Målat + glass!

Dagen har bestått av lite nyttigheter, bla målat första omgången på skrivbordet, ujuj så fint det kommer bli. Måste nu bara hitta en tapet som passar på den, men ska väl inte vara några problem! Märkte dock att något i trät missfärgade färgen så den antikvita vart lite mer ägg/grädd färgat. Men stryker jag på 2 gånger till så borde den bli vit! Annars vet jag inte vad jag gör haha. Tyckte ju att jag tvättade och slipade så noga!

Sedan gick jag på stan, tömde våra spargrisar på banken, köpte en glass och satt i parken, sedan kom älsklingen och vi gick och åt thai mat:) Mumms.
Nu är vi båda HELT slut och har precis druckit te och kaffe och ska kl 9 gå och kolla på ett lokalt band på pubben som ligger här i vårat hus.

I morgon blir det mamma träff kl 10( fattar inte att det bara e jag som tycker att detta är tidigt för att vara en lördags "morgon") Sedan ut till Höganäs för att njuta av vädret på marknaden och på kvällen musik igen då jobbarkompis/vänn till Fredrik spelar. Härlig och fullspäckad helg helt enkelt! Underbart!

Glad valborg på er mina kära läsare!

 

Innan ni tänder på brasan ruska och skräm ev ut alla djur som kan ha bebott sog i den, många djur blir brand skadade under valborg!


Wihi

Det händer inte ofta, men ibland har man tur. Jag tävlade på Facebook där Culina i sammarbete med Food Passion and Life. Där man kunde vinna en mixer. Och gissa vem som vann;P JAG.......

 

Så jag ser fram emot att få denna skönheten hem till mig, passar perfekt till sommarens smoothies och kanske även kommande barnmat;)

GULDVAGNEN!

Du får 3 minuter på dig att fylla en kundvagn med
precis vad du vill från hela butikens sortiment.

Denna tävling är i sammarbete med Bravardag, klicka på -> länken eller på bilden så kommer du rätt, och hittar alla instruktioner du behöver!

Lycka till och kanske du blir sveriges snabbaste kundvagns chafför!


Iphone?!

jo jag har ju tänkt ett tag på att skaffa mig en Iphone eller liknande, då mitt abonemang håller på att gå ut plus att min mobil håller på att säga upp sig helt ( blixten exploderade igår ).

Men då finns ju 2 frågor!

1. Ska man ta en Iphone eller en Adroid(heter det så?)

2. Vilket abonemang sk aman ta? man vill ju så klart ha fri surf men det kanske man får på alla dessa telefoner? Annars tappar man ju själva funktionen!

just nu har jag fast pris ( jag ringer och sms ganksa mycket ) Hade tänkt gå in på telia och tre och se vad dem har att erbjuda som passar mig bäst!

Har du någov an dessa, och vilket abonemang? Är du nöjd?




Jobbar dag!

Japp sitter på jobbet nu och kommer göra det fram till kl 7ikväll. Hoppas det blir lite folk så att tiden går lite snabbare=) Hoppas även att min rygg klarar av detta då stolen är trasig så måste stå upp, kan dock påstå redan nu att det börjar värka:/ Inge kul alls! Har hundarna med mig oxå, lite roligar iaf!
Skickade även ut inbjudningar till babyshowern idag:) Spännande o se om någon kommer eller om det bar avi bli 2(tre) haha.

SOlen skiner ute iaf, är suuuper varmt och klart att jag ska jobba då:P Har så mycket som jag vill göra både hemma och handla:
- Köpa nya utemöbler ( det sk avi göra från plantagen, måste bara ta mig dit och hem)
- Köpa nytt tv bord ( även där har vi bestämt oss för vilket men behöver en bil för det oxå )
- Åka till Ullared Gekås ( behöver en bil för det oxå:P men tror vi ska hyra en bil faktist, måste bara vänt atills fredrik är ledig en helg)
- Slipa och måla/tapetsera om skrivbordet så jag kan ställa iordning i sovrummet & bebisrummet ( måste även köpa lite förvarings alternativ till det)
-Fixa 2st lampskärmar, den ena ska det sys en lampkjol(måste ha typ bara) och den andra ska jag göra helt grån grunden, behöver en stomme som jag gillar bara!
- virka klart filten och sy lapptäcket

Ja detta var väl bara en bråkdel av allt jag vill göra:P Haha måste bara strukturera upp allt:D

känner mig dessutom extremt sexig idag på jobbet där jag sitter gravid och virkar hahahahaha

Tävla Hos Ellas Inspiration!

Klicka på bilden så kommer du rätt. Vinn valfrit pris från Formiga.se


FUB!

Vi fick tider för våran föräldrar utbildning i torsdags då vi var hos BM, så den 9 & 16 Juni skall vi vara där i 2 timmar per tillfälle. Men är det bara jag som tycker att detta är lite sent? Jag kommer då var ai v 36/37. jag hade ju gärna velat gå tidigare men men! Får helt enklet hoppas att bebis ligger kvar där då:P


v 30!

"Bara" 10 veckor kvar nu, fast det känns som en evighet faktist:) Fast jag börjar känna mig stressad över att fixa allt jag måste för att få till bebis rummet som jag vill ha det ( har precis slipat lite på en möbel på balkongen )

Du är i vecka 30.
Du har gått 29 fulla veckor och 0 fulla dagar (v29+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 12 jul 2011
Du har 76 dagar kvar till beräknad förlossning.

Kroppen: Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.
De flesta föräldrar kommer nu att börja eller har redan påbörjat en föräldrakurs eller förlossningsförberedande kurs.

Barnet: Barnet växer mycket och ökar nu från drygt ett kilo till tre och ett halvt kilo på bara tio veckor. Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud inifrån mammans kropp, bland annat ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en kraftigt trafikerad gata.


Jag: Jo läcker glr jag allt, men det har blivit lite bättre nu, går ju lite upp och ned. Bebis härjar på för fullt där inne, man ser hur hela magen rör sig och skakar, underbart att bara sitta o kolla på och få känna! Min älskade lille bebis!



Ledsen!

Solen skiner som bara den och de är varmt o skönt ute men ändå så känner jag mig nere. Ekonomiskt har de senaste veckorna varit tunga ( vi har ju så vi klarar oss tack vare min kära sambo och vi lyxar ganska ofta) men jag har inga "egna" pengar som jag kan göra vad jag vill med eller köpa något till bara mig. Jag har jobbat nästan konstant de senaste året men ändå har de inte gett mig ett jota:( Fan. Och ibland känns de tungt, och ibland tänker man på de oftare ään sndra dagar. Denna månaden vart dessutom PISS. Men men.

Jag har dessutom så jäkla ont i höfter o leder:( SÅ jobbigt, ska jobba hela dagen i morgon så hoppas inte att jag har lika ont då.

Värk!

Har sovit skit dåligt inatt, fick kissa massor av gånger plus att jag hade så ont i livmodern och svanken o höfter hela natten, bara vred och vände på mig för att försöka hitta en bra ställning, gick inge bra alls! Plus att kl 8 började det renovera en lgh över oss:( FAAAN blir så arg på detta, det går bara inte att sova då det borras som idioter!

Nu skajag ut med mina hundar sedan skall jag böta älsklingen på ICA.

Bebis presenter!

Tänkte visa vad bebis fått för fint från nära & kära!

Detta fick bebis av mamma då hon var nere:


Sockar


Ett sett!



Ett till sett, 2bodysar och en hetta.


Panda strumpor


Body

En till body från Morfar;)


Byxor!

Och av Linis fick Bebis:



Body & Byxor!

vi var även hos svärmor/farmor förra helgen och där fick vi med oss denna:



Denna söta dräkten är stickat år Fredrik då han var liten:D Är lite stor så bebis får nog vänta till vintern innan han kan ha denna ( tror dock att det kommer bli perfekt då den är ganska varm)


Gahh man blir tokig på alla dessa söta kläder:D
Fick även ångest över tanken att då bebis är ute ska jag försöka komma i mina gamla kläder:( Tröjerna är ju inga problem med byxorna tror jag inte att jag kommer komma i. Jobbig tanke då jag redan nu känner mig fet som tusan och man kan ju inte direkt börja banta då man ammar! Ujuj ångest:(

Bilder från Påsken!


Fina mamma här i Skåne påväg till sthlm ( då jag kom på att jag inte knäpp ett kort då hon var nere:(...)



Jäsper på väg till Sthlm.



Olle så klart:D


Farfar, farbror, pappa o mamma




Farmor o Fredrid.



Pappa o mamma


Kennet, mamma, Catarina o kusinerna Alva o Saga.


söt ungar.


syster


Farbror Göran o pappa


Kennet, Fredrik o Jennie


Olivia sitter i farmors fågelbad o solar


Sedan fick hon sällskap!


Påskmiddag


Var fler där än jag fick med på kort ser jag;D


Och så här kände sig jäsper på vägen hem:P

Ja det var lite kort helgen, som vanligt knäpper jag så himla DÅLIGT med kort, inte ett ända hos Linis märker jag nu! SKIT. Men man kanske blir bättre!

BM besök!

I torsdags innan vi åkte till Sthlm var jag hos BM för kontroll, gjorde även glukosbelatningen. Jag tycker den sörjan bara blir godare och godare haha:D Men nu har jag drukigt den för sista gången! Började även prata med en tjej som var lika långt gången som jag, jätte trevlig, hoppas vi hamnar i samma FUB grupp som vi äveb anmälde oss till, vart dock ganksa sent men alla var fulla så i juni ska vi dit!

Allt såg iaf bra ut, alla värden, hjärtslag, och SF kurvan. Bebis härjade på som bara den där inne som vanligt:D Han är morgon pigg. Härligt;P

Denna vecka går jag in i v 30 UNDERBART!

Back in town!

Japp jag har ju inte bloggat på en vecka tror jag, men så får det vara då mamma har åkt 90mil för att få umgås med mig:) Sedan i torsdags åkte vi alla upp till Sthlm där vi träffade upp pappa och den älskade släkten och firade påsk!

Veckan (mån-tors) med mamma har bestått av massa mys, vi har gått på stan och mamma har skämt bort mig med både smink,nagerlack,bebiskläder,hårfärg,mat, inredning och massa annat härligt:D Ska lägga upp bilder på lite av sakerna sedan! Var så mysigt att ha henne här, då jag inser att jag saknar henne så mycket och att man tar för givet att dem jämt ska finns där. Tyvär gör dom ju inte det men det är lååångt kvar innan hon får gå.

Väl i Sthlm grillade vi med min syster & hennes man, vi hade stor påksmiddag hos farmor o farfar där hela släkten på pappas sida kom och vi hann hälsa på Linis i hennes nya lgh. 4 dagar bara rusar iväg då man har massa människor att hälsa på, vi hann även hem till Ronny & Mia o se deras underbara djur:D

Det ända possetiva med att vi åkte till Sthlm och skildes från mamma o pappa där är att det blir inte lika tomt hemma då, nu åkte vi ju hem till lgh. Annar då de lämnar mig här och åker då blir det så tydligt att det ä rtomt utan dem. Då brukar jag gråta en skvätt för det är så jobbigt att bli ensam och veta att det är flera månader innan jag får de dem igen! Nä nu slutar vi annars börjar jag böla igen!


Bror därimot fick jag inte träffa, ska lura ner han o hans tjej denna vecka hade jag tänkt. Annar jävlar!


Suprice!

Dagan har rullat på bra, jag vaknade och tog hundarna för en promenad, sedan mötte jag upp svärmor Lena och vi tog en fika! Vid halv 6 var jag hemma igen och så var det en ny promenad med hundarna! Efter det så skulle jag tvätta utemöblerna då det skulle säljas idag!

Så där står jag och torkar dessa möbler då jag hör någon säga "hallå" nedanför mig, min första tanke är att det är kvinnan som skall hämta möblerna, men tänker att oj så tidig hon är. Men då jag vänder mig om " MAMMA?, vad gör du här" hon bor som sagt 90mil bort. FY FY FY så kul och vad glad jag vart! Så hon skall vara här tills på torsdag så åker vi gemensamt upp till sthlm då.....MYSIGT:D Så bloggar jag lite denna vecka ja då det ni ju varför:)


HAHA

Yasmin fick mig att minnas denna raklam igen, kan man annat än älska den;D



Dålig humor jag vet haha. Skulle kunna lägga upp hur många som helst!

Män så rädda om sin manlighet!

Jag tycker att detta är ett intressant ämne. Att killar inte kan använda ett varumärke som blivit stämplat som "kvinnligt". Så för att killar skall våga köpa dessa varor utan att förlora sin "manlighet" så måste de lansera i stortsett samma sak men men en ny maskulinare reklam och förpackning.. Här är 2st exempel:


Utemöbler!

Imorgon kommer damen som har köpt mina utemöbler ( den dåliga affären som vart bra ;P ) Så då ska jag tvätta och plocka ihop allt så hon blir nöjd med sitt köp, men nu behöver vi ju nya. Det får bli ett så kallat "café set" som är 1st bord och 2st stolar. Det ända som är viktigt är att det INTE är brunt trä:P och att man får plats med 2st tallrikar ( vill ju äta goda middagar där ute i sommar ) Men även här har jag märkt att priset har stigit, ute möbler är fan dyrt. ( eller så märker ni att jag e pank och snål haha) Men vill man inte ha plast eller ikea så blir det dyrare!


Detta är fint från Åhlens, med mosaik!


Detta från plantagen!


Även detta från plantagen fast ser "gammalt och slitet" ut!



Jag tycker även om stålbord & stolar. Min farmor har sådana oxå, söta!

Skulle vilja hitta ett gammalt plåt bord med stolar, men alla jag hittat kostar skjortan! Ja vi får vella se;) sk astäda av hela balkongen och plantera lite innan möbler inhandlas!

Gammalt & Nytt!

Nu har jag även SÅLT min cykel:D Fan jag är grymm på detta hahahah. Fick nästan det jag vela ha för den, men jag är glad att jag vart av med den bara! Ist ska jag köpa ett vardagsrums bord, frågan är ju vara vilket:D

Nu är det så att priset får ju styra vårt val lite;) Vill inte köpa ett bord för 4000 nu lixom! Men dessa 2 står det mellan nu:

 

 

Tror det blir de översta, för det är lite "roligare" och har förvaring där inte allt syns. Men vi får se, kom gärna med förslag eller åsikter;D


Drömmar!

Är det bara jag som drömmer våldsamma drömmar HELA tiden? Alltså har gjort det innan jag vart gravid oxå, mina drömmar är HELT sjuka och jag börjar tro att jag behöver psykiskt hjälp! Här ska ni få smakprov på mina drömma så kanni säga om det finns någon som drömmer som jag?

1. Drömmde att mamma försökte hänga sig, jag ringer till pappa för att få hjälp men han har inte tid för han har sex med en liten pojke.......

2. En inbrotts tjuv försöker ta sig in i lgh, han sågar av själva "lås haspen" och jag skriker efter hjälp. Fredrik och hans bror kommer och jagskringer och hämtar en borrmaskin för jag ska slå tjuven. Detta slutar med att jag borrar både Fredrik och hans bror i skallen flera gånger!

3. Inatt var jag i ett slakt hus och slakta människor, några vart köttfärs andra vart mat till kanibaler...........
4, Drömde efter detta att jag stod och pratade med Linis, ang att hon inte fick bo hemma längre och hon var helt hysterisk, vi var båda nakna(?) Då kommer en man och låser in oss i badrummet, för att sedan bryta upp dörren igen, jag tar då en bågfil för att försöka såga av hans huvud........


Som sagt detta är bara ett axplock, kan fortsätta i evigheter. Men något är ju fel i min hjärna, vad är det den vill bearbeta.


( Till er som blir orolig, haha. Jag är världens snällaste människa, jag själv tror att det är alla skräckisar jag ser)


Tidig natt!

Igår var vi i Malmö, Hoff var SUPER bra dock fick alla varningar att om det inte slutade att hoppa så skulle konseren avbrytas då golvet kunde rasa in?! WHAT, vem ser hoffmaestro utan att dansa?  Jo jag för jag är gravid och nykter hahahaha, men alla andra! Var nog restaurangen under som klagade:P

Natten var dock hård, vi sov hos svärmor i deras bäddsoffa......och FYYYYY den var stenhård. Så jag vaknade HELA natten varje gång jag skulle vända mig, sedan vaknade jag av att jag hade så jäkla ont i fogarna vilket berodde på att soffan var så hård, sedan kom huvudvärken. Bebis höll mig oxå vaken då han gjorde volter och sparlade för fullt, men jag är gärna vaken pga det:P Sedan hade jag en hund som ätit något skit, hon spydde och bajsade HELA natten......ujujuj jag vet inte om de är gud som försöker  förbereda mig för mamma livet:P

SÅ här sitter jag, solbränd i ansiktet dricker te och funderar på om jag ska ta min Daim päron till BB som börjar snart:)

Älsklingen är och repar, även fast jag helst skulle vilja ha han här i soffan o mysa bara.

Lördag!

Idag kommer jag inte att blogga mer frö vi ska ta med oss hundarna och sticka till malmö:D Ska som sagt på hoffmaestro ikväll:) Ska bli mysigt hoppas det inte är allt för skit väder bara då jag har en kännsla av att det är öppenhimel och vädret är inte super fint här!

Här får ni dock en video som gör ont i hjärtat på mig, detta med mobbning är något som jag verkligen HATAR. Finns så mycket elaka ungar där ute!



Lil´l Wayn är ju faktist lite sexig oxå:P Och är inte Eminen lite lika Patrik Östberg ( till mina Norrlands vänner ) :P

Dålig affärs kvinna!

Japp det är jag!
La ut en annons på blocket igår, kl halv 8 ( och förövrigt alla människor där ute, man ringer inte före kl 10 en lördagsmorgon för att köpa ute möbler!!!!! därför jag är vaken nu hade aldrig skett annars ) börjar halva skåne ringa för dem vill ha mina möbler, fick ett sms av en kvinna som var "först" så jag sa till henne att för 1000kr är dem dina ( la ut dem för 700 ) Hon tar dem, men kan inte hämta dem förens på måndag. Jag är så snäll, och har ingen direkt bråska att bli av med dem plus att med tanke på hur MÅNGA det är som ringt tror jag lätt att jag blir av med dem om jag skulle lägga ut dem igen. så jag håller dem. Snällt va?

Presic, det är vad jag är. SNÄLL, alla som ringt efter har verkligen försökt att övertala mig att dem ska få köpa dem och kan hämta dem NUUU, "det finns inga lagar på blocket", "du kan ju bara säga nej" osv. När det finns inga lagar om vem jag får sälja dem till, MEN jag har ett samvete. Om jag blivit lovad att köpa en möbel på måndag så tror och hoppas ju jag att dem faktist finns kvar på måndag!
Jag skulle dessutom aldrig själv kunna köpa möbler och hämta dem samma dag då vi inte äger en bil, så jag förstår henne.

Så hade jag varit en grymmt bra buisness women så hade jag prutat upp priset på en gång och sålt dem direkt idag. Men jag är för snäll och har för mycket samvete för att lova en sak och sedan göra något helt annat!

Dessutom har vi inte gett ett öre själv på dessa möbler så 1000kr plus är väl ändå inte fy skamm!

Så nu hoppas vi att denna kvinnan kommer på måndag, annar är det bevisat att jag är snäll, och dum......som en KO


Ledig Fredag!

Idag har babe varit ledig, så himla skönt och mysigt att få ha honom hema en lång helg:)
Vi började dagen med att ta en promenad me dhundarna, sedan vart det lunch, jag åt en SUPER god kräftsallad med lime pasta MUMMS. En liten fika med glass och nu är vi hemma och hämtar krafterna lite:P ( vi skulle haft en städ dag, men vi har ju hela veckan på oss:P)

Lagom till 6 kommer min förbannade halsbränna tillbaka, så jobbigt och kan inte rapa för då får jag upp massa magsyra:( BLÄ. Det ända som hjälper är sötmandlar, men då jag fick så ont i magen sist vågar jag inte äta dem! Måste prata med min BM o det nästa gång!

Sitter här och planerar Baby showern för fullt ( även om det är ett tag kvar ) men det ska bli så kul att baka allt i ett tema, så lika bra att kolla igen redan nu vad som ska fixas i tid. MUMMS:D



Olivia är kär!



Här får ni ett till hund inlägg! Är nämligen så att Oliva höglöper just nu och försöker flörta med Jäsper hela tiden, hon fjantar och vänder upp rumpan helatiden. Han fattar dock inte det utan är bara glad att hon vill leka med honnom och inte är sur på han som hon är i vanliga fall;P

Olivia!

Kan man annat än att älska denna hunden.



 

Hon är ju så JÄKLA söt! Att hon nu är 10år gör ju att tråkiga tankar om att hon inte kommer finnas förevigt kommer allt tätare, fy vill inte tänka på den dagen då hon bestämmer sig för att dra vidare. Jag börjar grina bara av tanken, även om hon är SKIT jobbig med alla sina tix och tvångstankar så älskar jag denna hund så sjukt mycket, kalla mig konstig men hon har samma värde som en människa i mina ögon. Hon är våran lilla prinsessa! Skall till veterinären framöver för att få ett friskhetsintyg på gamlingarna, ska bli skönt att få det, men man är ju fortfarande jätte rädd att dem ska hitta n¨ågot så jag får gå därifrån med en sjuk hund. Men bara hålla tummarna att mina små älsklingar stannar minst 5 år till!


Mage v 28 (27+1)

Ja här kommer en magbild, hade ingen lust att knäppa denna, känner mig ENORMT fet idag buhu. Men här får ni dem iaf:D


Kolla vilkan annorlunda form magen får om man knäpper högre upp:



Och frammifrån syns inget är haha.

Den lill ehärjar för fullt just nu, och har börjat få in fullträffar på revbenen det börjar ju kännas nu, och tror ju bara det kommer göra ondare och ondare! Men så länge jag får känna honnom e jag nöjd:D


Låg batterinivå!

Jag tänkte ta en liten sovmorgon idag och sva till kl 11 och sedan träffa Fia kl 12 för att ta en sväng rnt till plantagen. Dock började mina JÄVLA IDIOT GRANNAR att spela SKIT hög musik SKIT tidigt på morgonen, fattar inte vad som är deras jävla probelm, sedan hlav 10 började det borra oxå.....så sovmorgon? NEJ!
Jag har varit as trött hela dagen, sitter och kämpar med att inte somna!

men jag hittade nya ute möbler som jag vill ha iaf, så nu ska jag försöka sälja våra ( som är helt nya fast jag tycker dem är förstora och inte min stil ) så jag kan köpa nya fina:)
Hittade även gardiner jag SÅ gärna vill ha, ska se om jag kan lura ut sambon i morgon:)

Annar skänns dagen lite tung, känner mig enbart extremt fet och trött:(


V 28

Du är i vecka 28.
Du har gått 27 fulla veckor och 0 fulla dagar (v27+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 12 jul 2011
Du har 90 dagar kvar till beräknad förlossning.

Kroppen: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska.
Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?

 

Jag: HALSBRÄNNA är väl det som definierar denna vecka, även att bebis sparlar börjar bli allt med tydliga och får verkligen in fullträffar ibland på blåsa och revben. Håller även mamma vaken mitt i nätterna då det är karate i magen:D Men det står jag så gärna ut med!

Kommer ny magbild i morgon!


Har jag ätit hund mat eller har hunden ätit min mat?

Natten har varit extra lång idag, hade GRYMT ont i magen hela natten och har det fortfarande, så sov gjorde jag inte särskilt mycket. Att sedan hunden Jäsper har sprungit upp hela natten för att spy & bajsa har inte gjort att jag kunde sova enkelt, så frågan är har vi ätit samma mat?

Jag tror dock att det var alla sötmandlar jag åt igår mot halsbrännan, Jäsper älskar mandlar men vart kanske något för mycket för han oxå:/ FFYyy hoppas kommande natt blir bättre.

Var även på en "liten" mammaträff idag:) Vi var bara 3st som kunde komma, men det var mycket trevligt iaf, satt och fikade och prata massa bebisar och fick lära oss mer om varandra, erfarenheter mm. Hoppas det blir fler och att vi även blir fler den gången:)


Baby Shower!

Ja detta är ju ett stort fenomen i tex USA, och jag tycker själv att det är en mysig och härlig tradition att vi börjar med här i sverige, det är dessutom SÅ osvenskt att ha en babyshower:) Men jag har sett att det blir allt vanligare och man kan hitta allt mer dekorationer till en baby shower, och det blir allt vanligare att man beställer en tårta eller cupcake för just detta ändamål.

Och även jag tänkte ta efter denna tradition, dels för jag har chansen att få lite saker som passar just detta ändamål, men även för jag ser detta som ett upperligttillfälle att fira, vad kan man mer fira än att en bebis skall födas:)

http://publishme.se/630391/imagehandler/?go=archive&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

 

Temat blir ju så klart "pojke" så kommer gå i vitt och blått, men ska försöka få in en och annan "flick" färg:)

 

Det tråkiga är att all min släkt och många vänner bor långt bort, och av flera anledning kommer nog ingen av dem komma:( Men jag har vänner o familj här nere oxå, så kommer få trevligt iaf:)

 

Ska du ha en baby shower?


Tråkigt väder- jag tråkig!

Regnar ju här o e mulet och jag är uttråkad o känner mig tråkig, så här får ni lite svar ang tråkiga mig:P

Hur bor du:
I en lgh, 3a på 93kvm. Bor med sambo och 2st hundar.
Brukar du komma i tid: Nästan aldrig tyvärr:( Är det något super viktigt, typ läkarbesök, tågavgånger mm då brukar jag kunna komma åtminstonde på avsatt tid annars är jag oftast sen faktist!
Hur lång är du: 170 cm
Kan du laga mat: Kan och kan, beror väl på hur höga krav man har på maten;P.
Vad jobbar du med/pluggar du: Jobbar extra på Martinshop, annars arbetssökande
Vad har du på dig just nu: Svarta mjukisbyxor, bruntröja ocn en grå kofta med döskallar.
Har du någon fobi: INSEKTER och främst spindlar, finns säkert mycket mer men står still nu.
Hade du en bra kväll igår: Jo det hade jag väl, var själv fram till min sambo kom hem o då mös vi bara!
Vilket är ditt senaste inköp:
En BH tror jag det var.
Din favoritdryck på morgonen: Måste jag dricka anågot så är det ju te med mjölk o socker LOVELY.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Ehh var nog mamma:P
Har du sovit i din egen säng inatt: Japp det har jag:D Gör det varje natt.
Vad hade du sönder senast: Jag har sönder saker helatiden, men minns faktist inte, ett halsband kanske.
Vem snackade du med senast: Pappa nyss i tel.
Varm favoritdricka: Samma som tidigare TE.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: svårt, vanligt vatten eller kolsyrat tror jag!
Alkoholhaltig favoritdricka: Tycker om många alkoholhaltiga drycker!!
När gjorde du senast något riktigt dumt: Oj kankse var då jag "råkade snatta" från Gina Tricot, märkte inte att jag gick ur från butiken men kläder på armen, kom hela vägen till H&M innan jag märkte det, sprang tillbaka men höll på att döööö för jag skämdes så mycket och var nervös att någon skulle se mig.
Saknar du någon just nu: Saknar min sambo jämt:D Och mamma o pappa.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Prata i kassan ist för att jobba, var atrångtsyn och vägra inse att man har fel och MYCKET MER, pratar finlands svenska bla:P.
Någon jag stör mig på: Någon som verkligen kan trycka på mina knappar är min syster.
Intressen: Bakning, shopping, inredning, film, djur, mm .
Senaste person du kramade: Fredrik.
Senaste person du ringde: Pappa
Senaste person som ringde dig: Mamma.
Vad drack du senast: Inte druckigt idag:S Men vatten
Vill du ha barn: Japp har redan vårat lila mirakel på G.
Längtar du till din nästa födelsedag: Haha inget jag direkt tänker på:D.
Har rakat dina ben någon gång: Jo flera gånger:D.
Är du sugen på något nu: Nope, men börjar bli hungrig.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Inga.
Använder du hudkräm: Smörjer bara magen och låren.
Attraheras du av män med skägg: Jag älskar skäggiga män:).
Micro-pop eller poppa själv: poppar själv oftast är godast!
Brukar du baka: Japp det älskar jag.
Röstade du i det senaste valet: Jo men man får inte alltid som man vill.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Finns saker som skullle kunna sätta guldkant på livet men annars är jag så nöjd som man kan bli:D.
Vilken låt lyssnade du senast på: Oj vet ej men något med Bokaspers ( dock ofrivilligt).
Har någon annan sovit i din säng inatt: Jo min sambo sover ju där oxå så klart.
Vad tycker du är äckligt: Insekter, saffran, curry, Indisktmat osv!
Har du pengar på mobilen: Har abonemang så har JÄMT pengar!

1 timme så nära men ändå så långt!

Min älskade pappa är ute på vägarna och kör lastbil, han är snart en timme härifrån och ska lossa och lasta. Känns som att dra en klubba framför ett barn genom en glasruta. Så nära men ändå så långtbort. Önskar att de kunde kommma förbi här, men så funkar det ju tyvär inte:( Han ska vidare och lassa och lossa på andra ställen för att sedan åka upp till Gnarp igen! Skit oxå!



Sitter här nu med halsbränna igen, hatar dessa halsbränne tabletter, fastnar i tänderna och jag bli spy färdig. Får se det ger med sig eller inte! Och sedan detta med maten....har ingen aning om vad jag ska äta blääää hatar mat:D


Lång vecka!

Har sovit skit dåligt inatt, men gick upp då Fredrik åkte till jobbet, känns som en drömm att få vakna och vara helt utvilat efter en hel natts sömn. Men detta är väl för att jag ska klara av att inte sova något då bebis kommer:)

Denna veckan känns lång och tråkig, men massa halsbränna, just därför som bloggen är jäkligt tråkigt just nu. Vet inte riktigt vad jag ska skriva för skoj, då inget skoj händer. Längtar till helgen då vi ska till Malmö på konsert och efter det så längtar jag till nästa torsdag då vi åker till sthlm. Ska bli mysigt.


Bara för att.....

Har du mer än 20 st sms i inkorgen?
Ohh ja
Vad står det i ditt 23:e?
" Vi åker nu, så typ tio minuter. Kan du ta med handkräm om du har. Har glömt o  är lite beroende:P"
Och vem var det ifrån?
Jossan
Är han/hon snygg?.
klart!
Smsar ni ofta?
Nja Då vi vill något:)
vad står det i ditt 18:e sms?
"Haha nej jah gåller med! Noce:) Vad blev det för mat då?:) Pussa"
Och det var ifrån?
Min sambo Fredrik
Är han/hon farlig?
Näää, kan dock se väldigt kriminell ut:P
Hur farlig?
Inte ett dugg,
Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då?
Fredrik
Jossan
Okänd
Sara
Jelena
Ellos
Mamma
André
Bror
Kappahl
Avieringen
Elin
Bodyshop
Linis
VeroModa
Lindex
Sanna
Alle
Linda
Syster
Mattias
Pappa
Fia
Marie
Jenny
MQ
Anna-Lena
Pia
Juliana
Wibom
Lynda
Smsar du ofta?
För ofta!!
Hur många sms har du skickat?
6668
hur många mms har du skickat?
69
hur lång tid har du pratat sammanlagt i din telefon?
252:32:54
beroende?
Lite:P
Vem ringde du senast?
Mamma
mottagna samtal?
Fredrik
Mamma
sara
jelena
bror
jenny
okänd

snyggast på din kontaktlista?
Fredrik
Om du går in på dina bilder, vad är det första du ser?
Min gravid mage<3
Hur många bilder har du?
1061
Vilken är din favoritbild?
Har inte en, alla bilder å¨min sambo, hundarna och bebis
Har du varit helt ärlig nu??
Japp finns inget o ljuga om.

Mamma byter bo!

Alltså det är ju en jävla skamm vilka mans grisar det finns i detta land(värld). Jag blir helt chockad, samtidigt undrar jag vad är det för kvinnor som accepterar detta? Jag själv har inget emot att om jag som kvinna går hemma medans min sambo jobbar ja då är det ju självklart att jag städar och fixar hemma. Maten hjälps vi jämt åt med, även om jag kan förbera saker om det behövs eller tex långkok.
Men dessa "män" som jobbar ute med frun på åkern och sedan går in först sätter sig vid bordet och väntar på att hon ska komma in ist för att förbereda lunchen! GAAAH

Nä här sitter jag som en mjölkko och blir arg på mig själv att jag inte köpte dessa amnings inlägg, kan man sätta på ett plåster så länge?:P


Onda leder!

Har varit tyst här i bloggen någon dag, har har sovit super dåligt det senaste nätterna, får springa på toaletten 6 gånger / natt och smärta i leder och rygg osv. Idag har även illamåendet hälsat på igen FY. Men tvingade ut mig på 2 lång promenader med hundarna i den underbara solen och värmen efter det vart det dusch och mat, även städat lite. Nu är jag dock slut och sitter o virkar i soffan i väntan på "en unge i minuten" får väl se om man bölar idag oxå som vanligt:D

Även bokattid hos tandläkaren och kollat offerter från olika veterinärer för ett friskintyg på hundarna!

Lippfinity lip tint!



Denna har man ju sett på reklamen, men då jag gick på stan så testade jag denna, visste då inte att det var samma som i reklamen, and i LOVED it. Det är precis som att måla med en tuschpenna och torkar snabbt och blir då HELT kladd fri. Och håller samma färg mycket bra! Ska ta och köpa mig ensådan nästa utbetalning;) Mycket fina nyanser oxå!

Fisk Spa!

Ja detta är ju ett nytt fenomen ( i Sverige iaf ) och man har läst i många "stora" bloggar att dem har prövat på detta just utomlands, men nu har det även kommit till sverige, i Sthlm finns det ju såklart på säkert flera ställen ( jag vet bara ett ) MEN nu finns det även här nere i skåne :D i lilla Höganäs, är nämligen en jobbarkompis till min sambo som har öppnat/ska öppna ( är ej helt säker ) ett sådant spa ställe. SÅ nu måste vi ju bara testa på detta, ska både vara hygiensikt och säkerligen underbart för mina gravid fötter:D





Härlig va;P Och sedan kan dem ju servera sushi till HAHA:D



Tycker dock detta blir lite läbbigare :D

Skulle ni kunna tänka er testa detta? Är ni mer intresserade av stället här i Höganäs så hör av er så ska ni få mer info:D


Nu ploppar det bäbisar!

Nu har 2 av det bloggar jag läser ( även gamla klasskompisar ) fått bebis. Stina som fick sin lilla söta son 6/4 och Therse fick sin lilla dotter inatt. SÅ mysigt och jag gissade rätt på båda könen (stolt) haha!
Önskar dem all lycka med sina snå knoddar och längtar nu ännu mer efter mig egen lilla prins!


Back to school!

Idag åkte jag, Jossan, Anna och Krille till en folkhögskola som hade öppethus i Eslöv:P Det var mycket roliga ämnen där bla Rock, Musikal, Pedagog, Fritidsledare mm och det var en liten trevlig skola, men UJUJ så gammal jag kännde mig att gå där:P Det var så långt ifrån min vardag man kan komma, det var dessutom kollektiv boende så det var som en jätte familj, och även det är så lång ifrån mig.
Men klart det verkar mysigt, lite högstadiet igen:) men det är inget som passar mig, kankse för 5 år sedan en galen singel Madelen ahde trivts som fisken där, svinat, fylla och galna upptåg, blandat med massa skoj med klasskompisar. Men int enu, skulle aldrig kunna dela kök och boende med andra människor ( detta var iof egna rum) Men nä, nu vill jag bo med min älskade sambo och bebis:D

Men jag tror ändå att detta kommer passa personen ifråga, tror hon kommer trivas bra där om hon nu bestämmer att söka, hon är lite mer skötsam än vad jag var och detta "flumm" passar nog henne:D ( på ett possetivt sätt )

Jag har städat lite o nu kollar jag på en dokumentär om Sharlie Sheen(?) Haha han e ju humor alltså, snart blir det soppa till middag och senare kommer jossan över. Nice då älsklingen jobbar kväll/natt!

Min vy, tuttar, mage & knä:P


Naturens mumms!

Sitter nu o dricker en kopp te och äter GrönHonungsmelon. GUD så god den är, en bland mellan vattenmelon och honungsmelon:D

Fredrik har precis kommit hem oxå, tidig kväll för älsklingen härligt det med:D


Frans Bobbo!

Bekanta till oss ( fredriks barndoms kompis och bandmedlem ) har en son på 3år, en livlig liten pojke som så hiiimla söt, fick en vålds kyss av han sist jag var där:D

Det roliga är att han börjar prata mer och mer och säger sake precis som barn gör, han säger det han har i huvudet för stunden!
Dem var ute och gick på stan i Malmö och gick förbi en mörk kille med långa dreads, så skriker frans:

"Mamma kolla Bob Marley" Killen bara log ochgick vidare:D

Så roligt att Frans visste vem Bob Marley var för det första, och att han nästan visste hur han "såg ut" :P


Hon mensade!

Min kära gamla hund osm jag trodde var sjuk för någon veckan sedan, visade sig att det var enbart hormoner ( hon är en hormon hund i vanliga fall oxå, men detta var extremt ) Men det visade sig att hon endast skulle till att löpa, jag trodde hon var för gamal för det!
Så nu har jag en EXTREMT jobbig hund som tycker att allt är fel och att allt ska ändras på efter hennes önskemål ( just nu står hon och skäller för att maten ligger på "fel" ställer, eller så är det vatten skålen som står för nära hennes mat. Komplicerade hund, hon har dessutom blivit kär i alla lövhögar ute!
Hon är verkligen som en kvinna haha, är Fredrik borta en helg så blir hon sur och vägra hälsa på honnom haha!








Ja kan man annat än älska denna lilla jobbiga hund!

Aggresiv!

Jag har skrivit om detta förr på FB, men måste ta upp detta med er kära läsare.
Jag har inget emot att folk säger "gud så din mage växer, eller gud så stor/liten din mage är, MEN när de börjar kommentar mitt utseende i övrig då blir jag förbannad, "Gud så stor du har blivit, och jag menar inte magen" MEN TACK SÅ JÄVLA MYCKET, det är precis vad man behöver höra då man redan känner sig som en fvälld kossa, som dessutom droppar mjölk.
Vad FAN ger dig rätten att kommentera mitt utseende bara för att jag är gravid? Hade jag lagt på dig utan att vara gravid så hade INGEN vågar säga något, men nu ja då är det fritt framm att kommenter ALLT! Är jag någon JÄVLA offentighet nu bara för att jag är gravid? IDIOTER.

Nä jag har fortfarande SAMMA storlek i kläder som innan så såååå jävla fet kan jag inte ha blivit, men jo sedan vet jag har jag har gått upp i vikt, något jag både försker ha en "sund" inställning till och acceptera, samtidgt som jag mår piss över att känna mig fet o ful jämt.

Så gör mig en tjänst OCH HÅLL KÄFTEN om du inte har något vettigt att säga!

Tuff natt!

Ja efter att ha läst alla era "råd" om att inte sova på rygg så gjorde jag nu det försöker inatt, och det resulterade i ENORM smärta i rygg och höfter, sov nästan ingenting. När jag gick upp och kissa då haltade jag till toaletten för jag hade SÅ ont i ryggen! Funderade ett tag tom på att skita i att sova för det gjorde så jävla ont. Vems påfynd är detta att man ska sova på sidan, Jävulens?
Har fortfarande ont iaf!

Jag gick upp ridigt med älsklingen och åt brunch med honnom innan han stack till jobbet. Efter det så gick jag en sväng på stan och handlade en bh, jag hade tänkt fynda på hm, men de har ju inte storlekar:( Så jag köpt een "mamma" bh som oaf fanns upp till E. Får se hur länge den funkar!

Blåser som TUSAN här, går knappt att gå uta, eller du bestämmer inte själv vart du vill gå iaf, det gör vinden. Även detta är nog satans påfynd detta oxå!







Some EGO pics!




Vad blir det för mat?

Sitter och kollar på Per Morberg nu, och gud så jag älskar den karln, int enog med att han är en riktigt KARL så lagar han dessutom helt underbar mat, och känns sådär härlig:D Nu står han ute  naturen o lagar käk och han blir inte mindre underbar då:D


v 27. (under 100 dagar kvar)

Igår gick jag in i v 27. Uj så tiden går:) Bebben ligger o sparkar för fullt nu:) Och att det är under 100 dagar kvar kännsju underbart, om än liiite för långt kvar:P

Du är i vecka 27.
Du har gått 26 fulla veckor och 1 full dag (v26+1).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 12 jul 2011
Du har 96 dagar kvar till beräknad förlossning.

Vecka 27

Kroppen: Livmodern har vuxit och dess översta del finns nu en bit ovanför naveln. För många fortsätter brösten att vara spända och lite ömma under hela graviditeten och det kan rinna lite vätska från dem. Extra fett lagras i brösten och dess körtlar växer.
Många kvinnor blir andfådda, då de fått en ökad blodmängd i kroppen.
Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont.
Nu har barnet stora chanser att klara sig om det föds för tidigt, men varje vecka, och även dagar, gör stor skillnad. Barnet väger mellan 900 gram och ett kilo. Om det skulle födas kan det andas luft och tarmarna klarar av att ta emot modersmjölk.

Förlossningsförberedelse:
För att ha gott om tid att mentalt och fysiskt förbereda sig inför förlossningen är det bra att boka en kurs nu. Det finns mycket att välja på, till exempel yoga, vattenträning eller profylax. Innan ni väljer kurs så prata med din partner om vad ni behöver och vill ha. Profylax fokuserar till exempel mycket på partnerns roll medan yoga kan vara bra fysisk träning.

 

Jag: Anfådd börjar man bli, att knyta skorna är de värsta jag vet. Städabe badrummet idag, sittandes på golvet:P Läckande bröst har jag oxå, dock inte ömma eller så. Sover dåligt gör jag men drömmer inte mer än jag brukar:)

Föräldrar kurs ska vi boka in oss på den 21:a ska bli spännande och jag tycker det är kul att även Fredrik ser fram emot det) Någon som testat några andra kurser?



Underbar!

Kan man annat än att älska denna bild, man får ett brett leende!

Kommer från denna hemsida!


Oj klockan redan 13,27?!

Jag sov till 12,15 idag. Illa men jag har sovit SÅÅÅÅÅÅ dåligt inatt. Vaknade av att jag hade så jäkla ont i höfterna så jag kunde inte sova på någon sida, så efter mycket om och men somnade jag på rygg.  Är fortfarande helt slut. Och mina händer är sjukt svullna!

Jag har iaf promenerat med hundarna, solen skiner men det blåser så himla mycket, har ju fått stormvarningar här nere! Hoppas dom som vanligt har fel!
JAg ska iaf nu damsuga, diska och torka golv.

Nu är det "bara" 2veckor kvar tills vi sk aåka till Sthlm och träffa familjen och släkten, längtar som tusan efter dem!


Tradera fynd!

Jag har ju en förmåga att handla massor:) Men både jag och Fredrik kom fram till att bebis får fraktist "nöja" sig med lite tradera fynd oxå:D Blandat med allt nytt och fint. Så detta är vad jag har fyndat, detta får bli hans spy och bajs kläder här hemma, så klär vi upp oss då vi visar oss bland folk:P


Detta får verkligen bli mys kläder då jag aldrig skulle köpa detta, MEN det ingick i ett paket så då funkar det.

 

Massa Bodysar några helt oanvända

Enbart billiga haha!

 

 

Och priset för ALLT detta vart ca 150 med frakt. Man kan ju inte annat än tacka o ta emot, allt var i bra skick och får som sagt funka ( allt är inte fult, men mycket är inget jag skulle ha köpt om det inte vore billigt)




Barnförsäkring?

Jag får ju mail flera gånger i månaden ang att jag ska försäkra bebis. Och klart jag ska men vilken ska man välja?

Man bir ju erbjuden en gratis variant hos nästan alla bolag, och sedan finns det en till variant som kostar typ 1200kr fram till bebis är 6mån.

Man vill ju redan nu ta ett bra bolag. Jag har inte direkt ett o samma bolag på något utan har lite olika som är bäst anpassat för just DET ändamålet.

Så min fråga till er mina kära läsare, vart har ni era barn försäkrade? Hur försäkrade ni eran "graviditet + bebis" i början. Och hur tänker ni?
Kom gärna med tips, råd, erfarenheter mm. ALLT är välkommet:D




Mys Onsdag!

Idag har älsklingen varit ledig, så vi har bara passat på att mysa, första frukost och sedan vart en en promenad med hundarna. Efter det så tog vi en sväng på staden, fick en par byxor av love och vi tog en fika.
Efter det hem och städa, laga mat och nu har jag målat. SHIIT så trött jag är, nu har även barbamama kommit upp på väggen, så fin så:D Nu ska jag bara fixa det sista finliret och sedan komma på något snyggt att ha som "bakgrund"

Kollar nu mäster kockarna och funderar " ska jag äta kräftor eller blåbärspaj nu"......TIPS?:P

H&M kläder!

Idag fick jag hem de mesta från det jag beställt.
Men som vanligt så är detta med storlekar ett stort mysterium och anledningen till att jag väääldigt sällan shoppas på nätet!
Av 3 par skor, alla i samma märke och storlek kunde jag ha 2, det sista paret var för små.

Och då till kläderna, av 2 par byxor, passade 1 par ( och det paret som inte passade provade jag dessutom i affären, men de har bytt tyg och tydligen modell på dem)
SKickade även tillbaka ett linne och västen, Här var det samma sak, av det jag behöll var allt i storleken M, men i dessa 2 par var M alldeles för litet! Fattar inte hur kläderna kan göras av samma producent, samma märke, samma tygsort och samma storlek men ÄNDÅ inte passa lika! Skummt!


Detta med sovandet-gravid!

Jag har läst att man helst som gravid ska undvika att ligga på rygg pga att det blir så tungt i magen så dettrycker på masa nerver som i sin tur kan ge kompikationer. Helst ska man tydligen ligga på vänster sida och sova!

Jag tycker oftast att höger sida är mycket skönare eller på rygg. Rygg väljer jag pga att jag hatar att ligga på just sidan, jag är enmag sovare. Ligger jag på sidan måste jag lixom hålla ena handen framför mig så jag inte "ramlar" framåt. Fredrik frågar ofta varför jag håller i mig, haha. Men stoppar jag en kudde mellan benen så får jag bättre stöd och sover lite bättre, dock ska man ta med sig denna jäkla kudde i varje vändning.
Ligger som sagt helst på rygg men detta gör ibland att ligamentet sträcker sig plus sendrag. Och jag vaknar JÄMT med huvudvärk då jag sovit på rygg ( har jämt varit så)

ja detta med att sova som ska vara något naturligt kan bli så omstädnigt.

Men vad gör man inte:) Den lille härjar på för fullt där inne iaf och har gjort det hela dagen:)


Barbapapa progress!

Nu har jag målat lite till i bäbis rums. Mycket små pill och MASSA kvar haha! Men här får ni se hur det går iaf, och jag märkte att pga att vi har struktur tapet så ser det ut på vissa bilder som att den är "pixlad" och vissa linjer ser därför snea och sitter inte där de gör på väggen haha, svårt att förklara:P

Ser lite mer levande ut nu:)

 

och nej linjen på den blåas huvud e ej konstigt e fotot som blir så:/ konstigt haha! Så ser det ut än så länge iaf, jag hoppas bebis blir nöjd, för linjer mm var mycket svårare än jag tänkt mig:D

Så alla små "fel" ni hittar får ni ha överseende med:)


Mage v26

Ja denna är knäppt idag v 26 (25+5)

Den växer rakt ut:)

Frammifrån syns inte så mycket.

Tyvär ser jag att mina gamla bristningar som jag fick då jag gick upp mycket i vikt förr (men sedan försvann) har nu börjat komma fram igen. SKIT, men hade ju räknat med det!

 


Lång dag.

Vi satte ut våran bil på blocket igåroch har sedan dess blivit ner ringda, alla ville ha våran pärla haha. Så vi gick upp tidigt och åt frukost, sedan vid kl 13.00 var bilen såld. GUD så skänt, slipper jag den skiten och problemen är någon annans:P

Efter det så började jag måla på väggmålningen, idag vart det massa små detaljer, så dettog tid och inte så mycket hände. Får se om jag får gör om något, är ju SKIT svårt att få linjer som är exakt lika stora/breda men en pensel, men Frderik tyckte den vart skit fin så jag litar på honom. Ni får bild då det är färdigt!

Nu har Barbaskön och kantlinjer kommit till:D Några har även fått ögon;)


Hoffmaestro & Chraa

Jag vann 2st biljetter för att se dem på stadion i Malmö om 2 veckor:D NICE, gratis och kanske även min sista konsert innan bebis födds! Så jag tvingar med min älskling!

Har sett dme förr och de vet ju vad dem gör, med massa röj, får se hur deras "nya" stil och låtar ser ut och låter!


Vår väder!

Idag har vi haft ÖVER 14+ grader här i skåne, fy så underbart. Så jag och Fredrik tog hundarna och gick en lång promenad till Daniel och Linda, dit gick det bara fint, och efter att ha lekt med Alma som fyller 2år på onsdag ( vi lagade hamburgare, lyss mat som hon sa(lyx mat) :P ) så var det dax att gå hem igen, och fyy mina ligament ville inte alls, så vi fick gå i ultra seg fart, men inte klagade hundarna på det, kunde dem lukta och kissa lite extra:P

Sedan vart det middag med kycklig och kroketter. MUMMS!

Igår tog jag en dag på stan med Jossan, mycket trevligt. Fönster shoppade och pratade om livet, även igår var det mycket fint väder. Sedan kom jossan o kringlan och det vart massa onyttigheter framför tv:n.....;)


Stört skur!

jag kollade på en ungei minuter i måndags, allt gick bra fram till denna låt spelades, då började jag hysteriskt böla. haha Fjant;)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall