Baby Shower!

Ja detta är ju ett stort fenomen i tex USA, och jag tycker själv att det är en mysig och härlig tradition att vi börjar med här i sverige, det är dessutom SÅ osvenskt att ha en babyshower:) Men jag har sett att det blir allt vanligare och man kan hitta allt mer dekorationer till en baby shower, och det blir allt vanligare att man beställer en tårta eller cupcake för just detta ändamål.

Och även jag tänkte ta efter denna tradition, dels för jag har chansen att få lite saker som passar just detta ändamål, men även för jag ser detta som ett upperligttillfälle att fira, vad kan man mer fira än att en bebis skall födas:)

http://publishme.se/630391/imagehandler/?go=archive&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

 

Temat blir ju så klart "pojke" så kommer gå i vitt och blått, men ska försöka få in en och annan "flick" färg:)

 

Det tråkiga är att all min släkt och många vänner bor långt bort, och av flera anledning kommer nog ingen av dem komma:( Men jag har vänner o familj här nere oxå, så kommer få trevligt iaf:)

 

Ska du ha en baby shower?


Kommentarer
Skrivit av: Lotta Anderström

Det hade varit supertrevligt med en babyshower! Planerar man den själv eller är det som med möhippan att kompisarna överraskar? För det är nog svårt om det är de som ska överraska för det är som du säger inte så vanligt :)

2011-04-13 @ 08:56:49
URL: http://mittlivsomlotta.blogg.se/
Skrivit av: Frida H

Jag försökte förklara för mina vänner att jag gärna ville ha en sådan, som en liten överraskningsfest. För det ska ju vara någon annan som bjuder, inte självaste mamman. Dock sa jag att jag kan betala lite men att det ska ju vara vännerna som firar att en bebis ska komma (delad kostnad). INGEN var intresserad. Så himla tråkigt. Jag ville ju göra det för att kunna kanske baka lite söta saker, folk kunde ta med sig bilder på när de var små, leka lekar ect..

2011-04-13 @ 11:08:30
URL: http://livingdeluxe.blogg.se/
Skrivit av: Madde

Frida: Jo enligt tradition så ska ju någon annan anordna detta, men då det är så "Nytt" i sverige har alla jag pratat med anordnat sina egna, vi är dåliga i sverige på att fira andras lycka, här får man tvinga sin vänner att fira med än genom en fest! Tråkigt men sant!

2011-04-13 @ 11:29:36
URL: http://madeleneklund.blogg.se/
Skrivit av: Johanna

Vad roligt med en baby shower:) Jag har faktiskt inte tänkt i de banorna än, men när du skriver det så, varför inte? Jag menar, det är ju ett ypperligt tillfälle att fira graviditeten, få lite saker till bebisen och dessutom en anledning till att få fika:)

2011-04-13 @ 16:17:33
URL: http://rosoraroroda.blogg.se/
Skrivit av: Milli

Tycker det låter jättekul med babyshower =) Dock har jag också varit fundersam på vem som ordnar festen. Jag hade ju gärna bakat en tårta eller helt ett helt dessertbord och då måste de nog bli jag som bjuder in folk. Men vad gör man mer på festen? Vad för lekar brukar man göra osv? Och hur långt innan födseln ska man ha detta?

2011-04-14 @ 10:58:39
URL: http://millistartorochannat.blogspot.com/
Skrivit av: Therese

jag tkr oxå man ska börja med det! hur kul som helst!! :)

2011-04-14 @ 14:39:57
URL: http://theresesilen.blogg.se/
Skrivit av: Madde

Milli: Jo som du säger så i sverige får man nog anordna de själv än så länge, är för nytt här än tror jag. Och det är lite osvenskt att fira något som inte kommit ön, vi är så försiktiga oxå.

Lite olika, kör man bara ett tjej gäng kan man ju ha babynamn lekar, tex kändisnamn mm. tror att de bara e fantasin som sätter stopp:D Annars så ska man bara umgås, äta, snacka skit och mysa med nära o kära innan bebben kommer.

Jag kommer ha min ca 1månad innan.

2011-04-14 @ 15:40:13
URL: http://madeleneklund.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall