Miss Cupcake 2012!

Ja i morgon drar miss cupcake 2012 igång för iår! Vinsten detta år är att shoppa för 30 000kronor och vilken mamma skulle inte behöva de;D Nytt för igår är att det är olika kategorier, en finalist från varje categri som går till final! Plus de 10bidragen som får flest röster ( så ja alla bakbloggar som är störst i sverige lär komma till final sjukt trist tycker jag då det inte handlar om "bästa baket" utan den med flest läsare! ) Men men klart ni skall var med=)
Årets teman:
Romantiskt
Galet
Klassiskt
Häftig
Läskig
Rockig
Fantasifull
Sportig
80-tal
Kvinnlig
Här är förra årets vinnare som vann en resa till USA:
Jo klart jag skall vara med, i någon kategori iaf! Är sjukt baksugen idag, skall försöka göra Macrones till Ralph´s dop! Dock har jag sötsaks förbud här hemma ( finns en anledning till att 80% av alla bakbloggare där ute är överviktiga:/ ) Så jag bakar bara och ger bort!
Fick hem ett jätte fint paket från DrOetker igår med så bak inspon ökade ju!


MiniMango.se-veckans vara!

Denna vecka har minimango.se erbjudande på vimplar till barnrummet ( Jag har länge sagt att jag skall göra sådana till Ralph´s rum men än har inga kommit till )
I tre olika modeller passar de till alla tillfällen för både stora och små barn.
Superlätta att sätta upp och ta ner och håller länge.

Hur tänkte ni här SJ??

Jag flög som sagt upp till Sthlm men tog tåget hem, dels för att mamma & Helen var på men även för att se hur det gick att åka tåg i 5h med Ralph ( och vi var ju 3st som kunde underhålla honom ) Resan gick jätte bra och han uppförde sig bra! Så kom matdax, jag lagar som sagt min egen mat och fick mat kvar sedan jag varit hos farmor så jag tog med mig detta i en barnmatsburk! Jag har värmt detta på IKEA, diverse kafeér och restauranger utan problem! Men på SJ får man INTE värma hemma lagad mat då det kan komma bakterier i micron?! Ehhh ni får väl göra rent offta så är det ingen fara!
Men har dem så "fiffigt" löst med att man får lägga maten i en särskild påse och sedan värma, jaja bara det funkar och ungen får mat! Men nu visar det sig att påsarna är slut ?!?!?! Japp inga påsar hade dem med sig och jag får inte värma maten!
Folk i vagnen försöker komma på lösningar, Kan man inte ta en annat påse, lägga ett fat över maten, sätta en tekopp över burken? NÄÄ det får man inte!
"men du kan ju ta lite te vatten och värma över ett vatten bad?" Är SJ´s lösning?! Vilka Jävla puckon!
Nä Ralph fick alltså ingen mat, han vägrar äta kall mat så bara skrek och grinade, kräktes och spottade! Han fick majskrokar och fruktpureé.
Så ja SJ om ni inte kan tillhandahålla med påsar så man FÅR värma maten, eller säljer barnmatsburkar som man iaf kan köpa, ja då får ni fan göra ett "undantag" Det står på ER hemsida att " om du tar med hemmalagad mat så säg bara till personalen innan du värmer "
Nä fyyyy så arg jag var/är.......och dyra är ni med!!=(

Slut körd!

Ja nu efter en intensiv vecka är man nu tillbaka till verkligheten. Jag åkte upp till Sthlm för att få "semester/avlastning" men vart inte som jag tänkt mig! Ralph har kommit in i en MYCKET jobbig period, dagar i sträck vaknade han 1ggr/h och jag fick trösta och söva om, han gallskriker mellan 1-2h innan han lyckas somna! Han är otroligt mammig och gråter så fort jag lämnar rummet. På detta har han förkylning och lite infektion i ögonen!
Han är glad för övrigt;D Men nä jag är utkörd som mamma, som människa. Det ända jag tänker på just nu är mina timmar jag lyckas sova på natten.
Han hatar även åka vagn just nu, och såklart har vi fått hem hundarna så man kan gå så länge han sover ( ca 30min ) sedan vaknar han och skriker tills han får komma upp! Ja wonderbar, så blir kul att man måste ut med hundarna flera gånger/dag med han!
Ja är tungt nu med andra ord!
Min älskade mamma var här i 2dagar och hon har hjälpt mycket, men jag vill ju umgås med min mamma oxå så jag tar ju inte chansen att få lite egen tid då direkt!
Jag funderar på att jobba uppe i Norrland i sommar, för att få vara hemma med mamma o pappa plus att få lite extra pengar! Att Ralpg får träffa sin mormor/morfar & morbor 1 mån är ju inget negativt heller!
Vi var ut och gungade sedan åt vi...och efter det har Ralph grinat fram till ja nu ungefär..4h av skrik! Underbart!! Ska försöka hinna äta lite nu jag!

STÄDPATRULLEN

Jag är som sagt med i Viledas städpatrull, och igår komm första kittet.......och det är så kul att få sådana saker som man verkligen har användning för men är tråkiga att lägga pengar på ( själv älskar jag att köpa städartiklar!).
Det som ingick i detta sett var:
Supermocio hink: Den unika Supermocio hink & urvridare-systemet är speciellt designat för en bättre rengöring med vileda SuperMocio våtmoppar! Den unika urvidraren kramar enkelt ur moppen, smutsen hamnar i hinken och du får rent golv.
SuperMocio 3Action: Sveriges mest köpta mopp men som nu är förbättrad och tar upp smuts & hår ( super för oss med hundar ) Moppen har 3 rengöringszoner, Den röda skrubbytan tar bort envist smuts, den blå microytan tar bort fet smuts och det nya 3D- materialet på remsorna tar upp smuts och hår ännu bättre.
http://www.youtube.com/watch?v=5GlefWaPtww&context=C3fea2f4ADOEgsToPDskIBEXFp4K2C60Aijmil2wMZ

Wettex® Ltd Blooming: Pristagare av Svenska Designpriset 2008 och framröstad som folkets favorit  finns snart åter i butik. Wettex® är marknadsledande och till skillnad mot många nya diskdukar på marknaden så består Wettex® Classic, av 100 procent naturmaterial och är dessutom komposterbar. Wettex® har en uppsugningsförmåga på 15 gånger sin egen vikt.I butik i April

Wettex® Power: Wettex® presenterar nu en ny klassiker, den största nyheten sedan 1949. Med lika bra uppsugningsförmåga som Wettex® Classic, men med patenterade power lines, tar Wettex® Power bort även grövre smuts. Se gärna filmen: http://www.youtube.com/watch?v=7G0gk21JDng. I butik i Mars

Viledas Universal: En hushållshandske som består av en bomullsklädd insida och en vaxad utsida för bättre grepp. Handsken är en all-round-handske och det tunna materialet gör den utmärkt till de uppgifter som kräver extra fingertoppskänsla. En hushållshandske som ger ett bra skydd för alla uppgifter i hemmet. Tillverkad av 100% latex ger den handsken elasticitet och smidighet, insidan har ett bomullsfoder som ger skön känsla när du har den på handen.

 

Vileda Active Scrub glaskeramiksvamp: En svamp som är framtagen för effektiv rengöring av spishällar av glaskeramik.Svampen tar enkelt bort vidbrända fläckar och envisa beläggningar från din keramiska spishäll utan att repa. Du behöver inte ens använda rengöringsmedel.

Tea Towel: En Svanenmärkt köksduk i 100 % mikrofiber. Med Tea Towel blir dina glas skinande rena utan att lämna märken.Finns i flera färger och mönster och fungerar även som en inredningsdetalj för den trendkänslige.

 

Hitills har jag använt: Wettex blooming, ja lika bra som alla Wettex men extra snygg att hänga på kranen=) ett STORT plus att det är naturmaterial.
Har även använt Vileda activ scrub glaskeramiksvamp Som jag var MYCKET possetiv överraskad av, och svärmor testade den oxå och sa att hon måste köpa den, hällen vart som ny...strålande ren och då har vi testat sååå mycket. Och så bra att man inte behöver använda kemikalier!
Och sedan Tea Towel, som jag använt flera gånger, så praktisk, snygg och disken blir strålande ren och torr helt utan ludd och ränder!

Detta är MINA ÅSIKTER, om jag tycker illa om en produkt så står jag för det, men hitills är jag jätte nöjd med dem jag testat!!


 


Frånvaro!

Det kommer bli en del frånvaro i ca 1v........jag ska åka till STHLM och sedan kommer min kära mor ner så jag ska försöka mobil blogga lite, dock är ju blogg.se´s app värdiglös plus att det är noll motagning i sthlm dit jag ska! Så jag ska försöka!
Jag är super förkyld och mår pyton så inget bak har det blivit=(=(

Frånvaro!

Det kommer bli en del frånvaro i ca 1v........jag ska åka till STHLM och sedan kommer min kära mor ner så jag ska försöka mobil blogga lite, dock är ju blogg.se´s app värdiglös plus att det är noll motagning i sthlm dit jag ska! Så jag ska försöka!
Jag är super förkyld och mår pyton så inget bak har det blivit=(=(

Älskar dessa!

Haha ja så är det, nu sover man i både spya och kiss om det är vad som behövs för att få SOVA!:P

Veckans vara- Minimango.se

Veckans vara hos minimango.se är denna underbara riddarborg i typ, denna vill jag SÅ gärna ha till Ralph. Den är helt enkelt underbar. Du får en riddarborg, en prins, en prinsessa, en vit häst, en drake, en häxa och en skattkista för endast 299SEK. Ja så det är bara att låta äventyret börja!
Gäller fram till 21FEB

Sy maskin och cookies!

Idag kommer först Idah och Hjalmar hit, sedan kommer svärmor och då skall jag försöka sy upp lite byxor och sedan dekorera lite cookies, vill ha med mig upp till farmor på torsdag!
För JA PÅ TORSDAG FLYGER JAG OCH RALPH TILL STHLM......JIPPIE......längtar som tusan, och sedan skall jag och hoppa på tåget och åka ner hit med mamma och Helene, fyy det ska bli en underbar vecka!!!
Då kommer även dessa snyggingar hem :D

Dag 6- Det här språket vill jag tala flytande!

Oj jag är en sådan tråkig människa att sådana här saker faktist inte intresserar mig super mycket, inget jag går och funderar på direkt! Men visst vore det coolt att kunna snacka kinesiska eller liknande :P Men klart man har nytta av det! Danska vore inte heller fel då jag skulle kunna få jobb mycket lättare på andra sidan sundet ( jag VET att man kan klara sig med svenska oxå, men jag fattar inte ett jota så nope)

Dag 5- Något jag vill ha!

Ja detta kan bli ett LÅNGT inlägg. Jag är en shoppoholic och kan handla jämt och hur mycket som helst! Men jag ska försöka dra ner lite på det;D Här är det jag MEST av allt vill ha nu!


















Dag 1 -
Min favorit Serie.
Dag 2 – Min dag.
Dag 3 - Dagens klädval.
Dag 4 - En låt med många minnen.

Dag 5 - Något jag vill ha.
Dag 6 - Det här språket vill jag tala flytande.
Dag 7 - Dåliga vanor.
Dag 8 – Bloggfavoriter.
Dag 9 - Mina favoritskor.
Dag 10 - En bild på min handstil.
Dag 11 - Din bästa vän.
Dag 12 – En bild på mig själv när jag är onykter.
Dag 13 - Så här är jag i skolan.
Dag 14 - Det här får mig att gråta.
Dag 15 - En person som alltid gör mig glad.
Dag 16 – I min handväska.
Dag 17 - Bästa resan.
Dag 18 - Det här får mig att skratta.
Dag 19 - Det här gör jag aldrig om.
Dag 20 - Bästa filmen.
Dag 21 – Här bor jag.
Dag 22 – 5 saker jag blir irriterad över/tycker är konstigt.
Dag 23 - Så här kommer jag vara som gammal.
Dag 24 - Vad ska mina barn heta.
Dag 25 - Mitt favorit ställe.
Dag 26 - Någon jag vill träffa just nu.
Dag 27 – 5 saker jag ska ha gjort innan jag dör.
Dag 28 - Min profilbild på Facebook.
Dag 29 - 5 sanningar om mig.
Dag 30 - Bästa tidsfördrivet.

Alla Hjärtans dag!

Ja den närmar sig ju, och varje år vill man göra något spec för sin valentine, och iår då man mest har fokuserat sig på en liten knodd, känner sig lika sexig som en flodhäst och är allmänt trött kan man behöva all hjälp man kan få;) Och jag tycker man ska kunna leka i sovrummet ( eller vart man nu vill hålla hus ;D )

Allt hittar ni hos  Randysandy.se

Dag 4- En låt med många minnen!

Oj detta är sååå svårt! Finns ju massa minnen! Men här kommer några låtar iaf!
Denna låt ( och alla från hennes första cd´s ) tar mig tillbaka till tiden då jag bodde i Gnarp, nybliven singel och hade precis hittat utelivet i Sundsvall med Patricia, ujuj så mycket minnen och så skoj vi hade heeelt sjukt! Och ja killar kom och gick;D Kommer aldrig glömma denna tid, sovandes på stenar, spyendes i buskarna, hängandes i staket, snygga thug´s i lgh i förorten, nagelfixandes i ditt uthus...så mycket kärlek till dig Patte!!!
Två ord : Olycklig kärlek!
Denna låt ujujuj, min faster och jag på en krok i Sundsvall..... Kommer aldrig glömma denna låt, jag träffade en underbar person som jag aldrig kommer glömma, lärde mig så mycket och gav mig massa nya erfarenheter. Lärde mig så mycket om mig själv dessutom! Kan dock avsluta med att berätta att denna kväll avslutades med att jag spydde ner hela pappas Audi:D Och vi fick stanna längs e4:an och alla i bilen spydde, hahahaha för dem tyckte jag var så äcklig! Ja tur man är äldre och visare :/ :P

Dag 3- Dagens klädval!

Ja det är väl typiskt den ända dagen man INTE fixat sig! Sovit kasst och har en jätte snorig o grinig unge. Hade dessutom mammaträff här så idag var det praktiskt! Vill inte knäppa kort såhär får ni en tekning på hur jag såg ut idag:

Kofta från lindex, gräddvita stickade tights från Gina och Rosa strumpor.....håret uppsatt!
( denna bild kommer från Lindex Men jag gjorde om henne för att passa mig:D Men hon var så vacker ( vackrare än mig) haha! )

Dag 2- Min dag!

Ja tråkigare inlägg än såhär kan det knappast blir!
05,30 Vaknar av att grannen spelar musik IGEN somnar om vid 08,00
08,20 Ralph vaknar, jag är AS trött Vi sätter och i vardagsrummet och leker lite, Ralph är trött och snorig så han gnäller mest!
09,30 Ralph somnar och jag lika så, sover bara en kortis och efter detta så leknte vi lite till och sedan åt jag frukost och Ralph gröt!
12,00 Går vi våran dagliga promenad, idag ledde den oss bara till ICA och hämta ett paket.
13,00 så äter vi igen, efter det så bakar vi lite, vart inte bra alls så jag smulade ner allt och frös in det till cakeballs någon annan dag!
( här leker och härjar vi )
18,00 kommer Pappa F hem och vi äter middag, efter det sätter jag igång och bakar igen ( till mamma fikan i morgon )
23,00 jag har bakat klart och ja hamnade här! Ja detta var dagen i kort........
Kika in på www.maddemumms.blogg.se och kolla vad det vart!

Upp som en sol ner som en pannkaka!

Ja det är ju tur att man ibland har stålande dagar, annars skulle jag gå under! Igår började dåligt men allt som dagens timmar rullade förbi vart den bara bättre och bättre! Vi börjar nerefrån:

-Ralph var otroligt glad med tanke på hur han sovit och att han är snorig.
- Jag vann en allahjärtansdag napp till Ralph:
- Jag vann även presentkort hos fikamera :D
- Sist men absolut inte MINST, Uniflex ringde och sa att dem missat att betala ut min semesterersättning ( i sig är detta inget roligt ) Men jag har helt missat detta så nu får jag några tusenlappar extra såhär 1,5år efter:D

Lång natt!

Ralph har sovit jätte oroligt inatt, jag har vaknat 10000 gånger av att han gråtit, så jag är super trött och ytterst omotiverad till det mesta, har ett paket att hämta ut och måste köpa nytt batterie till min köks våg så jag kan baka! Men meeeeen..............stön och stånk....får väl ta det i morgon ( och allt annat ).


Dag 1- Min favorit serie.

Nu följer jag nästan ingen serie ( jo äkta människor ) men förr gjorde man ju det! Och detta är/var mina favoriter!





Satc





Älskade denna serie då jag var yngre!


När orken inte finns!

Ibland och idag har man sådana dagar då man inte finner inspiration till att ens få vardagen att rulla. Ja då kan det vara skoj att läsa dessa listor ( eller inte men ja kan ju skriva en iaf )


Dag 1 - Min favorit Serie.
Dag 2 – Min dag.
Dag 3 - Dagens klädval.
Dag 4 - En låt med många minnen.
Dag 5 - Något jag vill ha.
Dag 6 - Det här språket vill jag tala flytande.
Dag 7 - Dåliga vanor.
Dag 8 – Bloggfavoriter.
Dag 9 - Mina favoritskor.
Dag 10 - En bild på min handstil.
Dag 11 - Din bästa vän.
Dag 12 – En bild på mig själv när jag är onykter.
Dag 13 - Så här är jag i skolan.
Dag 14 - Det här får mig att gråta.
Dag 15 - En person som alltid gör mig glad.
Dag 16 – I min handväska.
Dag 17 - Bästa resan.
Dag 18 - Det här får mig att skratta.
Dag 19 - Det här gör jag aldrig om.
Dag 20 - Bästa filmen.
Dag 21 – Här bor jag.
Dag 22 – 5 saker jag blir irriterad över/tycker är konstigt.
Dag 23 - Så här kommer jag vara som gammal.
Dag 24 - Vad ska mina barn heta.
Dag 25 - Mitt favorit ställe.
Dag 26 - Någon jag vill träffa just nu.
Dag 27 – 5 saker jag ska ha gjort innan jag dör.
Dag 28 - Min profilbild på Facebook.
Dag 29 - 5 sanningar om mig.
Dag 30 - Bästa tidsfördrivet.

Veckans vara- Minimango.se

Jag älskar de små "sång påsarna" som finns, där man plockar upp en figur och sedan sjunger man en sång till figurer! Nu har de även kommit FIKSDAMMEN, så söt både för stora och små. Alla fiskar är nummrerade så man kan träna både "lära siffror" och tävla vem som lyckas fiska upp baddarna!


Tomt.......

Jag vet att jag bloggar dåligt just nu, jag är helt enkelt en periodare. Plus att jag har så mycket som jag "jobbar" på just nu att bloggen har hamnat i 2:a hand för att jag ska må bra, och det är det viktigaste!
Jag har börjat gå och prata med en psykolog 1/vecka på råd från BVC, jag har mått skit och gör det fortfarande. Han hjälper mig att reda ut mina tankar, känslor och allt däromkring. Ibland sitter jag och stor bölar 1h med honom ibland skrattar vi ihop 1h, ja det varierar så mycket med jag mår bra av detta!
Vi har dels kommit fram till att jag lider av mycket inner stress och att dra ner på bloggande är ett sätt för mig att dra ner på stressen, lägga mig i tid( och där försvinner blogg tiden ) hjälper oxå! Ja djupare än så går jag inte in på detta. Men nu kankse ni har överseende med att min blogg följer mitt välmående, bloggar jag lite har jag viktigare saker att tänka på, bloggar jag mycket har jag den kraften som behövs för att orka!
I helgen står bakning i fokos, jag längtar så......har stor slagna planer! Och detta är BARA för mig, jag bakar nu utan krav, det är en härlig kännsla, även om jag älskar baka beställningar med!
Ni får se resultatet i veckan då jag ska bjuda mina härliga mamma vänner på alla hjärtansdag fika=)
Nu skall jag krypa ner med min sambo och se en skräckis.....kärlek!
Massa kramar
My light, My love!
Lina, jag är såååå glad att jag träffat dig här i skåne, du är underbar och betyder mycket för mig!
( älskar dig med Bea<3 )

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall