Trädgårds kalender

Ja dax att natta trädgården för iår, beskära träden och omplantera perenner, gödsla o laga gräsmattan. Klipp den dock inte så kort, den behöver extra näringen! Lika m perennerna, klipp inte bort allt, dem kan behöva det som skydd i vinter!

Vi ska ta tag i allt detta om 1 v då vi har barnvakt, men igår åkte jag upp och tog några perenner som ja plantera i balkonglådan! ( ja de ser tråkigt ut nu men det är rötterna man vill åt hos perenner då de är dem som är fleråriga ) ska bli skoj att se i vår hur dem tagit sig:)


Kolonin

Jag o Ralph cyklade upp till kolonin idag, de började åska och regna så fort vi kom upp, så vi fick städa lite i stugan, sedan kom solen fram och vi gick ut o plockade äpplen i mängder som skall in i frysen!
Sedan hämtade vi även ut ännu en overall ( ska bli hans slit o släng overall ) en lila och fin!

I morgon ska vi till Helsingör med öppna förskolan, ska bli mysigt! Ralph raggar järnet på alla mammor och är inte ett dugg blyg, många tror att han redan går på dagis då han är så frammåt! Nä han är bara vild;)


Greys anatomi

Snart har livet en mening igen;) greys börjar igen jippie:D


Dålig start!

Har vi på denna dag, Ralph bara gapar o skriker o blir arg för allt!!

Kan väl inte påstå att ja e på så mycket bättre humör! Behöver fylla på mitt batteri men har ingenstans att fylla på det bara:(
19okt åker ja till Stockholm, låååååångt dit!
Visst är se konstigt att man kan känna sig ensam fast man har familj och en stor stad runt sig?!


Sömnbrist

Har jag konstant, kan inte somna på kvällarna och vaknar mitt i nätterna och kan inte somna om, mycket frustrerande och de gör att mina dagar är olidliga:((

Har så jävla många måsten på mig just nu, MÅSTE sova för att orka med Ralph, JAG MÅSTE se till att han har en dagis plats, så JAG kan få stämpling men egentligen MÅSTE jag ha ett jobb så JAG kan förbättra vår ekonomi. Och inget av detta fixar man genom en knapp tryckning!
Och ja har sökt fast jobb så länge att ja hatar alla msk som ska prata o peppa o tipsa om hur man får ett jobb, TROR NI INTE JA REDAN GÖR ALLT? Nä ja hatar de samtals ämnet, blir bara trött av att höra på dessa peppningar ( ja vet att mina vänner vill väl men nästa gång kommer ja säga ifrån).
Nä ont i magen har ja konstant då allt hänger på mig, alla beslut och alla måste som jag måste se till att lösa!!
Bara att välja dagis tycker ja e as svårt, de känns som att ja ska avgöra våran sons framtid de närmsta åren men samtidigt ska ja ha alla andras behov i tankarna oxå, det måste vara öppettider som passar ett jobb ja inte ens har, de får inte vara för långt bort för att tillgodose andras behov jada jada jada!!!
Och egentligen VILL jag INTE ens sätta han på förskolan, jag vill vara hemma med honom!
Flytta till skogen så kan han o ja leve på kottar i bär och så slipper ja tänka på detta!

Kräkt lite här nu! God natt!!


Äventyr

Ralph är En mycket rastlös själ:D så vi hittar på aktiviteter för fullt här hemma för att inte Ralph ska riva huset:)

Vi har varit i Ängelholms hembygdspark med Ralphs kusin m familj, han älskade det, åka bil gick toppen, klappa djuren o mata grisar, sedan lekte vi i den STORA lekparken! Han somnade som en stock:)

Sedan har vi lekt mycket i stan, Ralph springer ju runt som en tok så vi går ofta dit vi ska! Han är även tokig i vilar just nu( är inte de skummt, vi äger ingen bil, Fredrik har inte ens körkort, och ändå vill han fram till alla bilar och kan stå i fönstret o kolla på ehhhmm ( som han säger till alla bilar) i evigheter!


Appen funkar!!

Ja äntligen så nu är ja tillbaka:) använder ju aldrig datan nu mera;) så därför inte bloggat!

Hösten kommer med stormsteg och idag har det varit en riktig höst dag!
Vi letar vinter kläder för fullt till Ralph, förra året var vi ute för sent och vi hitta ingen overall, fattar ni, ingen overall i november/december haha!

Här får no bilder på ralphs overall från Molo, stövlar från kidorable, skor från PAX och från adidas( ser ni att dem blinkar;).....köpta i Turkiet från farmor)


Äntligen!!

Min syster har haft en lång och utdragen adoptions process, men nu är han äntligen deras och dem får hämta honom om mindre än en månad! Vi längtar så, trist att dem bor så långt bort bara! 
 
Säg hej till Justin som fyllde 2år i sommras, alltså 1år äldre än Ralph. Så otroligt söt och busig ser han ut att vara! Justin, det är en ära att vi har fått dig till våran familj, och vi ska ta väl hand om dig, älska dig, leva med dig och du ska aldrig behöva känna dig ensam tills den dagen vi dör!! Justin är född i Ryssland! 
 
Min syster berättade att han gick runt till alla sina kompisar på barnhemmet och visade stolt upp sin mamma:D Så gulligt! Jag blir alldeles gråtfärdig då jag ser massa härliga bilder på han och sina föräldrar!! Du har fått toppen föräldrar som kommer göra allt för dig!! 

Kolonin står i frukt=)

Vi har saftat och syltat och bakat här hemma:) Kolonin är full av frukt så den måste ju tas hand om. Dock har jag nog plockat 1/4 av allt som finns=/ Får se om jag hinner plocka allt! Någon som vill komma och plocka? Äpplen och plommon främst nu!
 
Plommon och äpple mos som Ralph älskar!
 
 
Äppel dryck, enkel och super frisk och god!
 
Plommonpaj, aldrig testat förr men GUD så gott!
 
Du hittar recept hos www.maddesmumms.blogg.se
 

20,21

Och jag är redan trötter! Sitter och gnuggar ögonen för fullt:/ Har massa som skulle beehövas göra ( som vanligt ) men orkar inte! Kommer få stressa röven av mig på fredag ( ska ha cupcake party på lördag ).
 
Idag var Nettan och Cealah här och lekte, var mycket trevligt då det var länge sedan vi sågs. Ralph röjde på som vanligt och körde över Cealah med sin gåbil, han vill man inte åke med då han kör som en biltjuv:)
 
Han springer nu för fullt, började gå då vi var i sundsvall men nu springer han fram och vi har gått "långa" promenader m hundarna!
Han har även kommit på hur man klättrar upp i fönstrena och på alla stolar och pallar som finns! Så huset är vänt upp och ned. Han älskar nämligen att sitta i fotöljer och på stolar. Synd att han inte kan sitta still bara;D
 


Bus ungen:)
 
I morgon kommer svärmor, jag hinner träffa henne en stund och sedan skall hon vara barnvakt så skall jag iväg en sväng. Skall bli nice och jag får något gjort!
 
 
Fick detta Virvelmjölet av Netta! Jag verkligen älskar sådana gåvor:) Det sägs att detta mjöl skall var fluffigt. får testa helt enkelt=)
 
Vi har även bakat och syltat och saftat en del här hemma då det mognar för fullt på kolonin nu!
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall