Lucka NR 22 Cutiepie.se + upplevelser.com

Klicka på bilden för att komma till Tävlingen!
Dagen lucka har en Bonus Lucka!
Cutiepie.se är en webbutik som drivs av Denisa och hennes sambo. De finns i småländska Värnamo.
"Idén och inspirationen att börja sälja barnkläder fick vi under föräldraledigheten. Själva har vi ett stort intresse för mode och kläder, och sen vi fick barn, även barnkläder. Vår ambition är att erbjuda barnkläder med hög kvalité och som sticker ut. Kläder du inte hittar överallt. Vi har själva en liten tjej på ca 1,5 år."
Upplevelse.com grundades 2009. "I samarbete med Sveriges bästa arrangörer så utlovar vi den högsta kvaliteten och ett minne för livet. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa upplevelser till garanterat lägst pris"

Kommentarer
Skrivit av: Lindis

Haha ja ifrån småfolket, men hon är för liten ännu!

Hon kräks ju av bitar som är en halv millimeter stora, så det var väl ingen större hit! haha

Men tänder har hon fått, 2 st, i underkäken/framtänderna. Dom är uppe några millimeter.Så det är ett herrans gnagande o alvedon om nätterna ngn gång i veckan sådär...

Men annars e de lugnt! Hon har ju aldrig sovit bra om nätterna, så vi e ju ganska vana. ;)Nämen e han förkyld, lilla Ralph!! Mycket förkyld?

Oj vänder han sig nu, vaknar han då o skriker?Jo idag var jag o handlade lite :D

Var o handlade leksaker på BR, en stor clown i en hatt med massa grejer på som såg kul ut, och en hammare som låter o skramlar när man viftar med den. Och så en Bamse-klänning med randiga tights till.

Tuvis får presenter varje vecka, så vi drog inte på så mycket direkt. Hon e en liten bortskämd fröken...Har ni köpt nåt roligt till Ralph??

O hur stor e Ralph ungefär nu?

Jag missade oxå min tid på BVC! Men fick faktist en tid redan idag. Hon vägde 8,4 kg o var 70 cm lång!Hon äter ca 3 ggr/natt, då äter hon 165-200 ml ersättning. På mornarna o kvällarna får hon ersättning blandat med välling, vid lunch provar jag att ge henne gröt (hon får kanske ner 5 teskedar?) o 165 ml ersättn, sen får hon 165 ersättning några gånger över dagen/ngn gång blandar jag upp den med lite gröt i flaskan oxå. Sen på kvällen provar vi burkmat, 5 teskedar går ner ungefär då oxå. Ersättning till det o lite frukt efter i den där ätnappen eller som stor bit (fast då får man vakta). O sen e de vällingtime igen!Vi har inte kommit så lång med mat på sked inte, Mat och Sova är inte Tuvas grej!

Haha!

Hoppas lilla Ralph mår bättre! Vart ska ni fira jul förresten?

GOD JUUUL o GOTT NYTT ÅR, hoppas ni mår underbart hela familjen!KRAMAR2011-12-22 @ 21:31:18
URL: http://netstockings.wordpress.com

Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall