Kampen!

Ja nu e det igång igen, kampen mot hiv/aids. jag tycker det är bra att allt fler företag och kända människor utnyttjar sin plats och status som dom har dom kända varumärken mot bra ändamål. Samtidigt tycker jag det är illa att allt fler svenska (och andra länder där vi faktist har alla förutsättningar att ha säkersex) forsätter att slarva med kondom. sjukdommar sprider sig och sjukdommarna kryper sig neråt i åldrarna. så alla ni där gå o testa er och sedan ANVÄND KONDOM, slipper all ångest och jobbiga situationer efter och kanske just DU slippe få svaret att du e POSSETIV, på ett negativt sätt! SKÄRPNING!



Bodyshop ger bort kondomer då du handlar( snodde linis bild) Även H&M gör detta!


Här ser vi andra som använder sitt ansikte till att bekämp hiv. H&M säljer nu tröjor till tjejer och killar som kändisar har designat i kampen mot HIV.  och Bodyshop säljer lipcreme, så spring och köp om du har råd=)

Killinggänget!

Japp dom e med ikväll( just nu) på kanal 5, söndagsparty. Dom skall ju ha en ny show på dramaten som börjas visas o september så boka biljetter nu o gå på dom=) Det skall vi göra! Jag tycker dom e värt den resan :D


SOOOL!

Gud så fint väder det har varit i helgen! Igår var vi o fixa i lgh e inte klart än så bilder kommer senare! Men vi var över till helsingör och köpte öl till SRF OCh sedan vart det 2 öl i solen=) Är så fint där och jag kan gå o kolla hela dagarna, och fredrik e så underbar. Du gör mig så jävla lycklig!


lite bilder från båten, (jag e säämst på att komma ihåg att knäppa men här e några iaf=) alla bilder e på helsingborg, förutom slottet som är i helsingör!




   

Idag Så målade vi som sagt klart, sedan så gick jag o fredrik o hans bror ute i solen vid kajen o bara mös, var underbart varmt och soligt, roligt att gå o kolla på alla människorna! Efter det vart det thai mat och nu e karln o trummar. jag äter franska kakor och kollar gossip girl:D sweet!


bror kristoffer


Och min underbara karl:) Han kan le oxå:D

Shorts!

Och jag har inte visat mig i ett par shorts på ......ja jag vet inte hur länge! mina ben e bara FÖR feta! men iår skall jag vända på det, hatar visa mig i dom, men får dr på mig ett par riktigt höga klackar så man spänner benen då man går haha=) plus att dessa var riktigt fina faktist=)


Haha ja ni ser ju själv, plus att det ser ut som ena benet e smalare än det andra.....fast det kanske de e:/ OCH jag står frammåt lutad för att kunna fota därav fläsket på magen framträder HAHA, får hoppas jag vågar använda dom bara så dom inte blir liggandes:D

dona och fixa!

JA skall snart iväg till nya lgh o fortsätta måla i badrummet och köket, blir så fint så=) Kommer lite före och efter bilder sedan!! koppad det blir någon skillnad iaf då vi int evill lägga ner allt för mycket pengar på en hyres lgh utn just nu försöker vi göra det bästa av det som redan finns! det ända FULA i hela lgh e just KAKLET, det som är svårast o dyrast att fixas, typikt men man kan ju inte få allt så=)



Denna glada gubbe såg jag i stan:D spongebob squarepants haha! skysst målat och lyser upp de tråkiga gatorna annars=)

Men nu skall jag iväg och de kommer upp bilder på lgh sedan=)

3

Ja igår gjorde jag misstaget att stanna vid en försäljare vid 3:/ FAN vart så klart pålurad ett nytt abonnemang! men så vis spelar det liten roll med tanke på att det blir samma pris som nu medmera! så fick jag en ny mobil=) alltid kul hehe! Men där på stan står man i all hast och med mycket distraherande killar som flamsar! men när jag kommer hem ser jag till min förfäran, han har lagt på en försäkring ( vilket jag inte vela ha) plus att jag har fått FEL mobil=( FAN så nu måste jag ner i butiken o se om det kan fixa det på någe vis! man har ju 2 veckors ångerstid så det borde ju kunna fixas!

denna fick jag:

Denna skulle jag få=/


så nu skall jag ner o kriga haha=)

Pilates!

Ja vart en timmes pilates idag med, fan så sköönt:D har inte tränat på en vecka så det behövdes värkligen! e helt slut nu  o kollar Despirata hemma fruar!! skall snart ta en kopp te o knäcke bröd oxå!! mumms!!!

kort nu e död:)


Brun utan sol!

Nä de finns ingen sol här, och även om det finns så hjälper det ju inte mig, jag som typ alla redheads blir INTE brun, jag blir röd och sedan brun! Och nu har jag hittat så fina shorts så måste bli brun om benen, och lika bra o dra hela kroppen=) Så jag kör på samma som jag kört på innan DOVE summer glow, man får en naturlig brunhet som kommer naturligt, jag blir inte svart över en natt! vill inte bli det heller vill bara vara "normal" färgad för en gångs skull haha=)  det kan jag rekomendera finns i 2 nyanser!


och här e början, HAHA man ser ingen skillnad på kortet men det gör man irl:D Lovely stockar till ben hahah! Slutar med att jag har mysbyxor iaf!=)

Läkaren!

JA så skall man lämna ännu ett prov....dom har nog hela min dna bas nu med tanke på hur mycket blod och urin dom har tagit av mig (nasty i know:/ ) Men nu är klockan 1, jag skall var adär 14.30 (hoppas jag) för jag håller redan på att kissa på mig men kan ju inte gå nu:O Så sitter still nu o tänker på sahara=)

Noja!

gud jag e så nojig när det kommer till att okända/skddade nr ringer till min mobil. Jag blir riktigt nervös, varför? Hum, jag tror rädslan i detta är att jag hatar att få "överaskande frågor" Där jag ställs inför att jag måste ta ett beslut fort. Jag är för imuplsiv och har svårt att säga nej så detta leder ofta till att jag säger något som jag efter finner MYCKET jobbigt, och det hela blir mycket MER jobbigt då jag måste försöka styra upp det jag lovade innan! Så därför tycker jag att ringer man till någon som inte är din vän lr så, LÄMNA ETT RÖSTMEDELANDE!! DÅ kan jag lyssna på det, tänka ut mitt svar och sedan återkomma och ge ett bra svar på en gång! Tänk på detta!
SÅ du roger från solleftiå som ringde mig 9 i morse, nästa gång lämna ett medelande så ringer jag faktist upp=)


Dagen!

Jag börja dagen med att gå till ams! Hade på mig mina nya extremt snygga klackar! sedan gick jag på stan o bytte mina tights till en mindre storlek, då märker jag att jag glömmt mina solglasögon på ams, FAN. Sedan gick jag i lite butiker köpte en almanacka till fredrik. sedan gick jag o Jelena till tastyhouse och köpte glass, vid detta lag har har SÅ ont under fötterna av mina nya skor men vandrar änå igen ner på stan och skall köpa bodylotion, på kicks märker jag att jag GLÖMT påsarna på tastyhouse, VAD FAN IGEN. då fick jag gå tillbaka, BARFOTA. som tur e fanns det kvar annars hade jag blivit AS less på mig själv, vad e felet på mig o mitt minne, glömmer fan saker överallt! SUCK

Helgen!


 
Fan det går så fort att man hinner inte med! I helgen har vi inte gjort allt för mycket! vi har njutit av mys och vädret! Var ut i lördags, sluta med att jag somna på toaletten med en handduk som huvudkudde:) Tills fredrik kom o hämta mig! Jag skyller allt på min nattbanan, man skall INTE äta frukt på nätterna då man e rund underfötterna, man mår jämt dåligt av det!!!

Sedan var jag o handla ett par leopard taight på H&M riktigt fina=) OCh sedan satt jag o fredrik i parken o gunga i gungorna:) var mysigt! sedan kom sara o jakob förbi en sväng=) en bra helg=)


min älskling i gungan och med teli högsta hugg:)

New shit

I veckan då jag var hos päronen så passa jag på att klä om mina köksstolar så dom skall bli extra snygga till vårat nya bord=) blir suuper och nu längtar jag som fan till flytten! Här e resultatet iaf (dålig bild kvalite)


före ( min idiot data vägra vända på bilden så fick bli sne!)


Efter! såå fint=)

Rocktorp

Den 16e var jag med fredriks band Odåga och kolla på när dom spelade i teckomatorp(tror det stavas så) HAHA det var ju ett skämmt, var som en liten marknad på teckomatorpsdan:) Jag fattar att barn tycker det var jätte skoj! Att nåot händer, men markanden var typ 5 stånd, 2 hemmagjorda karuseller och kankse 3 lotteristånd:D  MEn som sagt kul för de som bor där kankse, och killarna hade en bra första spelning. vädret var dock dåligt, kallt och regnet låg i luften och väntade, inte nog med det så pajade bilen precis då vi kommit fram. så hem fick vi bokseras i MAX 60 kilometer i timmen på massa små vägar hem!! Suck. när vi väl kom hem så skulle vi dricka öl, vart 4 st o sedan gick vi o la oss haha!!!



Dom muta till sig alla ungar på området med godis haha=) MEn deras musik e riktigt bra! härligt och annorlunda=)
 


Norrland

Ja i söndas tog jag bilen upp till stockholm, jag stanna hos farmor och farfar. därfick jag först spaghetti med köttfärsås och sedan rabarberpaj:D Mycket gott! på måndag morgon tog jag bilen till Gnarp till mamm o pappa! Måndagen var ganksa lugn, gjorde inte så mycket! Tisdag vart det tandläkaren och sedan åkte jag till patricia, måste ju se hur hennes skrot unge växer=) GUD så jävla söt Hannie är, jag skulle kunna kidnappa henne=) GRYMT söt! Och sedan åkte jag in till sundsvall och träffa sanna! det var oxå mycket trevligt, var ju ett tag sedan man såg alla=)





HAnnie SÖt unge

Sedan i onsdags så var ag ju hos läkaren och operera mig, det gick oxå bra! Jätte trevliga dom e på kvinnokliniken! dock har jag liiite ont än! O på kvällen tog jag nattåget hem! Är skönt att vara hemma hos fredrik o skåne igen=) Dock e jag sjuuukt trött då jag sov så himmla lite på tåget!!

Guldfisk!

SOm alla vet ÄLSKAR jag djur, finns inte mycket här i livet som gör mig så glad som just djur!! Nu har fredrik gått med på att skaffa ett litet akvarium:) skall bli antingen kampfisk eller två slöjstjärtar, två krabbor och ev en liten groda=) Kommer nog bli suuuuper fint! Dock skall vi inte ha ett vanligt akvarium, vela ju helst ha en jätte guldfiskskål men är SKIT svårt att få tag på då det argumenteras olika ang om detta är djurplågeri, och dm jag hittat har varit för små! MEn var in på en blomster affär idag som hade en skit fin glas"figur" Som skulle bli AS fin som "akvarium" Är ca 50cm hög och rymmer MASSA liter vatten=) kommer bli super till våra kommande fiskar! kommer lägga upp bilder när allt e klart!!

               
Här var lite annorluna fiskskålar, fina men funkar ej i praktiken, så alla nu djuraktivister kan vara lugn, skall inte sätta min fisk i en skål och den kommer ha både pump, värmestav och extra syre.

Siri!

JA i veckan har jag och vovvarna varit på prommenader med jelena och siri, en sexårig whippet! JAg har aldrig varit särskilt förtjust i den rasen, visst fias lilla foppa e ju grymt söt, när han är valp, haha. Men annars haft lite förutfattade meningar! Men nu med lilla siri, gud hon e underbar, nästan så jag skulle kunna ha den rasen med=)


Lill Siri ligger i våran soffa o vilar=)

Odåga!

Jag börja morgonen med att gå (eller försöka gå iaf har sådan sjuk träningsverk efter dansen igår) till jobb intervjuv på Uniflex, som att bli uthyrd till citygross, hon lät jätte possetiv och tyckte jag verka överkvalificerad för jobbet men klart jag vill ha det ändå, även fast jag håller med henne;) Hon skulle höra av sig nästa vecka, det jobbiga är att hon vet ej hur mycket timar det blir och det kan variera mycket vecka från vecka=(  men skall prata med ams o alfa på måndag o HOPPAS att man kan fixa de så jag skall kunna ta de jobbet ändå! fan VILL ju jobba!!!

Sedan vart det systemet och handla för morgondagen, både till mig o fredrik, vart ju sjuuuukt mycket så fick gå två svängar haha, hans öl vägde ju massa!
Imorgon har killen o ett av hans band ODÅGA sin första spelning=) skall bli skit kul att se och jag hoppas det går suuuper för dom!!! Dom e ricktigt duktiga och bra tycker jag:D

så nu sitter jaghär! e hungrig o har ont i skallen, inget o äta och e sugen på ÖL:D haha Fredrik kommer inte hem förens 23....tråkigt men men!!! Längtar ju efter han:D


lite bilder jag knäppte idag:)


Jobb!!

JA i morgon skall jag på en jobb intervjuv som varuplockare!

Nästa fredag som personlig assistent!

Igår skicka jag även in en ansökan som hästskötare!

Ni som känner mig vet ju vad jag helst vill ha=) det är nu det svåra kommer! man kan inte säga nej till ett jobb, men vad händer om du först får ett jobb, som du då säger ja till och sedan kommer drömmjobbet som du oxå får. Fan jag känner mig som en dålig människa då jag måste säga nej till ett jobb man kankse först sa ja till! Men ibland måste man få vara egoistisk.......så är det bara!!!

Regn!

Idag bjöd fredrik mig på lunch, fick bli thai buffe, mycket gott! När han gick till jobbet gick jag en sväng på stan, kolla efter en glas cylinder och på skor, FAN så mycket skor det finns som jag skulle kunna döda för...suck så nu skall jag gråta en skvätt över dom=) ett par var svarta och djurmönstrade så SJUKT snygga och klacken var nästan 15cm höga...Ggggrrr skulle nog aldrig kunna gå i dom men dom e ju snygga o ha här hemma HAHA

när jag blivit för deppig av allt fönster shopping gick jag hem o märkte hur himmlen vart mörkare, kom några stänk och sedan öppnade sig himmlen, SPÖregn och hagel dundra ner, där står jag halvvägs hem och halvvägs från stan, stanna under ett träd stod där så pass länge att tillslut hjälpte inte ens trädet så då gav jag upp och börja små springa hem, väl hemma håret genom blöt, kläderna genom blöt, skorna genomblöta UPPIFRÅN. och nu kommer åskan oxå, jag som skulle ut med hundarna men dom får vänta ett tag!

TUNGT

jag hatar när dessa dagar kommer, man känner sig fetast, fulast, äckligast i hel världen. precis allt är fel, tuttarna för små/häninga/fel form mm, låren för dallriga o breda, magen för degig, håret får man aldrig till o e i fel färg, dubbelhakan synns i alla vinklar, man har gått o nypigt sig själv i fettat ca 1miljon ggr under dagen! och ÄNDÅ avslutar man det hela med en kexchoklad HAHA
Nä känns ju som de kvittar ändå......vad man än gör så e man just lika ful, fet o allmänt äcklig=(
vill bara ha bort dom kännslorna


Smycken

Ett tips, jag älckar accosiarer (kan ej stava haha) så kolla in kyssjohanna.se har SÅ GRYMT mycket snygga smycken....så kolla in dom. Här kommer några exempel!





Finns hur mycket som hellst till din mamma/syster/bästa vän tom farmor OCH så klart dig själv:D  allt från klockor, armband till hårsnoddar=) så titta o njut. kolla även in deras blogg: http://kyssjohanna.blogspot.com/


AJJJ

Sitter nu o kollar cityakuten fan blivit  beroende=( Skulle kolla ut på vädret så vrider huvudet till vänster, AJJJ min nacke=(  Måste ha sträckt den igår lr något! skall snart ut o gå med mina odjur innan söt kommer hem! Gud längtar faktist efter han he he:)
Lunch idag vart lite onyttigt morotsbröd med ägg, men gud så gott det var och är ju faktist fredag :D


rekryteringsträff

Ja där var jag kl 10 i morse satt o lyssna 20 min o sedan skulle vi ha kortntervjuver, var ju till ett städföretag, tror inte jag fick någe jobb haa min intervjuv var på MAX 5min haha!! kortast av alla typ förutom dom som inte kunde svenska! Det var typ bara jag o 3 till som var svenska ungdommar!

Nu vet jag ej vad jag skall göra! skall hämta vårat nya köksbord ikväll:D längtar som fan hoppas det var lika fint som på bild=) Kommer bli så fint till mina stolar! Sedan få rvi se vad som händer! Laga mat till herrn iaf=) Ska bli så mysigt att det e helg igen, fan mest varit själv denna vecka då han jobbat mycket och nu sätter dom upp en show så han jobbar över med! nästa vecka blir värre plus att han har spelning på lördag hoppas man kan åka dit o se dom, deras första spelning med detta band=) Så kul för dom=)


Har fortfarande inte hört av läkaren, ena provsvaret sa dom skulle komma idag nästa om en vecka...uscha e nervös och inställd på det värsta:(

SKOR!!

Fan helsingborg suger på den nivån....finns 4a skoaffärer i hela stan:S vad jag vet iaf! O INGEN e särskillt stor, ute på väla finns nog oxå några dock vet jag inte vilka, men jag vet att bianco och DNA INTE finns så jävla typiskt då det e mina favvorit affärer så man får åka till Lund lr Malmö.....fast o andra sidan kan jag åka till Köpenhamn o handla:D Men när jag åker hem till sundsvall den 20e skall jag shoppa loss på välkännda marker haha


skulle bli ett fint collage här ,men jag fick damp på mitt bildprogram så icke!!! MEn dessa e från BIANCO

Torsdag kväll!

Nu har jag kommit ur duschen, kollar på grannfejden HaHA pinsamma människor! Fredrik har jobbat kväll idag! brukar komma hem vid denna tid men idag skall han trumma så han lär inte komma hem förens mycket senare! Så tråkigt att han ej e hemma men men! Får ju sova breve han iaf HAA Och snart e det helg oxå! Super nice!!



I morgon skall jag till rekryterings träff med en städfirma, inte mitt drömmjobb men de e iaf ett jobb:D Så håll tummarna!!

JA idag var jag även hos läkaren.......gaah vill bara dagarna skll gå så jag får svar nu på en gång! Finns inget värre, alla tankar, ångest och alltid det värsta!! Så håll tummarna för det med att jag e frisk!!!

Funk!

JA idag har jag varit o dansat funk" ricktigt kul, jobbigt och svårt! Jag som alltid ansett att jag har bra kordinations förmåga och e bra på o dans haha jag har så sjuuukt dåligt minne och det var faktist svårt! Men man kankse kommer "in" i det efter några gånger, men det skall jag lätt fortsätta med!! Sååå kul=)


Power yoga

Yes, det var skoj, jobbigt och svårt, det handlar verkligen om teknik...så i morgon kommer man väl inte kunna röra sig över huvudtaget, men det kan jag rekomendera till alla andra=)


Cityakuten

Jag blir helt nojig när jag ser dessa programm, jag får alla sorters sjukdommar, och det är inga små sjukdommar utan extrema, bara dödliga! uscha mår psykiskt dåligt av det! så får nod gå till läkaren i morgon o ta några blodprov:D HAHA

Storm!

Ja idag var det iget vidare väder, det blåser och regnar, ricktigt storm väder inte ens odjuren vela gå ut! Jag klarar av regn, det tycker jag e mysigt och härligt, men inte blåst finns inget som irriterar mig så mycket som just blåst.


vecko start!

I söndags var vi till linda och daniel och grillade och kolla på deras nytillskott alma hon var jätte fin, så gullig! och maten smaka bra, även vovvarna fick följa med!

Igår (måndag) vart det stor städning och tvättning, så tyvär ingen träning=/ Men de e nog jobbigt att städa!! :D vart fint iaf! men guuud så jag längtar till den nya lgh nu alltså!! shit så mycket damm det blir i denna lgh på en gång! och duschen ojoj jag fattar att dom måste renovera allt då vi flyttar!!

Idag gick jag till ams (hade dock tagit fel dag, skulle vart där i morgon men han fixa det ändå) Så det var bara ner o vända, jag som gick upp tidigt o allt=) Fredrik jobbar hela dage idag, jag som verkligen skulle behöva en kram just nu! Ibland känns livet lite jobbigare än vanligt och är så skönt att veta att han finns där då! Vart en sväng ner på natilus o träna pilates, inte riktigt lika jobbigt som sist men shit min mage haha! Kommer ha ont i morgon=)



DreamGrils


Tycker man om filmer där dom sjunger så e den helt klart värd o se, dom sjunger så sjukt fint att man får rysningar, tur fredrik inte var hemma för då hade jag inte fått sett den (han hatar filmer då det sjunger) Och Beyoncé är ju så vacker att man själv känner sig SPY ful jämfört med henne vackra kvinna!

hum blir nog 3 av 5

sista april

Skriver lite omvänt här haha, men ibland kommer tankarna och så inte efter datumen:)
Vi började kvällen hos sara och jakob där även Bror, jocke och bella(tror jag jockes tjej heter) Jag och fredrik var. Dom bor i en jätte fin 2a mitt i stan sååå fin! vi satt där vart en vinare och öl för resten, spöade alla andra i guitarr hero (jag e inte förvånad HAHA)sedan skulle vi till telegrafen som var stängt så vart PL13 dock proppat med folk så vart en grogg o sedan drog vi vidare, där vi träffa Brors tjej o en polare till henne! vet ej hur länge vi var här efter en tequila shot vart ag så illamående så jag drack inge mer och fedrik vart BRA full! Var lite fräck mot taxi chaffören men det löste sig! Men du e så sjuukt underbar! Du skall bara veta hur mycket jag älskar dig! Längtar så himmla mycket tills vi får VÅRAN lgh:) var idag och kollade på en sänggavel, nytt köksbord och jag hitta massa fina saker jag vill köpa, dock antränger jag mig för att inte köra lgh för flickig.....jG BOR TROTS ALLT MED EN HÅRDROCKARE:d HAHAHAH

1:a Maj

Ja folk ska demostrera och det e tåg med mera. jag o fredrik skulle ner o käka och tog med hundarna o ända utegrillen i stan e petter´s vi går dit efter vägen möter vi mängder med poliser och ridandepolsher, poliser med hundar, polisbussar och ja ni fattar, vi går till grillen sätter oss där det sitter massa folk o lyssnar på musik o någon snubbe som snackar, de bjuder på kanelbullar och lingonsoda! Efter några minuter kollar vi oss runt, e bara snubbar med rakade skallar, tatueringar, militär tröjor lr scharfes.......vi börjar lyssna på vad snubben snackar om, vi står mitt bland Rasisterna PINSAMT Så vi gick igen vill inte bli fotograferad o hamna i tidningen på ett sådant möte!!!

Dock hann 3 fotografer knäppa massa bilder på hundarna:D alla älskar mina hundar=)

Dock gick det upp en mörkhyad tjej ca 17år upp på deras sen ställer sig o sjunger blinka lilla stjärna, sedan skriker hon piece and love for everybody o kankse 30 rasister sitter o buar henne starkt o vågat gjort av henne:) Och vad tror ni partiledaren säger? "ja detta satte ju färg på dagen" SÅ DÅLIGT!

Pollen

har spenderat mycket tid ute nu när det e underbart väder! dock kommer snuvan och sveda i ögonen hand o hand! har förr inte kännt av det men nu e det sjuuukt jobbigt börjar ana att det e pollen allergi jag känner=(  buhu måste nog skaffa medecin i morgon!!! gryyymt segt


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall