Farmor!

TACK för alla snälla och omtänksamma kommentarer! Det värmer våra hjärtan att läsa! Min lilla prins sover just nu och jag borde väl passa på jag med, men har så mycket jag vill hinna med så har svårt att koppla av......är helt slut natte tid ä'ven fast vi bara behöver gå upp 2ggr för mat!

Farmor var här igår och hälsade på sitt första barnbarn, vi fick blommor och lite filtar och kläder från Farmor, och Fredriks moster(faster? vet ej säkert) Allt var super fint!
Och Ralph fick mysa med sin farmor!

Annars rullar allt på som vanligt, mat, blöjor och sova:D Ska få¨hembesök i morgon kl 13,00 från bvc, hoppas han kommit över 3000g nu, skulle vara lugnande!Farmor Lena med lill korven:)

Ralph!

Ja nu är lill killen hela 9 dagar:D Så fort det går......känns som igår då han titta ut! Idag har farmor varit här och vi fick underbara blommor, kläder och filtar! Och Ralph mös för fulla muggar, åt även ute för första gången sedan Ralph kom, han sov en stund i bilen och sedan fick han sova i mammas knä då han vart ledsen. Sedan sov han heeela vägen hem i vagnen. Min duktiga pojk!

Idag var vi även på BVC och kontroll vägde han och han hade gått upp prick 100g, så på fredag får vi hembesök och vi hoppas att han fortsätter att öka i vikt! Han har ju ökat nu varje gång sedan den 23e......Men Läkaren tyckte han såg fin ut och trodde han skulle nå sin födelse vikt snart! Så nu håller vi tummarna för lill gubben!'


Tänkte bjuda på en bild bomb på älsklingen:D
Mina två underbara killar!På bb efter solningen!Här solar älsklingen!Så fin!Vrång unge:DNy bliven pappa!


helt ny kläckt!Här "koppas" han haha! Mumms, alla kläder är så stor på lillen!Mamma och bebis!

Nu är Ralph här!

Ja har inte hunnit skrivit än, men TACK för alla gratulationerna, i måndags den 20e kom lille Ralph till världen klockan 18,42, 49cm lång och vägde 3180g. Förlossningen tog endast 2,40h så den gick snabb, smidig och precis som jag önskade, jag har absolut inget att klaga på en "dröm" förlossning! jag kommer skriva min berättelse sedan här.

Vi är dock fortfarande på BB då han dels är lite över 3v tidig så han han räknas som prematurbarn ( hade han föds den 21 ist så hade han inte gjort det) Så han har blivit tillmatad och ligger nu och solar då han även utvecklat gudsot det senaste dagarna. Nu äter han dock ändast bröstmjölk och det är ju skönt, men äter på fasta tider ( var 3e timme,) så det är mycket väckning av trött bebis, och det är inte lätt att få han att äta på klockan då han inte är hungrig varje gång och ibland vill han ju ha mat innan 3 timmar och då rubbas ju allt igen!

MEN han mår toppen och jag med, så sitter här nu och surfar! Kommer komma upp bilder snart, ska fixa kabeln ikväll så ska ni få se lite bilder på lilleman! Så länge bjuder jag på bilden från Webbisar ( han var skit arg då denna knäpptes;P )

Ser ut som en boxare med tilltryckt näsa:D Men han är VERKLIGEN helt underbar, perfect och våran underbara SON. Älskar dig över allt annat ska du veta!


Vatten!

Ja det är inte ofta jag e vaken denna tid, skulle egentligen till BM kl 8,30 men det vart inställt. Sitter o äter frukost nu.

Precis innan jag vaknade så drömmde jag att vattnet gick, jag gick upp på toaletten o det bara forsade, Jäspers pappa ( en hund ) hade bajsat ner hela hallen o mamma väntade på att köra mig till bussen, mycket rörig dröm:)
Sedan vaknade jag och tänkte att ja det var ju bara en dröm ( skönt med tanke på bajset, trist med tanke på att vattnet gick) Försäkte somna om då jag känner något blött rinna längs mitt lår................Jaha nu har jag hållt mig för länge o kissat på mig, snyggt........går upp på toaletten och då går vattnet:D
Var det bara ett sammanträffande eller pussla kroppen ihop det själv?

Sitter nu o väntar på att klockan ska slå lunch så kan får åka in på kontroll. Har lite värker men inte mycket att säga till om! Så kankse får vi en bebis innom närmsta dygnet annars blir jag igångsatt på onsdag senast! Helt sjukt ju:) Hoppas kroppen startar detta själv nu så jag slipper bli igångsatt, men nu känner jag hur all "trötthet" och lesshet bara rann av mig:D

Får se om jag uppdaterar mer eller ej!

God morgon!

Japp här sitter jag, natten har varit låååååång......mycket smärta och lite sömn! Bebis har dessutom härjat på som en tok hela natten:)

Solen skiner ute, vet dock inte om det är särskilt varmt, inte för det gör mig något ( sorry ) Men då slipper jag svälla så mycket!
Idag är det nog bara städning på schemat skulle jag tro, med en bakis sambo som kanske får ta badrummet?! Mohaha!

Hoppas ni haft en bra helg kära läsare, jag har bloggat dåligt denna vecka men helt enkelt inte alls varit på humör:(

A Baby Girl!

STORT grattis till Kajsa och Daniel som i morse fick en liten flicka. Stort grattis till er, jag är så glad för er och hoppas att ni har det underbart ihop nu! Massa kärlek!


Party lördag!lördag idag, skall vi dra på våra korta klänningar, på med våra högsta klackar och dra ut och dansa nasty på dansgolvet?

HAHAHAHAHAHA hoppas ni fatta ironin:P Detta är typ vad min sambo gör idag iaf.....ta bort typ allt men lägg till öl:P

Tung vecka!

Ja denna veckan har känns tung, sover så sjukt dåligt, hormonerna svallar och är enormt uttråkad. Har bara kännt mig lite ensam trotts att de lilla pyret i magen har varit vildare än vanligt:D Har även varit på mamma träff i måndags, fika med Joan i onsdags och träffade Beatrice idag. Ändå så har jag kännt mig nere och ensam:(

Kan ju även påpeka att ända sedan jag vart gravid så har det ju visat sig vilka som umgick med än för att dem gillade än som person och att umgås med mig och vilka som bara tyckte jag är rolig o galen på fest! ( 99% hör tilll den senare kategorin )
Och nu efter 9 månader börjar det verkligen kännas, det är sommar och jag sitter mest hemma själv, helgerna är inte bättre än veckorna längre:/ Jossan har dock varit snäll och är typ den ända som fortfarande hör av sig och frågar om vi ska hitta på något. För alla andra är alkoholen & fest viktigare!
Och jo jag har en del trevliga blivandemammor & mammor där ute som jag verkligen uppskattar att umgås med, men det är jävligt trist när ens "vänner" visar sig att inte vara det!
Man får väl helt enkelt byta umgänges krets nu!

Fredrik ska ut o dricka öl på lördag oxå, guuud så trist! Längtar hem till Gnarp/Sundsvall då, tror tyvär inte att det hade varit bättre på vänner fronten men där hade jag iaf haft mamma, pappa o brorsan. Och några vänner som har barn/väntar barn som man hade kunnat hänga med!


Nä fyyy ska sluta tycka synd om mig själv nu........men jag kommer komma ihåg detta sedan oxå.

Och nu längtar jag bara så himla mycket efter vår älskade lilla bebis! Du ska veta hur efterlängtad och älskad du är!

FUB sista gången!

Ja natten har varit sjuuukt lång ( kort ) då jag inte sovit något alls typ, kunde inte somna förens klockan var runt 3 och då värkte redan höfter och ryggen.........när jag väl somnat så hann det bli minst 2 toalettbesök och efter det så vaknade jag av grym värk som "mensvärk" så antar att det var typ för värkar.....gick upp på toaletten då jag trodde att det kanske  var det, men icke......sedan försökte jag somna om läänge och hann göra det då klockan ringde 07,15.........ahhhhhh.....jag satt på FUB och bara stirrade, var inte särskilt trevlig och lyssnade inte heller......funderade på hur många "ränder" det var på kaffe muggen och vad osm fanns i fönstrena på andra sidan vägen! Typiskt mig då jag blir trött!

Annars sa hon inte så mycket som jag inte redan visste, kunde inte sitta skönt heller då bebis sparlade som en dåre ( gjorde han inatt oxå )
Var ett par där som var beräknade idag, men än så hade ingen bebis kommit:D Dock hade ett annat par fått barn för dem kom inte! Så ORÄTTVIST.....men detta visar ju bara hur sent de hade lagt våran FUB.......

Har lite värk nu oxå, så hoppas att det bara blir värre hahaha:D men antar att det kommer avta......:/

Sitter nu o virkar dem sista varven på babyfilten så jag får skiten klar snart haha:D Men tar sådan tid med svullna fingrar! Kan även säga att de sista varven än tråååkigast!


Gissa BEBIS update!

Elin & André      5/6       4200g

Linda---12/6---3200g

Fredrik (pappan)---16/7---3152g---52cm

Jossan--- 21/6---3800g

Frida---- 22/6 ---3226g---47cm

Angelica ---23/6--- 3150g---49cm

Kristoffer ---25/6 --- 3150g

Jessica & Joppe ---27/6

Stress ---29/6---4600g ---51cm

Mamma Mia---
2/7---3550g---50cm

Stina---3/7---3900g---53cm

Linda ---4/7 ---3700g---52cm

Therese ---5/7---3450g---53cm

Sara---6/7---3950g

Svärmor Lena---6/7---3410g---53cm


Linis---9/7---3732g---50cm

Alex---10/7---3580g---51cm

Linda ---14/7---3570g---53cm


Gissa du med:D

v 37!

Du är i vecka 37.
Du har gått 36 fulla veckor och 0 fulla dagar (v36+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 12 jul 2011
Du har 27 dagar kvar till beräknad förlossning.

 

Vecka 37

Kroppen: Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärtljud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet ligger vid denna tidpunkt mellan 31-37.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Ligger barnet med stjärten neråt kommer man att vilja göra ett försök att vända barnet. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.
Gå gärna igenom förlossningsbrevet du har skrivit med din barnmorska och gör en avstämning.

Barnet: Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka nio centimeter i diameter. De resterande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis till 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 centimeter. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.

Ja nu får han gärna komma ut, har ju försökt få han att stanna inne ett tag nu så nu kan han väl "ploppa" ut......jag själv tror dock att jag får gå hela tiden ut....SEGT!

Men vi mår bra, ska på sista FUB i morgon, halsbrännan har blivit mycket bättre ( ta i trä ). Dock har ju foglossningen blivit värre, SD är det samma! Skulle ju vara kul o veta om tappen har blivit kortare eller om den fortfarande är lika som sist! Önskar den var utplånat:PSMärtaaaaa!

Igår kväll hade jag SM i sammandragningar, mycket jobbigt och det tröck verkligen neråt. Men då jag gick o la mig för att sova så försvann dem, har dock haft ont i höfterna o fogarna som ett as inatt så har inte sovit många timmar då jag bara vridigt o vänt på mig hela natten!

Har nu käkat frukost och höfterna värkes fortfarande soms atan ( ja fogarna oxå men det gör dem jämt) även sammandragningarna har dragit igång igen!
Jag känner lite så att antingen får det gärna sätta igång eller så kan det sluta helt, nu är det ju bara jobbigt! Ska jag gå med SD i 3-4 veckor till.....uscha!

Men bebis härjar på för fullt iaf och verkar må bra:) Det är ju huvudsaken!
Nä nu måste jag ut med hundarna......jippie:P

Ebbas Änglar!

Har nästan precis kommit hem från "mamma"fikan, var trevligt som vanligt och såg 2 nya ansikten ( trodde jag såg 3 men hade tydligen träffat en 2 gånger innan, pinsamt haha ) Jag fick hämtning så det var ju super snällt, har dock haft en relativt "bra" natt. Kan ha o göra med att jag bara kissa 1gång vilket betydde att jag int ebehövde gå lika mycket haha. Sov dock bara 6h vilket även förklarade varför jag inte behövde kissa, så nu e jag ap trött:)

Fick en liten skyddsängel på posten i förra veckan som ska bli bebis, sitter just nu på skötbordet och får se om han får sitta kvar! Den är från Ebbas änglar, och hon är verkligen super duktigt på att sy upp änglar på beställning, ( allt från grisänglar till änglar på "ärten" ) perfekt att ge bort o present eller dop osv. Så tack för du delar med dig av din talang:D

 

Fler och bättre bilder hittar ni på hennes hemsida!

Ja nu skall jag gå o fixa det sista på skåpet som ska stå i bebis rum ( måste köpa lådor till dne oxå men inte hittat några billiga o fina som jag vill ha! Någon som har tips på vart man kan köpa billiga o bra lådor? Och FINA så klart:D
Ni ska då få en bild på rummet, med väggmålningen och allt! ( dock är rummet lite "tomt" just nu, ska in en stol o sedan även spjälsängen jue, men ni får ett smak prov iaf:D


Skötväska!

Vi valde bort den väskan vi (jag) hade tänkt så jag inte ville sponra barnvagns butiken mer plus att denna var på extrapris så den vart billigare och SÅÅÅÅ mycket finare:)

Kommer från Ju Ju Be, och har små "diamanter"  i alla metall delar, så himla fin och skötbädden är lika fin:) Kommer även passa perfekt till sitt delen sedan:)
Måste även ge "my little star" där jag beställde från en stjärna i kanten.......för en sådan enkel gest som att skicka med en liten påse godis. Kan verka helt meningslöst och ganksa onödsak att skicka med gratis då godis inte är något märkvärdigt, MEN det betyder jätte mycket då det visar att dem lagt en extra tanke på sina kunder, jag blir EXTRA glad att det ligger något där i som jag faktist inte räknat med och inte beställd:) Så puss på er!

 

Ni får även en bild på våran "leksak" som skall hänga i vagnen ( vad heter det? )

Han fick en BANAN:D Haha den låter om man klappar den, det är speglar i fötterna och det prasslar om bladen och skallrar om händerna:D Denna kommer nog bebis gilla och den är enkel att ta loss och lägga i vagnen då bebis blir uttråkad eller vill leka! Så söt tycker jag:)


Gissa BEBIS update!

Elin & André      5/6       4200g

Linda---12/6---3200g

Fredrik (pappan)---16/7---3152g---52cm

Jossan--- 21/6---3800g

Frida---- 22/6 ---3226g---47cm

Angelica ---23/6--- 3150g---49cm

Kristoffer ---25/6 --- 3150g

Jessica & Joppe ---27/6

Stress ---29/6---4600g ---51cm

Mamma Mia---
2/7---3550g---50cm

Stina---3/7---3900g---53cm

Linda ---4/7 ---3700g---52cm

Therese ---5/7---3450g---53cm

Sara---6/7---3950g

Svärmor Lena---6/7---3410g---53cm


Linis---9/7---3732g---50cm

Alex---10/7---3580g---51cm

Linda ---14/7---3570g---53cm


Gissa du med:D

Mage v 36

Denna bild är knäppt 35+1 tog lite tid att lägga upp det bara:DVar hos BM i torsdags, allt såg bra ut och hon sa att han är fixerad och ligger MYCKET långt ner. Och hon gav mig 2st nya tider sedan trodde hon inte att jag skulle komma mer, så vi ska sammanfatta graviditeten näste gång så sjukhuset hade det! Känns bra;D Dock så sa hon:

"Bara för att jag säger detta så kommer du väl gå över tiden"
-Men håll tyst då, säger jag haha!

Nä jag e fortfarande inställd på att gå hela tiden, idag är det dock exakt 30dagar kvar, 1månad! Vill bara ha ut han nu:) Har fått grymm foglossning och grinar nästan varje gång jag måste gå till toaletten på natten, gör så jääävla ont! Inte alls roligt, och SD trycker verkligen neråt numera, har även lite "mens" värk på nätterna!

Nä på onsdag gårjag in i v 37 då börjar operation vräka bebis haha:D

Baby Shower resultatet!

Ja här får ni lite bilder från babyshowern. Som jag berättat tidigare så vart det mycket strul och sista sekunden bak. Så alla bakverk jag hade förberett fick aldrig komma fram då jag inte hann göra klart dem ( ligger fortfarande i frysen ). Och jag kom hem från sjukhuset 1,5 timme innan gästerna kom och då började vi baka tårta och cupcakes och vi skulle dessutom dekorera och pynta här hemma! Så hoppas ni har överseende med att resultatet inte vart som det skulle, men jag är jätte nöjd iaf och det är tackvare de underbara dekorationerna som gjorde min fula ankunge till en svan:D Och alla dekorationer finner ni hos celebrations!(Vi fick plocka fram allt då gästerna hann komma så därför var det svårt att fota allt, men jag gjorde det bästa av situationen)


Chokladcupcakes m vitchoklad frosting, mormorsbullar & sockerkringlor, chokladbollar och tårtan. Cupcake ställningen finns hos celebrations under "something in the air" serien och var super fin, att man lätt packar ihop den och förvarar den i en låda ger den ett stort plus även cupcakedekorationerna är där ifrån! Tårtfatet är från Gerbera. Och formarna från Siluett & kalasform


Kolakakor, chokladsnittar, chokladfingrar och cupkakes. Även denna cupcake ställningen finner ni hos Celebrations + dekorationerna i cupcaksen. Fromar från Siluett.

Så söta ballonger!Alla gäster fick med isg hem en liten "tack box" Med macranoer och en tack text!
Franska maränger m choklad


Tårtan ( var en slänga ihop tårta ) men smaken var underbar:)


(socker kringlorna fick en läskig färg i denna bild:D Är babyblått socker på dem )Bord dekorationen.....så söt!

"Barnbordet"

Ja detta var lite bilder och alla recepten finns upplagda i bloggen www.maddesmumms.blogg.se! Och som sagt vart inte 100% men jag är jätte nöjd iaf, alls smakade utsökt och det var mycket trevligt:D

v 36!

Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 1 full dag (v35+1).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 12 jul 2011
Du har 33 dagar kvar till beräknad förlossningKroppen: Nu står livmodern i regel som högst och det kan kännas som om alla organ är ihoppressade till bristningsgränsen. Livmodern når ända upp till bröstbensspetsen.
Under hela graviditeten har säkert tankar runt förlossningen funnits mer eller mindre. Det känns säkert som om du har varit gravid bra länge nu och förlossningen börjar kännas allt mer aktuell. Vissa ser med spänning fram emot förlossningen medan andra har blandade känslor. Det är bra att ta reda på vad som händer under de olika skedena under förlossningen. Till exempel hur du kan hantera och möta smärtan och vilka smärtlindringsmetoder som finns att tillgå.
Det kan kännas skönt att ha en väska färdigpackad när det är dags att åka in till förlossningen. I den kan du packa saker som journal från barnmorskemottagningen, olja till massage, tjocka strumpor/tofflor, mjukisbyxor, tandborste och tandkräm, hårborste, hårsnoddar, tvål och schampo, amningsbehå och amningskupor, matsäck och kamera.

Barnet: Nu väger barnet mellan 2200-2500 gram och längden är ungefär 45 centimeter. Barnet kan börja röra sig mindre nu, de stora rörelserna ersätts ofta med små stötar från fötter och knän. Man kan få fin kontakt med barnet inne i magen, om man till exempel puttar lite på något som kan vara barnets fot kan man få en reaktion tillbaka. Kanske tar barnet bort foten för att sedan placera den på samma ställe igen.

Foglossning!

Ja då har man fått det oxå, och det är grymm:( Är värst på nätterna då jag knappt kan gå till toaletten själv:( Gör så förbannat ont. Hoppas den inte bli värre för då går jag under!

Ja mamma var ju här i en vecka (åkte igår:(....) Och vi fick mycket gjort. Vagnen står nu på plats, spjälsängen är koplett och skötbordet är uppe:D känns verkligen skönt! Och ni ska få bilder då allt är bäddad och klart! Måste även fixa i bebis rum, men måste ha hjälp med ALLT då jag ska försöka undvika att lyffta massa!

Jag passar även grannens marsvin, och fyyy så söta dme är. Saknar verkligen att ha små gnagare och jag hoppas att bebis älskar djur lika mycket som jag, för då har jag någon att skylla alla djuren på iaf;) HAHA.

Fick även blommor i rabatten i helgen:D Nu är det så fint på våran balkong, och vi invigde grillen tom i måndags:)

Appropå vagnen, när vi väl skulle bestämma färgen på liggdelen så fick ju min kära sambo beslutsångest ( det är inte likt honom) De färger han ville ha fanns ju så klart inte hemma, så hittade vi en som var limidet och jag tyckte den var jätte fin, brun, rutog och gubbig;P Precis som vi gillar det......MEN, och detta var ett stort MEN för min sambo, det var en vit skinn remsa rätt över den på ca 1cm i bredd och detta irriterade honom väldigt mycket, så mycket att han inte kunde acceptera den:P ( Och han gnäller på att jag e petig ) så efter mycket om och med, prövning av vagnar mm så lät jag han ta det beslutet HELT själv, så vi kom men med en svart/steel färgad liggdel ( och alla som känner mig vet att jag aldrig skulle välja den ) men jag brydde mig helt enkelt inte, plus att jag har ju valt färgen på sittdelen och jag fick välja min älskade skötväska själv:D Så jag lät helt enkelt min sambo få hela sin vilja igenom här. Lite snäll får man ju vara;D

Nä nu sk JAG NER TILL KNOLL OCH TOTT och handla:D ( om jag tar mig dit haha)

Gissa BEBIS update!

Ja då uppdaterar vi på lite gissningar när bebis tittar ut. Beräknad 12/7.

Elin & André      5/6       4200g

Linda---12/6---3200g

Jossan--- 21/6---3800g

Frida---- 22/6 ---3226g---47cm

Angelica ---23/6--- 3150g---49cm

Kristoffer ---25/6 --- 3150g

Jessica & Joppe ---27/6

Stress ---29/6---4600g ---51cm

Mamma Mia---
2/7---3550g---50cm

Linda ---4/7 ---3700g---52cm

Therese ---5/7---3450g---53cm

Sara---6/7---3950g

Svärmor Lena---6/7---3410g---53cm


Linis---9/7---3732g---50cm

Linda ---14/7---3570g---53cm

Gissa du med:D

Buzzador- Decubal!

Jag är som sagt Buzzador och då får man chansen att pröva olika produkter och även låta sina vänner pröva dessa produkter. Jag har nu använd mig utav Decubal handkräm, lipbalm/dry spots, och hundkräm i ca 3veckor (tror jag) och är possetivt överaskad. ÄLSKAR lipbalm/dry spots, klart den bästa läpsalvan jag någonsin använd, gillar även handsalvan men önskar att den hade en något mer tilltalande doft. Hudkrämen kan jag inte säga bu eller bä om, antar att det beror på min egen hund. Har svårt att hitta hudkrämer som faktist gör någon direkt skillnad! Men som sagt jag kommer garanterat fortsätta med dessa produkter om jag hittar dem i butik!

 

"Decubal utvecklades i början av 1970-talet i ett nära samarbete med dermatologer på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Det hela startade med att dermatologer inte kände att deras patienter med torr och sjuk hud hade optimala valmöjligheter i avseendet hudkrämer. Den utmaningen tog Actavis (tidigare Alpharma) upp, och vem var bättre till att vara med i utvecklingsarbetet än dermatologerna själva.

Det var också vid denna tidpunkt Decubals årslånga samarbete med dermatologerna blev grundlagt. Ett samarbete vi fortsatt använt oss av så vi kan fortsätta utveckla Decubal, och se till att vi håller optimal kvalitet.

Decubal rekommenderas till daglig smörjning av hela kroppen. Den kan användas av både män, kvinnor och barn i alla åldrar. Då Decubal är allergitestad, oparfymerad och har en dokumenterad effekt, används krämen också mot problemhud av professionella inom hudvården."


Gissa BEBIS update!

Ja då uppdaterar vi på lite gissningar när bebis tittar ut, kan säga att jag sitter med jordens SD just nu och har haft dem hela kvällen:/

Elin & André      5/6       4200g

Linda                12/6      3200g

Jossan 21/6     3800g

Frida 22/6      3226g     47cm

Angelica 23/6      3150g     49cm

Kristoffer         25/6      3150g

Stress              29/6      4600g     51cm

Mamma Mia       2/7      3550g     50cm

Therese 5/7      3450g     53cm

Sara                   6/7      3950g

Svärmor Lena    6/7      3410g     53cm


Linis                   9/7      3732g     50cm


Gissa gärna du med:D

Uppblåst!

Jo jag är svullen som en boll just nu om händer o fötter. det är 27grader varmt ute och igår var det 33. Ja får inte på mig några skor heller för det känns som fötterna ska dööööö då. Och det är röd dag så inget är öppet.....det är ju förjävligt!
Gissa BEBIS!

Nu tänkte jag lägga upp lite gissningar på när folk tror bebis kommer, och det vore ju jätte roligt om just DU oxå vill gissa:D Jag har fått många gissnar på juni och en igår, men då kom ingen bebis :)

Elin & André      5/6       4200g

Linda                12/6      3200g

Jossan              21/6     3800g

Kristoffer         25/6      3150g

Stress              29/6      4600g     51cm

Mamma Mia       2/7      3550g     50cm

Sara                  6/7      3950g

Svärmor Lena    6/7     3410g     53cmSå var med och gissa du oxå, kön behövs ju inte då det är en POJKE och jag är beräknad till den 12/7. Men gissa gärna på vikten och ev längden:) Så kan vi ju se vad vi kan belöna vinnaren med:D


Även Jacob gissade men han körde på 7/12 och 8kilo så han e diskad!


Hihi


Spel,casino,bingo, mm

Vad har ni för erfarenheter av Casino och casinospel? Själv har jag faktist inte spelat så jätte mycket på Casino, dock har jag jobbat på Casino i Sundsvall, det var annorlunda upplevelse, man ser många olika typer av människor, många asiater spelar, många äldre, sedan finns ju även de med mycket pengar ( som man både hör och ser mest, dessa män/gubbar som ger en klapp i rumpan då man går förbi) Sedan har vi den kategorin som är så fulla att dem nästan  ligger på roulett bordet och är påväg att bli utslängda men bara vinner och vinner och vinner! Galet att man kan vara så full men ändå vara klar i knoppen så man klarar av att spela:D
Har spelat en gång med mamma och då var det "nybörjar" bord där man fick mer instruktioner och insatserna var lägre, typ 20kr och så. Det tyckte jag var bra, man vart varm om fötterna, fick lära sig nya spel och behövde inte känna sig dum vilket jag skulle ha gjort om jag satte mig bland det "ruttinerade" spelande.
Nu finns ju även det classika spelen på nätet och då kan man ju oxå lära sig spelen i lugn och ro. Och "tabba" sig även fast ingen ser att man sitter där o skämms:P
Har ni spelat mycket? Och vad är erat favorit spel, black jack och roulette? Och har ni vunnit någongång?v 35!

Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 1 full dag (v34+1).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 12 jul 2011
Du har 40 dagar kvar till beräknad förlossningVecka 35

Kroppen:
Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

 


Barnvagns krongel!

Vi bokade/beställde våran barnvagn för länge sedan, måste vart i blrjan på detta år just för att vi skulle kunna få den färgen vi ville och att den skulle finnas då vi behövde den!  När vi var där då så säljaren att de beställde hem dem direkt och att det var ingen fara med leveranstiden, vi kunde bara ringa dagen innan vi ville hhämta den. Ja skit bra!

Så idag ringde jag och sa att vi ville hämta den på fredag ( då vi har bil plus ska till malmö) Då säger jubelidioten att det är produktions v 24 på våran vagn, så vi KANSKE får den då men kan ta fler veckor! VAD FAN! Vi kanske inte ens har dessa veckor att vänta! Blir fan tokig, jag säger då att vi blev lovad att det inte var någonleverans tid. Men jo det var det jämt enligt honnom! Sittdelen hade dem hemma plus fotosacken och åkpåsen. Men hela liggdelen saknades plus skötväskan! Och då¨säger han " ja ni kan ju hämta sittdelen och använda den i blörjan" EHH VA? Hur ska en nyfödd bebis kunna ligga där, jo men det löser vi med en åkpåse nämligen för det gjorde mååånga!
Jag blir så arg, vi betalar inte 2500kr mer för att inprovosera en liggdel i sittdelen!

Jaja så antingen får vi chansa och se och hoppas att våran vagn hinner komma innan bebis ( så störigt att det är i malmö vagnen är plus att vi inte har bil, så kan inte bara åka o hämta den) eller så måste vi ta en färg på liggdelen och en färg på sittdelen! GAAHH


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall