Dålig uppdatering!

Ja det är ju faktist jul och då skall man vara ledig;P Har helt enkelt inte pallat att blogga, så kommer bli lite mindre dessa dagar!

Jul firade jag i Malmö med fredrik, hans mamma och hennes karl, kristoffer och jossefin! Det var super trevligt och massa fina klappar! Har inte fått alla klappar är (då jag åker hem till mamma på tisdag, men detta är vad jag fått)

-BAKMASKIN:D
-kläder
-pengar
-hud creme och rengöring
-bakformar
-jultomtar
-smycke
-skål från indiska

Super fina iaf=)


Igår var det julfest hemma hos sara och jacob, var oxå super trevligt även fast det var ganska mycket strul i slutet=/ Tråkigt med sådant som händer! Även jag o Fredrik hade våran diskusion och det är lätt att prpotionerna förstoras då man har alkohol i sig:( Men det löst vi snabbt, han är en sådan klok och vettig människa att prata med så man kan lösa allt med han! Var som sagt bara jag sm reagerade starkt!
Hitta mig en ny vän oxå joann så sjukt härlig tjeje:D

på tisdag åker vi som sagt till norrland, hoppas på massa snö och fint väder, vi ska njuta av sundsvall och även träffa Fia:D ska bli super kul då det var säkert ett år sedan!! Och så klart träffa min familj och fira nyår!!

kissies


så gulligt!

Kännslig som man är kommer det en tår i ögat! Men detta bevisar varför hundar är värd allt jobb och pengar man lägger ner på dom! Och dom är värda de!




hunden en trogen vän!!

Schampo!

Oki nu behöver jag hjälp (inte för ni brukar svara så ofta, så antingen ställer jag frågor som ingen kan svara på eller så är ni jävligt lata på att svara;P)

Om du har färgat hår, vilket schampo tycker du är bäst för att få färgen att sitta så länge som möjligt?
Jag använder just nu ghd´s men det är så stans dyrt så ett alternativ vore bra så tipsa tipsa tipsa!!!


Dagen!

Jo då jag blir grymt deppad av att bara sitta hemma själv hela dagarna (idag jobbar fredrik dag men han ska repa direkt efter så då e han hemma vid 12 inatt kankse) Funderar jag på att dra till malmö! Tänkte kika på skor och en klänning till nyår!
Känns lite tråkigt att åka själv men men, man brukar få det man ska snabbare och man slipper visa hänsyn till andra! Men då kommer snålheten fram i en! Det kostar mig 200 att bara åka dit:O Samma pris som att åka från sundsvall till sthlm på en sista minuten resa, ganska sjukt tycker jag! Det borde verkligen bli billigare att resa innom sverige, då hade ju folk verkligen åkt mer kollektivt oxå, du är det nästan billigare att ta bilen för en familj än att sätta sig på tåget!! Idiotiskt!!

Men iaf visst stannar jag hemma tjänar jag minst 200 på det, fast det är ju så sjuuukt tråkiga butiker här i helsingborg, och dom roliga har inte en klänning under 2000 (min ekonomi tillter inte en sådan klänning)

har ni hittat eran nyårs blåsa eller vet ni vad ni ska ha på er?


Typiskt!

Skulle precis se en film, Pandurom. en si fi skräckis, trailen verkade bra, tyvär fanns det ingen text och det var ingen "vanlig" engelska utan rymd termer och krångliga forsknings ord, fatta nada + att de var störningar hela tiden:( Så typiskt dagens andra höjdpunkt!

får se om fredrik kan fixa de då han kommer hem!

har ni gjort idag då?

Årets första!

(kan ju börja säga att jag börjar få enorma utbrott på bloggs jävla server som har gjort att var 3e inlägg jag skriver försvinner så jag måste göra om skiten)


Japp nu har den kommit, årets första julkort:D Blir alltid lika glad då jag får dom! Och detta var hemma gjort så extra plus i kanten! OCh den som skickat det är LINIS.....*applåder*

Och såhär FINT är det:




Ångest!

Ja nu e julklapps hysterin över (för min del iaf) allt e klart lr planerat! Nu börjar födelsedags hysterin till Fredrik ist! Han fyller ju år 2 dagar efter mig, den 6e januari! Och jag har sådan enorm ångest över vad jag ska ge honnom! Har massa bra ideér men kan helt enkelt inte bestämma mig, jag vet att han blir glad över allt! Och dom ligger lite i helt olika pris nivåer!

Jag vet ej om jag vågar skriva här vad det är han ska få! Eller så skall jag helt enkelt vara så sjukt tråkig att jag säger att han får välja själv utan 2 saker? Jag hatar sådant! Men då den ena klappen kostar dubbelt så mycket som den andra känns det dummt om jag ger honnom den dyra och så vill han hellre ha den billiga!! -hum vilket dilemma! Min plånbok mår ju bäst av att ta den billiga så klart, sammtidigt tycker jag verkligen att han förtjänar den dyra då han ställer upp och finns för mig hela tiden!!! GAAAHH

Hur skulle ni ha gjort? Låtit honom välja lr chansa på att han blir lika glad för vad han än får?



Its good!

Detta lyssnar jag på nu då jag städar! Riktigt bra tycker jag, man vill bara ut och dansa!!


Ett gott skratt förlänger livet!

Måste bara tipsa om sidor som är guldvärda om man inte har ett piss att göra när man surfar runt på nätet!

www.bestofblocket.se= Annonser från blocket som många gånger är helt sjuka:D

www.argalappen.se = Folks lappar som blivit fotate och in mailade, haha

www.tjuvlyssnat.se Precis som det låter folks tjuv lyssningar( finna även i böcker)

www.felsms.com Folks fel skick!skratta så jag kikna!


Brittan e död!


Dog i morse i hjärtstillestånd, Har bla varit med i= Clueless(?), 8 miles, smekmånaden, sin city mm!


Sorligt tycker jag att så många unga skådisar dör så tidigt, dock tror jag att det är droger som ligger bakom och tyvär då får man skylla sig själv=/ Låter hårt men alla har ett val och väljer man att lösa sina problem med droger så har man gjort ett aktivt val. Det står hjärt stillestånd, lämpligt att hennes man råka ut för samma sak bara några dagar innan! Skummt i så fall! Men RIP hon var en mycket intressant skådis iaf!!


Rocky Roads




Rocky Roads!

Ingredienser:

·       200g mörk choklad

·       200g mjölkchoklad

·       2dl salta jordnötter

·       2dl osaltade pistagenötter

·       4dl mini marshmallows

·       4dl dumle

 

Smällt chokladen över ett vattenbad, häll upp i en skål och häll i alla de andra ingredienserna, rör om häll upp i en form(gärna täckt i smörpapper) Och låt svalna ( helst utanför kylskåpet då dom inte smälter lika fort i handen efter, vi hade för varmt inne så fick ställa in dem i kylen iaf, och det funkar lika bra) Jag hittade även inga mini marshmallows så jag skar sönder vanliga i småbita!

 Super enkelt och super gott! Sött, choklad, satl, kola och nötter


Shopping!

Jo det vart det, lite iaf!

Hitta en skit snygg tröja på Lindex för 299 kr, en stor glesstickad kofta! Helt underbar att ha över ett linne och tajts, passar både till en slapp hemma kväll som en kväll i baren=) (hittar tyvär ingen bild och hatar knäppa på mig själv i olika outfits)

Var även in på loppis idag med fredrik, hitta en jäte söt almanacka från 1852 och ett gulligt silver kors! Man kan verkligen hitta fynd på loppis, man ska bara ha tålamod och tur:D



Recension!

Fan hade skivit en sådant fint inlägg om filmerna igår men allt försvann:( Så här kommer en snabb recension bara!

Film 1: Final destination 4= En kille som kan se olyckor hända och folk dö, han räddar en massa människor undan en hemsk olycka men märker att en efter en av de överlenade dör, Och han inser att han måste hindra ödet att ha sin gång och rädda sina vänner! Filmen är precis som alla andra final destination filmerna, denna är ju tänkt att se i 3D Så det var liite mer effekter! Men den var oki varken bra eller dålig!

Film 2: Carriers= ett dödlit virus har spridigt sig över världen och har skapat spök städer, ett gäng ungdommar kämpar sig genom landet för att komma till sin fristad! Frågan är, följer alla reglerna för att överleva, och vilka överlever!? Trailen var bättre än filmen, men även denna var oki. Man fick dock inget svar på varken hur viruset kommit till eller startat och man fick inget riktigt slut heller! Men en och annan hopp scen och obehagliga pirrningar!

Film 3: Gökboet= Jack nicholsson spelar en kille som hamnat i fängelset, men soms pelar att han har spykiska problem för att få slippa fängelset och arbete och ist hamnar på psykavdelningen. Denna var klart bäst av alla tre, man både skrattar högt och blir berörd! Se Denna!

 

Har du sett någon av dessa?Vad tycker du? Vilken var bäst?


Filmkväll!

Nu ska vi se skräck film!

The final destination eller Carriers(?) Får se vilken det blir!

Har du sett någon av dessa? Vilken var bäst?



Dansbands kampen!

det går på 1a just nu, en av mina favoriter har redan åkt ut:( DATE, men the playtones är fortfarande kvar så jag hoppas verkligen att dom vinner, för sångerskan i titanix sjunger som att hon är bajsnödig hela tiden!! Tycker hennes röst är sjukt jobbig att lyssna på!

Kollar du på detta? Vilka är/var dina favoriter??


(settman är ju bar aför underbar)


Helg Ledigt!

Jo på helgerna går både läsare och inläggen neråt;P Visar ju bara att mina läsare har vettigare saker för sig än att läsa denna blogg haha:D Och jag har vettigare saker för mig än att sitta här och nörda!!
Iaf vart rocky roadsen AS goda fy kan äte ihjäl mig, så jag ska lägga upp recepten på dom! Hoppas det blir i morgon!!

Igår var jag och fredrik hos sara och jacob och drack öl, var trevligt, mattias och en till var oxå där! Gick hem vid 3 typ, fredrik var lit eför överförfriskad ( han som prompt skulle ut) Men så vart det ju så klart inte! Idag är vi sjukt sega och har bara varit på stan och käkat och på martin shop och hälsat på ägaren där som fredrik känner, mycket trevlig kille:)

Ikväll är vi bjudna till sara och jacob igen på tacos, får helt enkelt se vad vi har för energi och ork! Ibland är det bara skönt att få vara hemma oxå! Men får se!

Julen närmar sig med stormsteg och snart är det sista julbaket som skall fixas, marmeladen och skorpor mm! Jag länktar, fick ett paket från farmor i veckan, det ligger under julgranen! spännande:D

Kisses!


Fredag:D

Guud så skönt( inte för att jag har jobbat direkt) Men nu är fredrik ledig ochveckan är snart över! Man måste försöka vara possitiv då man e arbetslös(vilket är mycket svårt)!!
Iaf idag skall vi till ikea och handla en dörrmatta(har svårt att tro jag hittar någon som e snygg, men får köpa en mest för dess funktion) OCh även lite syltburkar:D
Bakade ju rocky roads igår, vart sådär (har ej smakat än) De skulle stelna i rumstemeratur, dock har vi nog för varmt inne för det stelna aldrig plus att jag råkade ta choklad med fyllning, inte bra! Men nu stås dom i kylen så får vi se! Annars bättre lycka nästa gång;P

Kunde gå en hel prommenad med hundarna idag:D Fan så bra! Fast var inte den längsta(dummt att chansa)

Ska ni göra idag??



Denna skulle jag behöva men e ju grymmt ful:D

Städ dag

Ja tvätten är på torken, alla skåp är städade, badrummet skinande rent och köket lika så, sängarna är ny bäddade och middags planerna är ned skrivna! Det ända jag har kvar är en liten snabb städning i garderoben och städskåpet, men först skall det bli en sväng ner på stan( jaga frimärken och sista Sopranos) Ska även hämta ut ett paket på posten:D Och posta några oxå! Jippie!!

imorse då jag vakna var allt klätt i vit härlig snö:D HElt underbar! Igårkväll var hundarna så himmla glada över all snö, men i morse var det andra visor, efter ca (max) 10min börjar olivia pipa och står på bakbenen för att hon frös så mycket om tassarna, så det var bara att plocka upp henne, jag tar två steg till och sedan börjar jäsper lika, då inser jag att det e lika bra att gå hem igen. Men en hund under varje arm!! när jag nästan är hemma släpper jag ner dom igen, men hinner inte ens fram till dörren förens jäsper haltar igen, så fick ta upp han för lite tass värmning! Detta är det jobbiga med vinter och små hundar. för mina hundar går faktist själv jämt i vanliga fall!!!

se you all later, har ett nytt recept som jag skall skriva då, lr två! Världens enklaste kolakakor(som fredrik älskar) Och rocky road som jag själv ine ens prövat=)


tv nörd!

Fredrik är och repar så tråkigt:( Men han jobbar dag i morgon och sedan är han ledig i fyra dagar ska bli så skönt, har ju inte umgåts på evigheter känns det som!!
Så nu i min ensamhet blir det en leverpastejs macka och tv:)
Har precis kollat på 5an!
The real housewife of new jersey(?)



Vad tycker ni om dessa dårar?

Och nu blir det nip/tuck.....I LOVE


Julen är här!

JA nu snöar det för fullt och tom så vi har snö på backen (fast lär ju vara borta i morgon) Jag var ute med hundarna och olivia var så glad över snön:D Så mysigt är det och det lyser verkligen upp allt! Har skrivit de julkorten som skall skrivas och ska skicka dem i morgon, tyvär vart det färdiga kort, jag som hade hittat så sjukt myckét fint och planerat men pga olika omstädigheter fick det bli köpta ändå:( hoppas jag kommer på något annat skoj att göra av allt papper!
Jag vet att det är snö i sthlm och sundsvall/gnarp! Men vart bor du och har ni snö??




Bilder!

Är det någon där ute som läser min blogg som vet hur jag kan få in bilder i "menyn" Här till höger? Just nu är den ju as tråkig!!! Men jag vet ej hur man gör!! Pelas help me, just nu får jag knappt till hur man byter profil bild:/

Nu skall jag och hundarna ut i snön, och det snöar massor:D Fast blir en kortis för jag e as hungrig:)
 

Så ja!

Ja nu har man varit hos frissan, Vart suuper fint Tim´s är bäst helt enkelt och Jovana är helt ortrolig, och jag kommer alltid färga håret hos henne så länge jag kan!! Och super trevliga! Klart värt varenda öre!

Och här är resultatet!!








luggen e inte sne är en virvel där som jag kommer få jobba lite på haha;P


Nervös!

Jag skall göra något som andra gör hela tiden, ändå e jag lite nervös, nästan illa mående haha! Jag ska gå och klippa mig, inget drastiskt, bara toppa mig(luggen skall jag klippa i morgon samtidigt som jag färgar mig, och det gör jag bara hos EN person och det är jovana på TIMS) Men nu skall jag till en lärling:O!!! Har aldrig låtit en lärling rört mitt hår tidigare men nu är det väl dax! Jag måste klippa mig för jag har knappt hår just nu utan mer....hum? BARR är nog rätt ord, så vi får väl se om det blir förjävligt så jovana kanske får klippa det igen, det märks väl, men håll tummarna att det blir bra haha!

Nu skall det först städas lite sedan ge mig ut på vant jackt ( fick behålla vantarna i ca 2 veckor, ganksa länge för att vara mig iaf)


Start på dagen!

sitter nu vid köksfönstret och kollar på det första snö flingorna som landar i helsingborg (inte riktigt landar då det smälter efter vägen ner) Men dm är fina iaf=) Har ett tuper gott te i handen och en hund på stolen brevid! Fredrik har gått till jobbet så det är liite för tyst för min smak! Men jag roar mig med att kolla på skåningar hur det hanterar detta med snö haha!
fick tidigare i vintras ett blad hem från vägvärket hur man hanterar bilen då det kommit snö och vad man ska tänka på?! HAHAHAHHAHAHAHAHA Jag viker mig dubbel av garv, dom måste skicka ut flyers för att skåningarna ska fatta att de måste ta det liiite lugnare då det kommit snö!! Ojoj, varför gör dom inte så i norrland?;P (vart lite mobbing där jag vet men erkänn att det var kul;P

nu ska jag ut i regnet(note att det var snö då jag börja skriva inlägget) med mina underbara vovvar, sedan borde jag antingen hem och städa och spara pengar eller ner på stan och köpa sådana viktiga saker sm hyacinter och nya boot;P


Jul kort!

Måste ju skickas fre den 16e för att vara säker på att de kommer fram så i morgon måste jag klippa klistra för att få ihop det sista julkorten! Sitter och letar lite inspiration idag! Finns så sjukt många begåvade människor som sitter hemma och scrap"bookar" (hahaha) ihop sina jul kort som blir sååå fina, nu får jag ge det en chans och se om jag har någon talang;P

 

Detta är min inspiration:











FINA eller hur?
Gör du dina egna kort lr köper du? Eller boj kottar du helt detta med julhälsningar?


Saffrans skorpor med Choklad!

Här kommer receptet jag lovade innan i veckan! (bilden är dock från google då fredrik hann käka upp alla innan jag han fota dem:)




Saffrans skorpor med choklad!

 

200grader ca 2 plåtar!

Ingredienser:

·        3 ägg

·        3dl socker

·        120g smält avsvalnat margarin

·        9dl mjöl

·        3tsk bakpulver

·        2 påsar saffran

·        200g mörk choklad

 

Gör så här:

Vispa ägg och socker poröst, stöt saffran med en sockerbit och blanda i äggsmeten. Rör i smöret. Blanda mjölet med bakpulvret och blanda med äggsmeten. Hacka chokladen och blanda i!

Rulla ut till långa korvar och platta till dem lite, placera på bakplåtspapper och grädda i ugnen. Tills de får lite färg ca 10-15 minuter!

Ta ut och skör omgående i sneda bitar.

När alla plåtar är färdigbakade, stäng av ugnen men ställ tillbaka skorporna i ugnen för rostning. Låt stå tills ungen kallnat(gärna över natten)

 


Olivia leker!

Måste bara lägga upp en liten rolig film då olivia och fredrik leker, hennes humör svänger mer än mitt så i början tyckte hon att det var skit kul och leka, och så fort jag tog fram cameran så vart leksaken skiit läskig:)


My price!

Japp fick hem mitt fina halsband i fredags och tänkte här visa er hur det såg ut irl! Vill ni ha ett miinst lika fint halsband gå då in på Pinkybell och beställ där, både färdiga smycken eller efter beställning=) 





gulligt huh?

Helgen m wallmans

Ja nu kommer en liten resume av helgen som varit, har varit as trött(och är det fortfarande) Så det tog sin lilla tid innan jag  fick tummen ur röven att blogga:)

Först i ferdags efter jobbet ( då jag fått reda på att jag inte får jobba med) Så åkte jag hem till jossefin och kristoffer, hade ganska lite lust att vara social ville bara ta en öl och sova haha, men det var trevligt vi käkade och kolla idol sedan fick jag skjuss hem han bara hem och vända för då ringde mattias och andy och fråga om jag skulle ut, tvekade först men tvinga iväg mig och jag hade riktigt kul, vart en sen och dyr kväll:/ Men det var det väl värt haha!!

Vi träffade jätte söta Alex på krogen som bjöd in oss till wallmans salonger där han jobbar!
Så på lördagen käkade jag först lunch med fredrik innan han drog till jobbet, sedan köpte jag lite julklappar och sedan drog jag och mattias och hans tjej komis madde till wallmans( Jag kan helt ärligt säga att nr jag såg att det var en tjej som skulle med så vart jag lite nervös, jag är inte bra på att umgås med tjejer, jag passar helt enkelt inte in i deras fnittra sätt, jag är inte sådan. Men madde var suuper trevlig och vi hade skit trevligt)
Jag skulle vara nykter på löradgen hade jag bestmmt, men när vi kom dit satte alex oss i vip delen med vip priser i baren Haha så sjukt billigt att både jag och madde blev lagom runda om fötterna:D Och slutade i karooke baren på scen haha!!!

Här kommer lite filmer från wallmans (inte de bästa men gick inte att knäppa kort) Alex är btw denmörka killen som sjunger och hans röst är heeelt sjukt underbar=)

 

(ursäkta den dåliga inspelningen haha)


snabbis!

Ja det blir bara ett kort inlägg nu, har ju egentligen massa som jag har tänkt att skriva om men det får bli senare idag!! Jag ska nämligen ill läkaren om en timme och måste hinna duscha och så innan så är lite sterssad!
Har iaf ringt massa viktiga samtal så jag är ganska nöjd, ska skicka iväg 2 julklappar idag oxå! Får se hur det går haha om min paketering är ok;P

Håll nu tummarna alla som läser att ja e frisk och inte fått tillbaka skiten:D

kisses



To mutch!

Japp denna helg vart det för mycket alkohol:D Men kul hade jag! Ut i fredags och där ragga man upp lite kontakter på wallmans, så vi vart dit bjudna igår fick vip platser och vip priser i baren(jag skulle vara nykter igår men i ochmed priserna så sket det sig haha) Så det slutade med att vi stod och sjöng karooke;P Men skoj som fan och de som jobbar på wallmans är verkligen sjukt begåvade!!!

Kommer lite bilder senare och även recept på suuuper goda saffrans skorpor med choklad:D

Lunchen!

japp min mest onyttiga lunch denna vecka:/ inte bra känner mig fet direkt, "men det är ju fredag" försöker jag intala mig själv, men men det hjälper icke! Det var föresten potatis och korv! illa! Men jag pallade inte göra mer avancerat igår!!

Ikväll ser det ut som att det blir idol med jossefine, kristoffer och anna! Ska bli trevligt! Även om jag ibland måste tvinga mig att vara social(inget personligt) Utan jag har alltid varit sådan, när jag bodde i sundsvall var jag bara social då jag festade(förutom jobbet det vill säga) Vet inte varför, känns enklast så, När jag ska vara social måste jag vara glad och trevlig och i ordning gjord (ja ni fattar) är jag hemma själv har jag INGA krav på mig lixom! Så jag känner iaf! Men nu är det bara bita mig i läppen o dra mig iväg, vet ju att jag kommer ha trevligt så!!:)

ÄR fredag så mitt humör är på topp, är sjukt danssugen oxå! (det är det tråkiga med att bo i skåne, jag har inga av mina party pinglor här)

now back to work!!




Jag o mina flickor i sundsvall:D haha


God morgon bloggen!

Ja nu är det faktist morgon;P
Jag har precis kommit till mitt arbete(har dock inte börjat än) Blir så när man åker buss, man får ta den som passar bäst!
Var enormt tungt att gå upp i morse när fredrik låg kvar och mös, gick o la mig själv oxå då han satt o skapade musik mitt i natten;P Han jobbar idag och i morgon oxå. tråkigt för mig men men! Jag ska som sagt fixa lite julklappar! Längtar så till julafton, Då skall jag baka lite och fixa tills vi ska till fredriks mamma!! Så måste köpa lite till det oxå!

Nu har jag fixat Linis klapp oxå, så den skall skickas nästa vecka:D Hoppa den duger DU, vad ger man till tjejen som har allt, som är kräsen, och kan köpa det mesta (och nej jag har inte råd att köpa dig en gucci plånbok:P)


mycket klapp snack nu, men blir väl så när det snart är jul! (och jag fyller år om mindre än en månad;P)


Jul klapp!

Japp nu har jag kommit på den perfekta jul klappen till farmor:D den ska vi införskaffa i helgen. Även min syster ska jag köpa till i helgen. nu är det bara linis kvar som jag inte bestämmt mig för än! Humm, ska nog surf runt lite nu direkt;P

Jag älskar att slå in julklappar! Dom som redan ligger under granen är sååå fina;P Ni ska få se kort sedan!!!
Nu skall jag leta julklapar! 

är ni klara med era julklappar?


                                                                                                                                                             

Längtar som fan!

Satt och kolla runt på bloggar och såg att therese hade tatuerat sig igår och fan abstinesen (stavning?) Kryper på, starkare och starkare!  Jag ska in till jacob igen på löradg eller så blir det på måndag ang att fylla i min på bröstet men även att bygga på den! Sedan ska jag boka en tid för min på revbenen (my little pony) Kommer bli så nice;) Även den på låren kommer bli snygg! Gud jag skulle kunna täcka hela mig med tattos:D I love it! Men som sagt jag håller mig i newwshool/oldshool stuket. Tycker det är as snyggt med svart vit/döskallar mm är as snyggt oxå, men lixom inte jag!
Jag har ju några stycken som jag faktist vill göra över, bla den i nacken där vill jag ha en canyskull ist! Men vi får se, är helt enkelt pengarna och tiden som styr( jacob och co är ju fullbokade jämt)



Satt just nu och surfade runt på lite tatto comunity (gillar du tattos kolla då på gaddad.se sjukt mycket inspirering) och kom på den ultimata my litte pony tatto.....gaah vill göra den nu, men har bestämmt mig att jag ska göra klart min på bröstet först ist för att gå med 2 havfärdiga!!


Start på dagen!

Ja den började oki, just nu lite stimmigt men det är ju bara att vänja sig tror jag:)

Idag är fredrik ledig, så trist att jobba då, plus att han jobbar i helgen då jag är ledig=( men så är livet!! Får se hur jag roar mig i helgen! Köpa lite julklappar kankse!

Trodde mitt schema var bestämmt till nästa vecka, men tydligen blev det ändringar så nu går man i ovishet igen:/ suckar och åter suckar!

 

Skriver mer i kväll!

kisses


Valet och kvalet!

I veckan skall jag till frissan, och som vanligt står jag i valet och kvalet om jag skall klippa luggen, eller låta den växa ut? Ska jag bar aklippa till den som den är eller ska jag klippa upp den reält?
Jag vill helst ha mina ögonbryn synliga men finns många snygga luggar! Här är några favoriter=)



den sista är helt klart min favorit!!

Vilken skulle jag passa bäst i???


Jul känsla!

Ja idag då jag kom hem möttesman av doften av hyacint, en lysande julgran och en sambo som satt och spela gitarr. inte konstigt att man längtar hem från jobbet haha, det ända som saknades var att mat var lagad oxå haha;P

Vet faktist inte vad jag skall skriva just nu....tråkigt va? Så jag återkommer om jag kommer på något skoj att skriva!!!

Ojoj!

Ja fy det känns mycket tungt idag, dels att komma upp ur sängen, men även att leva känner jag haha. Ändå är jag på ganska bra humör ändå! Jag minns ej att fredrik kom och pussa mig hej då och prata, men tydligen gjorde han det!

Blir ett kort inlägg nu kommer mer ikväll:D

Luktar jul!

Gud så jag älskar denna lilla blomma, skulle kunna ha den året runt (fast då skulle det kankse inte vara lika speciellt) Men vi har flera hemma och det är verkligen jul den luktar=)



Vad doftar jul för dig?


My idol!

Japp jag älskar beyonce, denna låt är jag lite tveksam till, måste nog lyssna lite mer på den, gillar dock vissa sektioner i videon, och lady gaga och B är ju grymt heta ihop!!




Vad tycker ni?

Tävling!

Jag är med och tävlar i veckans header på lifeoflucke Så gå gensat in där och rösta på min header vore skit gulligt av er:D För visst är den fin;))

 

Veckans Header<---klicka där för att komma till omröstningen!


En dag över!

äntligen är tisdagen över, jag har kissat hundar, lagat matlådor tills i morgon (tonfisksallad) Och diskat! nu sitter jag bara och väntar på att my love ska komma hem, vill bara få mysa lite! Och jag kollar på despirata hemma fruar! Nästa vecka gäller det ju, då skall jag till frissan, kommer bli så sjukt snyggt om det blir som jag vill:D

Idag har det varit en sjukt jobbig dag, inte direkt toppen nivå på jobbet och mitt coklad sug tar död på mig, stod på ica idag o stirra på olika choklad bitar då jag sa till mig själv (tänk på vågen, tänk på vågen) Sedan fick jag springa därifrån haha, köpte en tidning ist!
Är fortfarand ehungrig:( är detta priset för att gå ner i vikt?
Frukost= fil och en mandarin
Lunch= skagetti och köttfärsås
kvälls fik= lite sallad, ett ägg och 2 knäckebröd!
men magen bara fortsätter att kurrar:/ få mätte mig med lite te och ev en frukt!

I helgen skall jag baka iaf! haha dålig ide egentligen då man bantar haha men jag e så baksugen, får ta med och bjuda på jobbet eller något!!  Ska även leta efter en present till min syster (vet ju vad egentligen måste bara hitta rätt)


Har ni något bra tips på julbak?
(har massa socker pasta kvar så ge gärna lite tips på de med)


Favorit?

JApp nu är lunchen i full fart, sitter med ett päron i handen ( och jag har ätit mer än så tyvär)  Jag tycker att man helt har olika perioder av vilka frukter och grönsaker man gillar! Fredrik är helt inne i en mandarin period, Jag är inne i en brocolli period så sjukt gott! Dock ingen brocolli idag!
Vad är din favorit?

Jag har inte kunnat sova på hela natten:( Jag fattar inte vad felet är, men är mycket irriterande iaf, och inte direkt så man har lust att jobba till 20.00 ikväll då man e så trött så ögonen sluter sig ofrivilligt ( Jag har ju somnat en gång då jag satt i kassan på Lidl i värsta rusningen haha) så man är aldrig säker!! Idag då jag kommer hem får jag se vad som händer, känner att jag måste vara kreativ men har inte direkt så mycket resurser att jobba med så får nog bli matlagning (vilket jag hatar) och städning, inte heller så jätte ksoj men man blir glad av resultatet lixom!!


Natten!

Ja nu skall jag nog lägga mig i sängen och kika lite på tv, eller läsa och sedan sova, är jäkligt trött och mitt dåliga samvete över vad jag ätit idag gnager i mig:/ Får helt enkelt ta igen det i morgon!

En bok som jag verkligen vill ha är "människohamn" Från John Ajvide Lindqvist så sjukt bra är han 3 tidigare böcker! Så jag bara älskar dom!

Jag har mycket stort shopping begär, visst är sådant jobbigt?  Hittat ett par as snygga pluggar till min aöron (billiga faktist) Men jag måste töja upp mina hål lite till innan ja kan köpa dom och då vart det helt plötsligt dyrare då jag måste köpa sett till dig! Men shit så snygga dom är! får se om jag ska beställa dom i morgon eller efter jag varit hos frissan (kankse är säkrast så) Vill även köpa massa underkläder (överaska fredrik;P) Och mass nya kläder, vill ha mycket mer pin up stil och retro än jag har just nu! Nu har jag bara ett fåtal favoriter som jag änvänder mest!
Även lösögonfransar vill jag köpa! Jag VILL VILL VILL HAHA=)

Nä nu sova och inte tänka så mycket, snart är julen här och vem vet vad tomten kommer med;P ska även börja jul baka lite :D

natti!



Läs denna och alla hans gamla med för den delen:D


Saffransläta!

Jo bakade ju för någon helgsedan lite saffrans flätor! Och tänkte lägga upp receptet nu! Perfect om man inte gillar russin, då det är mandelmassa ist vilket gör den minst lika saftig!!





Ingredienser:
75g smör
5dl mjölk
50g jäst
2pkt saffran
1 1/2dl socker
3/4 kesella
1/2tsk salt
1,5l vetemjöl
Fyllning:
200g smör
200g mandelmassa
1vispat ägg & pärlsocker till pensling

Så här gör du:
smält smör. häll på mjölken och värm till 37 grader!
Smula jästen i en bunke. häll över mjölkblandningen, rör till jästen löser sig!
stöt saffran och socker i en morte. rör ner i blandningen!
tillsätt kesella och salt, blanda allt till en jämn smet!
blanda sedan ner mjölet (spara lite till utbakningen). arbeta degen kraftigt tills den känns smidigt, låt jäsa under bakduk i 30min
knåda degen och dela upp i 6 mindre bullar.
rulla ut varje bulle till en orm på 60cm och kavla ut den till 10cm bredd. fyll med smör och mandelmassa, rulla ihop till ormar igen.
gör 2 flätor med 3 ormar i varje, låt jäsa ytterligare 20-30min
pensla med uppvispat ägg och strö över pärlsocker.
grädda i 200-225 grader i nedre delen av ugnen. efter 15-20 min har längderna fått en härligt gyllenbrun färg.

Pin up!

Fick ett nyhets brev från korsetten där jag såg att dom har en liten pinup kollektion! Helt underbar och jag önskar att de kommer utöka dem!!

Så gå in på korsetten.se och kika genast:)







Första och sista är mina favoriter!!


Lunchen!

Japp brevis käkat en räk sallad, mest med isbergssallad smaklösa räkor och geggiga tomater, hörde ni hur gott det var? MUMMS-not!  Vart även en liten efterrätt på en banan!
Jag längtar redan hem efter mat haha!! Jobbar till 19 ikväll så det gäller att hålla humöret uppe ett tag till:D Fredrik repar ikväll så jag får roa mig på ege´n hand! Är lite baksugen så får se:D

Kisses

Jul stök!

Nu sitter vi och kollar på fredrik och philip på 5an! Väntar på att fikat ska bli klart så vi kan äta lite! Sedan börjar en nu vecka med stenhård diet:( pissigt tråkigt men ett måste tyvär!!

Igår jobbade fredrik så jag gick hem till Sara och Jacob, dom drack glögg och lussebulle, jag tackade nej, sedan gick vi till telegrafen och drack en öl.....EN bara, jag e stollt haha (inte pga av att jag dricker mycket uta med tanke på kalorier)  Var även ut på väla igår och handade lite jul mys och hämtade fredriks present!!

Så jag har klätt granen, slagit in paket, beställt lite mer jul klappar så snart är alla klappar klara:D Så skönt!

Vad har ni gjort i helgen? Fått mer jul kännsla kankse?



Vår nakna gran, ska på liite mer saker!!



vart en jul krona igåt inte stjärna;P



små godis strutar!





Denna söta lilla döskallen i silver som även är en sparbössa köpte jag till min pluttis! Bara för at den var silver så var den ok;P

Säljes!

Oki nu tänkte jag testa igen!

Jag har pluggar i 8mm som är till salu!! Jag köpte dom för över 300 kr men nu säljer jag dom för 250 helt nya, oanvända! Jag säljer dom då jag hann töja upp mina öron större innan jag hann få hem dessa från min beställning från nätet!

As snygga och passar då man vill ha lite mer diskreta pluggar!!! Ingen som tror du har pluggar, Jag har ett par exakt lika dana och dom är as snygga på! Så passa på 250 kr, jag bjuder på frakten (priset är diskutabelt!?




köpts från barbarella! Skit snygga!!


Köks klocka!

Jo det finns gott om mycket fina klockor, men som tyvär kostar där efter, och det kankse låter snålt men att läga ner nästan 1000 spänn på klockan i köket är inget som lockar mig, jag vill ha en billig och bra klocka! Och nu hitta jag 3 st:D Fat är egentligen 1 av dom som jag VERKLIGEN vill ha, skulle sitta så snyggt i vårat kök!!
Så jag ringde mamma direkt och önskade mig denna i julklapp! (och de andra oxå om den skulle vara slut;P)






Guuud ge mig den vita:D I LOVE och ingen kostar över 200kr alldeles lagom för något som en köks klocka!! Så Mamma läs detta;P

 

 

 

 


Sista timmar!!

Japp nu är det några timmar kvar!

Vi har planerat att hyra filmen " flickan som lekte med elden" då den första var riktigt bra!!! Tänkte först gå på bio och se new moon men det löste vi på annat sätt;P

tänkte gå på frerdiksdals julmarknad i helgen men det kostar-120kr.- Jag fattar inte varför det kostar pengar, räcker väl med att man går dit och handlar saker! Eller är det för att folk ska komma och känna att om det har betalat 120 kr per person för att gå in så måste dem stanna längre och handla för att få valuta för pengarna! Ja jag vet ej, men om det vore gratis skulle nog fler komma som inte planerat det och då impuls köpa lite! DÅÅÅÅLig stil!!!

Ska ni på julmarknad i år? Jag SKA iaf över till helsingör på deras julmarknad, den såg super mysig ut!!


God morgon!

Jag vet att kl är 13,29 men det är min första titt i bloggen ifag då då blir det väl "god morgon bloggen" Eller kankse middag:/ hum aja!

Igår var det en tuff dag haha som ni kankse märkte, och när jag berättade allt för fredrik så slutade det med att vi bara satt i soffan och garvade åt min pissiga dag! Så glad att han finns, han ger mig lite perspectiv då livet går tungt=)

Har precis käkat lunch, rökt makrill med blommkål och broccoli mumms.....dock är det inte så jäääätte mättande, är redan hungrig igen och då skall jag jobba till 8 ikväll!!! Aja thats life!

Now back to work! Är ju fredag så jag är på strålande humör:D Vad skall ni göra i helgen?


Oturen fortsätter!!!

JA som sagt har jag fått infektion i min tunga:/ Gör as ont i hela tungan ner i halsen! Vet ej om det är pga piercingen eller något annat, men för säkerhetsskull så tänkte jag byt staven i tungan till en längre för att minksa påfrestningen på det!! Så jag går in på toaletten tar ut min gammla stav, letar upp en nu och detta följer:

JAg tappar staven i handfatet så jag kastar mig över den, lyckas fånga den (innan de rammlar ner i avloppen) Men just då lyckas jag får fjutt på den igen så det flyger upp och landar rätt ner i toaletten:O FAN!!
Så typiskt! var bara att leta upp en ny stav!!


typiskt, men nu e mig babe hemma igen och lös upp min dag lite!
(även om min mage kurrar)

Så jävla less, fy fan!

Jag vill bara spy på att banta, att jämt behöva tänka på vad man äter, vad man inte äter, vad andra äter, vad andra tänker när jag äter! Bläää, jag vill spy på alla er som bantar där ute, på alla er som vill få oss tro att du bantar, eller på din som är sjukt hälsosam! Jag hatar dig helt enkelt!
Jag vill kunna äta vad jag vill, när jag vill, hur jag vill, var jag vill men hur fan skulle man se ut då? Nä jag skulle ge min högra arm för att vara 70 år o ge fan i allt, bara kunna sitta hemma och trycka i mig vad fan jag vill!
Har precis varit och handlat "nyttig" mat, en kasse för 300kr- och vad fan fick man? lite fisk, ett kol huvud och skinka- mycket upphetsande mat, så inte nog med att jag ska må dåligt över att konstant tänka på vad jag äter så ska jag dessutom bli mer pank än jag redan är på löpet, jag ska alltså må dåligt över hur fet jag är, över att jag får äta tråkig jävla nyttig mat och dessutom inte kunna sova på nätterna över min ekonomiska situation

Visst fan är livet underbart!!!

Och du din lilla jävla mes, sluta tyck synd om dig själv- för det är det inte alla daltar så jävligt med dig och jag blir bar aless på dig och vill be dig hålla käften eller gå någon annan stans!

Gaah vilken skit dag jag har! Så nu skall jag plocka upp min oootroligt goda mat, samtidigt som jag gråter över skiten!!!



oj så smal jag kommer bli!!






Fy detta blir segt!

JApp då jag ej orkade fixa en lunch låda som kändes någorlunda nyttig, så vartd et ingen alls (hum frågan är om det är så jävla mycket bättre) Men det vart en naturdiet(färdigschae, som är skit god förvisso) Och ett äpple och ett päron! Har även köpt med mig en redbull(som kan behövas efter den näringsfattiga lunch) Men även en toghurt då jag inte vet när jag får mat igen, troligtvist vid 6 men det kan man ju aldrig vara säker på, Måste handla och massa innan oxå....känner redan nu att ögonlocken är sjukt tunga!!

Fredrik jobbar kväll idag så blir att laga mat till mig själv! Men just nu har jag bestämmt mig att jag ska börja äta GI Fan jag hatar detta med dieter och äta rätt, men just nu behövs det verkligen=/ ¨å bara hugga in!

Har Ni några tips på mummsiga GI recept? n(hatar bönor och linser mm)

 

 


Kväller!

Ja nu sitter man här igen, Helt död efter en arbetsdag!! Men så är livet, i morgon börjar jag ännu tidigare inte kul, fast jag kommer hem tidigare!! så skönt!!
Fan fick dåligt med tider förr månaden (nov) Så kommer få mindre pengar i dec, inte alls kul, så jag har tänkt att leva sjukt snållt så jag kan spara pengar till det behövs! Ska gå lit etill julklappar och jul/nyårs kläder & skor!! Sedan får det vara stopp!! Så irriterande att jag glömmde alla mina julsaker i sundsvall:( Så det har jag ju fått lägga pengar på, ARG!

Idag på jobbet frågade jag högt på min avdelning-"vem har smakat frukter syfilis?" Alla börjar asgarva och jag inser att jag menade ju pysalis;P så fel det kan bli, men ett gott skratt haha!!

Nu skall jag mysa med babe!!

Natt!


P.s Någon som vet hur man byter teckensnitt och så i bloggen??D.s

Arbetsskador!

JA nu sitter jag här på min lunch!! Och just idag är skadorna få, men igår....oj oj oj!! Dessa pappers skärsår, som gör så fruktansvärt ont! Hur kan det svida som satan? Mina händer ser ut som jag har hållt hand med Edward sisorhands(stavningen?)  Och det svider och är torrt och stramt!! Men men sådant man får ta när man jobbar på kontor antar jag haha:D

Vad har du för arbetsskador? Värre än mina antar jag;P

Now back to work!!


Själv plågeri!

Ja varför gör man så ibland för? man gör saker som inger ger något bra? Man letar efter fel och saker man egentligen inte vill hitta, så varför jag man det då? Kankse för att gardera sig om att inte hitta det iframtiden, eller att man ska "hitta" det innan någon annan göra det!
Jag vet ej, vet bara att jag har ingen bra kännsla innom mig just nu! Jobbigt!!! Hatar!!


December!

Japp första december idag, fan så härligt(var riktigt kallt idag oxå) men så härligt, bara snö som saknas:D Vi har fått upp granen, dock inte klädd så den står bara och är grön och fin!!  Har gjort en jätte fat med massa ljud, dock brann det lite för fort(eller smällte så är inte så super fina längre haha!! men mysigt iaf!!

My love är och repar ikväl, så tråkigt men kul för han, plus att han skall jobba nu 2 helger i rad, inte roligt men men thats life:) I helgen skall jag julmysa iaf! Sälv eller inte!!

Har även fixat hans julklapp, jag har valt julklapp till mamma och pappa oxå, är bara mattias jag inte har en jävla aning om! Men men ingen stress än direkt(vi åker ju upp den 27e!!)

Har ni hittat alla era julklappar??


Jag vann:D

Shiit så skoj, jag vann tävlingen hos pinkybell-och det suuuper fina halsbandet:D mitt mitt mitt...Vill du ha ett lika fint halsband som jag finns det att köpa på hennes hemsida -pinkybell-så gå in och kika du med=)



Mitt:D


Dålig uppdate!

Precis kommit hem från jobbet, jag har promenerat hundarna och lagat matlåda, diskat och käkat! Nu är jag helt jävla slut, så jag belönade mig själv med en isglass;P Haha så jävla gott även fast jag inte borde:/

Denna vecka går jag upplärning kvällspasset, så mycket i mitt huvud som snurrar runt (dock haft en ganska lugn kväll idag) Men är fortfarande så mycket som man ska komma på!  Stefan kan ju bli pappa när som helst och då måste man ju kunna hoppa in direkt!!

Sitter just nu och kollar på despirata hemma fruar! Längtar så till min röda hår ska få sig en upphöjare!! Älskar ju bres (stavas det så) hår! Och nu har ju även susannes dotter jätte fint hår! Love red heads! :D


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall