Trogna läsare!

Måste bara säga att jag är jätte göad att så många av mina läsar från maddesmumms har följt med över till denna blogg, som ni märker har jag mer att skriva om i denna blogg än bakbloggen just nu! Men den kommer inte dö, det lovar jag!

Kärlek till er!
Kommentarer
Skrivit av: Madeilene

sv: hehe då såg jag rätt ;) hehehe

2011-02-10 @ 15:24:20
URL: http://justmadde.blogg.se/
Skrivit av: Frida H

Sv: Det har jag också lärt mig att blodkorv och blodpudding är två olika saker men just det Stockholmare säger, och vad som skrivs på förpackningen så är "er" blodpudding det vi kallar blodkorv. Så det är ju eg. vi Skåningar som säger fel. Inte ofta "riktig" blodkorv serveras, utan det är just blodpudding.Näh, men vad en korv innehåller, vilket rent ut sagt bara är skit. Den tillför inte kroppen med annat är slaggprodukter plus att viktnedgångsaspekt så är korven en av de ohälsosamma sakerna du kan stoppa i dig och det är grymt mycket onödiga kcal i en korv. Och toppa det med vitt krovbröd. Urk. En korv med bröd är ca. 260-300 kcal och en kycklingfilé är ca. 180-220 kcal.

Därför alla chaffisar är så feta :PKlart, allt är relativt och det finns fler onyttiga mål. Men bland snabbmål som serveras ofta till yngre barn förekommer nog korv med bröd fler ggr.

2011-02-10 @ 21:09:35
URL: http://livingdeluxe.blogg.se/

Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall