Så många måsten så lite ork!

Jag har mycket som jag skulle behöva göra, inga döds viktiga men saker som jag har på "att göra" listan, men min eenergi är i botten=( Ingen lust till något ( än mer det jag vill;P ).

Vet inte om det är de kyligare kvällarna lr att sambon börjat jobba igen och julen kommer med skenande fart och så mycket saker som skall vara klara tills dess. MEN energin finns bara inte! Vaknade 04,30 inatt och kunde fan inte somna om efter det.....05,30 vaknade Ralph.....vi låg i varsin säng och funderade till 07,00 innan han ville upp! Inte så inspirerande!

Sökt jobb nu och skall försöka boka flygbiljetter ( utan att bli ruinerad ) sedan skall ja virka lite till!

Inspiration!

Ja konstigt att inspirationen kommer nu "efter" sommaren, kankse är för att det börjar bli lite svalare ute och jag kan krypa upp i soffan med en filt och te ( haha låter som att det är kallt, men jag tycker det är mysigt ) och virka i lugn och ro! Så lite har det blivit och många ideer och planer är på G.En bil med skallra i sig, Ralph älskar denna


Mormors filt!Ja kan ni gissa vad detta ska bli?

Om ni ser något på bloggen som nu är sugen på mönster så säg bara till=)

Sommaren!

Ja hej ni är man tillbaka i vardagen igen, och visst är det skoj, not. Men jag är tillbaka nu iaf och det är ju roligare;) Sommaren har rusat fram och några av er har nog följt mig på Instagram där jag heter Madellen1106 och där har ni sett de mesta från min sommar men här bjuder jag på en bildbomb som beskriver min sommar i bilder=)

Bus på arlandaCyklat mycket
Varit i Gnarp och lekt med morfar och mormor!Var på Joppe & Jessicas vackra och roliga bröllopLekt med massa kompisar!Njutigt av kolonin och dess trädgård=)

Ja lite från våran sommar iaf!! Kommer nog mer bilder från sommaren oxå=)

Veckansvara Minimango.se

Ja nu startar skolorna och många av våra småttingar skall börja dais, så vad passar bättre än minimango.se ´s veckans vara?! En ubersöt lite väska som kan bli ditt barns bästa vän och stöd första dagen i skolan/förskolan.
"Med Piggelinryggan kan alla packa och bära sina egna prylar. En tuff liten ryggsäck i hög kvalité med färgglada, unika djurdesigner och roliga detaljer. Det bästa valet för alla barn som älskar att packa, oavsett om de är på väg till första dagen i skolan eller på väg till bus och äventyr i rummet intill. Så låt barnen själva välja vilken de gillar bäst. Blir det grodan, biet, ugglan eller kanske hunden?"Min favorit är ugglan, vilken är din?

REA hos 2myror.se

Nu har 2myror tok rea på hela sortimentet. 50% om du uppger rabattkoden MYRA. Så passa på att fynda nu=)

 

 

Det har det mesta för romantiken

 

För hemmet

 

Och till brnrummet, så in och shoppa en tavla till den själv eller en vän! Det skall jag=)

 

 


Sommarlov

JA det har ja tagit från bloggen och mitt liv;P
Är i norrland nu hos mina föräldrar och har det bra, kommer hem i slutet av denna vecka! F var upp en helg och mös och vi har varit på bröllop, (fyyyy så bakis jag var dagen efter, första gången sedan Ralph föddes men man får ju passa på då man har barnvakt ).

ralph har börjat att gå oxå, lillgubben så duktig han är=) Ja kommer blogga mer sedan men har inga bilder så ni får en gammal o mer bilder då jag kommer hem=)

Här var han inte stor=)

 

Sitter o letar extra jobb och har kollat på typ 100 förskolor, den VI VILL HA och som Ralph antagligen har fått plats på är PERFEKT, endast 15barn och de ligger på landet så underbart. MEN öppetiderna är 07,30-16,30 vet inte hur jag ska få ihop det med ngot arbete=(

Plus att FK har gjort fel på min sida så mina antalet dagar stämde ju inte.....SÅ KLART så sist ja skulle skicka in dagarna så stod det att dem var slut......"Men oj då, vi har visst haft fel på din sida så dagarna stämmer inte, men du är väl ensamstående?"......IDIOTER. Så ja det är anledningen att jag är i STORT behov av extra o helgs jobb just nu=(


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall