Åhhjhj

Denna fina spis önskar sig Ralph så jäkla underbar!!


Mer pyssel

Ja har hunnit fixa lite till inför namngivningen! Kommer bli toppen tror jag!

Här under ser ni bordsdekorationerna, som kommer vara fyllda med ätbart konfetti från celebrations.se
Har även pysslat ihop lite cupcake toppers! Fick bli enkla då ja har så mycket att fixa!!


Livets höjdpunkter!

Gud så jag älskar dig din underbara unge även om du ibland är lika jobbig som en finne i rumpan!

Erotikmässan!

Helgen spenderade jag på erotik mässani Ekebo, dock var det inte alls bra med folk och vi sålde dåligt! Det kvinnliga stripporna var skit duktiga och de manliga ett skämt!!
Jag var hemma halv 5 på söndag morgon=( fyy så seg jag var hela helgen! uscha!
Såhär såg mina fötter ut efter 10h i nätstrumpor och snörade stövlar!! Ajaj

Sömn helvetes!

Ja Ralph som haft hyffsade ok rutiner har nu ändrat sina helt nu! JIPPI, UNDERBART säger jag NOT!!! Vi har äntligen fått han att somna kl 19 utan att bråka ( han har tidigare varit övertrött och det har varit bråk i minst 1h för att få han att somna ) så det är ju skönt! Ett tag vaknade han kl 4 VARJE natt, exakt kl 04......Ibland tog det 30-40min att få han att somna och ibland somnade han så fort han får nappen ( han vaknar även ibland några gånger på kvällen natten för att få nappen ) Men nu har lilleman kommit på att nä vi gör morgon 04-05.....jag har försökt få han att somna om flera mornar nu, vilket resulterar i antingen ramaskri tills jag inte orkar mer och går upp, ibland ligger han bara och pillar på mig i ca 60min för att sedan bli arg och vi går upp och har jag tur somnar han om och sover 15(?!) min och asedan går vi upp, ja hur som helt FÖR tidigt!
Jag vet inte hur jag skall göra för att få han att sova längre, ja kan inte tvinga an att var avaken längre på kvällarna heller då jag tycker att 19-19.30 är en lagom tid för han att gå och lägga sig!
Han sovrutiner på dagarna ser oftast lika ut oxå då han knappt inte vill sova då heller. Han vaknar, är uppe va 2h behöver sedan sova vilket kan bli mellan 30-60min. Sedan vid 12.00 går vi ut och går och då sover han oftast 30min - 2h det förstnämnda är vanligast! så på ca 18vaken timmar sover han 2h. Är detta normalt?
Ja jag blir knäkt iaf! Fy fan för detta=( Och att hans humör är lika bra som han är på att sova länge gör inte dagen bättre=(
Tur det har sina bra dagar oxå annars hande jag sålt han! Här pratar han med mormor!!

Ralph´s nya skor!

Dessa köptes idag på DinSko så han kan springa in våren:D Blandning mellan converse och seglarskor;D Var inte så många att välja mellan då Ralph har för tjocka föttre:D

Bebis fika & grill med öppna förskolan

Igår hade vi som sagt bebis träff o idag grille vi korv med öppna förskolan! Trevligt är för trött för att skriva så här kommer lite bilder!


Sadist!

Ja tror min son är det, han kämpar för kung och fosterland för att lyckas riva, nypa, eller bita än! Och då man säger nej så garvar han åt än!

Idag stoppade han tidningspapper i munnen, så ja stoppa in fingret för att ta ut det, då slår han igen käkarna o vägrar öppna! Ja skriker o han as garvar, ja fick bända upp hans mun! Skit unge så underbar han är!!


Fika!

På väg i ta en lunch med idah & Hjalmar och Lotta& Elliot!! Mysigt!

Vi har varit vaken sedan 05.15 underbart!!! Nu sover lilleman iaf!!


Pysslar för fullt!

Igår fyllde älsklingen 9månader, helt galet så stor han blir!
Vi gkjorde 10månaders kontrollen redan igår och han klarade den galant, 2 tänder har han och står upp längs bord/stolar/tvbänk.....ja allt som går vertikalt helt enkelt:) Han har även ett blåmärke i pannan då han ger sig på större utmaningar än han klarar av:D Men så länge han inte gör sig illa alvarligt så tycker jag att det härdar bara, elakt kanske men detta gör han stark i livet!! :)
Här hemma pysslar vi med namngivningen för fullt, har dock MASSA kvar att fixa men är svårt då man har lilla tornardin oxå att ta hand om!  Plus att nu när han sover i sitt rum som ligger mitt i lgh så kan inte jag baka då han somnat för han vaknar av maskinen ( ekar som fan i vår lgh ) men får ta det i helgen.
Såhär vart gästboken iaf, jag tog ett häfte från Granit som jag sedan pimpade lite. Varje gäst har sin egna sida där dem ska skriva en hälsning till Ralph och på andra sidan kommer der att sättas ett foto på dem tillsammans med Ralph. Detta album kommer han få då han blir lite större!
Ja som ni ser saknas den en 2:a i datumet men jag köpte fel siffra:/ så får köpa en ny.....
Vi har även klistrat in lite mysiga foton på Ralph och hans familj ;D

Fadder brev!

Efter lite klipp och klister så är fadder breven klara! Vart fina även om ja i efterhand önskar ja valt en annan penna! Men de ska väl synas att de e hemma gjort;P

 


Bakning!

Ja bakar Ralph busar:) ska ut med hundarna snart! Onödigt inlägg men Ralph e för söt:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1095475/images/2012/pic_194625156.jpg" class="image">


Zumba!

Kanske inte syns men ja e röd som en julegris efter Zumban! As kul men idag har ja ätit för dåligt( hela helgen ) så ja kände mig svimmfärdig under passet skadat foten med men skamm den som ger sig! Nästa gång kör ja dubbelpass o veckan efter avancerar ja till den svåra gruppen sweet, Linda sa att ja klarar av den!! Haha får väl se!!


Vinnare Softhoney.se

Vinnaren är nu dragen och det vart
Och stort tack till Softhoney.se för denna unerbara vinst!

Cake!

Hade en tårtbeställning i helgen, kika på resultatet här!

Här händer det grejor!

Ralph har fått 2st tänder och har lärt sig att ställa sig upp, han klättrar nu på allt, har ett blåmärke i pannan och blir AS förbannad om han inte klarar av en utmaning han bestämmt sig för!
Har även upptäkt att hoppgungan är en ganska rolig sak!
Även lärt sig att fota med Iphonen
Konstnärlig min son:D

Fredriksdal trädgård!

Idag var Farmor här så då tog vi en promenad till Fredriksdal med hundarna, var ju sååååå fint väder igår men idag ska det såklart vara mulet och grått. Ja man borde iaf gå till Fredriksdal trädgård oftare...så himla fint och mysigt!!
Och självklart måste jag hälsa på djuren, knäppte lite kort oxå, fick dock inte med getterna och deras bebisar, hönsen, bocken och fåren!
Ralph sov i början men fick se grisar, hästar och kor. Jäsper var mer intresserad av djuren än Ralph......Jäsper älskar andra djur!!
Min älskling!
Jäsper hitta sin polare!
Ralph och farmor myste och jag bakade lite till namngivningen=)

Städ och bak och städ igen!

Ja först städar man, sedan bakar man ch sedan får man börja om igen, att jag sedan har en virvelvind här hemma som vi döpt till Ralph gör inte jobbet mindre! Han har fått 2st tänder och lärt sig att ställa sig i sängen, vår lilla skrutt!
Jag testade iaf min nya vileda mopp i veckan:
SuperMocio 3Action: Sveriges mest köpta mopp men som nu är förbättrad och tar upp smuts & hår ( super för oss med hundar ) Moppen har 3 rengöringszoner, Den röda skrubbytan tar bort envist smuts, den blå microytan tar bort fet smuts och det nya 3D- materialet på remsorna tar upp smuts och hår ännu bättre.
http://www.youtube.com/watch?v=5GlefWaPtww&context=C3fea2f4ADOEgsToPDskIBEXFp4K2C60Aijmil2wMZ
Kan jag säga annat än att jag älskar den.....Jag tycker viledas produkter är bättre än många konkuranter, dyrare men bättre och jag betalar gärna lite mer för att underlätta vardagen ( skulle dock vilja ser med miljömärk även om det kommit mycket på den fronten oxå ) Denna mopp gör våra golv mycket renare OCH tar upp de hundhåren som damsugaren missat, toppen bra faktist!!
Jag har fått äran att tävla ut lite produkter från vileda.....något som låter intressant?? Och vad skulle ni vilka vinna utav följande: LÄNK

Tattoo!

Nu är en tid äntligen bokad, inte förens i juli dock, men då hinner jag spara lite pengar som vanligt vart det inget av det jag redan planerat hahahaha utan en impuls motiv men så fint det kommer bli=)
Har en till som jag måste göra, men får spara pengar innan jag vågar boka mer tider!

Internationella kvinnodagen och ingen lustgas!

Ja igår skulle vi ju "fira" kvinnan och kämpa för att jämnare samhälle! Jag gick barnvagnsmarchen för att uppmärksamma förlossnings dödligheten (heter det så?) och för att vi ska lägga mer pengar på sexuell hälsa! Duktigt av mig:)
Och idag läser ja jag detta:
http://helahalsingland.se/hudiksvall/1.4452402-lustgasen-ska-tas-bort
Japp gävleborgs komun skall ta bort lustgasen från förlossnings avdelningarn pga utsläppen. IDIOTI och än en gång är det vi kvinnor som får ta smällen, ta bort den från tandläkarna ist om man nu måste!
Utsläppen från sjukvården står för 1% av Sveriges lustgasutsläpp, lantbruket står för 76%. Reningsanläggningar finns redan med goda resultat. Ät mindre kött!
Deras alternativ ist för lustgas är "avslappnings övningar".

Ja glad är jag att jag flyttat iaf! Jag VILL inte ta EDA och då är lustgas ett bra alternativ!




Veckans vara- Minimango.se

Veckans vara hos minimango är nattisboken. Tillsammans kan ni göra läggningen lite enklare och lite roligare, tillsammans kan ni natta nallen i boken, borsta tänderna och städa rummet.....

Dreads!

GUD så fint jag tycker att det är, och jag blir så less på mitt hår att jag flera gånger fantiserar mig bort om jag skulle ha dreads, sjukt snyggt! Kan inte göra något med mitt hår nu då det är så satans tjockt och bara "faller ur".
Har du haft dreads, eller skulle du kunna ha?
Så fint, men frågan är om man vågar!

Trött & Stressad!

Ja det är jag, har SÅ mycket att fixa till namngivningen att jag sedan har en sambo som inte alls fattar detta med namngivning ( tycker allt är så löjligt och pinsamt ) gör inte saken bättre. Att vi dessutom åkte på en släng av magsjuka ihelgen gör inte saken bättre! Jag har haft SÅÅ ont i magen mått illa och inte haft någon matlust.
På detta har Ralph matvägrat, vaknat var 20e min hela nätterna och både spytt och bajsat ner sig konstant! Suck.
Älsklingen har iaf fått sin första missing:D Så det förklarare ju sömnen iaf, plus att har han oxå mått pyton är ju inte det så konstigt att han inte kunnat sova! Jag har gått o lagt mit 20,30 och sovit till 08,20 och ändå varit piss trött!
Man ska inte blogga då man är på dåligt humör och detta är verkligen ett censurerat inlägg ska ni veta, önskar att man ibland kunde låsa vissa inlägg så man kunde skriva av sig men bestämma vilka som läser dem!
Shit the same, sitter i butiken nu och försöker strukturera upp namngivningen men vill bara lägga mig bakom disken och blunda, försvinna slippa allt ett tag!!!

Namngivning!

Ja nu har inbjudningarna gått ut, det tog sin tid att göra dem då jag inte haft ork eller lust! Men nu så.......jag gjorde alla kort olika men här får ni se några, och även "temat" på namngivningen!!
( egna virkade blommor )
Fina va? Jag är nöjd iaf!!

Vår nyheter!

JA jag behöver få lite uppdatering i hemmet, mycket fräscha blommor men endel inredning oxå!!!
Denna söta te kanna fick jag av mamma:
Införskaffade mig denna glasburken, nya gardiner och nya krokar till sovrummet ( bilder senare )
Och från Fikamera.se fick jag hem detta:
Den stora burken till höger ( den andra är från Glasverandan )
Denna underbara vispskål från IbLaursen KÄRLEK
Muffinsformar från Rice, var även en tyll med som ni får se in action snart=)

Dadada......

Ralph har börjat prata så mycket, så himla gulligt, dadada, mamamama, gagaga så underbar. Och jag älskar att se hur hans lilla mun och den lilla söta tungan ( jag är besatt av konstiga "kroppsdelar" älskar små näsor/nosar, små söta tungor, osv haha ) jobbar för att få fram dessa ord, hur dem lär sig mer och mer för varje dag!!!

Fikamera.se

Jag har läänge letat efter en bra burk att ha till hundmaten, jag hatar att ha fula påsar ståendes, och det skall vara enkelt att "slänga upp" hundmaten. Hinkar man kan få från djuraffärer är så grymt fula. MEN jag vann ju ett presentkort från Fikamera.se och då passade jag på att ta en glasburk (jag ÄLSKAR som sagt fina burkar och förvaring!) Och när jag fick hemn den var den mycket större än jag räknade med, vilket enbart var possetivt då jag har andra tankar för denna burk i framtiden! Men jag funderade länge över VAD skall jag fylla en sådan stor burk med? Och tada, det vart en fin hundmat´s burk!
Detta söta hjärat satt på fikamera.se ´s visitkort så det återanvända vi såklart:)

Roller Derby!

Ja detta har jag blivit SÅÅÅ nyfiken på att testa. Ser så jäkla kul ut och att få buffas lite är ju alltid trevligt haha! Här i helsingborg är det Hell Cats som gäller, har faktist kontaktat dem för lite mer info! Kan dock säga att deras kläder garanterat inte är så smickrande för min kropps hydda haha men det får man väl jobba på!!!

Klicka på bilden och kom till deras FB
Ja får se, det måste ju passa in med när jag har "barnvakt" oxå!!
Ikväll skall jag göra staden osäker, fy så skoj det ska bli, men söta Bea.....vi skall ha såååå roligt=)

Tävling Softhoney.se

Japp nu drar vi igång en tävling för att välkomna våren! Och vad kan passa bättre än en liten krabat att ha med sig ut i gräset ivår och mysa i solen!

Vinn en Franck & Fisher mjukis från SoftHoney!

För att vara med i tävlingen:
Klicka in på www.softhoney.se berätta i vilken kategori du hittade de 4 små "krabaterna" och direktlänka
den du mest av allt vill vinna i en kommentar nedan.

Extra vinstchans:
Använd tävlingsbilden, länka till tävlingen och SoftHoney i din blogg.

Extra vinstchans:
Gilla SoftHoney på Facebook

Skriv i kommentaren hur många vinstchanser judt du tagit! Ja Nu startar tävlingen och pågår till 15 Mars.
Inga kommentarer kommer att publiceras förens tävlingen är avslutat!

OBS!! Vinnare utanför Sverige betalar fraktavgift själva

LYCKATILL!


Vinnare KARIN


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall