Dreads!

GUD så fint jag tycker att det är, och jag blir så less på mitt hår att jag flera gånger fantiserar mig bort om jag skulle ha dreads, sjukt snyggt! Kan inte göra något med mitt hår nu då det är så satans tjockt och bara "faller ur".
Har du haft dreads, eller skulle du kunna ha?
Så fint, men frågan är om man vågar!

Kommentarer
Skrivit av: mittsolsken

sv. Jag har för mig att jag köpte klänningen i Berlin om jag minns helt fel.



Och angående dreads, om du testar och tröttnar eller om det inte känns bra går det att kamma ut. Lite tidskrävande men absolut inte omöjligt :)

2012-03-08 @ 20:47:17
URL: http://mittsolsken.blogg.se/
Skrivit av: Anonym

Jag älskar dreads, men vågar inte heller! =( Att ha dreads (fina, välskötta) har jag hört kräver mer tid än "vanligt" hår. Iofs så beror det på hur mycket man fixar annars. Men vad som får mig att fega är att jag älskar känslan av att vara ren! Önskar att jag bara vågade!

2012-03-09 @ 12:12:22
Skrivit av: Frida H

Jag har haft dreads i tre olika omgångar och jag har kunnat kamma ut varenda en :D Så dreads behöver inte vara något livslångt åtagande. Jag gjorde först i mitt riktiga hår, det tog kanske 2 veckor att kamma ut. Sedan har jag haft två omgångar med löshår i (svart med röda slingor och blont med svarta och neongröna slingor) - som jag fortfarande drömmer om att skaffa igen - som en tjej i Malmö gjorde med ca. 2,5 års mellanrum. Det var enklare att kamma ut. Vi bara klippte loss löshåret och kammade ur resten. Jag älskar dreads. Det är den sexigaste frisyren som finns!

2012-03-09 @ 14:12:04
URL: http://livingdeluxe.blogg.se/
Skrivit av: Linda i löpardojjor

Hej! Jo, mina dreads har jag haft i snart tre år, och jag lät dem mogna till av sig själv men gav dem lite hjälp på traven genom tupering och handrullning. Mina tips är att kolla runt på nätet efter olika metoder för att komma fram till vad som passar dig bäst. Personligen gillar jag naturliga dreads som får ta tid på sig att bli snygga, men då går man igenom en fas där allt känns hopplöst och trassligt, haha! Men sen blir de finfina. Andra gillar dreads gjorda på salong eller av fejkhår, det är en smaksak helt enkelt.



Bara för att mina dreads är naturliga, betyder INTE att de är skitiga! Det är en vanlig missuppfattning, men faktum är att håret tovar sig mycket bättre om det är rent, så jag tvättade mycket i början men nu blir det ca en gång i veckan. Det behövs inte mer, håret är rent ändå. Lovar :-)



flickr.com är ett supertips, där finns miljarder bilder och massa diskussioner om hur man går tillväga.



Lycka till! /Linda (från Trill o Bit)

2012-03-10 @ 21:12:29
URL: http://loopyspringer.blogspot.com









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall