Reseväska

Japp i jul åker vi upp till mamma och pappa och letar nu en resväska till R. Finns ju så sjukt många olika varianter och utseende, ska man bara gå på utseende, praktiska lr lite a varje;) ( Jag är ju ganska utseende fixerad haha)
 
Resväska från Molto som trötta barn även kan åka på! Kostar från 699
 
Väska från littleLife rymmer 20L ( en av de större ) och är godkännt som handbagage. Ca 649:-
 
 
Söt prickig väska ( finns i flera färger ) från jabadabado. Handtaget kan ställas i 2 lägen för vuxen lr barn bra pris ca 349kr
 
En personlig favorit från Zoo Bagage från Skip Hop så jäkla söta motiv plus att när barnet inte vill dra mer så kan du hänga den över axeln. 599kr
 
Några av dem, ja svårt är det. Skall ta mig en runda på staden i morgon och kika om vi kan hitta något! Vill inte ha en för liten heller då jag vill att den ska vara praktisk oxå!!
Har era barn egen resväska?

Bakning

Jag och Ralph har bakat mycket senaste tiden, kladdkaka och bullar! Ralph tycker det är jätte roligt och vi tummar lite på hans mjölkfria diet så han får provsmaka lite:) han är nöjd!

Han blir skitig, köket blir kaos och de blir skitiga små fingrar i degen men de är de värt då man ser hur kul han tycker det är:)


Hallå??

Ja ekar tomt här;P dåliga jag! Men jag har inte använt min dator på flera veckor, ja orkar inte helt enkelt!! Men vi lever och hittar på saker för fulla muggar;)

I fredags var vi på dunkers kulturhus med öppna förskolan och kollade på Jan Lööf,s utställning! Man fick massa minnen och de var barn anpassat så Ralph älskade det!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall