Gåstol!

Ralph fick en fin i julklapp och han tycker d e skoj att sitta där, dock rör han sig inte, alltså han går inte;) och ibland rullar han e sidleds av misstag! Hur lång tid tog d för era att förstå att dem kan gå?


En annan sak, om du sitter i gåstols köpar tankar, tänk på att kolla så alla julen snurrar 360grader, på denna gör ändast 2 det och de gör den svår körd och styrd!


Kommentarer
Skrivit av: Kajsa

Irma fick också en, men hon är så kort lilltjejen att hon knappt når ner, så jag misstänker att det tar ett tag innan hon förstår att hon kan ta sig nånstans :)



På vår snurrar också bara två hjul. Lika på Therese. Så det kanske är någon ny fjantig lag som säger att det måste vara så.

2011-12-27 @ 11:25:26
URL: http://kajsasundin.blogg.se/
Skrivit av: Angelica

Wilma fick också en i julklapp. Hon har förstått att hon kan röra sig, men har problem att ta sig frammåt och far mest bakåt och åt sidorna. Hon har en med 360 grader på alla hjul så det rullar lätt! När jag lockar med en leksak brukar hon gå frammåt efter ett tag.

2011-12-27 @ 17:50:51
URL: http://missakerlund.blogg.se/
Skrivit av: Carina

Nu före jul när jag var på föräldragrupp så skickade BVC ut en varning om gåstolar. De sa att ny forskning visar på att den hämmar utvecklingen och att den är skadlig för att bäckenpartiet skjuts fram. Men jag tror mest det gäller dem som har sina barn i dem en lång stund.

Mina föräldrar har en sån och Elmer har suttit korta stunder i den. Men han backar bara. :) Däremot gillade han hoppgungan mycket mer. :) Har ni testat en sån?

2011-12-27 @ 19:21:30
URL: http://tornedalingen.blogspot.com
Skrivit av: Therese

mejjas gåstol har oxå bara två hjul som snurrar hela varv och jag trodde aldrig hon skulle kunna gå i den då den kändes så svår att styra men dom lär sig fort. nu springer hon för fullt och kommer in på dom flesta ställena, blir ju såklart svårare att styra än den som var hemma hos dina föräldrar men det funkar bra tkr jag. :)



det jag tycker man ska kolla dock är vad det är för hjul. så att det är sånna som sitter på t.ex. datastolar med två spår/skenor eller vad man ska säga. våra är det bara ett spår på och dom är jätte tröga! plus att det åker in massa skräp och hår som inte går att få ut så nu är dom ännu trögare än från början. ibland rullar dom knappt så hon bara släpar dom i golvet. men fram kommer hon iaf. :)

2011-12-27 @ 19:43:29
URL: http://theresesilen.blogg.se/
Skrivit av: Lindis

Häjjjjj o God fortsättning!!!

Har ni haft en härlig jul??



Vi har haft det jättemysigt. Men jag är lite förundrad över att hur "lugnt och mysigt" det än är, jag känner mig ändå SJUKT stressad...

O vi har bara haft Tuvis o köpa presenter till!

Det är så mkt som ska fixas hela tiden, förstår inte...

Nä, julen är mest stressig... när väl julafton kommer så är det jättemysigt, men tiden innan kunde man ju helst hoppa över! :)



Vad har du fått i julklapp??

Här gav vi inga julklappar, bara till barnen! Eller barnET...haha! Hon fick en herrans massa..

Jag köpte dock jackan i julklapp till mig själv (som kommer från ASOS) och så gjorde jag ju kosmetisk tatuering (ögonbrynen). Det fick räcka...BIGTIME! Kosmetisk tatuering var apadyrt...



Ska ni göra nåt roligt på nyår då?



Kramar o ha en mysig kväll!!

2011-12-27 @ 20:27:30
URL: http://netstockings.wordpress.com









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall