lyssna på härlig musik! Dock vart det mest snusk musik denna morgon haha! HAndlar bara om sex faktist! Lyssnar på DIN GATA på P3. (därav förra inlägget) En dag kvar äntligen sedan är dte helg, vet dock inte vad jag skall göra på fredag då min kära sambo ska bort! Får se, kankse blir tv o godis eller så blir det kankse någon rolig aktivitet med någon av tjejerna (haha har inte så många att välja mellan dock)

Nä nu skall jag lyssna vidare på reaggie och jobba:D



Härlig bild:D


God middag!

Call me MRS FLINTSTONE, I can make your bed ROCK!



Ny tävling:D

Ja det finns ju inget roligare än att få det där mailet/inlägget där det står "du har vunnit" så jag kör på en till tävling från en av mina favorit bloggar, Mat & Odla, där man nu kan vinna härliga prsier från Aromia! Var med du oxå=)




Stor i munnen!

Haha måste berätta något kul som hände då jag jobbade på Ooups!
Vi satt idag på jobbet och diskutera rödkörningar (alltså med bilen mot rött ljus) Och jag kom då ihåg denna händelsen som hände då jag och Linda står i kassan på Ooups!
Jag står och slår in ett paket till en kund då Linda kommer och berättar att hennes mamma kört mot rött ljus.
Jag- Det har jag gjort flera gånger
Linda- Men madelen, varför det?
Jag- Någon gång kom jag för fort mot ljuset så jag hann ej stanna, en annan gång satt jag helt enkelt i andra tankar och sist så kollade jag på fel ljus så jag körde när grannen hade grönt!!
Linda- Men Madelen
Jag- Haha jag vet jag är hopplös, så förvirrad men jag ska kärpa mig haha!

Under tiden står kunden bara och små ler åt våran konversation! När jag slagit klart paketet och skall ta betalt med kort så ber jag om kunder leg. Och han tar fram sin polis legitimation.......................:O

Linda började AS garva och jag höll på att skämmas ihjäl så jag började förklara mig att SÅ ofta har jag inte kört mot rött och det händer ALDRIG nu mera!

Han bara skrattade och sa att det händer alla;P



ja det e TYPISKT mig!!


Vampyrernas kamp!

Ja nu börjar True Blood ikväll kl 22.00 på kanal 1! Även Vampiers Diary(stavas de så) Har ju gått ett tag! Jag såg några avsnitt men tyckte att det var ungefär samma som True blood. Och då jag började kolla på true blood först så kändes det som originalet(vet dock inte vilket som kom fört, varken i tv eller bok väg) Så jag gillar det helt klart bäst( gav iof inte det andra någon super chans)

 

Vilken av dessa serier är din favorit? Och vilken är din favorit vampyr film?

 



VS



Om jag inte fick vara människa så skulle jag lätt vilja vara en vampyr, porrigt!;P


Utan smärta och skrik!

Det gick bra hos tandläkaren! Jag fick lite tips och grejor. handla även lite flour saker (finns ju roligare saker att lägga pengarna på men men) Inga håål iaf! Ska bara jämna ut en tand om en månad!!

Har precis haft min "lunch" så nu e jag fit for fight igen!


Värdera och prioritera!

Oki nu sitter jag här med summan av min tatto i skallen, det är inte så dyrt(om man jämför med priset på att tatuera sig) Sedan tycker andra att det är SVIN dyrt kankse för att dom inte vet vad priserna ligger på eller att dom inte tycker det är värt det!! Ändå kan man nte låta bli att tänka, "hum vad hade jag annars kunna göra för dessa pengar"

Resa
Ny dator (behövs verkligen)
Köpa MASSA kläder
Bak saker
Inredning
SKOR
MM

Men ändå står man där i slut ändan, vad är värt mest att lägga pengarna på? Jag vet faktist inte! Kankse ta tandsten på Olivia (3500kr):O

Får fundera vidare helt enkelt!!



Tomt!

Jag planera att blogga lite, men har helt tomt? Vet verkligen inte vad jag ska blogga om! KAnkse är så då man jobbar heltid!
Ska till tandläkaren i morgon=( Är även AS hungrig men inte sugen på något, så störigt! Måste ju äta dock!!


Tv Night!

Full späckat! Har precis avverkat slutet av Dating in the dark (tycker lite synd om dom som vart ratade)
Nu är det Despirata hemma fruar och sedan Cougar town! Undra vilket man gillar mest:D

 





Kollade du på detta?  Vad gilla du mest?


skit start!

Fick jag idag! Började bra hemma, en gosig och glad sambo, glada hundar och solen skiner! Dock gick det utför sedan! Men men jag jobbar på att få upp humöret igen! Solen skiner ju än eller hur?

Har du tureb att kunna vara ute o njuta av det fina vädret? eller sitter du inne som jag?


Boston tea party!

Börjar på kanal 5 nu 22.00! Det får ni INTE missa:D



Ikväll handlar det om sinnena. Haha jag asgarvade bara av reklamen haha!!


Resultatet!

Av min nya gadd vart verkligen AS snygg (inte nya men utbygnaden av den på bröstet) Dock är det pengarna! Jag har fått 2 tider. Vet dock inte om jag måste skjuta upp det efter sommaren, så jag hinner spara ihop pengarna! Eller om jag kankse kan smöra för pappa o låna pengar! Får se helt enkelt!!




Vill ha den klar NUUUU!


Wiho!!

Jag vann bakformarna hos Tulipansbakverk:D Det gjorde min dag i all denna stressen! Bloggar mer då jag har slutat!



Sista!

Detta blir dagens sista blogginlägg, sedan skall jag mysa med min älskade! Kom på nu att i morgon får jag se hur jacob har ritat min utbyggnat på tatton på bröstet!! Fan så jag längtar, både med förtjusning och lite nervositet:D Hoppas jag gillar det och att det blir precis som jag vill ha den!!




God natt!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall