Lucka NR 24 Gerbera + Myheart.se

Klicka på bilden för att komm atill lucka!
Dagens lucka har en Bonuslucka!
Gerbera.cc importerar, lagerför och levererar den vackra ugnsfasta keramiken med vågig kant, till butiker och företag i hela Norden, och till kunder runtom i världen. Vi har kontor och lager utanför Stockholm i Gustavsbergs Hamn.
Alla produkter har design Gerbera och tas fram i samarbete med vår fabrik i Portugal, där all tillverkning sker för hand inklusive glaseringen( se bilder på hemsidan under "fabriken"). Tillverkningen sker i anrika lokaler där fabriken funnits i generationer.
Alla produkter är ugnsfasta, mycket tåliga och fungerar i mikrougn, på gasspis, i din grill, på elvärmeplatta och den kan även frysas. Den behöver inte heller blötläggas innan användning. Produkterna varierar i storlek, form och utseende för att de är handgjorda och handglaserade i 14 olika glada färger vilket gör att varje produkt är unik i sitt slag för att de tillverkas var för sig. Det finns ingen som ser exakt likadan ut. Så se till att du köper en produkt från Gerbera för att få den höga kvaliten på hantverk som Gerbera står för.
MyHeart.se är nätbutiken med presenter och presenttips för alla romantiska tillfällen. Webbshoppen för dig som letar bröllopspresent, romantisk present eller presenter till alla hjärtans dag. Hela sortimentet är inriktat på kärlek och romantik. Hos oss är det alla hjärtans dag hela året…

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall