Bebis filt!

Här får ni en ny sneekpeek på filten, det går sakta men säkert frammåt:D Har fått göra om massa då jag hade beslutsångest ang färgval och slarv:P



Som sagt det är ej fästa( nu är dem de men inte på bilden) Inte heller ihoppsatta plus att det ska komma en "ram" runt allt, så jag tror den blir super söt då den e klar. Eller?

Kommentarer
Skrivit av: missfranklin

klart den blir kanonfin! vilka söta färgval. Jag är alldeles för velig så den jag håller på med är all världens massa färger och så blev det grå "botten", tänkte att jag lämnar kanten till sist och så kan man ju kanta i en färg som passar om det blir tjej eller kille :-)

2011-03-25 @ 11:55:03
URL: http://missfranklincooking.blogspot.com
Skrivit av: missfranklin

och jodå, här blir föräldrakurs, känns som att man kan behöva det med första och allt. min syster hade varit på östra sjukhuset i göteborg på mer av föreläsningar som hon var jätteglad för, men i borås finns vanliga kurserna med sisådär 25 deltagare. blir väl till att sitta och andas i grupp... :-)

2011-03-25 @ 11:56:26
URL: http://missfranklincooking.blogspot.com
Skrivit av: Madde

Miss: Jo vi ska oxå gå en föräldrar kurs, ska anmäla oss ditt nästa månad. Ska bli spännande, och hoppas man har stor nytta av den:D

2011-03-25 @ 13:48:21
URL: http://madeleneklund.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall