Mamma byter bo!

Alltså det är ju en jävla skamm vilka mans grisar det finns i detta land(värld). Jag blir helt chockad, samtidigt undrar jag vad är det för kvinnor som accepterar detta? Jag själv har inget emot att om jag som kvinna går hemma medans min sambo jobbar ja då är det ju självklart att jag städar och fixar hemma. Maten hjälps vi jämt åt med, även om jag kan förbera saker om det behövs eller tex långkok.
Men dessa "män" som jobbar ute med frun på åkern och sedan går in först sätter sig vid bordet och väntar på att hon ska komma in ist för att förbereda lunchen! GAAAH

Nä här sitter jag som en mjölkko och blir arg på mig själv att jag inte köpte dessa amnings inlägg, kan man sätta på ett plåster så länge?:P


Kommentarer
Skrivit av: Linda

hahaha stackarn.... läcker de så mycke?

ja läcker inte så mkt faktist, liiiteliite bara!

håller me dig om mamma byter bo, såg oxå det... sick!!

2011-04-11 @ 20:52:33
URL: http://netstockings.wordpress.com
Skrivit av: Anonym

Hej!

Jag driver en tv-blogg som heter http://tvminnen.blogg.se

Nu efterlyser jag personer som har någon anknytning till tv:n på ett speciellt sätt som kan tänkas vara med i min tv-blogg. Har du till exempel varit publik i ett tv-program? Är du släkt med en jätte stor kändis? Var du ett av alfabetsbarnen i fem myror? Eller något annat liknande? Eller så kanske du känner någon person som har en speciell anknyning till tv:n om du inte känner att du har det? Skriv i så fall till mig om detta verkar intressant.

Trevlig dag!

Mvh

2011-04-12 @ 08:20:04
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Skrivit av: stina

oj läcker det så mkt redan? själv är man en "sprutande" mjölkkossa nu haha, men ja har aldrig läckt nå under graviditeten faktiskt (å det e ju rätt skönt) :)

2011-04-12 @ 13:15:13
URL: http://mammastinsen.blogg.se/
Skrivit av: Angelica

Haha! Varenda gång jag ser en mjölkkossa kommer jag att tänka på dig nu.



Ja, jag höll på att smälla av när han satt som en tjusig latgris och väntade på lunchen och var upprörd över att hon inte var hemma i tid...!

2011-04-12 @ 15:43:02
URL: http://missakerlund.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall