Intro!

Nu har vi börjat introducera bäbismjölk ( som det heter hos oss, ersättning hos andra ) Han har fått 1-2mål per dag nu så 400ml utbrett på 3dygn för att vänja sig och få en snäll övergång till ev 50/50 eller 100% bebismjölk........MEN nu har han inte bajsat på 24h......han som brukar bajsa var 3e timme! Börjar ju bli nervös och orolig även om jag förstått att det är helt normalt!
Han har inte mer ont i magen än vanligt och det känns ju bra, men jag gillart inte! Har ni några erfarenheter av detta ni som ger bebismjölk? Jag ska ringa bvc i morgon iaf! Han fick ju dett apå bb oxå men då var allt som vanligt!


Kommentarer
Skrivit av: Linda

Det är så kul o läsa i din blogg, men ärligt talat...HUR får du tid att skriva, måla tåg, fixa lampor? Det utöver allt annat som städa och laga mat och ja, the basics? Det är ingen fara med bajsandet, det kommer och ofta efter att man har gett bebismjölk så kommer det rejält! Då jagbörjade ge mjölk så stabiliserades hennes bajsande från var 3e timme ungefär till ca en gång om dagen, ibland går det en och en halv dag...det kommer ut till slut:-)

2011-08-16 @ 09:12:52
URL: http://lindasin.blogg.se/
Skrivit av: Sockerfrun

Jag köpte något på apoteket och självklart så kan jag inte komma på vad det heter nu... men om du frågar där så vet dom vad du är ute efter!



Kolla också med BVC om det är okej att ge messmör (dom säger så olika ibland) eller vanlig olja!

2011-08-16 @ 19:10:44
URL: http://www.sockerfrun.blogspot.com
Skrivit av: Linda

Nä dedär me bajsandet tror jag e helt lugnt! Tuva-li bajsar 2-4 ggr per dag. Men instämmer med förra kommentaren här, när det kommer så kommer det en riiiiktig blaaj! :) O de kommer mer sällan än innan, men då mer rejält. Va däremot noga me o rapa honom ordentligt. Tycker Tuva har lite svårare o rapa när hon ätit bebismjölk. De går, men inte lika snabbt!



OJ va dyr din pump va... visste inte dom kunde kosta så mkt :O

Min e liten o smidig, låter högt, men den funkar bra! Det är Medelas elektriska lilla gula, köpte den på babyproffsen för 899 kr!



Vi lagar till maten (blandar o alltihop) och sätter i kylskåpet/kylväskan. Sen håller den i 6-8 timmar om den är väl kyld. Så vi lagar på kvällen, som vi sen bara värmer i vattenbad när de e dags o äta. Sen lagar vi nytt efter 8 timmar!

O om vi e borta mer än 8 h så tar vi med grejjerna o lagar på stället. Som förhoppningsvis har en spis då... :)

Jättesmidigt!



åh va myyyysigt att han börjat prata o le!! Visst e de härligt...!! Vad tycker han e roligt o ler åt?? E de leksaker eller nåt speciellt?



Nu har ja pumpat klart här så nu e de väl dags för sängen :) kramar!! natti!!



2011-08-16 @ 22:26:51
URL: http://netstockings.wordpress.com
Skrivit av: Lina O

Hej!

När Lilly åt bebismjölk bajsade hon ca 1-2 ggr per dag med uppehåll ibland en dag...så det är ingen fara...lovar :-)

Kram Lina

2011-08-17 @ 13:34:57









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall