Spy Unge!

Jo jag har en riktig kräk bebis, vi byter kläder föera gånger per dag och pyjamasen har han sällan en hel natt. Och jag med för den delen, byter kläder lika ofta! Ganska jobbigt faktist! "ge han mindre mat" säger alla men ja måste ju låta mitt barn äta tills han e mätt!
Vi använder hakklappar och dräggel lappar, dock går dessa oxå åt som smör i solsken.

Någon som har några tips?

Kommentarer
Skrivit av: Therese

jag har inget bra tips på det. för oss går det i perioder. ibland spyr hon hur mkt som helst och ibland inget alls. Men det jag vet är iaf. att hon spyr mer när hon ätit för mkt! men det är ju svårt att veta när dom är mätt när dom inte vet det själv...

2011-09-15 @ 13:57:22
URL: http://theresesilen.blogg.se/
Skrivit av: Kajsa

Irma är också ett kräkbarn, men jag tycker hon blivit lite bättre sen jag låtit henne äta lite mindre men ändå så hon blir nöjd. I regel föråt hon sig typ varje gång tidigare. Sedan brukar jag låta henne ligga still i mitt knä en stund innan jag rapar henne så maten hinner sjunka lite. Annars finns inte mycket att göra än att som sagt byta kläder typ hela tiden tror jag :)

2011-09-15 @ 22:27:12
URL: http://kajsasundin.blogg.se/
Skrivit av: Therese Mamma till Liam och Loke

Kan trösta dig med att Loke är precis lika, tror inte det finns något att göra åt de :S vissa barn kräks mycket, kan hålla i sig tills dom är 1 år om man har otur.. de var de dom sa till mig på bvc iaf. men vi får hoppas att det blir bättre snart :)

2011-09-17 @ 18:30:43
URL: http://mammatess.bloggplatsen.se









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall