Vatten!

Gahh gud så mycket vatten jag har i kroppen just nu, mina händer stramar och känns som att skinnet  är 2storlekar för litet:( Buhu. att det dessutom just nu trycker mot lungorna gör inte saken bättre!

Fast vad gör man inte, är ju lätt värt det;)


Kommentarer
Skrivit av: Sandra - Gravid i vecka 34

Sv: Precis, man kanske borde skicka ett litet klago-mail till dom ^^



Haha ja det är sjukt svårt att gissa, man kan ju inte veta över huvudtaget. Men jag är snäll med mig själv och ställer in mig på att bebisen kommer komma efter BF, så slipper jag bli besviken om jag går över tiden ;)

2011-05-02 @ 00:08:51
URL: http://ettplussett.blogg.se/
Skrivit av: Sandra - Gravid i vecka 34

Sv: Gör det! Skulle vara roligt om man ser om några veckor att dom ändrar design på någon av burkarna ;)



Nej jag hade gärna velat att bebis kommer 1-2 veckor innan bf, mycket hellre än 1-2 veckor efter. Precis, nånting måste man sysselsätta sig med. Frågan är bara vad? Känns som att datorn och tvn är ens enda tidsfördriv som inte är alltför ansträngande, jag känner mig ju redan för stor och klumpig :p

2011-05-02 @ 00:35:51
URL: http://ettplussett.blogg.se/
Skrivit av: Sandra - Gravid i vecka 34

Sv: Eller hur, man blir ju typ förvånad när man hör att en förstföderska har fött innan bf :p Jag har ingen vidare koll på hur det var för min mamma, jag var hennes tredje barn och kom 3 dagar före bf iallafall.



Ja det kanske jag är, dock har jag känt mig stor och klumpig i flera veckor nu känns det som. Och precis som du säger, mindre lär man ju inte bli. Man känner sig lagom smidig när man vrider och vänder på sig i sängen/soffan för att hitta en skön ställning också, haha!

2011-05-02 @ 00:44:22
URL: http://ettplussett.blogg.se/
Skrivit av: Sandra - Gravid i vecka 34

Sv: Jag sov inget vidare, men tack ändå ;)



Håller om det där när man ska vända sig och alla jäkla kuddar som ska med på vägen och sedan ligga på rädd ställen för att det ska vara någorlunda bekvämt. Det värsta är att jag vaknar och behöver vända på mig säkert 10 gånger per natt. Jag har inte ont i höfterna, men i knäna och fotlederna och ibland stramar det som fan i låren. Sägs att det kan bli så när man börjar samla vatten, skönt är det iallafall inte.

Haha, eller hur. Man kunde ju delat med sig med lite krämpor, typ sova dåligt varannan natt eller något istället för varje.

2011-05-02 @ 12:24:33
URL: http://ettplussett.blogg.se/
Skrivit av: Sandra - Gravid i vecka 34

Sv: Härligt att du fick sova skönt inatt då iaf. Jag blir lika förvånad de få gånger man vaknar upp och förväntar sig att klockan ska vara mitt i natten, istället är den typ 7-8 nånting och man inser att man fått sova en hel natt utan besvär. Då känner man sig lyckligt lottad ^^

2011-05-02 @ 12:45:11
URL: http://ettplussett.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall