Män så rädda om sin manlighet!

Jag tycker att detta är ett intressant ämne. Att killar inte kan använda ett varumärke som blivit stämplat som "kvinnligt". Så för att killar skall våga köpa dessa varor utan att förlora sin "manlighet" så måste de lansera i stortsett samma sak men men en ny maskulinare reklam och förpackning.. Här är 2st exempel:


Kommentarer
Skrivit av: Sandra - Gravid i vecka 31

Sv: Haha, samma med min. Jag vill också ha en ny soffa, och ny sängram som sagt. Dessutom behöver vi ett soffbord och jag vill egentligen ha ett vitt men min käre karl envisades om att vi inte alls skulle ha vita möbler i vardagsrummet så nu är det istället valnötsfärgade möbler.. Hade jag fått bestämma skulle allt vara vitt, men enligt honom så är det tydligen inga som har vita möbler :p

2011-04-17 @ 23:02:10
URL: http://ettplussett.blogg.se/
Skrivit av: Sandra - Gravid i vecka 31

Sv: Jo det såg jag. Vitt är ju helt klart snyggast och det man inte tröttnar på, jag i princip spyr över träfärgade möbler. Dessutom tycker jag att alla andra inredningsdetaljer får mer uppmärksamhet och blir snyggare om det mesta runt omkring är vitt. Det känns liksom som att man kan göra mer och variera sig mer genom olika detaljer om de större möblerna är vita.

Men som du säger, vit soffa kan bli lite svårt. Vi har också hund och bebis påväg så det känns inte så säkert att ha en vit soffa.

När vi flyttar ifrån den här lägenheten ska jag försöka övertala min kära om att det är myyycket snyggare med vita möbler ;)

Måste fråga när jag ändå skriver på, vad använder du för färg när du målar dina vita möbler? (tänkte på t ex skåpet till badrummet och pinnstolen du hade målat). Såg att du målade svart innan och sedan vitt. Jag målade om vårat köksbord + stolar för ett tag sedan och det var ett rent helvete. Jag köpte grundfärg och täckfärg och fick måla två lager grund och ett laget täckfärg innan det blev bra. Hur gör du? :)

2011-04-17 @ 23:25:56
URL: http://ettplussett.blogg.se/
Skrivit av: Sandra - Gravid i vecka 31

Sv: Det har du rätt i, enda negativa med skinn + hund är väl att det finns risk för att någon klo hamnar fel och klöser upp skinnet. Men supermedel som t.o.m kan ta bort vin från soffan låter ju kalasbra :D



Okej. Jag köpte mina färger (grund och täckfärg) från Colorama. Det var det dom rekommenderade så jag körde på det. Det funkade ju bra men det var såå jobbigt att behöva måla så många gånger, ett lager tog nästan 1h/stol, så jag höll på ett tag innan det blev klart. Dock har det av någon anledning redan släppt lite i kanterna på två av stolarna :/ Och dagen efter jag målat klart bordet så satte sambons kompis en varm kopp på bordet så det blev ett runt, brunt och fult brännmärke där.

Men så fort ekonomin tillåter så ska jag övertala sambon om nytt köksbord och stolar ^^



Jag är beräknad till den 18e juni :) Du då?

2011-04-17 @ 23:50:01
URL: http://ettplussett.blogg.se/
Skrivit av: Sandra - Gravid i vecka 31

Sv: Jag brukar också lägga ut en filt där han får vara. Men oftast är det fritt fram för honom så länge han inte är blöt och smutsig ^^ Vi har en Phalené (papillon fast med hängöron).

Jo det kanske blir bättre om man lackar det, får ta tag i det framöver. Jobbigt :/ Men roligt att det finns så pass fina möbler man kan fynda lite varstans!



Nej vi vet inte könet på bebisen, så det får bli en överraskning :) Då är du ju nästan lika långt gången som mig, vad roligt. Vet ni könet?

2011-04-18 @ 00:03:00
URL: http://ettplussett.blogg.se/
Skrivit av: Sandra - Gravid i vecka 31

Sv: Visst är han :) Han fyllde ett år förra månaden, så han är inte så gammal ^^



Gud vad jobbigt, men det blev ju snyggt slutresultat iallafall! Inte roligt när man behöver börja om, och att slipa är förjävla jobbigt.



Hihi okej, vad roligt! Har ni kommit på namn och sånt än eller? :)

Jodå jag har mått bra, för bra tror jag :p Var illamående dom första veckorna, det släppte i vecka 15 ungefär. Sedan har jag mått hur bra som helst bortsett från att jag dom senaste 3-4 veckorna vaknat flera gånger varje natt och haft skitont i benen. Så bortsett från nätterna som är förjävliga ibland så mår jag bra. Du då? :)

2011-04-18 @ 09:33:00
URL: http://ettplussett.blogg.se/
Skrivit av: Yasmine

AAHAHHAHAHA XD älskar den låten dem har i dove reklamen påminner lite om http://www.youtube.com/watch?v=owGykVbfgUE på nått underligt sätt för dem är inte ett dugg lika men ah xD

2011-04-18 @ 16:18:18
Skrivit av: Sandra - Gravid i vecka 32

Sv: Okej, lite äldre än min då, men lika fina för det :)



Haha, bebisen kanske bestämt sig då för att han vill heta Ralph :D Jag tycker också att tjejnamn är mycket enklare, mitt favorit tjejnamn är Isabelle och det gillar sambon också, och Ellen tycker jag är fint. Pojknamn är vi dock inte så överens tror jag, men högst upp på listan ligger iallafall Simon och Leon. Jag gillar Simon mest och sambon gillar Leon mest, så vi får se. Jag tror att det gömmer sig en pojk i magen så det visar sig nog om det är en Simon eller Leon :)



Okej, skönt att illamåendet gick över tidigt som det gjorde för mig också. Nej jag håller med dig, man vågar nästan inte klaga när man läser och hör om hur vissa har det. Man skäms nästan även fast man själv tycker att vissa saker är skitjobbiga, men vissa har det ju verkligen hur jobbigt som helst. Men alla graviditeter är olika, tack och lov för det :)

2011-04-18 @ 16:30:56
URL: http://ettplussett.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall