Recension!

Fan hade skivit en sådant fint inlägg om filmerna igår men allt försvann:( Så här kommer en snabb recension bara!

Film 1: Final destination 4= En kille som kan se olyckor hända och folk dö, han räddar en massa människor undan en hemsk olycka men märker att en efter en av de överlenade dör, Och han inser att han måste hindra ödet att ha sin gång och rädda sina vänner! Filmen är precis som alla andra final destination filmerna, denna är ju tänkt att se i 3D Så det var liite mer effekter! Men den var oki varken bra eller dålig!

Film 2: Carriers= ett dödlit virus har spridigt sig över världen och har skapat spök städer, ett gäng ungdommar kämpar sig genom landet för att komma till sin fristad! Frågan är, följer alla reglerna för att överleva, och vilka överlever!? Trailen var bättre än filmen, men även denna var oki. Man fick dock inget svar på varken hur viruset kommit till eller startat och man fick inget riktigt slut heller! Men en och annan hopp scen och obehagliga pirrningar!

Film 3: Gökboet= Jack nicholsson spelar en kille som hamnat i fängelset, men soms pelar att han har spykiska problem för att få slippa fängelset och arbete och ist hamnar på psykavdelningen. Denna var klart bäst av alla tre, man både skrattar högt och blir berörd! Se Denna!

 

Har du sett någon av dessa?Vad tycker du? Vilken var bäst?


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall