Gott Nytt År och tråkig morsa!

Ja detta året har ju varit underbart, tufft och kämpigt men underbart! Ikväll ska vi vara sådana tråkiga föräldrar att vi ska bara till ett par vännder ( som oxå har barn) och äta och tat lugnt!

Innan man vart förälder sa man att man aldrig skulle låta sig begränsas av barn ( anpassa sig men inte begränsas ) Så säger man bara om man inte har barn, vi är ute mycket ändå tycker jag med Ralph, vi åker och äter middag hos vänner, vi är på staden, åker på utflykter och umgås med vänner. Dock är inte att gå på festar ( och ha han med sig ) ett så lockande val. Folk har sagt " man måste lära sig att lämna huset fast man har barn " jag tycker fortfarande att ska man ses 5st och jag är den ända som har barn, ja då får dem fan komma hit! Jag ska på 30år fest i januari, lockar inte alls särskilt mycket, dels måste jag gå själv då fredrik jobbar, det kommer vara folk där som kommer bli berusade, det kommer vara musik och det kommer bli stökigt. Även om jag bara stannar på middag så hur lätt är det att äta med en 6månader i famnen som inte sitter still i 5sek, sedan om han mot all förmodan skulle somna, vart ställer man honom i en 2:a där det är fest så att han får sova? Och på toppen av detta så har vi en unge som blir överstimulerad av alla människor att han sedan kommer vara grinig och inte sova på natten.
Men jo jag ska dit, känner att jag måste........

O andra sidan kan vi se det såhär, jag går fortfarande ut, träffar vänner eller går på stan UTAN barn oxå, för han har en pappa med. Men hur många av mina "vänner" ringer nu och frågar "hej ska du med ut ikväll" ?? NOLL, ZERO, NADA...........1 gång har jag blivit ut frågad på 6mån och det var av söta Lina som själv har 2 barn ( dem vi ska till ikväll ) och vi hade det super skoj till kl 05,30 på nmorgonen. Sedan kan vi kolla på hur ofta Fredrik lir ut bjuden av sina vänner......Tja varje helg typ! Är inte det kostigt? Att mamma jämt sk abli den tråkiga som sitter hemma, kan ju tilläggas att jag har ju typ inga vänner här ( och det märkte jag efter jag fått barn ) så jag har inte så många att fråga ut själv....och människor som inte hört av sig en ända gång sedan jag fick barn......nä det anser jag inte som vänner!

Så ja iår blir jag en tråkig mamma som inte orkar ge mig ut på någon tillställning, vi ska ta bussen till andra sidan stan och äta gott för att sedan åka hem och kanske sova om lillen tillåter. Går ingen nöd alls på mig faktist. Jag får vara med min älskade familj och anses jag var atråkig för det så fine, det lever jag så gärna med!!

Och alla ni som gnäller på att vi inte kommer och hälsar på lika ofta......kom tillbaka då ni har barn, får sova MAX 3h i sträck och ibland MAX 3h/natt, ni har en son som ALLTID vill roas och hatar att sitta still och som än inte ens kan sitta själv och hatar ligga på golvet. Återkom då ni inte hunnit ätigt en riktig måltid på 2 dygn för du har fullt sjå att byta bajsblöjor och torka spya ut DITT hår. Återkom då du har en unge som VRÅLAR rakt ut varje gång ni ska ut och som sover max 20min i sträck på dagarna. Jag kan även tillägga att jag har en sambo som är hemma kl 18,30 ca 1dag/ v (förutom helgen) och annars e han hemma 22,30 ja det gör att jag är extra trött och håller mig i miljöer jag kan slappna av i!!

 

Min älskade unge jag är tråkigast i världen ara jag får vara med dig! <3<3


På min önskelista!



Kärlek!




gg dock över 3000kr



'




Denna SKA ja köpa 500 sek




Malik

Ja äntligen har lilla söta Malik kommit till världen, efter nästan 4v över tid, vad säger man? Bättre sent än aldrig, fint folk kommer sent? Ja välkommen är han iaf och ett stort grattis till Bea & Isak som äntligen fått sin son.



Gullunge, vi längtar så efter att få träffa dig!


Färska blommor!

Jag älskar att ha färska snitt blommor hemma, det känns så fräscht och luktar så gott, min favorit är såklart liljor, man får så mycket för pengarna!





och egentligen så lägger man ju pengarna på massa onödigt skit, ska lägga dem på blommor egentligen.

Köksmaskin!

Ja efter mycket övervägande, läsr era tips och råd så kom jag fram till följande:

- Jag bakar nästan aldrig matbröd eller tunga degar.
- De degar jag bakar klarar min gammla maskin av så då klarar vilken maskin som helst av det.
- Jag har väldigt litet kök och inte plats i skåpen så måste ha maskinen framme.
- jag är lite utseende fixerad;D

Så denna skönhet står i mitt kök just nu! Så underbar och den skall provbakas med till min födelsedag!


Buzzador Bonaqua silver jordgubb Rabarber!



Jag är ju buzzador och då får man hem olika produkter som man får testa och som man sedan delar med sig till sina vänner och bekanta! Och denna gång fick jag testa Bonaqua silver jordgubb och rabarber .

MUMMS, både jag och min sambo gillade dessa ( och han gillar egentligen inte ens bonaqua så det är ju ett bra betyg. ) Bli en buzzador du med och få testa olika produkter och dela den upplevelsen med dina vänner.


2Myror.se

Nu kommer snart 2myror.se ut med massa vår nyheter ( här nedan ser ni 2 av dem och många till kommer att komma. Så därför måste jag påminna er om att här: http://maddesmumms.blogg.se/2011/december/tavling-2-myrorse.html Kan nu tävla om en valfritavla från 2myror.se INTE vill ni väl missa den chansen? Jag har själv 22st därifrån och jag älskar dem, så fina och så bra kvalitet! Så klicka på länken och var med och tävla om en tavla till dig, arnrummet, köket eller kanske en gåva till en när och kär!







ANG Vinnare!

Jag har publicerat vinnarna här i bloggen, MEN jag tar bort dessa in lägg då jag fått kontakt med vinnaren, detta för att deras mailadresser inte ska ligga uppe! Om ni vill mina kära läsare se alla mina finalister så kan jag lägg aupp en lista sedan om ni tror att jag fuskar. Vilket ja inte kan göra då det är företagen som skickar ut vinsterna och inte jag! Jag har tagit kontakt med alla vinnare per mail.
Vill ni att jag lägger upp namnet på alla vinnare?

Ångest och sömnlösa nätter!

Igår åt ja allt onyttigt som kom i min väg:( FYYYY ÅNGEST, varför kan man inte bara låta bli ibland? Jag var sååå hungrig ( inte ätit en bra måltid på hela dagen ) och kunde inte förens Ralph gått och lagt sig då han kommit in någon ny "underbar" period och är sååå grinig hela dagarna!
Så då behöver man en quickfix och det är socker, dock får man ju betala med att man är ett jävla fetto oxå:(
Ska faktist köpa ett träningskort på fitness24seven hade jag tänkt mig, 99kr i månade, det passar min luspanka plånbok, få rnog tyvär vänta tills nästa månad dock!
Och nu över till Ralph´s underbara humör.....han har alltid sovit många men korta stunder på dagran och sedan sovit bra på natten, nu tänkte jag försöka få han att sova 2grr per dag fast längre för att få lite mer rutin på det då han har haft ramaskri hela kvällarna och inte somnat förens vid 22-23,30 på kvällarna och varit sååååå ledsen!
Oki han tar en långsovare vid 13,00 sove ca 2h sedan är han vaken och sover sedan vid 5 ca 30min och så har han gått och lagt sig kl 21,00 utan grin, so far so god! MEN nu kommer natten......
Natt 1, nakna kl 4,30 och skulle upp, ligger och ruullar skriker ( inte ledsen utan snackar antagligen på sitt egna vis på en decibell nivå som inte är av denna värld)  och så höll han på över 1h tills jag la han i sängen brevid mig! Han somnar jag är vaken, jätte lyckat! Sedan skall vi upp 06,30 och då är han vaken MAX 1h sedan e han ju så trött att han måste sova 2ggr ca 20min innan middags sovningen.
Natt 2 Ja han somnar kl 21,00 utan grin, äter kl 01,20 och somnar om, vaknar sedan 03,40 och skall härja, ligger och snackar, skrattar, rullar, skriker, grinar, skrattar, kraffsar osv ända tills jag lägger honom breve mig i sängen, Han somnar efter ca 40min och jag är vaken. Kl 06,30 skall vi upp igen och det börjar om. Han är jätte trött och blir en grinig unge hela dagen! Och jag blir en grinig mamma som får sova 3h / natt.....gaaah!
hoppas detta är en fas, tänder, växer vad so helst bara det går över snart för ja blir tokig! Som tur är e fredrik hemma nu så vi tar varannan morgon, men inatt ska jag fan lägga mig på soffan!
Tur han e så jäkla söt alltså;D Min älskade lille pojke, när man ser etta smile så glömmer man allt!

Juldukning!




















( ni hittar super söta bordsdekorationer hos celebrations ) Dessa la jag ut efter ja knäppt det första korten...smart NOT!


REA Cutiepie!



Nu har den stora VinterREAN börjat hos Cutiepie. Så skynda in och fynda:D


Veckans vara- Minimango.se



Ja denna vecka har www.minimango.se dessa mycket söta små cupcakes på extra förmånligt pris. Dem är söta som socker men smakar nog inte lika gott ( även om Ralph faktist älskar sina strumpor ) Ja för detta är faktist som sagt strumpor och haklappar. I Ekologiskt ( ett stort plus) bomull och i 3 olika färger, blått, rosa eller gul. Så fint och roligt att ge bort en ask cupcakes till den ny blivna föräldern eller dop present, Varför inte varva ätbara cupcakes med 2 av dessa sötnosar?


Gåstol!

Ralph fick en fin i julklapp och han tycker d e skoj att sitta där, dock rör han sig inte, alltså han går inte;) och ibland rullar han e sidleds av misstag! Hur lång tid tog d för era att förstå att dem kan gå?


En annan sak, om du sitter i gåstols köpar tankar, tänk på att kolla så alla julen snurrar 360grader, på denna gör ändast 2 det och de gör den svår körd och styrd!


Disney!

Även om många av Disney filmerna bidrar till "skev bild" på kvinnan så älskar jag dem, och framför allt de äldre, satt precis och kollade på skönheten och odjuret och man kan inte låta bli att fälla en tår, så fina berättelser tycker jag!
Lejonkungen gråter jag mest till!
Vilken e din favorit film Disney?

Belönings system!

Ja har ju inte direkt uppdaterat min kamp emot fläsket som jag skrev om tidigare haha, men jo 2 kilo har vandrat neråt ( vilke är mycket skummt då jag slarvat som attans m maten ) Har kanske gått upp dessa 2 kilo igen nu över jul haha, men ska snart ut och gå så ska dem kilona bort oxå!
Men när jag gått ner 5kilo till så ska jag i belöning få göra en tatto ( antingen bygga klart den på bröstet eller 2 nya på fötterna )
Och när jag gått ner ytterligare 10 ( sammanlagt 15 ) så skall jag börja på min sleve.......ja så vi får väl se kanske aldrig får en tatto och förblir fet! Men jag hoppas på tvärt om!

KitchenAid VS Ankarum assistent

I Julklapp av min älskade sambo fick jag en ny assistans ( vilken jag verkligen behövde då min är värdiglös ( fick den av han för 2 år sedan ) Men nu e frågan vilken ska jag ta?!
KitchenAid, sjukt snygg "liten" och smidig och kan jämt stå framme! Bunke 4,8l
Ankarums Assistent, Stor bunke och starkare motor, klarar lätt av dubbla degar, dock ganksa stor och klumpig i mitt lilla kök!
Har du någon av dessa? Vilken är din favorit?

Vinnare Lucka 15 och Bonuslucka 16





Bonuslucka 16



Kontakta mig på [email protected] och lämna era adresser. Om ja inte hört något från vinnaren efter 2v dras en ny vinnare!




God jul

Ja julafton idag! Står nu i lägger Ralph på balkongen, ja står i en kofta o fryser inte ens, 6+ ute, solen skiner och rosenbuskarna har blommor! Haha vilken jul:p tur vi har jul inne iaf! Fast ja klagar inte hatar kyla så detta passar mig, risken e väl att vi har snö i juni ist!

Men GOD JUL på er alla mina söta läsare! Och för att ge lite julkännslor kommer här årets pepparkaks hus( mitt första någonsin) vart nöjd faktiskt!


Lucka NR 24 Gerbera + Myheart.se

Klicka på bilden för att komm atill lucka!
Dagens lucka har en Bonuslucka!
Gerbera.cc importerar, lagerför och levererar den vackra ugnsfasta keramiken med vågig kant, till butiker och företag i hela Norden, och till kunder runtom i världen. Vi har kontor och lager utanför Stockholm i Gustavsbergs Hamn.
Alla produkter har design Gerbera och tas fram i samarbete med vår fabrik i Portugal, där all tillverkning sker för hand inklusive glaseringen( se bilder på hemsidan under "fabriken"). Tillverkningen sker i anrika lokaler där fabriken funnits i generationer.
Alla produkter är ugnsfasta, mycket tåliga och fungerar i mikrougn, på gasspis, i din grill, på elvärmeplatta och den kan även frysas. Den behöver inte heller blötläggas innan användning. Produkterna varierar i storlek, form och utseende för att de är handgjorda och handglaserade i 14 olika glada färger vilket gör att varje produkt är unik i sitt slag för att de tillverkas var för sig. Det finns ingen som ser exakt likadan ut. Så se till att du köper en produkt från Gerbera för att få den höga kvaliten på hantverk som Gerbera står för.
MyHeart.se är nätbutiken med presenter och presenttips för alla romantiska tillfällen. Webbshoppen för dig som letar bröllopspresent, romantisk present eller presenter till alla hjärtans dag. Hela sortimentet är inriktat på kärlek och romantik. Hos oss är det alla hjärtans dag hela året…

Upplevelse.com

Har du fortfarande inte beställt dina julklappar? Upplevelse.com levererar fortfarande dina upplevelser om du beställer dem idag, du får dem direkt! En toppen julklapp till den som har allt! www.upplevelse.com


Lucka NR 23 Ekoleko + Libero

Klicka på bilden för att komma till luckan!
Denna lucka har en Bonuslucka
Ekloleko.se " Vi startade EkoLeko 2007 därför att vi trodde att alla leksaker var giftfria. Läskigt nog är det inte så. Därför samlade vi miljövänliga och giftfria leksaker som även är roliga att leka med och också utvecklande och lärande för barnet. Vi vill hjälpa dig fatta sunda beslut angående kvalitén på de leksaker du väljer till ditt barn liksom leksakernas miljöpåverkan och om de är giftiga eller ej. Vi var först i Sverige att göra detta, många har följt efter och det tycker vi är roligt"

Tattos och look!

Sitter och surfar runt och hittar denna tjejs blogg KÄRLEK Inte nog med att hon är jääävligt snygg så skulle man ju döda för hennes garderob ( ja o då måste ja först få hennes kropp;) ) Och då blir man såå insirerad att shoppa och TATUERA sig, och jag bara måste, har sååå mycket ideer och nu har ja faktist lite peningar på kontot så till nästa år skulle ja kunna ha råd med att gadda mina fötter! Sleeven får nog allt vänta ( måste spara först ) Plus att ja ska bygga klart min chest piece!

 

Bild från google haha så sött:D ( OBS det är en gnuggis OBS )


Lucka NR 22 Cutiepie.se + upplevelser.com

Klicka på bilden för att komma till Tävlingen!
Dagen lucka har en Bonus Lucka!
Cutiepie.se är en webbutik som drivs av Denisa och hennes sambo. De finns i småländska Värnamo.
"Idén och inspirationen att börja sälja barnkläder fick vi under föräldraledigheten. Själva har vi ett stort intresse för mode och kläder, och sen vi fick barn, även barnkläder. Vår ambition är att erbjuda barnkläder med hög kvalité och som sticker ut. Kläder du inte hittar överallt. Vi har själva en liten tjej på ca 1,5 år."
Upplevelse.com grundades 2009. "I samarbete med Sveriges bästa arrangörer så utlovar vi den högsta kvaliteten och ett minne för livet. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa upplevelser till garanterat lägst pris"

Jul dukning!

Nu tror jag det mesta inför julafton är färdigt, allt är bakat ( kommer bilder och recept ) och dukningen är redo. Sydde duk idag och fixade tabletter och lite till dekorationer mm!
Den härliga glasburken & Hushållsrullshållaren är från Glasverandan.se

Playdate!

Bebisar på löpandeband! Ralph, Hjalmar, Wilmer och lilla Elliot!
Ralph var mest sur och grinig dock!
'
Såhär glad vart Ralph i morse då jag ville ha en foto på han till mormor haha, min plutt!
Han har sovit jätte dåligt 2nätter i rad och är jätte ledsen och panikslagen. Trodde först att det var att han var förkyld men tror nu även att han vänder sig till magläge och vaknar då och är jätte ledsen, min lilla prutt så han är jätte trött dagarna och jag med för den delen!

Vinnare Lucka 13 & 14

Tack underbara Birgitta på
Kontaka mig på [email protected] med era adresset så skickas vinsten:)

Lucka NR 21 Novisendesign

Klicka på bilden för att komma till tävlingen
Finns en bonuslucka Idag!
Novisendesign personliga assesoarer till ditt barn eller varför inte dig själv=)

Vinnare Lucka 12!

Kontakta mig på [email protected] innom 2v annars koras en ny vinnare!

Lucka NR20 Ninasmat.se

Klicka på bilden för att komma till Luckan!
Har än Bonuslucka!
Ninsamat drivs av mycket trevliga David & Nina här i Helsingborg. Och deras motto är:
Erbjuda produkter av hög kvalitét
som underlättar och gör det roligare i köket
Snabba leveranser är en självklarhet!

 

startades av söta Lisa Nemes när hon själv kände att denna produkt och produktens utformande saknades på marknaden. Som hon själv säger:

"Jag bestämde mig för att skapa den mest personliga och kreativa fyll-i-bok som skulle gå att hitta på marknaden. Den skulle bli enkel och användarvänlig och framför allt innehålla fina illustrationer och ett flexibelt innehåll där användaren själv bestämmer vad den vill berätta om."

Och jag kan inte mer än hålla med=)

 

 


Nagelfolie

Testa ett nytt sätt att dekorera naglarna på! Nämligen nagelfolie, så snyggt och läckert! Du sätter på en färgad eller mönstrad foliebit på nageln.

+ klistret sitter på folien
+ många snygga o annorlunda motiv
+ proffsigt resultat

- ganska mycket pill
- du får bara m 2extra folie så ja fick pyssla ihop 2 bitar
- sitter inte så många dagar
- dyrt


But i love it i kommer använda d igen vid väl utvalda tillfällen!


Vinnare

Kontakta mig på  [email protected] inom 2 v annars dras en ny vinnare.

Lucka NR19 Bondeofsweden + personligalmanacka

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!
Dagens lucka har en bonus vinst!
Bonde Of Sweden "Jag fick idén till pusselpallen när min äldsta son föddes och kunde aldrig riktigt släppa idén, och efter 21 år blev den äntligen verklighet! Att hitta en tillverkare som kunde tänka sig att inte bara massproducera och till ett rimligt pris visade sig svårare än jag hade kunnat ana och att utveckla pallen till vad den är idag har varit en lång resa. Alla barn behöver ju en egen pall och jag tyckte att man skulle kunna göra något mer av pallen. Under resans gång upptäckte jag att pallar inte bara är bra för barn. De fyller sin funktion även för vuxna, till exempel i köket eller badrummet. Eller varför inte som en romantisk överraskning till sin käraste? Kort sagt, jag gillar pallar!" Marika Bonde
Personligalmanacka- Aldrig mer en tråkig almanacka

Julmys!

Granen har varit uppe i över en vecka....såå nysigt m julgran detta är dock de sista året med plastgran=)
Ljusstaken kommer från Glasverandan.se Detta är "lagom" juligt för mig;D Kommer mer bilder senare!

Utekväll som mamma!

Japp igår var har "barnfri", Ralph var hemma med sin pappa och jag och söta Lina som hade sina barn i GBG gick ut. Så roligt hade vi och så kul att kunna få gå ut och vara Madelen och inte bara mamma!
Vi hade nog lite för kul för jag var hemma kl 05,30 och det var en hård morgon haha! Men det var det lätt värd, och efter en promenad och mat så var jag på G igen! Blir en tidig kväll idag för jag är trött:)
I morgon skall vi till BVC och läkar besök, besiktning av Ralph så hoppas han går igenom!
Och på eftermiddagen ska jag på intervjuv.....spännande:D

Lucka Nr18 Unikasmå

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!
Unikasmå är ett nystartat företag som tillverkar och säljer bla barnkläder och övriga tillbehör.
Affärsidén är att erbjuda sina kunder unika designade produkter med kvalié till låga priser. Tanken bakom produkterna är att de ska fylla en välbehövd funktion samtidigt som de med sina härliga färger, mönster och utförande ska göra det lite roligare för både vuxen och barn!

Hihi


Lucka NR17 Vincent shoe store+ Nimas

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!
Dagens bonus lucka från Nimas.se
Vincentshoestore.com Vincent Shoe Store är specialister på barnskor och tillbehör och idag ett etablerat varumärke med flera butiker som drivs av kunniga och serviceinriktade medarbetare.
Vår mission är att erbjuda ett stort urval av tuffa och roliga, moderiktiga och funktionella barnskor och relaterade tillbehör. I Vincent Shoe Store hittar du inför varje säsong barnskor för alla typer av väder och fötter.
Nimas.se NiMas AB är företaget som ser till saftarens och syltarens behov av förpackningar och som låter dig presentera dina hemmagjorda produkter på ett snyggt sätt. Idag är det ofta svårt att hitta fina burkar och flaskor till de hemmagjorda produkterna till ett förmånligt pris. Nu gör vi det möjligt att förse den duktiga köksmästaren med förpackningar utan onödiga mellanhänder!

Playdate

Igår var vackra Idah här m Hjalmar! Han e några v yngre än Ralph, och de e så söta ihop!


Julklapp från tomten?!

Nä men från vincentshoestore.com :) så gulligt att skicka ett paket till han, med handskrivet kort och brev! De ligger nu under granen! Lika spännande för mig som för han....... Haha lr mer för mig tror ja nog:)


Lucka NR16 Namnnappen.se

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!
Dagen lucka har dessutom en BONUS lucka, 2 vinst chanser alltså!
Namnnappen.se Jag upplevde problemet med försvunna og ombytta nappar för första gången när min son Frederik började på dagis. När jag kom för att hämta honom var det oftare en regel än ett undantag att hans napp var borta och att han hade något annans napp i munnen.
Dagispersonalen hade begripligt nog inte en chans att skilja på alla de otaliga napparna och därför började jag leta efter en napp med namn på. Men i alla affärer fick jag samma svar, jag skulle köpa en tuschpenna och skriva namnet på nappen eller klistra på en etikett med namnet på. Men det höll ju inte när nappen skulle kokas.
Det var då jag bestämde mig för att det skulle vara möjligt för alla föräldrar att köpa en kvalitetsnapp som hade deras barns namn ingraverat så att det blev satt ett stopp för nappkaos, ombytta och försvunna nappar.

Lucka NR 15 Smultronbyn.se

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!
Webbshopen Smultronbyn erbjuder leksaker i trä, doppresenter, väntrumsleksaker, egentillverkade barnmössor och sittsäckar.
Fokus ligger på barnens lekglädje, pedagogik, hög kvalité, omsorg om miljön och en personlig kundservice utöver det  vanliga.

Vinnare Lucka 7!

Kontakta på mig [email protected], har jag inte hört något efter 2v dras en ny vinnare!
STORT TACK 2myror.se FÖR ER GENORASITET!

Lucka NR 14 Celebrations.se

Klicka på bilden för att komma till dagens tävling!
Idag även Bonus lucka!
Celebrations.se drivs av underbara Birgitta, och finns även som butik i Göteborg. En fest butik som har allt fr årest fester, kalas och andra festliga tillställningar!

Lucka Nr13 Barabus.se

Klicka på Bildemn för att komma till Tävlingen
Barabus.se startades 2007 av Peter Rollfeldt. Företagets utgångspunkt och målsättning var att hans familj hade småbarn och visste hur dyrt det kan vara med barnprodukter.
"Vi ville ta bort alla extra kostnader, bland annat bjuder vi på frakten, dvs frakten är inräknad i alla priser. Vi valde att hoppa över flera led inom handeln, dessutom sker våra inköp från tillverkarna direkt både inom Sverige och övriga världen. Detta gör att vi oftast har lägst pris på de produkter vi erbjuder. Vår vision är att tillhandahålla barnprodukter som gör din och din bebis vardag tryggare och lättare till ett lägre pris." säger Peter.

Lucka NR 12 Voodolls.se


Klicka på bilden flr att komma till tävlingen

Voodolls.se Voodolls är en samling charmiga små kraftpaket . Varje voodoll är unik med en egen personlighet. Att bäre eller ge bort en voodoll är att sprida vardagsmagi.


Ont i hjärtat!

Fy tårarna bara rinner när jag ser denna, min största skräck är att min älskade son ska känna såhär någon gång i livet. Att det finns så många barn som känner såhär, att barn ( och vuxna ) kan vara så hemska, så elaka! Alla ni som vet att ni mobbar, skäms på er och hoppas detta ger er en tankeställare! Och alla som blir mobbade, ni är vackra, underbara och duger precis som ni är!

.....


Lucka Nr11 Randysandy.se


Klicka på bilden för att komma till Luckan, tävlingen pågår 1v.


"Vi är en erotikbutik i centrala Helsingborg som har funnits sedan 2008.
Vi hjälper dig förverkliga dina fantasier. Vi har ett stort utbud av sexhjälpmedel, kläder och mycket mer."

Vågar du klicka dig vidare;D




Nattlampa!

Ja vi sitter än och funderar på detta, beslutsångest:D

Jag har tipsat om denna produkten förr men gör det igen:


Så söt:



Finns nu hos www.minimango.se för extra pra pris, en julklapp kanske;)  


Stickin.se

Fick ett UNDERBART baket från stickin.se i veckan! Ja det har nog varit veckans höjd punkt! Man hittar allt till alla där!


Julklapp till Ralph, guud så söt den var, var glatt överaskad då den var 100% finare i värkligheten





2st super fina ljuslycktor i fattermans silver, älskar fattimans silver!



Och ett sött hjärta att sätta ett ljus i och hänga i fönstret, det är dessutom nejlikor och pärlor runt hjärtat så det doftar ljuvligt! Tänkte till sommaren och då nejlikorna slutat dofta kan man linda in lavendel i den!



Hänger i Ralph´s rum



Stickin.se med en bred och aktuell mix av leksaker, presenter och smycket!

Massa shabby chic, leksaker, smycket, cult design, inredning ja allt:)








Lucka Nr10 Linneas Hem & Present


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!! Tävlingen pågår 1v.

Linneas Hem & Present drivs av JEanette Linnea och säger själv:
"Jag vill erbjuda dig som kund intressanta och spännande varor och jag är hela tiden på jakt efter det där "lilla extra". Målet är att butiken ständigt ska fyllas på, utvecklas och förnyas."

Ja du hittar det mesta till de flesta!


Lucka NR9 Wigglekart.se

Klicka på bilden för att komma till luckan och tävlingen!!

"Välkommen till WiggleKart.se! Ett kul alternativ till en Bobbycar. Här säljer vi trampbilen som övervinner fysikens lagar. (Eller snarare använder sig av dem.) Den är också unik i det att man vrider på ratten för att ta sig framåt, snarare än att trampa med benen. Endast en liten kraft från föraren krävs, sen sköter naturkrafterna resten. WiggleKart rör sig framåt med hjälp av friktion, centrifugalkraft och inre energi. Det är faktiskt smått fantastiskt! Lämplig för barn mellan 3-7år , men även yngre klarar det oftast bra, och bli inte förvånad om du som vuxen tycker det är lika kul... Vi vill även varna för en hel del kopior som flyter runt på nätet. Står det inte Wigglekart på, är det ingen Wigglekart!"

Lucka NR8 snutten.se

Klicka på bilden för att komma till luckan och tävlingen!!
Dagens lucka har även en BONUS LUCKA!!

Snutten.se Drivs av söta Susanne som är mamma till 3 söner, "När jag ammade min förstfödde fick jag ett gäng bomullstrasor av min mamma och jag använt när jag själv var bebis.
Bommulstranorna visade sig vara oumbärliga för både Susanne och hennes son, han associerade den mjuka bommulstrasan till deras mysiga amnings stunder och ville snart ha med sig den överallt. Han kallade den SNUTTEN!
Snutten vart efterfrågan bland vänner och deras barn, alla ville ha en snuttefilt och Susanne fick tillverka snuttar på löpande band. Och så var snutten född! Sedan 2005 har webbbutiken snutten.se funnits!
Glöm inte att Du bör ha ett "gäng" Snutten i samma färg hemma: så att både Du och Ditt barn alltid kan ha tillgång till en ren och fräsch Snutten!

Kika in hos Snutten.se för mer info!




Bonusluckan är från http://www.lillafjarilendesign.se/

"Vi är två tjejer mitt i livet som under hösten 2007 startade företaget Lilla fjärilen design. Vi har gjort dessa unika presentböcker, roliga fylla i kort och härliga receptböcker.mm"



Snutten.se

I veckan fick jag hem 6st snuttar från snutten.se......100%ren bommul, tvättas lätt i 95grader och hålls på så vis fräscha och hygieniska! Att de finns i FLERA olika märken är ju sett stort plus:)
Han myser och gosar för fullt:D Att han dessutom är ett kräkbarn gör att jag verkligen behöver de 6st som jag har hemma:D Då märker han inte då jag smidigt byter ut den skitiga mot en ny!
P.s missa inte lucka 8 i Julkalendern;) D.s

Önskelista!

JA till alla ni som läser min blogg och hade tänkt köpa något till mig lr Ralph i julklapp (eller födelsedagspresent då jag fyller år snart ) Så är vi mycket enkla att köpa till, här kommer lite webb butiker och vad som helst i dessa webb butiker i stort sett vill jag ha:D ( ja vissa saker kan ni ju utesluta automatiskt! Jag är inte kräsen, jag vet bara vad jag vill ha:D
http://www.mixin.se/
http://www.russinnet.se/www/start.asp
http://www.jordgubbarmedmjolk.se/
http://www.ljuvali.se/
http://www.ofeliashus.com/category.html?SHOW=new

Promenad bilder!

Visst bor vi fint:) tänk er på sommaren! Ja älskar ankor så de blir mycket ankbilder! Btw kolla ankan på första bilden, ser ni att han e "fel" men vackrast av alla då han är vit o smaragd grön!


7 dec

Ja nu e vi ute o går, igår började mitt/vårt nya liv! Kilona SKA bort, har sett kort på mig och inser att ja än en gång " ser ut som ja aldrig mer ska göra" ja uppdaterar er då ja gör framsteg!

Iaf ser de ut som de e 7dec på bilderna?:p UNDERBART!


Vinnare av kakformar från Kakformar.se

 

 

Kontakta mig på [email protected] med din adress så kommer vinsten snart!

 

OBS! Om någon inte hört av sig inom 2v kommer jag lotta fram ny vinnare! OBS!


Lucka NR7 2myror.se

Klicka på bilden för att komma till luckan och tävlingen!!

2myror erbjuder dig underbara illustrationer för hela huset!  De som är 2 myror heter Therese och Petra . Två tjejer som brinner för design och härliga färger! De bor i småländska Gnosjö med sina familjer. När dem inte försöker att får vardagspusslet att gå ihop eller skapar nya illustrationer, så jobbar de på samma företag inom detaljhandeln. Tanken med 2myrors webbshop är att du som kund ska hitta unika och färgglada illustrationer till ditt hem, och att du finner det lika kul som vi med budskapen i bilderna, dolda eller synliga.





Lucka Nr6 Ninasmat.se

Klicka på bilden för att komma till luckan och tävlingen!!

Ninsamat drivs av mycket trevliga David & Nina här i Helsingborg. OCh deras motto är:

Erbjuda produkter av hög kvalitét
som underlättar och gör det roligare i köket
Snabba leveranser är en självklarhet!


Blogg.se problem

Än en gång strular blogg.se server och min kalender blir lidande! Ja har pratar m blogg.se och de håller på att omorganisera! Ja hoppas allt funkar i morgon annars kommer ja lägga upp tävlingarna här! Men snälla testa tävla i morgon igen!


Lucka Nr5 MinBebisbok.se

Klicka på bilden för att komma till luckan och tävlingen!!


Min Bebisbok startades av söta Lisa Nemes när hon själv kände att denna produkt och produktens utformande saknades på marknaden. Som hon själv säger:

"Jag bestämde mig för att skapa den mest personliga och kreativa fyll-i-bok som skulle gå att hitta på marknaden. Den skulle bli enkel och användarvänlig och framför allt innehålla fina illustrationer och ett flexibelt innehåll där användaren själv bestämmer vad den vill berätta om."

Och jag kan inte mer än hålla med=) Dagens lucka är dock inte en bok;D Så kika in och få en överraskning!

Underkläder!

Jag har aalltid ( inte alltid men nästan ) haft en stor byst, den ser inte så stor ut men bokstäverna på BH säger annat, jag tror jag har en "bred" byst så att säga och inte "utstående:P ". Men efter barna födande och viktuppgång är dem större än aldrig förr, så efter 5 månader av för små underkläder tog jag slag i det och köpte nya på Change ( älskar dem må jag säga ) Och fick jätte bra service till rätt storlek och modeller, man tror jämt att man ska ha förstort runt och försmå kupor, så hon rättade till detta!

Detta kom jag hem med iaf!


Detta settet, ingen favorit färg men mina storlekar var utplockade och denna var mycket bekväm!


Inte rättvis färg på bilden men underbara!

Ja och för detta lilla kalas vart priset över 1500 :O :O :O .....men dem hade erbjudande så det vart "bara" 800kr" ja det är nackdelen med att ha stora pattar!

Ett plus dock är att är du medlem så får du oftast 20%rabatt eller andra erbjudanden plus att vem som helst kan gå in i en butik, söka på ditt namn eller telefon nr och där får upp dina senaste köp och personalen kan lätt plocka ut en perkeft bh eller trosor som en present. Smart va?!
Nu har dem även 30% på allt i deras webbbutik!

Andra advent!

Roligt att så många är med att tävlar, tråkigt att det inte ens är 20% av mina läsare dock! Är ni lite lata?;) Av tusen besökare är det 100 som tävlar av hundra är det 10....ja ni fattar! Är tydligen bara jag som älskar få hem gratis paket och vinster=) Dock större chanser för er som är med:D

Idag är det som sagt andra advent, och jag sitter uppe i Norrland hos mina föräldrar, ingen snö dock är det isigt och minus grader, jag tycler att ska det vara minus kan det lika gärna vara snö, så att man åtmoinstonde får lite ljus från snön, för här blir det mörkt kl 2 på dagarna! Såå trist!

I morgon åker jag hem, känns tråkigt och skönt på samma gång, börjar bli lite rastlös här samtidigt som det är sååååååååå skönt att ha mamma som hjälper till, fyy så underbart det är! Men längtar ju efter min sambo som har left loppan och ungkarl nu i 1v. Hoppas han inte blivit för bekväm och saknar oss!

Igår var jag ute i sundsvall=) Riktigt kul även fast det inte var som förr då man var helt crazy:) Var även lite dött på krogen och dem stängde alldeles för tidigt! ( länge sedan man var kvar då dem tände lyset haha )

Nä nu skall ja gå o mysa m mamma!

Lucka Nr4 Glasverandan.se

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!

 

Glasverandan.se är precis vad deras logga påstår " Vackra saker att förgylla ditt hem med", Jag ÄLSKAR deras sortiment och kan köpa mig luspank där, helt underbara. Dem står även med på önskelistan til både mig och Ralph ( ja man kan köpa vad man vill från deras sortiment och jag blir lyrisk:D

"

"Glasverandan är ett företag med fäste i Säter i Dalarna, med fokus på inredning. I dagsläget har vi endast en webbutik. Men två gånger om året vår samt höst arrangerar vi visningar där vi erbjuder dig att komma och titta på hela vårat sortiment samt handla direkt.
Vårt mål är att kunna erbjuda dig som kund det du vill ha, på ett enkelt och prisvärt sätt.
Vi jobbar ständigt med att förnya vårt sortiment och hitta nya leverantörer."


Lucka NR3- Babyfiltar.com


KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!

Babyfiltar.com ja precis vad det låter som, dock 100% personliga och superkvalitet. Finns även massa annat personlig till just din baby eller varför inte en doppresent eller julklapp som aldrig kommer glömmas!

Playdate!

Ja vi är ju som sagt uppe i Norrland och en av många fördelar är att jag kunde träffa Kajsa & Irma och Therse & Mejja, vi har alla vuxit upp tillsammans och Kajsa och jag lekte/umgicks jätte mycket under mellan & högstadiet. Vi satt alla förra julen gravid och pratade, Therese med sin stor mage och jag och Kajsa med våra små frön;D så mysigt och nu satt vi alla och pratade med våra små bebisar i knät.
Mejja var jätte rädd för våra hundar och stor grinade varje gång hon såg dem ( hon letade faktist efter dem haha )  men sedan var det full fart i gå stolen...söt unge!
Irma hon var mest med....snackade lite men annars var det cool. Hon tyckte bara läget var bra helt enkelt!

Ralph ville bara sitta iknät hoppa halva tiden och grinade halva tiden, Mejja vart super läskig då hon grät och allt var allmänt tråkigt och jobbigt;)









Söt ungar allihopa!

Lucka NR2 SOCKERFLINGA

Klicka på bilden för att komma till luckan och tävlingen!!
Dagens lucka har även en Bonus lucka!

Sockerflinga drivs bla av Martina och öppnade i Augusti, en ny butik som har mycket spännande bakrelaterade produkter och ligger lågt i pris och frakt om man jämför med många andra nätbutiker! Och nu har ni chansen att vinna ett smakprov från deras webbutik så klicka er in!

Blogg bugg!

Nu strular blogg.se så nu kan ni ha problem att tävla i julkalender. Men kolla in i morgon så hoppas jag att dem har fixat det!

Lucka NR1 Kakformar.se

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!
Kakformar.se drivs av Anneli Fådal i Haningen och är en underbar sida om du är på jakt efter kakformar till alla olika tillfällen, jag har formar därifrån som används till både halloween och till babyshowern....och nu snart skall jag blanda alla och använda till julbaket:D Så kika in där om du är behov av kakformar i hög kvalitet eller öppna lucka och se vad du kan vinna:D

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall