Veckans vara Minimango.se

"En rolig 2-hjuling i trä utan pedaler som de minsta kan susa runt på både inne och ute. Perfekt att lära sig hålla balansen och göra sig redo för en riktig cykel. Med hjälp av benen sparkar man sig fram och det är även så man bromsar. De barn som använt en springcykel kan utan problem sen växla över till en riktig cykel med pedaler utan att man behöver springa en meter bakom och hålla koll. Suveränt!
Med en fin och stabil design blir det ännu roligare. Sadeln är dessutom justerbar och därför kan cykeln användas i flera säsonger upp till ca. 6års ålder."Ja vad kan passa bättre än denna i sommar:D Kika in på minimango.se och ta del av erbjudandet!

Helltown hellcats blogg!

Japp nu finns vi som blogg oxå! Sweet huh?:P
Så vill ni veta mer än jag skriver här så får ni kika in på www.helltownhellcats.blogg.se
De inläggen som signerats MadEllen är jag:D

Och alla i helsingborg/skåne missa oss inte på helsingborgs festivalen på fredagen 27/7 16,00 bakom tivoli vid stora scen:)

Helltown hellcats blogg!

Japp nu finns vi som blogg oxå! Sweet huh?:P
Så vill ni veta mer än jag skriver här så får ni kika in på www.helltownhellcats.blogg.se
De inläggen som signerats MadEllen är jag:D

Och alla i helsingborg/skåne missa oss inte på helsingborgs festivalen på fredagen 27/7 16,00 bakom tivoli vid stora scen:)

Love!


Kärlek!

I lördags såg jag Beyonces konsert på tv..... OCH gud vilken kvinna alltså, hon har en röst som är så naturligt och trollbindande, hennes utstrålning och skönhet gör att man tappar andan och hennes ben WOW, tar dem ens slut?
Jag älskar denna kvinna och har gjort det hela hennes karriär. nu har hon fått en underbart söt flicka och jag hoppas hon får ett lyckligt äktenskap och att han behandlar dem väl!
Missa inte hennes nya(?) album 4.

Minimum skills

Igår hade vi träning igen och då var det minimum skills som skulle testas ( ett test man måste klara för att få tävla i roller derby) Jag vet att jag inte klarade det för jag klarar inte av att åka 25 varv på 5min, klarade 18 igår ( ett bättre än sist) Men shiiiit så jobbigt det är att ge 100% i 2h gud så trötta vi alla var efter och svettiga ska vi inte tala om! Och idag har jag träningsvärk i hela kroppen, från brösten till låren! Konstigt att man kan få träningsvärk i kroppsdelar man inte ens visste att man använde!
I helgen är det Roller derby festival i malmö och vi åker der i morgon, ska se lite bout och bli mer peppad=)
Skulle fått mina rullor denna vecka MEN Dhl fuckade upp det så dem kommer nästa vecka ist!
Vill ni veta mer om RD kolla in Helltown hellcats blogg och hemsida!

Vild djur!

Ja att ha barn är jobbigt, det vet alla som har barn och för er som inte har det så vet ni det nu:)
Och att dessutom ha en unge som klättrar på ALLT gör det ännu jobbigare! Ralph är uppe i soffan, sängen spisen, fönsterlarmar fotöljer ja allt!!
Idag har jag saftat och syltat och tänte förbereda lite genom att hacka rabarber då han oftast leker bra själv på kvällarna! Men jag fick sällskap även då, han älskar att se vad man pysslar med på bänken! Och ser man inte så får man ju lösa detta!!
Han har dragit ut skåpet under ugnen och klättrat upp och ställt sig ( alla ni nervösa mammor där ute så stod jag brevid och övervakade det hela) för att kunna ta några rabarber! Min galna lilla bus unge! Ja och inte lär det bli bättre ( han ör precis som min bror som var sjöööövild)

Chili

Ja det blir mycket koloni inlägg nu ( de få inlägg som kommer ) men vi är ju mest där nu! OCh jag måste bar avisa min FINA chili planta som Boogie fött upp till mig som nu bor på kolonin och den första frukten har börjat ändra färg till rött! Fantastikst=)
Kan ju även påpeka att FAN så mycket mördar sniglar det är på kolonin FY FAN..... och dem har ätit upp mina chiliplantors blad! Äckel djur! Har dock planterat om den nu så hoppas den får vara ifred!
Just nu målar vi taket i stugan och sedan är det köket och odlinglottens om skall få sig en makeover! Som sagt kommer komma bilder på allt=)

Flowers

Har alltid drömt om en trädgård med massa blommor, nu har ja d äntligen och massa frukt och grönt oxå:)


Loppis fynd

Jag är frånvarande, men massa träning och fix i kolonin! Kommer komma mer bilder men nu renoverar vi och försöker hinna njuta av den så mycket som möjligt oxå!!

Här tänkte ja iaf visa mina senaste loppis Fyn, min älskade väska o samlar böcker, allt för 25kr


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall