Ralph!

Ja nu är lill killen hela 9 dagar:D Så fort det går......känns som igår då han titta ut! Idag har farmor varit här och vi fick underbara blommor, kläder och filtar! Och Ralph mös för fulla muggar, åt även ute för första gången sedan Ralph kom, han sov en stund i bilen och sedan fick han sova i mammas knä då han vart ledsen. Sedan sov han heeela vägen hem i vagnen. Min duktiga pojk!

Idag var vi även på BVC och kontroll vägde han och han hade gått upp prick 100g, så på fredag får vi hembesök och vi hoppas att han fortsätter att öka i vikt! Han har ju ökat nu varje gång sedan den 23e......Men Läkaren tyckte han såg fin ut och trodde han skulle nå sin födelse vikt snart! Så nu håller vi tummarna för lill gubben!'


Tänkte bjuda på en bild bomb på älsklingen:D




Mina två underbara killar!



På bb efter solningen!



Här solar älsklingen!



Så fin!



Vrång unge:D



Ny bliven pappa!


helt ny kläckt!



Här "koppas" han haha! Mumms, alla kläder är så stor på lillen!



Mamma och bebis!

Kommentarer
Skrivit av: Carina

Fy så sött! :)

Vi har idag varit på koll och mätt "gulheten" på Elmer och han hade lite för högt så vi ska in imorgon igen och mäta och se om han måste solas. Vi har varit ute på promenad idag så jag hoppas att det ljuset har hjälpt! :)

Vi har också problem med kläderna åt Elmer. Allt är så stort! Idag fick vi en påse med kläder av en kollega i storlek 48-50 vilket var guld värt! Kläder som PASSAR! :)

2011-06-29 @ 21:42:04
URL: http://tornedalingen.blogspot.com
Skrivit av: Carina

Vi behöver inte ännu sola sa de idag men vi ska in imorgon igen för värdena är ännu gränsfall (man måste ha 350 för att bli inlagd och Elmer hade 320 idag, vilket var läger än igår då han hade 330). Om vi blir inlagda, blir vi det över en natt bara. Hoppas på att vi inte blir det! Vill sova hemma! :)

2011-06-30 @ 14:16:56
URL: http://tornedalingen.blogspot.com
Skrivit av: Frida H

Åh, så söt!! Käraste lilla söta Ralph!

2011-06-30 @ 17:04:42
URL: http://livingdeluxe.blogg.se/
Skrivit av: stina

men åååhh så söt å go! blir bebis sjuk fast ja har en haha, men han e ju ingen nyfödding längre ;). åh det är en sån underbar tid<3

2011-07-01 @ 09:03:48
URL: http://mammastinsen.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall