Förbannade hiss jävel!

Ja igår då vi skulle ta hissen upp till oss (4e våningen) så står det även ett par som skulle till 8e våningen, men när vi väl kommer till våran våning så stannar inte hissen utan börjar bara åka JÄTTE SAKTA. den stannar inte förens på våning 8, därefter så går den ner till våning 4a igen och där börjar den gå JÄTTE sakta ända ner till källaren, där vi fick hoppa ur och GÅ upp igen! Och idag står hissen helt stilla! Sitter fast helt enkelt! Den har strulat mycket, låter skummt fastnar mellan våningarna eller stannar halft framme så man får akta "kanten" då man ska ut! Livsfarlig med andra ord!  Tänk på stackarna högst upp som får gå i våran trappa(skall även tillägga att det är en TRÅNG spiral trappa som inte ens våra hundar vill gå i! typ som en brand trappa) och även våran granne som är en gammal dam som inte ens kan gå i trappan, hon är nu fast! eller om man hade haft barn? Kul att bära en vagn 8a trappor i en spiraltrappa?? AKELIUS vad tänker ni på? Fixa hissen!!

Nu blir det hembakad bröd:D bye bye!!


Slut!!!

Ja nu är helgen slut! Har inte blivit någe bloggande alls i helgen då jag helt enkelt inte ens använt datan:)

Men i fredags så vart det en lugnt kväll, vi hyrde en film och käka popcorn! Inget fancy men mycket mysigt!
Lördagen vart det en tripp till ikea där vi köpte lite behövliga saker så som galgar, hallmatta,stekpanna, vattenkanna,blommkruka och blommor mm:) Så nu är det vårigt och fint här hemma! På kvällen åkte vi till sara och jacob och käkade och drack lite vin och spelade Alias party. Var skit roligt:D Och vi tog ledningen snabbt men avslutade som tvåa skit oxå:) Men snacka om att man får hjärn släåå då det går på tid! Så det sk avi ta o köpa hem hit:D
Söndagen (idag) Har vi käkat med bror och Jossefin, sedan hem och då kom Linda, Daniel & lilla Alma över på en fika! OCh jag blir lika förtjust i Alma varje gång, grymmt söt unge!! Efter det så gick vi på bio med Bror och Jossefin igen! Det var en nice film "snabba casch" Dock dåligt slut, men är väl det som gör en bra film haha!!!

Nu sitter jag här och bara gäspar! Så inlägget blir inte roligare än såhär men lovar att ta igen det i veckan:D  

Bättre sent än aldrig!

Det är nog inte förens nu jag insett hur mycket jag gillar hennes senaste skiva!! Som tex denna! Russian Roulette. Underbart om man tänker efter vad den egentligen hanldar om! Att kärlek är som russian roulette, ju längre man är med i spelet därsto större chans är det att du bli skadad!! Just så är det! När du verkligen ger kärleken chansen och kastar dig ut i ett förhållande, det är då du verkligen bryr dig om den andra personen och om att inte bli sårad!!


Äntligen fredag!

Japp bara några timmar till i ensamhet sedan kommer Fredrik hem och är ledig hela helgen, ska bli så skönt=) Plus att på fredagar får man baka (annat ät frukostbullar då vill säga;P) Jag är sugen på att baka något med choklad, choklad är ju så jääävla gott! Men skulle även vilja göra en cheesecake då jag vet att my love älskar det! Får helt enkelt se! Någon som har något tips på vad man vekligen MÅSTE prova baka en gång i sitt liv iaf?


Så gullig!

Den lilla vill jag ha!!


Kvälls!

Nu är man hemma från dansen! Fick värkligen motivera mig själv för att orka lyfta fötterna för att gå hemmåt;P Vela helst lägga mig ner i snön och skrika haha!!
Så snart ska jag koka min majskolv och äta min keso:D Krypa ner i soffan i en stor t-shirt och bara mysa till babe kommer hem:D


Motion!

Nu skall jag ut i kylan med mina små monster så dom får kissa och motionera sig lite=) Sedan skall ja på dans en timme, Madonna står på schemat, har dock sådan jävla träningsverk så får se hur smidig och sexig jag kommer se ut haha!! Huvud saken är väl att jag blir svettig antar jag!:) Plus att man blir så avundsjuk på Linda Våran Instruktör som är så jävla duktig och vältränad=/ Mycket irriterande:D

Efter ska jag på OJ och handla lite, keso och majskolv står på listan;P Annas fel att jag vart så sugen på det hehe!!!b Måste dock hinna hem så jag ser slutet av halv 8 hos mig! Jag älskar det programmet:D Var så inspirerad igår så det kom 4 nya recept i min recept bok, så snart skall jag bjuda hem mina vänner på middag och efterrätt:) Mumms:D

Bye bye så länge!!


Kännslor!!

Jag har tänk massor på dig! Men som vanligt så rammlar saker ur huvudet med tiden! Sedan fick jag höra att du pluggade här i skåne( vart är jag osäker på men fick för mig det var Lund iaf) OCh jag kännde en sådan glädje av att du kankse fanns i närheten (även om du kankse aldrig vill prata med mig igen) Men kom snabbt på att jag vet inte hur jag ska få tag på dig!! Har inget nr, ingen facebook, INGET! Det kom in massa annat i livet och jag kom av mig i mitt sökande! Senast i måndags pratade jag om dig till jossan, och visade foton på oss! Du fick en speciel plats i mitt hjärta, vi är SÅ olika varandra som personer, men hade sjukt många roliga dagar och upplevelser ihop( både på jobbet och fritiden) Idag satt jag och surfa på nätet och då hittade jag dig:D Vet ej om du kommer läsa detta, eller om du ens kommer svara på min kommentar eller vänförfrågan! Vill Bara du ska veta att jag har saknat dig, och det som har hänt har hänt. Vi kankse kan börja om på ny sida och se om vi fortfarande har lika kul ihop?? Om inte annat är du en sjuk go tjej iaf!! Och kommer aldrig glömma våra skratt, rimm och teckningar ihop;D



Jobb sök!

Ja denna veckan har jag redan sökt 5 jobb tror jag! Sjukt uttmattande och värdiglös stämplande! Hur kan man söka så jävla mycket jobb och aldrig få svar? Det är helt jävla sjukt! Och så fort man ringer är det ända man får som svar: "har du inte hört något så är du inte aktuell" Jahapp och det hjälpte berkligen mitt självförtroende, jävla tattar arbetsförmedling!

Men annars är jag faktist på bra humör=) Dock står jag nu och skriver då det är för varmt att sitta i soffan då solen skiner för fullt ute! Börjar dock bli trött i rygg och fötterna:D
Tackar även gud att Linis mår bra efter att hon frontalkrockade idag då en bil kom över på hennes sida! Tur för vad hade jag gjort utan dig gumman!!!!

Det är snö av massor här och jag sitter inne och knåpar ihop ännu en jobb ansökan! Och jag är så less på att skåne ska salta så ända in i helvette ute! Hundarna har inge problem med snön för det är så pass varmt ute! Men saltet, bara fräter in i deras små tassar så dom kan ju inte ens gå! Gud så irriterande!

Olivia ska snart börja löpa och jag funderar över löptrosor, aldrig haft det på henne förr men det vore så skönt nu att slippa allt jävla kladd! Någon som vet om det finns löptrosor till så små hundar???

Nu är det disko här hemma:D Och jag är så dans sugen (ska iof så dansa ikväll men är ju roligare på krogen;P)



vilket tror ni blir snyggast på henne HAHAHAH:D

Shoes!

Sitter här och funderar på vilka skor jag ska införskaffa! Satt först och tänkte på om jag skulle ta sneakers eller ett par boots till, men tror det får bli en av varje! Älskar båda modellerna och bootsen kan man ha även i vår! Så är bara fråga vilket ska man ta? (hoppas jar fr min julklapp/födelsedags present av min bror snart vilket är ett par skor:D)
Vilka gillar du mest?

ADIDAS HONEY MID W


Sneakers/ADIDAS HONEY MID W från stadium.se

Detta är samma modell fast olika styling! Dom undre är lila maschester(stavningen?)  Dom övre vansligt "skotyg" med tryck på!





Eller ska man satsa på klassika converse? Smal sula tycker ju jag är snyggast!!



Boots från din sko!


Boots från Monkii, helt underbara!!



Boots från Scorett!

Vilken är din favorit!!

Tights ångest!

Nu har jag varit kommit hem från staden! Och det var mycket trevligt, en kopp te vart det och treviga samtal med Sara & Jossan. Så bra dag:D Dock har jag märkt att jag har problem med svenskan idag haha, så är det mycket konstiga skrivningar här på bloggen så får ni ha överseende med det! Har inte ens kunnat prata riktigt idag:)

Men på vägen hem skulle jag köpa nya tights, men med enorm ångest. ska jag ta två "billiga" par eller ett par lite dyrare? 2 par tråkiga vanliga svarta, eller ett par som är skinn skodda? GAaah jobbigt, borde väl tänka ekonomiskt och ta två par för samma pris som ett par, då jag nästan bara använder tights (fredrik blir lika glad varje gång jag har jeans haha) Men jag har svårt av välja:D

Lindex Shop Online - Leggings Lindex Shop Online - Leggings Lindex Shop Online - Leggings Lindex Shop Online - Leggings, organic cotton

Dessa var några av många som jag funderade på! Slutade med att jag kom hem tomhänt!! Så Jag får ta detta beslut i helgen ist! :D

Fika Taijm!

Nä nu skall jag och fika med Jossan & Sara, ska inte ta något onyttigt! Det har jag lovar mig själv! Om jag gör det så måste jag......hum.....kommer ej på något, Raka av mig allt hår på huvudet kankse haha! Ska även byta mina leggings hos gina oxå (skit kvalite på typ allt i den butiken=/)

Gruvar mig för att gå ut i detta väder men men:D


Namn roligt!

Jag var in på en blogg och såg att han hade länkat denna sida, och jag var själv tungen att testa! Man kan helt enkelt se hur många som heter ett visst namn. Både för och efternamn!!  så kika in på SCB och kolla dig fram=)

Seven: (ett namn som både jag och fredrik skulle kunna tänka oss att döpa vårat kidz till;P)

Efternamn

  • Det finns 34 personer som har efternamnet Seven

Förnamn

  • Det finns 9 kvinnor som har förnamnet Seven. Av dessa har 3 namnet Seven som tilltalsnamn.
  • Det finns 34 män som har förnamnet Seven. Av dessa har 15 namnet Seven som tilltalsnamn.  


Eli: Jag bara älskar det namnet och har gjort det ända sedan jag läste "låt den rätta komma in"

Efternamn

  • Det finns 12 personer som har efternamnet Eli

Förnamn

  • Det finns 234 kvinnor som har förnamnet Eli. Av dessa har 148 namnet Eli som tilltalsnamn.
  • Det finns 354 män som har förnamnet Eli. Av dessa har 166 namnet Eli som tilltalsnamn.


Madelen: Jag då så klart:D

Efternamn

  • Det finns ingen eller högst fyra personer som har efternamnet Madelen. Bara efternamn som bärs av fler än fyra personer är med i namnsökningen.

Förnamn

  • Det finns 1660 kvinnor som har förnamnet Madelen. Av dessa har 942 namnet Madelen som tilltalsnamn.
  • Det finns ingen man som har namnet Madelen som förnamn.


Fredrik: (innan jag ens sökt det så känner jag att det finns flera tusen;P)

Efternamn

  • Det finns ingen eller högst fyra personer som har efternamnet Fredrik. Bara efternamn som bärs av fler än fyra personer är med i namnsökningen.

Förnamn

  • Det finns 2 kvinnor som har förnamnet Fredrik. Av dessa har 1 namnet Fredrik som tilltalsnamn.
  • Det finns 94542 män som har förnamnet Fredrik. Av dessa har 52023 namnet Fredrik som tilltalsnamn.


Eklund: Mitt Efter namn!!

Efternamn

  • Det finns 15203 personer som har efternamnet Eklund

Förnamn

  • Det finns ingen kvinna som har namnet Eklund som förnamn.
  • Det finns 2 män som har förnamnet Eklund. Av dessa har 0 namnet Eklund som tilltalsnamn.

Petersson: Fredriks Efternamn

Efternamn

  • Det finns 31332 personer som har efternamnet Petersson

Förnamn

  • Det finns ingen kvinna som har namnet Petersson som förnamn.
  • Det finns 33 män som har förnamnet Petersson. Av dessa har 0 namnet Petersson som tilltalsnamn.



Summan av detta vart:
Om vi någonsin gifter oss kommer vi heta Eklund i efternamn;P Och Jag har märkt att jag gillar "kön" lösa namn, som tex Eli eller Seven, så den dagen jag får barn kommer den få ett "kön"löst namn.....(tror jag, eller så kankse jag ska döpa dom till Barbie & Ken:D......höhö)


Så skön start!

Har varit ute med hundarna, städad kontoret och sorterat och kastat gammla papper! Nu skall jag snart springa ner i tvätt stugan och sedan betala räkningarna! Så lite räkningar som jag har denna månad har jag nog ALDRIG haft! Och hur skönt är inte det! Dock  vet jag ju att nästa månad är jag tillbaka i verkligheten då jag bara får pengar från försäkrings kassan och ingen lön längre vilket suger! Fick dessutom änny ett mail med ett NEJ i från ett företag som jag sökt jobb på! Skit ger upp snart! flyttar ut på gatan och får andra problem!!!

Snön bara yr utan för fönstret, jag hör hur det skriker i fönstrena från vinden! Hade tänkt dra mig ut till väla och handla lite galjar, men får se om ag orkar lr om jag väntartill helgen så babe får följa med! Får se!! Vad har du för väder där du sitter just nu??


Gratis fotobok!!!:D

Jag och jossan satt idag och kollade på foton på datan! Jag kom då på hur mycket man saknar alla bilder man har på "pappers kopior" på den tiden då digital kameror inte fanns! Och att man saknar att faktist ha fotona i handen. Så jag rammla över detta erbjudande som jag själv kommer ta del av bara för det är en kul grej:D Och gratis är gott!!!

En gratis Fotot bok från Fuji- helt gratis, behöver inte ens betala frakten!! Så Passa på klicka HÄR för att komma rätt:D

Mascara!

Ja alltid lika svårt då man ska välja detta! Ska man gå på märk, pris, utseende lr reklam? Vad går du på?




Maybelline Define a lash: Gillade jag inte alls, tyckte att "gummi" borsten var alldeles för mjuk!! Kommer inte köpa igen!!



Maybelline Great lash: En gammal goding, nostalgi. En oki mascara för 80kr, varken bra lr dålig! Billig helt enkelt! (ett plus dock för sitt gulliga utseende)



Isadora Water Proof: En bra billig mascara, som höll länge( i flaskan alltså) utan att torka ut! en tjock borste, dock både ett plus och minus att den är vattenfast!!



Loreal telescopic explosion: SKIT är allt jag har att säga! tokade ut efte en månad och tog slut jätte snabbt! Missade dessutom då jag köpte denna att borsten var liten och rund:/ inget plus!!

 

Maybelline lash stiletto: Precis köpt denna, Det lilla jag testat av den är att den ger långa fina fransar utan att de kladdar ihop! Så inget negativt att säga än;) Bra pis oxå!



Estee Lauder: Spelar ingen roll vilken du välje, Kommer bli nöjd vilket som! Guuud vilka under bara produkter, liite dyrare men är klart värt den om man har råd! (OBS! testa även hudprodukterna, luktar fäsch och är helt underbara)





Dessa som kommer nu har jag aldrig prövat? Dock hört massa bra saker om dom! Har du prövat någon av dessa två? Vad tycker du om dom?
Fiberwig & Dior Show!!!


Poweryoga!

JApp nu har jag kämpat mig igenom ett pass:D Fast jag e stolt att även fast jag inte tränat det på så länge så klarade jag av allt (mer lr mindre;P) Jag skrivit detta förr men här kommer det igen!


Vad är poweryoga? 


Vad är Poweryoga?

-Kraftfull yoga med utgångspunkt från individens förutsättningar.


Poweryoga är en kraftfull, svettig och fysisk yogaform där man tränar med sin egen kroppsvikt i en kombination av rörelser, ställningar och andning. Utövandet genererar mycket värme och ökar uthållighet, definierar muskler, utvecklar fokuseringsförmåga och "bränner" bort giftiga toxiner och fria radikaler ur kroppen. Rörlighet och smidighet ökar och man släpper på stress och spänning runt leder och i muskler.

Målet är inte att bli så vig som möjligt utan att uppleva sin maximala kraft-, frihets- och vitalitetskänsla.

Poweryoga är en ideal form av träning för alla oavsett träningsnivå genom att individen utifrån sina personliga förutsättningar bestämmer intensiteten samt att den är öppen, fri, lättillgänglig och dynamisk till sin läggning. Ett regelbundet poweryogautövande ger en stark kropp, en mer harmonisk själ och ett balanserat och fokuserat sinne.

Tidigare användes beteckningen Poweryoga ofta som ett samlingsnamn för fysisk yoga som Iyengar och Ashtanga i USA. Nuförtiden är dock Poweryoga en egen stil där tyngdpunkten för utövandet ligger på individens förutsättningar. Stilen har vuxit fram som ett svar på den moderna människans alltmer splittrade och stressade tillvaro. Man såg att det fanns ett behov av en möjlighet för människor att arbeta med sig själva via individuella utmaningar som ger ro och harmoni i kropp och själ.

Poweryoga tillhör en förgrening av den klassiska (postklassiska) Hathayogan och är en variant/utveckling av Ashtangayoga.

Poweryoga har kommit att innebära en mjukare, mer lättillgänglig ingång till Yoga utan att för den sakens skull göra avkall på filosofi eller struktur. Det som har hänt är att man har rört sig tillbaka mot Krishnamacharyas Viniyogatanke om att det är individens förutsättningar som styr. Poweryoga är alltså inte någon sorts ytlig gymyoga eller kommersiell träningsmetod utan helt enkelt en ny approach inom yoga.

Poweryoga har hjälpt sudda ut den felaktiga bilden av yoga som en enbart stillasittande, "flummig" exercis av chanting och meditation.

Poweryoga/Ashtangayogas popularitet har växt enormt under de senaste åren. Dels på grund av dess kraftfulla och effektiva natur men också efter att media deklarerat att kändisar som Sting, Al Pacino och Madonna utövar formen. även kända idrottsmän och lag tränar poweryoga som ett komplement till annan träning på grund av dess skadeförebyggande, rehabiliterings, styrke- och uthållighetsförhöjande effekter.

Det är svårt att urskilja en karaktäristisk ”poweryogautövare”. På klasser världen över svettas artister, byggarbetare, dansare, skådespelare, konstnärer, företagsledare, kroppsbyggare och otaliga andra människor tillsammans på sina yogamattor.

Framsteg i utövandet av Poweryoga nås via utmaning, i ett eget tempo där hänsyn tas till individens förutsättningar, kroppshistoria, tankar och känslor. Både kropp, själ och sinne måste gå hand i hand in i varje ny mental och fysisk utmaning för att effekten ska bli total. Det många märker vid regelbundet utövande av Poweryoga är att utvecklingen går fort och att man märker resultat snabbt.

Källa: www.poweryoga.nu






Veckans kvinna!

Här kommer en ny kategori: veckans kvinna! Varje vecka kommer jag hylla en kvinna! Kan bli allt från massa bilder, till info! Skådespelare eller författare! Kolla och njut!

Ja ni som följer serien MadMan känner ju igen denna Kvinna, Christina Hedrix, som är något så sjukt snygg och en förebild för mig som är en kurvig tjej! Hon är så himmla vacker och sexig! En KVINNA med stora bokstäver!! Jag hade dödat för hennes kropp! Men sedan såg jag detta i en blogg och det gör mig så förbannad, när ska hetsen sluta. Man är antingen för fet eller för smal! Kan man inte bara få se ut som man gör så länge man må bra?


Kolla och njut iaf!!





Hennes hår är ju heelt underbart!!


Tisdag!

Har inte bloggat idag då jag hade besök av Jossan! Vi gjorde nog inte så mycket! Jag städade och så, sedan satt vi o kollade på lite bilder! Haha inte så super kul för henne;P (nästa gång föår du säga till om jag blir för tråkig)
Jag hade trevligt iaf haha:)

Nu har jag precis käkat! sedan skall jag iväg och träna!! Måste få bort fettet nu! Händer ju inte ett jävla skit på vågen! Fast idag har jag käkat blodpudding, kankse inte det nyttigaste men hade massa grönsaker till faktist!!

Känner att jag har inte så mycket att skriva om lr att bidra med idag!! Jag måste lämna tillbaka mina lacktights som jag köpte igår! Kom på att jag har redan sådana hemma plus att dom suger i kvaliten:/ själva lack "finischen" försvinner lixom!! Så skall köpa andra ist!!


Skumm blandning jag vet:D Men gud så gott det var haha!!


Ändrade planer!

Ja dagen idag vart inte riktigt som jag planerade med det är lugnt!! Jossan och Bror sov här inatt, tyckte jag var trevligt trots omständigheterna var sjukt hemskt! Så efter frukost gick jag med dom ner på stan och sedan vidare för att hämta min älskade mobiltelefon:D Så nu har jag den igen så jag kan knäppa kort!! Jag passa på att shoppa lite oxå!!! Och detta är var som följde med mig hem!!=)



Även en Oversize skjorta och sushi fick följa med hem=) Visar skjortan senare!!


Söndag!

Ja då är söndagen här, min sambo ligger bakom mig bakis som ett as, när vi vaknade i morse var han fortfarande full, och det höll typ i sig fram till lunchen haha!!!
Vi var på fest hos Sara & Jacob igår, båda fyller år och Sara har tagit examen! Fetsen var super trevlig och vi vart bjuden på tapas!!! ( ingen mat för mig haha, men lite av varje slank ner iaf)
Efter festen drog vi vidare ut! Först på ZOO bar, sjukt mycket folk och blonda puckade brudar!!! Sedan gick vi till Level, vart lite dans, jossan är som en maniac på dansgolvet:D Och började kvällen med att skalla mig rätt på näs benet, hahaha jag är fortfarande helt öm i min stackars näsa=)
Fredrik vart så jävla full (vilket ni fattar om ni läser i början) Jag fick en spy stinkande gubbe efter mig så jag vela bara hema, efter lite (läs mycket) övertalning av fredrik fick jag tillslut gå hem! Men an inte mer än lägga mig i sängen förens ja hör att han oxå kommer, Olivia börjar skälla och fredrik öppnar post inkastet och säger åt henne att vara tyst! Sedan hör jag han testa nycket efter nycket (med ca 2 minuters mellan rumm, trodde han somnat utan för dörren) efter ca 10 min hör jag postinkastet öppnas igen och en ynklig röst säger " Babe, släpp in  mig, min nycket funkar inte" HAHAHAHAHA jag höll på dö av garv, och hur kvällen sluta behöver jag inte ens skriva, mer änn att jag fick hjälpa han av med kläderna;P Jag vart helt plötslig en personlig assistent;P MEn han e dock alltid lika gullig, hur full han än blir, dock lite retarded!!:D


So you think you can dance?

Jo på krogen och på fyllan gör jag faktist det haha. Men idag på dansen ala Madonna så inser jag att nää jag suger verkligen haha! Man ser instruktören o hennes rörelser, och sedan kollar man på sig själv, och det man ser? Ja typ en flod häst/michelin gubbe i ballerina kjol och ett stort frågeteckan över skallen!! Men ja det är satans kul iaf. Svettig blir man, och man får ju hoppa satt det kankse gör att jag har något moves att briljera med på dansgolvet i fyllan;P





Pyssel!

Jag och Jossefin har bestämmt oss för att ha en pyssel/bak dag! Hade tänkt i morgon men tror tyvär vi får skjuta fram de till näst avecka, dels har jag fårr pengar då och i morgon är fredrik ledig och vi har massa att göra på dagen!!
Jag har ett par ljusstakar som jag ska göra om så att de passar in här hemma i vårat chabby chick hem;P (fredrik blis såååå glad med mer vitt, blommot och feminint:D) 
Så på Lördag och Måndag har jag planerat att gå på loppis, (jossan säg till om du vill med! På måndag blir det den hos er, ska se om jag kan hitta något att pyssla med) Får se vad man kan hitta, helst vill jag på loppisar som ligger på landet, oftast där man kan hitta gobitarna, men utan bil får man ta det man kommer åt helt enkelt!!
Satt även och kikade på tyger, guuud så jag önskar att jag hade en symaskin( vet att jag får åka till fredriks jobb om jag vill men alltid mycket bekvämare att sitta hemma och svära) Vill sy sitt dynor/överdrag och kudd fodral, såg på tradera att dom säljer kuddfodral för typ 300 spänn...nice med lite extra pengar, och sedan att jag e grymm är ju bara ett plus:D

Så nu är det storsökning efter följande på loppi/blocket!!

Klädskåp/skåp/linneskåp Som skall stå i badrummet, ska självklart målas om så hur den ser ut när vi köper det är skit samma, men det är något jag verkligen vill ha nu! är less på att ha allt huller om buller=)

En tvätt bräda( gammal klassiker så klart) oxå svårt att få tag i men dom är ju underbara!!!

Byrå till gästrummet/sovrummet även denna skall göras om så utseendet är skit samma bara den är billig!

Gammalt skrivbord till gästrummet/kontore!

Sedan hur mycket mer, men detta är det stora sakerna som behövs, och jag längtar så förbannat till sommaren så jag kan börj dekorera med torkade blommor och kransar med sommar inriktning:)


Denna bok vill jag köpa!





too die for:D

Detta är min inspiration till våran pyssel dag:D


Dagens Lek!!

JA idag kommer änny en rolig(enormt tråkig och innehållsfattig tävling;P)!! Frågan är följande:
Vad åt jag till middag idag?

 Ledtråd: många tycker detta är grymmt äckligt och jag hade broccoli till(nu tycker änny fler att jag är mer äcklig;P)


Jesus Kristus!

Det plingar på dörren (vilket det aldrig gör) så jag hoppar upp och öppnar glatt där står det en kvinna som säger " ja du kankse ser att jag står här med en bibel i handen( nä hade jag sett det hade jag aldrig öppnat) Och tanken slår mig direkt, "fan jag önskar att fredrik var hemma" Jag är så mesig med att säga till dessa hjärntvättade människor att jag vill inte bli frälst, jag tror på gud när jag känner för det och lika då jag inte känner för det (tex då jag skrapar en triss lott, då tror jag på gud:D Tror dock inte att den taktiken funkar då jag aldrig vinner haha) Jag vet att hade frdrik varit hemma hade han slängt igen dörren direkt! Jag bara står där och ler fånigt och säger "jag är verkligen inte intresserad" och då börjar det mala.....bilen hit och bibeln dit! Men dom var ovanligt lätta att bli av med faktist! då jag sa "kul att ni tror på detta men det gör inte jag hej då" Så jag är stolt över mig själv faktist:D haha!!



Är du troende (på gud och bibeln då alltså)?


God morgon!!

Eller jag har varit vaken ett tag, men inte förens nu jag satt mig vid datorn, som vanligt har jag inte ätit än men skall göra det så fort jag har kastat in första maskinen med tvätt!! Idag blir det tvätt och bak dag! Har lovat min älskling att baka mat bröd tills i morgon bitti, då han är ledig! Mysigt att starta dagen med ny bakat bröd och te:D Ska inte säga för mycket, dom kankse smakar skit haha! Måste först ner och handla lite ingredienser!
Hade även tänkt klämma in ett danspass vid 18. Så jag har nog att göra tror jag! Hoppas jag haha! Ska skriva lite jobb ansökningar oxå!!

Hur ser eran dag ut?


Gråter varje gång!

Denna text har jag läst förr, men nu hitta jag den i full version vilket jag tydligen innan inte gjort! Den är så underbart fin, och sann att det gör ont i hela mitt hjärta då det finns människor som inte uppskattar eller glömmer bort sina älskade husdjur. Tänk på allt dom ger dig! Vad ger du dom? Skriven av Jim Willis och han hade omplacerings hundarna i sina tankar då han skrev denna!

Läs. Fundera. Tänk. Agera. Känn.

 

Hur kunde du?

När jag var valp, underhöll jag dig med mina egenheter och fick dig
att skratta. Du kallade mig ditt barn, och oavsett antalet skor jag
tuggade sönder, och några totalförstörda kuddar, blev jag din allra
bästa vän. När än jag var dum hund, pekade du ditt finger mot mig
och frågade Hur kunde du?- men sen mjuknade du och la mig på rygg
och gosade med mig.

Det tog ett litet tag längre för mig att bli rumsren än väntat,
för du hade väldigt mycket att göra, men vi fixade det tillsammans.
Jag kommer ihåg nätterna när jag låg tätt intill dig och lyssnade
på ditt snarkande, lyssnade på ditt stadiga andetag och hemliga
drömmar, och jag tänkte att livet kan inte bli mer perfekt än så här.
Vi gick långa rundor i parkerna, åkte långa bilturer och stannade
för att äta glass (jag fick bara våfflan för glass är inte bra för
hundar sa du), jag tog långa tupplurer i solen då jag väntade
på att du skulle komma hem vid slutet av dagarna.

Stegvis började du spendera mer tid på arbetet och du satsade på din
karriär, och lade mycket tid på att leta en människovän.
Jag väntade tålmodigt, tröstade ditt brustna hjärta och förstod dina
besvikelser, klagade aldrig på dåliga beslut, jag viftade på svansen
och visade glädje då du kom hem och när du blev kär blev jag lycklig
för din skull.

Hon, numera din fru, är inte en hund-människa men trots det
välkomnade jag henne till vårt hem, visade tillit och lydde henne.
Jag var lycklig därför att du var lycklig. Sen kom människobarnen,
och jag delade din glädje och lycka. Jag var fascinerad över deras
små fingrar, hur dom luktade och jag ville ta hand om dem också.
Det var bara det att du och Hon var oroliga att jag skulle skada dem,
och jag fick spendera mesta delen av min tid bannlyst till ett annat
rum eller en hundbur. Och vad jag ville älska dem, men jag blev
fånge i kärleken.

När dom blev äldre blev jag deras vän. Dom hängde i min päls då de
försökte stå på egna ben, petade fingrar i mina ögon, undersökte
mina öron, kysste mig på nosen. Jag älskade allt som hade med dem
att göra och deras beröringar- ditt kel med mig var numera så sällsynt
- och jag skulle försvara dem med mitt liv om det så behövdes.
Jag smög ner i deras sängar om natten och lyssnade till deras oroliga
andetag och hemlig drömmar, och tillsammans väntade vi på ljudet av
din bil på uppfarten.

Det var tider då andra frågade om din hund, och du visade stolt dem
foto av mig som du bevarade i din plånbok och berättade historier om mig.
Dom senaste åren svarade du bara Ja och bytte sedan samtalsämne. Jag hade
gått från att vara Din hund till bara en hund, och du undvek alla
kostnader som hade med mig att göra.

Nu har du en ny karriärsmöjlighet i en annan stad, och du och De ska
flytta till en lägenhet där husdjur inte är välkomna. Du har tagit det
rätta beslutet för din familj, men där var tider då Jag var din
enda familj.

Jag var jätteglad över bilturen (som i början av vårt förhållande) tills
vi kom fram till djurhemmet. Det luktade hund och katt, rädsla, och
hopplöshet. Du skrev under lite papper och sa Jag vet att ni kommer att hitta
ett fint hem till henne. De skakade på huvudena och gav dig en ansträngd
blick. De förstår verkligheten att för en medelålders hund, även med
papper så är det nästan omöjligt. Du var tvungen att ansträngt rycka din
sons händer från min päls under tiden han skrek Nej pappa!!! Snälla låt
dom inte ta min hund! Och du var orolig för honom, och vilken hemsk
erfarenhet du precis gett honom angående lojalitet, vänskap och respekt
för liv! Du gav mig en hejdåklapp på huvudet, undvek mina ögon, och
artigt vägrade du ta mitt halsband och koppel med dig. Du hade en
tid att passa, och nu har jag en också.

Efter att du gått sa de snälla flickorna att Du säkert visste om att
du skulle behöva lämna bort mig för flera månader sen men att du inte
gjort några försök att hitta ett bra och mysigt hem. Dom skakade
sina huvuden och sa Hur kunde Du?

Dom är så snälla mot oss som deras upptagna scheman tillåter. Dom matar
oss, naturligtvis, men jag tappade aptiten för flera dagar sedan.
I början då någon passerade min bur, bubblade det i magen och jag tänkte
och hoppades att allt detta bara var en ond dröm och att du kommit tillbaka
för att hämta mig, eller så hoppades jag att det var NÅGON som brydde sig,
NÅGON som kunde rädda mig. När jag förstod att jag inte kunde konkurrera
med den glädje de söta valparna visade så gav jag upp och satte mig i ett
hörn och väntade.

Jag hörde fotsteg från korridoren när hon kom till mig i slutet av dagen,
och jag följde henne snällt i korridoren in i ett separat rum.
Ett obehagligt tyst och tomt rum. Hon satte mig på ett bord och smekte
mina öron, och sa till mig att jag inte behövde oroa mig. Mitt hjärta
dunkade av förväntan och spänning för vad som skulle hända, men det
var också en känsla av frihet och lätthet. Kärlekens fånge hade nu kommit
till sitt slut. Av min natur var jag orolig för henne. Jag kände igen
obehaget och tyngden hon bar, och det känner jag till, på samma vis jag
kände till alla dina obehag och ledsamhet.
Artigt och snällt band hon ett band runt mina framben samtidigt som en tår
föll längs hennes kind. Jag slickade hennes hand på samma vis som jag
brukade trösta dig för många år sedan. Vant stack hon in nålen i min åder.
När jag kände sticket och den kalla vätskan som for genom min kropp, la jag
mig tröttsamt ner, såg in i hennes vänliga ögon och mumlade: Hur kunde du?

Kanske förstod hon mitt hundspråk för hon sa jag är så ledsen. Hon
kramade mig, och förklarade snabbt att det var hennes jobb att se till
att jag kom till en bättre plats, där jag aldrig mer skulle bli ignorerad,
slagen, övergiven, eller behöva försvara mig själv- en plats med mycket
kärlek och ljus, så väldigt annorlunda än den här platsen på jorden.
Och med den sista lilla kraften jag hade, försökte jag visa henne genom
att vifta på svansen att mitt Hur kunde du? inte var riktat mot henne.
Det var du, min älskade husse, jag tänkte på. Jag glömmer dig aldrig och
kommer att vänta på dig i all framtid. Måtte alla i ditt liv fortsätta vara
så lojala mot dig som jag har varit!!!






Love you och kommer alltid göra det, och nikommer ALLTID vara en STOR del av våran/min familj!!


Skit oxå!!

Nu har jag gjort det igen, ätit onyttigt mitt i veckan:( Jag skulle ju inte, men så vart det ändå....tyvär blir det ju värre dom dagarna som jag mår lite sämre och är själv mycket! Får helt enkelt ta igen det och inte äte något onyttigt i helgen ist!!
Nu sitter man här propp mätt och äcklad av sig själv, plus att man tänker " detta hade jag kunnat klarat mig utan"

Lätt att vara efter smart!!!

Nu blir det Nip/tuck i min ensamhet!!:D

Ruttnar!

Jag har pecis varit och käkat lunch med Linda & Alma! Lika trevligt som vanligt! Nu därimot har jag extrems tråkigt! Har inget att göra, förutom dammsuga, och det lilla nöjet jag har vill jag ju spara på:D haha! Fredrik jobbar dag idag, dock ska han repa efter så kommer bli en lång jävla seg dag där jag har inget att göra! Fyyy så tråkigt:(

Ska ni göra idag?? 

Svar dagen lek:

Tyvär inga rätt svar alls, men ni var nära, jag såg faktist ovanligt LITE harar igår!!! Så bättre lycka nästa gång!!
Rätt svar var:


Jag såg alltså 3st harar igår;P hahaha


Tävling!



Jag hittade denna underbara tävling hos en av bloggarna jag läser varje dag´: Bagerskan.se där man kan vinna super fina former från bakformen.se Och vad kan passa mig bättre än detta:D Våren närmar sig med stormsteg och snart dax för det första vår/sommar cupcakes:) Var med du oxå, eller gå åtminstonde in o kika för massa inspiration!! (klicka på namnen för att komma till deras hemsidor)


Sååå -bra!!

Oki jag är så less på Lady gagas poker face, men denna version är SÅ mycket bättre än originalet! Så lyssna o njut, hon borde göra mer låtar i denna stil!!!



den LILLA listan!!

Lovar du att vara ärlig? Nej, men ska göra mitt bästa!

Du heter: Madelen Eklund

Smeknamn:  Madde, Lutten

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Jag bölar till all lugn musik eller kärleks musik om jag är lite nere lr deppig=/

Beroende av: Läppsyl, läkerol(licoris,persimon)

Vad tror folk om dig?: Ja det vet man ju aldrig i dagens samhälle, men jag kan nog verka "hårdare" än jag är innan man lär känna mig!! Men annars kan ju ni berätta var ni tror om mig;P

Stämmer det?: Kanske?!

Vad får du oftast komplimanger för?: Mitt hår och ögon och naglar.

Vad säger du för att imponera på någon?:  haha jag jobbar fortfarande på att ha något att impa med!!

Hur imponerar man på dig?: Det är inte så himla svårt, alla människor har något som jag beundrar! Men är man öppen, glad, bjuder på sig själv, och har lite själv distans underlättar det ju=)

Brukar du skratta för dig själv?: Ja allt för ofta, senast var då jag var på Mio med bror och jossefin, då hon fråga vad jag garva åt!! Det var bara mina egna tankar:D

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Jag är glad att du föddes till den jag älskar:D, puss"

Var bor du?: Helsingborg, skåne!

Trivs du där?: Mycket, och det blir bara bättre och bättre!

Äger du några converse: Nope inte ett par:O Men kommer kankse ett par snart!

Sprit, cider, vin eller öl: Oj blir nog vin, men jag dricker allt, dock helst inte cider!

Brukar du bli för full: Nej, poängen med att dricka är väl att bli full!?

Vad har du för mobil operatör: 3 (suger)

Är du allergisk mot något: Oärliga, falska, själviska, människor ( finns massa;P) Men även barbeque smak( haha typ om det e feijkad på chips lr dipper)

Hur svarar du i mobilen: beror på, men oftast "hallå?"

Vem ringde du senast?: Mamma, men glömmde bort varför jag ringde så fick lägga på igen haha!

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att hon jobbade!

Antal timmar sömn inatt: Försöker sova 8, men med tanke på hur ofta jag vaknar så blir de betydligt mindre!!

Sov du ensam: Nej, med fredrik så klart:D

Brukar du komma i tid: Jämt om det är något viktigt(?) haha!

När mår du bra: Nästan jämt. När jag är hemma med familjen och Fredrik, på jobbet, när jag shoppar mm:D

När blev du fotad senast: I måndags på en jobb intervjuv!

Hur känner du dig nu: varm( ny tränad) mskitig och hungrig! 

Vanligaste färg på dina kläder: Varierar jätte mycket, men allt örutom knall färger, gillar jordfärger.

Vad tycker du om fötter: Hatar fötter, bläääää

Vad saknar du: Sommaren

Hade du en bra kväll igår: Ja det hade jag:D

Favorit dryck på morgonen: Te men hinner oftast inte!! Så blir en redbull!

Rakar du benen: Ja om de skall visas:D

När brukar du oftast gå och lägga dig: Efter 23 någongång

Är du blyg?: Nej men blir nog värre dessto äldre jag blir!!

Sysslar du med någon idrott: HAHAHAHAHA NEJ tyvärr är det låååångt därifrån, men gymmar lite ibland!

Vill du hellre ha mail än brev: Nej jag vill ha BREV, mycket personligare och mysigare!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja.... inte direkt vid första, men man kan få en feeling om det är något jag vill ha innom några sekunder!!

Har du spytt offentligt: jo får nog erkänna det haha!

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Kissa stående, och ha sex!

Är du nöjd med ditt liv: Ja mycket, bara ett jobb som saknas!

Är du bortskämd: Ja.

Vad gör du i morgon: Lunch med Linda & Alma, sushi blir det, super mysigt!!

Vad är det värsta du vet?: oärlighet!! Falskhet, dåliga människor!

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?:? Det varierar beroende på hur mycket jag får!

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: ehhh ingen aning!

Vad längtar du till?: Våren, och sommaren!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: JA få men mycket bra!!  ♥

Vad använder du för shampoo?: GHD´s

Vad är det finaste du fått?: Mina hundar, och Frerdik;P

En speciell dag du minns:  Mitt första helg med fredrik, spännande och mycket kännslor:D

Hur gammal är du: 24

Tycker du om någon just nu: JO tycker om många=)

Du samlar på: inget direkt, skor kankse:D Men älskar blommor och gammalt!

Gröna eller röda äppeln: Rosa! Pink lady är underbara!!

Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Ringer mamma, eller prata med fredrik!

Gillar du golf:

Vilken tid gick du upp idag: 09.00

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja

Har du strumpor på dig nu: Japp men borde ta av. svett strumpor!

Är det okej att gråta: Ja, mer än ok. Det är BRA.

När grät du senast: Hum måste ha varit i torsdags, en dålig nergång!!

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spara, resa, investera, skänka, köpa hus mm!

Bär du glasögon eller linser: Nä men har glasögon som ligger vid tv som jag borde ha haha!!

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej skiter jag fullständigt i!

När går du upp ur sängen en helgmorgon: oj alldeles för sent ;P

Har du piercing: Öronen, naveln, läpp, tunga, insidan läpp och x antal censurerae ställen! (har säkert 6 st jag tagit ur oxå!

Vill du gifta dig: Kan jag tänka mig den dagen jag får barn, men inget måste!!

Vill du ha barn:
JAPP, 2st kankse är lagom=)

Solar du ofta: Nä kan jag ej, då bränner jag mig bara!!

Är du bra på att laga mat: HAHAHAHAHA inte direkt, men en jävepå att baka;P

Är du flygrädd: Nej, aldrig flygit så!!

Hur vig är du: Haha kan vel bero;P

Är du musikalisk?: Tyvärr inte.

Vad dricker du helst när du är törstig: Bubbelvatten. Fast jag är mkt sällan törstig,

Vilken är din favoritglass: Finns sååå mycket god glass, älskar nästan all glas=)

Tror du på ett liv efter döden: Nja vet ej!

Tycker du om sushi: Ja mkt, i love it!

Vad äter du helst när du ser på film: Varierar gärna, lite av mycket:D

Bor dina föräldrar tillsammans: Japp

Har du tandläkarskräck: Ja men har lärt mig att hantera det någorlunda!!

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska, hatar gå upp!

Vilken ögonfärg har du: Grön!

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.

Biter du på naglarna: Nej aldrig, älskar min naglar!

Röker du: Nja!

Hur ofta tränar/motionerar du: Alldes för sällan. Men 2 gånger i veckan iaf!

Senaste låt du hörde: Tell everybody that you know med kaney west (stavning?)


DAGENS LEK!

GISSA HUR MÅNGA HARAR JAG SÅG IDAG?




RÄTT SVAR FÅR EN LÄNKNING;P

Morr!

IDAG VAR DET DAX FÖR INTERVJUV 2 PÅ SAMMA FÖRETAG, KÄNNDES INTE ALLS LIKA BRA IDAG SOM IGÅR, SÅ JAG TROR TYVÄR INTE ATT JAG FÅR NAPP DENNA GÅNG HELLER:( FY BÖRJAR LESSNA PÅ DETTA NU ATT JÄMT KÄNNA SIG VÄRDIGLÖS DÅ MAN GÅR FRÅN EN INTERVJUV!
DAGEN BÖRJADE INTE SÅ BRA HELLER, MARTIN SKULLE JU VARA SNÄLL ATT KÖRA MIG FRÅN STATIONEN TILL HOTELLET DÄR INTERVJUV HÖLLS, MEN DOM FICK PUNTERING SÅ DÅ SKULLE JAG TA BUSSEN, DEN HADE JAG JU SÅ KLART MISSAT SÅ JAG FICK TA EN TAXI TILL STÄLLET OCH VID DETTA LAG VAR JAG VÄLTIGT IRRITERAD OCH STRESSAD. SÅ INTE NOG MED ATT JAG KANKSE INTE ENS FÅR JOBBET SÅ JAG JAG DESSUTOM LAGT UT 475KR BARA ATT TA MIG DIT 2 GÅNGER! KÄNNS SKOJ NOT!

NÄ ÄR ALLMÄNT IRRITERAD IDAG, PLUS ATT FOLK SOM BESTÄMMER ENS PLANER GÖR MIG MER IRRITERAD, DET ÄR ALLT JAG SÄGER! FY FAN FÖR ER!
SKA VÄL IVÄG OCH TRÄNA, INGEN LUST MEN KOLLAR JAG NER OCH SER VALKARNA SÅ KÄNNER JAG ATT JAG MÅSTE!


Resultatet!

JO JAG KLARADE FÖRSTA INTERVJUVN IDAG, SÅ SKA TILLBAKA I MROGON (SKIT KUL MEN ETT JÄKLA ÅKANDE, MEN ÄR JU BARA ATT VÄNJA SIG OM JAG NU FÅR JOBBET) KL 11.30 SKALL JAG BEFINNA MIG PÅ PLATS! SKA FLÖRTA MED MARTIN SÅ HAN KAN SKJUSSA MIG I MORGON OXÅ, FÖR DET GJORDE HAN SÅ SNÄLLT IDAG! ALLT GICK JÄTTE BRA IAF OCH DOM SOM HADE INFORMATIONEN OCH INTERVJUVEN VAR SKIT TREVLIGA. SEDAN HAR JAG NÅGRA KOMMENTARER ATT FÄLLA ANG DOM ANDRA SOM VAR KALLAD TILL INTERVJUV!
DET VAR EN MAN/GUBBE, SOM LA SIG I ALLT DOM SA LR BERÄTTADE, HAN SATT OCH RÄTTADE DOM OCH SA HUR DERAS FÖRETAG BORDE FUNGERA, HUR BRA HANS JOBB SOM HAN HADE NU VAR HUR GRYMM HAN VAR OCH HUR BRA HAN TRIVDES PÅ SITT JOBB BLA BLA BLA......OM DU E SÅ JÄVLA BRA PÅ DITT JOBB OCH TRIVS SÅ MYCKET VAD GÖR DU DÅ HÄR???? MUPP!! SÅ OM JAG FÅR JOBBET HOPPAS JAG ATT JAG SLIPPER JOBBA MED HAN:D

SKA ÄVEN BYTA MIN KLÄNNING DÅ, DÅ DEN EFTER 1 ANVÄNDNING REDAN HAR BLIVIT NOPPIG:O EN KLÄNNING FÖR DET PRISET SKALL INTE BLI DET!!

VI HÄLSADE PÅ MARTIN OCH JULIA OCH LILLE FRANS BOBBO SÅ KLART:D VART BJUDEN PÅ MAT SÅ DET VAR JU TREVLIGT (HADE VART DET UTAN MAT OXÅ) MAN TRÄFFAR INTE DOM SÅ JÄTTE OFTA!!

NÄ NU FIKA MED MIN LOVE OCH TV ( DÅLIGT BLOGG IDAG MEN E TRÖTT O HAR ONT I SKALLEN)

PIIZ

Söndag!

IGÅR VAR LINDA HÄR, VI DRACK CHAMPANGE OCH PRATADE, VAR MYCKET TREVLIGT. EFTER DET GICK VI UT PÅ PUBEN TOG EN ÖL OCH EFTER DET GICK VI TILL LEVEL. MEN FYY SÅ MYCKET JOBBIGT FOLK, MEN VI DANSADE LITE OCH SEDAN TOG VI EN TAXI HEM!!
OCH TAXIN KÖRDE IN SIN BACKSPEGEL I EN ANNAN PARKERAD BILS BACKSPEGEL, MED DET SKET HAN I:O HAHA SÅ ARG JAG SKULLE BLI OM JAG ÄGDE DEN PARKERADE BILEN!!!

FREDRIK HAR KOMMIT HEM OCH VI HAR PRECIS KÄKAT THAI MAT OCH NU KOLLAR HAN PÅ 1AN PÅ EN EUROPE KONSERT SÅ NU MÅSTE JAG VARA TYST, LR JAG KAN JU PRATA MEN HAN LYSSNAR INTE UTAN NU ÄR HAN I SIN EGNA LILLA VÄRLD!

I MORGON SKA VI TILL MALMÖ, SKA I FÖRSTA HAND PÅ INTERVJUV SÅ HÅLL TUMMARNA:D

Start!

JAG SÅG NYSS ATT DE BYTT TEXT PÅ MIN BLOGG....HAR ALLTID HAFT ENDAST STORA BOKSTÄVER, MEN NU VERKAR DET INTE VARA SÅ LÄNGRE, MYCKET SKUMMT DÄRFÖ DET ÄNDRAS HELATIDEN OM NI UNDRAR=)

HAR STARTAT LÖRDAGS MORGONEN SOM DEN SKA STARTAS.......1 BANAN, 1 SMOOTHIE OCH 1 ISGLASS HAHAHA NYTTIG OCH ENERGI RIK FRUKOST, DET ÄNDA VI HADE HEMMA SOM JAG FAKTIST KUNDE TÄNKA MIG ATT ÄTA!

HAR VARIT SJUKT TOMT ATT SOVA UTAN FREDRIK, ÄR DET JÄMT MEN DET GÅR IAF! SKA SNART ÅKA TILL VÄLA MED JOSSEFIN OCH BROR. SKÖNT ATT SLIPPA TA BUSSEN! SKA JU KIKA PÅ FRANSAR, STRUMBYXOR OCH EV EN KOFTA! TROR JA HITTAT EN PÅ INDISKA SOM JAG VILL HA=)
SEDAN IKVÄLL KOMMER LINDA, SKA BLI MYCKET TREVLIGT HOPPAS ÄVEN ATT JOSSEFIN KOMMER, MEN VI FÅR SE! JULIA SKULLE EGENTLIGEN OXÅ KOMMA MEN HON HADE FÖR ONT I RYGGEN TYDLIGEN!!

JAG HAR GRYM TRÄNINGS VERK, FATTAR INTE HAHA MEN SKÖNT IAF:D

NÄ NU MÅSTE JAG STÄDA SÅ MAN VÅGAR LÅTA MÄNNISKOR KOMMA IN HÄR IKVÄLL!!!



Garderob!

Nu har man kollat på lets dance och käkat popcorn och choklad, jämt för mycket! Har sjuk ångest just för för att jag ätit så mycket idag:( Åt min första riktiga middag idag på en hel vecka, så jävla typiskt så nu har jag vel gått upp allt jag spydde ut:( skit. Har sådan enorm ångest ang mat! fy, måste skärpa mig! ska leva på grönsaker ett tag tror jag! svårt men men! (fast egentligen vet jag att det hanldar om att jag äte för lite, men vad hjälper det när mitt samvete säger åt mig att äta mindre och mindre!! Aja dagen ilandsproblem:D Får ta o springa i morgon igen om det ska vara så haha( har dock sådan tränings verk)

Vi har en stooor valk in closet, dock får jag inte alls till den som jag vill. är kläder överallt, skor överallt och lakan och skit ÖVERALLT! måste försöka fixa detta, nu har vi dessa trådbackar på dena långsidan och andra sidan hänger det saker och högst upp hyllor! vet inte riktigt vad bara! Men helst vill jag ha lakan och säng kläder mm i en byrå lr något, vill inte ha dem i garderoben! a bort de översta hyllorna i garderoben så man kan utnyttja höjden på annat sätt! Men får se, måste hitta en byrå först:D



Behöver hjälp!

Jag glömde ju berätta i förra inlägget vad jag gjorde idag, jag själv blir inte förvånad men snart är det fan dax att skaffa hjälp, innan jag får betala surt för min förvirring:D

Efter att jossefin blivit hämtad av bror så ska jag in på Gina en snabbis, går och kollar lite, börjar skriva ett mess till fredrik och går därifrån in till hm. Och då upptäcker jag att jag går med en gina tröja på en galje i min hand:O Jag har alltså gått ut från gina med tröja i handen och in på hm! Jag vart så paff och nervös att jag sprang in på gina och hände tillbaka den igen haha! Tur är gick inte larmet i någon av affärerna men fan så pinsam om det hade gått, hur förklarar man det. Och vem tror på "jag glömmde bort att jag höll i den, tänkte inte på de" Aja mamma bara garva och blev inte direkt förvånad över hur förvirrad jag e, fredrik sa " ja det är så typiskt dig babe". Och ja det är ju det! hahaha

jag och pappa var på okq8 och skulle tanka en gång, jag tog en tidning som jag tänkte köpa och han tog en choklad (som han började äta på inne på macken) Vi betala bensinen och åkte iväg!

Jag: Pappa betalade du min tidning?
PAppa: NEj!
JAg: Inte jag heller :O
PAppa: Jag glömde betala chokladen oxå (säger han bedans han äter upp den sista biten)

Haha ja så e mitt liv;P




Fredag!

En innehålls rik dag=)
Började med att Jossefin kom, jag gick med hundarna tränade och sedan gick vi på stan! Vart lite shopping, en klänning, en dekoration i sten (vit med lila/rosa blommor på format som ett hjärta) så söt och ligger i fönstret i köket ( min mobil är ju på lagning så kan ej knäppa kort och visa tyvär=( men kommer senare) Vart även tulpaner, är ju tulpanens dag så självklart:D Vart även en liiten vår blomma till:D (kolla bilderna) som ska stå i vardags rummet!
i morgon ska jag ut till väla ska köpa lösögonfransar, kaffe koppar och försöka hitta en kofta eller något att ha över klänningen, även ett par strumpbyxor!!

(hitta tyvär ingen bild på klänningen på nätet heller:/....men den är rosa/creme upptill och svart nertill, ser nästan tvådelad ut skit fin iaf visar bilder så fort jag kan)





Den andra blomman är anemoner, sitter små blommor i en liten klaskruka, såå söta. och när det sedan blir vår kan man plantera ut dom så växer de vidare! smart va?




Änglarnas tofflor!

"DAMMTUSSARNA UNDER SÄNGEN ÄR ÄNGLARNAS TOFFLOR"




DETTA SKULLE JAGVILJA HA SKRIVET I MITT SOVRUMM, MEN ICKE FÖR MIN KARL SÅ FÅR SKRIVA DET HÄR IST! sÅ HIMMLA FIN TEXT!



Städa ut gammalt och in med nytt!

I morgon/helgen hade jag tänkt att städa ut julen. Men ioch med julen har vi märkt att vi vill ha en till lampa i vardags rummet och en fönster lampa i sovrummet! Så detta är någon som ligger högt på våran (min) vill ha lista!
Även en byrå till sovrummet/gästrummet ( hitta en sååå fin på blocket men tyvär satte pengarna stopp) och ett skåp till badrummet! Och det vill jag ha i gammal stil så klart! Sedanär det ju massor som jag skulle kunna göra om men det får man ta i och med pengarna börjar rulla in=)

Såg även att panduros sommar vårkatalog har kommit, fan så shopping sungen jag blir=) Och jag vill handla skor oxå!! Så nu skall jag sätta mig och kika runt på nätet efter lampor och sedan kolla på halv 8 hos mig och äta en glass!!

Bye!!


Middag!

Som vanligt på bejb är hemma e hel dag så vart det middag på stan! Han vela promt ha kebabtallrik på bomb, vilket jag hatar för dom har bara pizza, kebab och sketna sallader, men snäll som jag är så gick vi dit och det var väl tur för jag har noll matlust! vart en burk pepsi max och 5 tuggor räk sallad, sedan växte maten i munnen på mig, jag har verkligen ingen mat lust efter att jag var sjuk, bara enorm törst så jag tror att det får bli en coca cola light till kvälls fika haha:) nyttigt nej, gott JA kanske ev lite blåbärssoppa:)

Så dagen har varit lugn, degade i sängen alldeles för länge, prommenad, och sedan lämna jag in min älskade mobil, så nu har jag en skit lån mobil, men den funkar iaf! huvudsaken, så jobbigt bara att lära sig att skriva och använda den!! Men men, man kan lära gamla hundar att sitta:D

 

Har ni haft för er idag? Och vad äter ni helst då ni har varit magsjuka?

 



tänk om coca cola jämt var shär snygga, då hade jag jämt köpt det. designade av Roberto Cavalli (stavning?)


stormsteg!

Skulle ha uppdaterat mer igår men kom helt av mig då my love kom hem, hade ingen lust helt enkelt=) Vi käkade sushi och kolla tv! Gick o la oss tidigt faktist! Idag är han ledig, så han sitter o knopar på sitt jobbs hemsida ( ja ni läste ledig;P)snart ska vi ner på stan och lämna in min mobil på lagning! Hoppas dom har en lånetelefon denna gång då 3:s jävla skit sim-kort bara funkar i 3 mobiler! Så jävla värdiglöst!!

I morgon bitta åker fredrik till danmark och kommer vara där med jobbet till på söndag kväll, ytterst tråkigt för mig, men jag ska ut med Linda och Julia på lördag vilket ska bli skit kul=) mycket trevliga tjejer! Så i morgon skall jag ägna min ensama fredag åt shopping och lets dance;P Hur nice låter inte det haha!!!


nä nu ska jag ge min karl så mycket kärlek han bara förtjänar då han e underbar:D



VART KOMMER DE IFRÅN?

HUR KAN MAN SITTA EFTER EN BRA START PÅ DAGEN, LYSSNA PÅ MUSIK OCH KÄKA EN BANAN OCH TÅRARNA KOMMER HEJDLÖST, GÅR INTE ATT STOPPA DOM OCH GÅR INTE ATT FÖRKLARA DOM!! ÄR DET FÖR ATT JAG HAR UNDANTRYCKA KÄNNSLOR, KÄNNER MIG ENSAM, VECKAN INNAN MENS SÅ HORMONERNA SKENAR, FÖR ATT JAG HAR VARIT SJUK....??? JAG VET EJ, VET BARA ATT JAG E JÄVLIGT LESS PÅ DETTA!!


EN DEL AV MIG SAKNAR MINA TJEJ KOMPISAR, ATT BARA KUNNA RINGA NÅGON FÖR AT GÅ PÅ STAN, KÄKA, KOLLA PÅ FILM LR BAR ALIGGA I SÄNGEN UTAN ATT BEHÖVA SÄGA ETT ORD, SÅDANAVÄNNER GILLAR JAG, SAKNAR JAG. DÄR JAG INTE BEHÖVER VARA SÅ JÄVLA GLAD JÄMT, SÅ POSSETIV OCH KÄK. DET ÄR DÅ JAG BEHÖVER DOM MEST. MEN VART E NI? DOM JAG HAR E FÖR LÅNGT BORT IAF!!!

MIN FAMILJ SAKNAR JAG MED, ATT FÅ ÅKA HEM OCH BARA FÅ SÄLLSKAP UTAN ATT HA NÅGRA KRAV TILLBAKA PÅ ATT JAG MÅSTE GE SÄLLSKAP SJÄLV!!!


SKIT SAMMA SKA KOLLA AMERICAS FUNNIEST HOME VIDEO NU DÄR EN KATT ÅNG TVÄTTAR SIG SJÄLV OCH SEDAN SKALL JAG SKURA!!!

PIIIZZZ

BÄTTRE BÄTTRE!

JAG HAR INTE UPPDATERAT SÅ BRA DÅ JAG HAR LEGAT I MATFÖRGIFTNING/MAGSJUKA, JAG TROR MER PÅ DET FÖRSTA. HAR VARIT HELT UTSLAGEN SÅ SORRY, MEN NU ÄR JAG PÅ G IGEN. FEBERN ÄR BORTA OCH DET ÄNDA SOM ÄR KVAR ÄR MAGVÄRKEN (MEN TROR DET ÄR FÖR ATT JAG INTE ÄTIT ORDENTLIGT PÅ 2 DAGAR)

SÅ NU SKALL JAG UT MED HUNDARNA OCH SEDAN KÄKA MIN FÖRSTA REJÄLA FRUKOST:D MUMMS!!!!

SKA NI GÖRA IDAG DÅ??


ÅRETS FÖRSTA!

TRÄNINGSPASS:D
VART LITE SPRINGNING! OCH DET ÄR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV SOM JAG GÖR DET ENBART, MEN VART 45MIN PLUS 5 MIN AVSLUT! SÅ SKÖNT MEN SÅ JOBBIGT HAHA!

NU SKALL JAG STÄDA IAF! EFTER HELGEN, SER UT SOM ETT BOMBNED SLAG PÅ SINA PLATSER, OCH HAR ÄVEN FÅTT MITT EFTER LÄNGTADE TV SPEL IDAG SÅ IKVÄLL SKA JAG NÖRDA;P I LOVE IT! 
 
FREDRIKS SKA REPA IKVÄLL SÅ DÅ KAN JAG SPELA MED GOTT SAMVETE! SKA ÖVA UPP MIN  SKILLS SÅ JAG KAN SPÖA ALLA SEDAN:D

SKULLE SKRIVA NÅGOT MER MEN MINNS FAN INTE VAD DET VAR! HUM SKUMMT! SKRIVER DET SEDAN OM JAG KOMMER PÅ DET!!!


SÅ SVÅRT!

FY IGÅR VART DEN ETT TUNGT AVSLUT PÅ HELGEN, INTE ALLS SOM JAG VELA HADE OCH JAG GICK O LA MIG MED ÅNGEST, SKAM, SKULLDKÄNNSLOR OCH ENORM ORO FÖR DIN SKULL!
JAG ÖNSKAR ATT JAG KUNDE VARA HOS DIG BARA GENOM ATT KNÄPPA MED FINGRARNA, FÖR DET GÖR SÅ ONT I MIG ATT HÖRA HUR ENSAM OCH LEDSEN DU ÄR! KÄNNS SOM JAG SVIKER DIG BARA GENOM ATT INTE FINNAS DÄR! USCH......
DET ÄR SÅ JOBBIGT FÖR MÅNGA, PÅ SÅ MÅNGA PLAN OCH DET ÄR ALDRIG LÄTT. JAG HAR INGET ATT SÄGA DIG FÖR ATT FÅ DIG ATT MÅ BÄTTRE, DET SLUTAR JU BARA MED ATT JAG OXÅ SITTER OCH GRINAR I TELEFONEN, INTE FÖR JAG ÄR LEDSEN UTAN FÖR JAG MÅR SÅ DÅLIGT AV ATT HÖRA DIG MÅ DÅLIGT! ÄLSKAR DIG SÅ OERHÖRT MYCKET. DET VET DU!


DET KÄNNS DOCK BÄTTRE IDAG! JAG SKA UT MED HUNDARNA NU, SEDAN BLIR DET TILL ATT KÄKA, GÅ TILL AMS OCH TRÄNA! SKA SKÄRPA MIG PÅ TRÄNINGS FRONTEN NU, KÄNNER MIG SOM EN FET BOBBA EFTER JULEN OCH ALLT! SÅ NU ÄR DET SKÄRPNING IGEN!!


SÅ TYPISKT!

MIG ALLTSÅ, HÄR SATT JAG OCH PLANERA MIN TUR TILL MALMÖ OCH INTERVJUVN I MORGON, SKULLE DUBBELKOLLA ADRESSEN OCH SER ATT JAG ÄR UTE EN VECKA FÖR TIDIGT HAHA! sÅ TYPISKT MIG, TUR JAG SÅG DET PINSAMT ANNARS OCH VILKET FÖRSTA INTRYCK;P....DOCK ÄR JAG VAN, ÅKTE TILL FEL STAD DÅ JAG GICK I GYMNASIET FÖR EN FÖRESTÄLLNING MED SKOLAN, SÅ JAG FICK BARA ÅKA HEM IGEN HAHA!!

VI HADE EN MYCKET TREVLIG KVÄLL IGÅR! VART DOCK TIDIG, JAG OCH FREDRIK VAR HEMMA INNAN KLOCKAN ETT OCH TUR VAR VÄL DET DÅ FREDRIK VAR SÅÅÅ BAIKIS:D SJÄLV BLIR MAN JU NÄSTAN ALDRIG DET!
I MORGON TÄNKTE JAG GÅ EN SVÄNG PÅ STADEN OM DET INTE ÄR ALLT FÖR KALLT, KANKSE EV ÅKA TILL VÄLA OCH SHOPPA UPP MINA PRESENT KORT! FÅR SE HELT ENKELT!

NI SKA JAG SE PROJEKT RUNNWAY OCH SEDAN SKALL VI KÄKA MAX OCH BARA MYSA! HOPPAS NI HAFT EN BRA HELG=)


FEST!

OKI FÖRSÖKTE LÄGGA UPP ETT INLÄGG ALLDELESNYSS MEN DÅ GICK DET EJ, SÅ NU HAR JAG TAGIT EN GROGG, LAGT IN EN SNUS OCH FÖRSÖKER IGEN!
HÄR HEMMA HAR VI EN LITEN FÖDELSEDAGS FEST FÖR MIG OCH FREDRIK ÄR JAG OCH ODÅGA(HANS BAND) SOM FESTAR, HAR MYCKET TREVLIGT FAST VI ÄR VÄLDIGT FÅ;P JOSSEFIN FICK TYVÄR GÅ HEM TIDIGARE=(

sÅ DET ÄR JU TRÅKIGT FÖR ER SOM INTE E HÄR! mEN JAG TÄNKTE BJUDA PÅ NÅGRA BILDER IAF!!!















hihi snyggt!!


 

Scary!!

igår kollade vi på filmen paranormal aktivity och fan så läskig den var! Satt med en klump i magen hela filmen! Tom fredrik fick shills! Så se den om ni vill se en bra skräckis!!!!





SVINIGT!

GÅR JU TILL OCH FRÅN JOBBET VARJE DAG, OCH FY FAN SÅ KALLT DET ÄR JUST NU! HÅLLER JU PÅ ATT FÖRFRYSA MIN ASTACKARS LÅR, PÅ ÖVERKROPPEN HAR JAG EN VARM OCH GOSIG JACKA MEN OM MINA BEN...UJ UJ UJ! OCH I MORSE VAR DET VÄRRE ÄN NÅGONSIN, MEN ÄR JU BARA ATT BITA IHOP, FINNS INTE SÅ MYCKET MER ATT GÖRA!
jAG HAR SETT ATT DET ÄR -13 PÅ VISSA I SKÅNE OCH ATT DET KOMMER BLI KALLAR (OCH ÄR SÄKERT DET REDAN PÅ ANDRA STÄLLEN I SKÅNE) OCH ANDRA STÄLLEN I SVERIGE SKA VI INTE ENS TALA OM!

HUR KALLT HAR DU DET DÄR DU BOR? OCH VISST ÄR DET SKILLNAD PÅ KYLA OCH KYLA. STHLM OCH NORRLAND KAN HA MYCKET KALLARE I TEMPERATUR MEN VI HAR DET KALLARE IRL SÅ ATT SÄGA=) HAHA HOPPAS NI FATTAR VAD JAG MENAR! MEN BEROR PÅ LUFTFUKTIGHET OCH VIND OCH VÄDER O SÅ;P


Freitag!

Äntligen! GUD SÅ JAG LÄNGTAT EFTER DENNA DAG:D FREDAG, LEDIG OCH SOVMORNAR, DET KÄNNS ATT MAN INTE ÄR VAN ATT GÅ UPP KL HALV 6 VARJE MORGON OCHJAG ÄR VÄRKLIGEN INTE EN MORGON MÄNNISKA! fY DET VÄRSTA JAG VET, ÖNSKAR VARJE GÅNG KLOCKAN RINGER ATT JAG SKA VARA SJUK HAHA! SEDAN DÅ JAG VÄL KOMMER UPP SÅ ÄR DET INTE SÅ FARLIGT!

DET TRÅKIGA ÄR ATT DET ÄR SISTA DAGEN PÅ JOBBET IDAG-IGEN:/ LESSAMT OCH TRÖTTSAMT ÄR DET ATT HOPPA FRAM OCH TILLBAKA BÅDE RENT FYSISKT MEN ÄVEN I SINNET,HOPPER OCH TRON. MAN TAPPAR DET TILLSLUT! SKA IAF PÅ INTERVJUV PÅ MÅNDAG SÅ HÅLL TUMMARNA DÅ:D

IDAG EFTER JOBBET (FÅR GÅ LITETIDIGARE) MÅSTE JAG TILL AMS OCH FÅ LITE PAPPER PÅ SKRIVET, SÅ TYPISKT ATT JAG GLÖMMDE DOM HEMMA SÅ BARA FÖR DET MÅSTE JAG SLUTA ÄNNU TIDIGARE SÅ JAG HINNER HEM OCH HÄMTA DOM! TYPISKT! KOM PÅ NU ATT JAG ÄVEN GLÖMT SKICKA IN MINA ANSTÄLLNINGS BEVIS TILL UNIFLEX=/ FÅR GÖRA DET IDAG OXÅ! OJOJ MITT STACKARS MINNE HAHA!

NÅ SÅ VAD HÄNDER I ERAT LIV DENNA HELG?  JAG BÖRJAR JU BLI NYFIKEN PÅ VILKA ALLA NI ÖR SOM LÄSER MIN BLOGG:D? VISSA KAN JAG JU RÄKNA UT MEN INTE SÅ MÅNGA!
VI SKA HA MINI FEST PÅ LÖRDAG, SKA INVIGA VÅRAN GÅRDSPUB SOM LIGGER I BOTTEN AV VÅRAT HUS, SKA BLI TREVLIGT HAHA!!

NÄ BACK TO WORK NOW!!!

Jiiippiee!

Har fått min första beställning på tårtor:D Fridas & mickes lilla Adams kalas:D Ska bli så kul att få gör en barn tårta! Ska även köpa in lite mer saker så jag kan göra den extra fin=) Ser verkligen fram emot det! Så bor du i skåne och vill ha en amatör (men som jobbar sig uppåt och e jävligt duktigt) gjord tårta för en super billig peng så hör av dig:D


Konsert!

Jo Fredrik fick ju konsertbiljetter av mig i födelsedags present, och det fick bli stratovarius. så dom ska vi och kolla på om en månad! Inget går väl upp mot lite power metall;P



GOD MORGON!

TVÅ DAGAR KVAR TILLS DET ÄR HELG. SÅ SKÖNT JAG LÄNGTAR FAKTIST;P

MINA DRÖMMAR INATT HAR VARIT SÅ JÄVLA SJUKA, JAG FATTAR INTE, VAD KOMMER ALL DENNA ÅNGEST OCH ORON SOM BRYTER UT I MINA DRÖMMAR? DET ÄR SAKER SOM HÄNT I MITT LIV FÖR EVIGHETER SEDAN SOM FORTFARANDE JAGAR MIG I MINA DRÖMMAR. DENNA PANIK OCH SKRÄCK, ÅNGEST RÄDDSLA OCH TÅRAR SOM JAG VAKNAR MED FLERA GÅNGER PER NATT KNÄCKER MIG!! JAG FÅR JU INTE SOVA OCH VAKNAR HELT SLUT! FATTAR EJ! ÄR DET FÖR ATT JAG MÅR SÅ BRA DÅ JAG E VAKEN SOM JAG MÅSTE DRAS MED DETTA DÅ JAG SOVER? HANTERAR JAG INTE DETTA DÅ JAG E VAKEN? kANKSE BORDE GÖRA DET SÅ JAG FÅR SOVA PÅ NÄTTERNA!

mEN FÖRUTOM DETTA SÅ ÄR JAG PÅ STRÅLANDE HUMÖR IDAG=) ÄN SÅ LÄNGE IAF! fINNS VISSA SAKER I MIN OMGIVNING SOM KAN DRA NER PÅ DET LITE, MEN RUNT 4 ÄR ALLT BRA IGEN:D HAHA!

HIPPAS NI ALLA HAR EN BRA START PÅ DAGEN SÅ ÅTER KOMMER JAG IKVÄLL!!


Tårtorna!

Och ja här kommer de;P Jag var överlag nöjd med dom! Men man kan alltid göra saker bättre! Tex. Flames:en på ena tårtart gjorde jag slarvigt (tiden tog lixom slut) Mer tid hade jag inte behövt stressat så! Även Marsipan locket på "paket" tårtan vart inge bra, jag hade alldeles för lite marsipan så jag fick kavla den så HIMMLA tunn så vart svårt att få bort vecken då den bara gick sönder! Men då det bara var till oss fick det duga!

Alla dekorationer är gjort i SP Och även locket till den röda tårtan är i det! bottnarna var choklad och vannilj, fyllningen var Vanilj/jordgubb & Choklad/hallon!

 

 





Som ni ser har jag mer att jobba på, men visst fan blir de bättre och bättre;P


Tack så himmla mycket!

Ja nu har vi nästan precis kommit hem, har varit och ätit thai. Dock så var det inte så himmla gott så jag börjar bli hungrig igen;P Men får bli en smoothie snart!

Idag hade vi gäster! (glömmde knäppa kort) Tack alla som kom, var jätte trevligt och mysigt! Fick även massa fint som jag hade tänkt visa här!! Även fredrik fick massa fina och bra saker=) SÅ tack igen för ett tervligt sällskap och en trevlig slut på våran födelsedagar!!

Det jag/vi ick idag var:
Muggar & fat
Pengar
Blommor( i love)
Kakburk
ljuslyckta
film
kläder
lotter
smink

Tror det var allt (annars ursäkta, inte för det betyder mindre utan mer att jag e trött och glömsk;P)















tack igen:D






Fika!

Kvällens fika bestod av en smoothie, fan det finns ju inget bättre:D Plus att jag fick användning av mina nya mixer! så sjukt smidigt att bara kasta i allt mixa och dessutom hamna de i en kanna man kan servera i (inde den snyggaste kannan kankse haha men den fyller sitt syfte) Mixern var iaf mycket snygg=)

Jag e som sagt ledig imorgon, borde lägga mig nu så jag kommer upp tidigt i morgon plus att så jag inte sabbar rutinen denna vecka att kliva upp halv 6 (i morgon blir de dock inte tidigt)

Natt på er iaf!!

Vad gör ni en röd dag som i morgon btw?


lil wayne ft. kanye west - tell everybody that you know



Så jävla bra låt, sätt på denna på högsta volym och känn hur du fylls av kraft och adrenalin!!!

Tungt!

Dagen har varit grymmt tung idag! har varit så trött och off så jag fick verkligen anstränga mig för att ta mig ut på promenad och handla efter jobbet! Köpte även en present till fredrik från hans mamma! Hoppas att han blir nöjd annars får han byte ( tacka gud för öppet köp;P)

Har iaf bakat tårtbottnarna och brownies (har vanilj bullar och saffrans flätor i frysen) Ja det får faktist räcka i morgon( även om jag vill ha massa mer att servera;P) Hoppas det smaka bättre än det ser ut! Den ena jäste inte riktigt som jag vela och den andra pös ihop=/ Men jag tror det ska funka!! Jag är ju grym på att baka haha!

Har bestämmt fyllning och så iaf och i morgon får jag hoppa upp tidigt ur sängen för att hitta täcka och fylla och pynta tårtorna! Hoppas de andra uppskattar de oxå;P

kommer bilder i morgon!
Ska bli så jävla skönt att vara ledig i morgon! tror jag svimmar bara av tanken haha!!


Mitt i maten!

JA lunchen idag var brie & salami paj! Fy fan så gott det var! Dock var jag as hungrig och tog med mig alldeles för lite mat!!! Så Jag får gå hungrig i 2 timmar till tills det är dax att gå hem!
Ska ner på stan o köpa en present till fredrik och sedan handla allt för baket:D Hem och städa och baka=) Bakandet längtar jag mest till=)
Får bli två tårtor! kommer nog bli super! den ena iaf;P

Ingen bild just nu sorry men ikväll får ni ev se tårtorna=)

Min dag!

Ja och snart är den slut! Men har varit bra iaf=) Lite som alla andra dagar fast med lite gåvor=)

Jag fick pengar
Bak böcker
Presentkort
gitarhero

Spännande va;P Är så baksugen på tårtor nu;P Får se vad vi kan åstakomma hehe!!





är för trött för att skriva så mycket mer! Sorry!!


Faaan!

Så bra jag är haha:D
Har precis gjort klart en av dekoren till fredriks tårta och fan så nöjd jag vart=) Är inte identiskt likt verkligheten för det går helt enkelt inte! Men bättre än sådär blir det inte av lite socker pasta=) Så nöjd iaf, hoppas han med blir det och kan skratta åt de när han får den! (är nu gömd i kylen, hoppas den e lika snygg på onsdag, men det tror jag)

Ni får se bild då, för jag vill inte han ska se=)

Här är lite andra socker pasta figurer som tyvär utklassar mig:D





Nu ska jag sova för i morgon är det jobb som gäller!!! TIDIGT!

Funderar!

Sista lediga dagen nu!
Ikväll skall jag börja fixa med dekorationerna till tårtan på onsdag=) Lika bra att börja idag ifall det skiter sig haha:) Hoppas den blir bra iaf! Och att fredrik fattar och gillar den;P

Sitter även och funderar över vad jag skall baka! Vill ha lite av varje, choklad, bullar, mjukt och hårt! Ja ni fattar=) Jag har bockat av choklad fronten iaf! Fredrik skiter faktist i vad han får, och jag ska undvika att äta det men det är ju så kul att baka, så jag måste passa på nu när det äntligen kommer folk som jag kan lura på fika:D

Har ni något tips på något super gott och roligt som man kan baka och bjuda på?


Nya året!

2 Januari idag! På nyår var vi med mina föräldrar hos micke och marie! Mycket trevligt och sjukt god mat!!! Men här tänkte jag lägga upp lite (läs väldigt lite) Bilder=) Har varit dålig på att knäppa bilder under årets slut!!=)


Fredrik och urban


Jag och Love!


Julklapparna till Fredriks mamma!



Kommer lägga upp receptet på marmeladen Lite senare!!


änny en dålig!

JA uppdatering alltså! Snart är semestern över och jag skall ta tag i bloggen igen=) Får se om jag har några läsare kvar då;P Kom hem i natt Från sundsvall iaf! Resan gick bra trots snö oväder och sena tåg!
Vart lill julafton där hemma Och detta fick jag!

Köks klockan (as fin)
Mixer
present kort
filtar
smycken
kokbok

Ja allt som jag vela ha och behövde=) Kommer komma upp lite bilder senare! Just nu pallar jag ej!

På måndag fyller jag 24, tänka sig så fort tiden går! Då vill jag verkligen baka men så tråkigt då jag inte direkt har några att bjuda=/ Men men får väl baka en fin tårta till mig själv och äta upp den själv och tycka synd om mig!! haha!! Men sedan på onsdag fyller fredrik år och då kommer ju hans familj så vi får väl bjuda på tårta då!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall