H&M kläder!

Idag fick jag hem de mesta från det jag beställt.
Men som vanligt så är detta med storlekar ett stort mysterium och anledningen till att jag väääldigt sällan shoppas på nätet!
Av 3 par skor, alla i samma märke och storlek kunde jag ha 2, det sista paret var för små.

Och då till kläderna, av 2 par byxor, passade 1 par ( och det paret som inte passade provade jag dessutom i affären, men de har bytt tyg och tydligen modell på dem)
SKickade även tillbaka ett linne och västen, Här var det samma sak, av det jag behöll var allt i storleken M, men i dessa 2 par var M alldeles för litet! Fattar inte hur kläderna kan göras av samma producent, samma märke, samma tygsort och samma storlek men ÄNDÅ inte passa lika! Skummt!


Kommentarer
Skrivit av: Linda

Nu har jag kikat runt på din blogg och tycker den ær jættefin! Grattis med graviditeten, jag ær precis i slutet av min førsta också så det ær SÅ spænnande att læsa om allt som har med andras graviditeter att gøra =)

2011-04-05 @ 20:12:13
URL: http://lindasin.blogg.se/
Skrivit av: Maja

Tycker också att de är konstiga i storlekarna:S



Aa vi har båda tvillingar i släkten men hade inte en tanke på att vi skulle kunna få det. Man tänker ju bara en en en hela tiden.



Jag mår också tipptopp nu, om man bortser ifrån att jag känner mig som en strandad till 90% av tiden. Ibland glömmer man bort att man har en stor mage i vägen och så gör man något man brukade göra och inser ganska så snabbt att det inte var en bra idé. Vem kunde ana att det faktiskt kan vara jobbigt att sätta på sig skorna?:)

2011-04-05 @ 20:44:05
URL: http://mcaria.blogg.se/
Skrivit av: emma

Svar: Tack så mycket :)

2011-04-05 @ 21:33:05
URL: http://em-valium.blogspot.com
Skrivit av: Jennie - snart har jag min bebis här

sv: Tydligen så innehåller boxen olika från stad till stad, jag tyckte vår var jätte tråkig jämfört med andra som fått så mycket roligare saker..



Jasså, vad är din tibbe blandad med? :)

2011-04-06 @ 11:42:40
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Skrivit av: Linda

Tack =) Den ær stor och rund och go =)

Det blir en flicka før mig och hon ær beræknad till nu på lørdag 9/4! jiiiks! =)Ær så førvæntansfull och går bara och kænner efter om det ær något som hænder haha! Vill ju ha ut henne nu så jag får gosa lite, och sova på mage =D

Hur har du gjort de dær Barbapapporna? Frihand? Skitduktig ær du så man blir ju helt inspirerad!!

2011-04-06 @ 13:07:29
URL: http://lindasin.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall