"Mamma Jenny"

“Jag vill också ha en bebis”

2011-11-04 @ 16:18

Vet inte hur många gånger jag har hört den meningen när de sett Milian, “jag vill också ha en bebis”. Det är oftast mina jämngamla vänner som säger det (22-23 åringar). Missförstå mig inte.

Varje gång tänker jag “åh herregud, skaffa inte en bebis nu, det är inte att bara att vilja ha en bebis, det är så mycket mer”. Det är inte det att jag inte vill unna mina vänner det bästa som finns här i livet men när man formulerar det “jag vill också ha en bebis” (för att de är så gulliga) så känner jag att då är man inte riiktigt insatt i alla sidor av att faktiskt ha ansvar för ett liv – hela livet ut.

Det är inga rosa moln man svävar på även om livet man skapat är det underbaraste man har och även om man älskar honom/henne mer än livet själva. Småbarnstiden ÄR jobbig, den tär på en såväl psykiskt som fysiskt och jag tror att är det någon gång i livet som man verkligen måste vara stark så är det nu.

________________________________________________________________________________________________________________

Jag hade vad andra kallar en underbar graviditet och en perfekt förlossning! Men tänker jag efter så är det jag själva som målat upp denna bild för omgivningen om hur det var. Jag är inte den som gillar att klaga i onödan och ja, jag hade faktiskt stunder under graviditeten som var jätte jobbiga. Jag hade fruktansvärd smärta nertill och jag kunde inte jobba med serveringen merän till 7:e månaden eftersom smärtan var enorm efter långpannor på jobbet (arbetspass på 1o t).

Förlossningen var också bra, eftersom jag sagt till alla hur jäkla häftigt det var och att jag gärna gör om det snart igen. Men tänker jag efter så visst fasen hade jag så ont så att jag trodde jag skulle tuppa av under värkarna, och ja mina värkar började tidigt söndag morgon (dock bara som molvärkar) och sedan föddes Milian över ett dygn senare. Så visst är det så att om vi målar upp en positiv bild i huvudet så glömmer vi lite bort hur vi egentligen upplevde förloppets gång. Denna positiva bild målar jag oftast upp för de som frågar, jag har en övervägande positiv bild av både min graviditet och förlossning men ibland minns jag tillbaka och kommer på stunder då jag faktiskt också mådde skit.

Så, när sedan Milian kom till världen så fick vi ju världens underbaraste lilla unge. Han var så tacksam, sov bra om nätterna, amningen fungerade super bra, han tog napp direkt, han kunde ta flaska vid 2-3 mån ålder om någon skulle passa honom, han har aldrig varit akut sjuk och knappt haft några förkylningar. Vi har helt enkelt haft tur! Då sker samma sak här, någon frågar hur nätterna är och man svarar” ja, helt ok eller jo, han sover rätt bra faktiskt” (man vill ju inte klaga då man vet andra har det sämre). Man är inte först med att klaga men egentligen döljer man något på insidan, innanför de stängda dörrarna.

På bloggen framkommer oftast också övervägande positiva saker i vårt liv. Jag tror inte att jag skrivit så mycket om alla jobbiga stunder man stöter på som småbarnsförälder. Fast ni som bloggar här har antingen redan barn och vet redan hur det är eller väntar ni barn (eller försöker skaffa) och då vill ni kanske inte läsa massa negativt om hur det är att ha barn. När man går där med gravidbulan och längtar tills man ska få se det lilla knytet så är det svårt att se framåt och förstå vad man faktiskt ska handskas med – hela livet. Så då vill man ju klart vara förberedd men ändå inte läsa om en massa jobbiga och negativa stunder.

Så Milian var som sagt en snäll bebis och är fortfarande det men alla dessa faser de går igenom är inget som jag visste om när jag väntade honom. Att man inte skulle få sova hela nätter på läääänge – visst detta visste jag och att det skulle bli många sömnlösa nätter…men såhär många? såhär länge? Det som håller hoppet uppe om att få sova är att man vet att en dag vänder det (för att sedan vända tillbaka igen). Det blir ljuset i det hela – en dag vänder det och då kommer man vakna utvilad och springa in i hans sovrum för att se så att han andas!

Inte förens fram tills nu visste jag att kroppen kunde klara så mycket slitage, så många avbrutna nätter, så många stressiga måltider, så mycket skrik, utmattning och kärlek på samma gång! Det är precis som att människokroppen var förberedd för detta också – hade jag inte varit det så hade jag nog varit halvvägs ner i graven. Men precis som att man har oanade krafter för att klara av en förlossning så har man också fått sjukliga krafter för attt klara av småbarnstiden!

________________________________________________________________________________________________________________

Ja!

Livet som förälder är underbart! Det är inget av vad man kan föreställa sig, man kan nu förstå sina egna föräldrar i allt de sagt och gjort. Kärleken till ens barn är obeskrivlig – även om tankarna ibland skulle vilja kasta ut ungen ur fönstret – så gör man ju inte det för att kärleken övervinner allt.

Och ja, det är en trött, sliten morsa som skriver just nu! Milian är 9,5 månader och inte nog med att man haft avbruten sömn fram tills nu så är han inne i världens hemskaste, jobbigaste fas någonsin. Ni som har/har haft barn i denna ålder vet “Separationsånges fasen” som vi så fint kallar det! Jag skulle vilja kalla det något i form med “Gör-ett-helvete-för-dina-föräldrar-nu-när-musten-ändå-snart-sugits-ut-fasen”.

En trött morsa! Men icke bitter – jag ser som sagt ljuset i det hela och jag ser så mycket framemot en ny graviditet snart och att gå igenom småbarnstiden ännu en gång ! Dessutom ser jag så mycket framemot att möta Milians alla faser, stunder och olika åldrar med dess olika charm. I’m ready, klarar min kropp detta då klarar den allt.

Gud så underbart skrivet och jag kan inte annat än att hålla med, för att läsa hela "mamma jennys" inlägg klicka då här!


MinBebisbok.se

Jag har använt mig utav minbebisbok.se i några veckor nu och är possetivt överaskad, då jag innan trodde att det var lite som alla andra sidor där du kan göra en bok med info och foton till din bebis.
Du kan ladda upp dina foton, ändra tema och layout, lägga till och ta bort foton och texter, välja färger och årstider mm, ja än så länge låter det som andra sidor där du kan beställa denna typen av tjänst!

Men vad är då skillnaden?

Jag tycker själv att denna sidan har mycket mera illustationer och mycket bättre, du får en mycket roligare bok som du och ditt barn kommer uppskatta i flera år. Jag har själv beställt 2 olika böcker, en till mina hundar och en till Ralph som mina föräldrar fick, och dels kände jag mig mycket begränsad, ville jag ha barntema var jag tvungen att välja " mitt första år" och där var allt baserat på att du hade foton för det "första året" redo, och det hade ju inte jag då Ralph var 2mån....jag fick improvisera och nästan knäppa foton som jag behövde...typ "Ralph i badet" Haha. Plus att så fort jag trodde boken var klar så fick jag nya foton och ville göra om hela... men man måste ju sätta stopp och man kan ju inte spara heller!
Detta är den STORA skillnaden, på minbebisbok.se skapar du ett konto som är gilltgt i 2år.....du laddar upp dina bilder och kan ladda om och ändra hur mycket du vill under två år, så med andra ord kan du få en bok som du jobbar på under din barns utveckling och ändrar under tidens gång, toppen tycker jag! Sedan när du är klar med din bok så beställer du det formatet du vill ha!
De har öven andra söta posters som du kan beställa till dina barn ( det skall jag göra )


Kika in här eller håll utkik i kalendern;D 
 


Flygning!

Vi flög upp igår, första gången för oss båda, Ralph uppförde sig bra och spydde bara ner 2st.....ja det är ganska lite med tanke på hur många det är på ett plan;D Han fick även en bok o en nalle, det var snällt tycker jag!

Här uppe nu tänkte jag passa på att träffa lite vänner och deras barn, njuta av familjen och att bli lite upp passad:D ! Kanske tom får en ölkväll och det vore ju inte fel;D


Norrland!

Ja det kommer tyvär inte hända så jätte mycket på bloggen denna v, jag ör uppe hos mina föräldrar och deras när är såååååå segt så jag kommer kanske bara totta in här då och då!

Men misströsta ej, kalendern kommer starta 1Dec så jag hoppas att ni kommer vara med då och tävla och ta del av möjligheten att vinna massa fina priser till dig och till dina barn!

 

Klicka på bilden och kom rätt!
Recept!

Ja detta hittar ni nu hos maddesmumms, bilder och recept!
Detta har vi bakat denna vecka, och det har uppskattats av sambon och han band kan jag säga;D

Challenge!

Jag har fått en award/utmaning av Therese. Utmaningens villkor: länka tillbaka till den du fått den av, fullborda de fem meningarna nedan och ge den vidare till fem bloggvänner.
1. När ingen ser eller hör mig…Pratar jag med mig själv, skrattar högt åt mina tankar eller åt radion ( går ofta med radion i hörlurar så folk tror nog jag är galen. Dansar och "skuttar" mycket ( har hoppat in i både dörrkarmar och brytit en tå i en grind!
2. Jag går aldrig hemifrån utan…Min telefon eller halsduk, det mesta annat glömmer jag jämt ( även telefonen).
3. Min blogg heter som den gör för att…Det är mitt namn, och jag hade den sedan gammalt och kom inte på något nytt och det jag kom på var inte ledigt!
4. Om jag vågade skulle jag…Ta för mig mer tror jag, är inget jag direkt inte vågar, men jag är för snäll för mitt eget bästa ibland. Och öppna eget vore ju inte heller helt fel.
5. Om 10 år kommer jag att…Har ingen aning, jag är inte den som planerar eller tänker i framtiden, tar det som det kommer. Men jag hoppas att jag har ett hus, ett till barn kanske en häst och ett eget företag!

Jag skickar denna viadre till Linda, Linda, Carina, Lotta, Kajsa

5mån

Ja i söndags vart Ralph 5mån, helt galet att det bara är 1mån kvar tills han är ett halvår...GAALET. Men idag var vi och tog vaccin iaf, han grät nästan ingenting utan var bara glad att han fick sockerlösning:D Min lilla matvrak ( får barnen sockerlösning i hela sverige? ) Han följer kurvan fint iaf:
5mån
vikt 7,63kg
längd 64
Vi träffade även barnmorskan som jag hade då jag väntade Ralph, vi fick ju lixom inte säga hej då eller ens sammanfatta allt, så det var skoj och hon fick se Ralph oxå som bara satt och log mot henne:D
han har varit som vanligt hela dagen men sedan på kvällen brast det...GUD som han gåtit, han brukar aldrig vara så, så jag antar att det var sprutorna, dock ingen feber och det är ju skönt! Får se hur natten blir, Inatt var han vaken i 1,5h och bara stökade, första natten sedan vi lämnade BB som han inte velat sova. Sjukt segt så stackar alla er mammor som haft så mer än en gång! Det har aldrig varit så länge!
Ja nu är inte inte långt förens julkalendern drar igång:D Jag är nästan avis på alla er som kan vinna alla dessa underbara priser:D Vill jag med haha!
Han är så sjuukt söt då han gnuggar ögonen. Min skatt!
Jag har gjort såå mycket denna veckan, är stolt över mig själv haha! Jag har bakat sirapshjärtan, vaniljbullar, morotskaka & sockerkringlor ( tänk på att det är bara tisdag;D ) Ska facktist fortsätta så och frysa in, för snart börjar jag med pralinbaket inför julen=)

Macaronset!

Ni har väl inte missat tävlingen som pågår i min bakblogg- Maddemumms.blogg.se är ni kan vinna ett Macaronsett.......i detta sett ingår en macarone matta som gör att ni får runda och fina macaroner och även en decomax ( som jag även tävlade ut förr som ni kan dekorera cupcake´s med och fylla den med andra roliga saker som choklad och grädde och dekorera ) så lite 2 flugor i en smäll!
Klicka på bilden och koom rätt!

One Piece

Jah Ralph har en från Polarn o Pyret...så himla mysig!
Min älskling

Enkla Ting!

Har ni varit in på en underbara webbutik www.enklating.se som även har en inredningsblogg?! Kajsa som driver denna blogg & butik bor nämligen här nere och i helgen var det julspecial. Så jag och Linda åkte dit för att se om vi kunde fynda lite, man fick även göra sin egen julkrans. Mycket mysigt och massa fina saker! Åt oxå VÄRLDENS godaste räkmacka=) Fanns mycket fint mem plånboken och viljan går inte alltid hand i hand!
Men denna krans designad av MIG ;D fick följa med hem!
Jag vet ej om den är klar än ( skulle vilja ha in lite mer "jul" i den, men det år jag fixa här hemma. S¨å länge händer den på dörren=)
Syns inte på de stora bilderna tror jag, men det hänger några Heliga Maria i stjärnan oxå!
Tycker nu när man fått lite "distans" från sitt skapande så tycker jag att den är lite tom...får se vad vi kompliterar med!
Kan ju även påpeka att jag har fått infektion i min handled av allt virkande:P

Minnet!

Ja dte är ju borta nu för tiden, sitter på Martinshop och tänkte ta med mig min virkning ( som jag satt o virkade på till kl 02.00 inatt:P ) så tiden gick lite fortare men det glömde jag! Attans!
Som sagt jag kommer lägga upp lite mönster sedan då jag har virkat klart några dockor o gosedjur som ni får se=)
Och appropå sova, vilket jag har problem med och Ralph oxå tydligen den sensate veckan, har nog kommit i en tillväxt period och velat äta heeela nätterna, och bökat och stånkad och vänt på sig och velat ha nappen 1000 ggr! Så igår ögade vi maten ( så nu lär spyningarna öga igen, men ungen var inte nöjd med det han fick innan ) Och fredrik skulle ta han inatt så jag fick sova.....Och tror ni inte ungen sov till 08.15....ja det är ju typiskt iaf!

Bonti.se

Ja en underbar sida , nattlamporna i inlägget under kommer därifrån och har dessutom 20% just nu ( borde kankse nämnt det där.....så nu är de inskrivet:P ) har helt underbara saker och måste tipsa om dessa ubersöta presenter att ge till dop eller välkomen hem bebis present=)
Ja hur gulligt är inte detta, finns i flera kombinationer och färger!
Man kan även skicka denna söt abucket som man oxå kan välja storlek och förger på. Det är blommor till mamma och små kläder till bäbisen!

Nattlampa & Barnstol

Nu sover Ralph i vårt rum, men tanken är att han skall flytta in till sitt rum så fort han får liite mer regelbundna sovtider ( alltså sova hela natten som oftast och inte att det är mer av en slump ) Men då är min tanke att skaffa en nattlampa till honom, nu har vi ingen utan har ställt en lamp apå golvet under sängen för att de skall ge ett svagt sken över sovrummet och det funkar för honom, dock släcker vi den då vi går och lägger oss! Men dessa har jag hittat som jag vill ha / kan tänka mig!
" Den behöver aldrig sättas av och på, väl en gång insatt i stickkontakten sköter den ljusregleringen automatiskt. Nattlampans ljusstyrka anpassas automatiskt efter hur ljust eller mörkt det är i rummet. Ju mörkare det är, desto klarare lyser lampan. Den automatiska ljussensorn känner av hur rummets ljus skiftar , på dagen är lampan släkt, men när det mörknar ute tänds lampan" Mycket miljöväntligt och bra för plånboken ( dock ful haha )
Dessa harar e mina basoluta favoriter ( vill nog ha en vit dock ) SÅÅ himla fina!
Denna finns i många färger och är ju oxå underbar!
Dessa är från Bonti.se som nu har 20% på alla nattlampor!
Har ni Nattlampa?
Ja och nu över till andra ämnet, nämligen MATSTOLAR.
Man ska ju inte använda matstolar förens barnet "nästan" kan sitta själv pga ergonomiska anledningar. Nu har vi Ralph i babysittern då han äter, men han har 1 ca 1 månad kvar i den sedan e han för tunga ( min lilla guldklimp ) och jag tror inte att han kan sitta då, man säger väl ca 6-7mån.... ( oki han e 6mån då så kanske men iaf ) När började ni använda matstol? Kunde era barn sitta själva innan?

Stjärntecken!

Stenbocken
Stenbocken är tillbakadragen och blyg men lyckas han eller hon erövra detta så är han en fantastisk partner. De kan ha svårt för att acceptera förändring och har en tendens att ha en pessimistisk syn på saker och ting. I takt med att de blir äldre så blir det bättre, styrda av Saturnus så kan de även komma att se bättre ut ju äldre de blir.

Stenbocken är symbolen för presteraren och som sådan så kan karriär och framgång hamna före kärlek. Har kärleken gjort för ont så kan de stänga av den och istället fokusera sin tid helt på något annat. De vill inte slösa någon tid på något som inte fungerar. De vet värdet av tid och de vet värdet av den kärlek de ger andra. De vet hur det känns att bli avvisad och är inte rädda att avvisa andra om så krävs. Stenbocken är försiktig och inåtvänd men när de väl öppnat sitt hjärta för någon så är den en av de mest lojala man kan tänka sig. De kan vara väldigt trogna när de är i ett förhållande. De behöver verkligen en partner som stödjer dem emotionellt med respekt, vilket samtidigt välbehövligt förstärker deras självförtroende.

 

Mitt är som sagt stenbocken, och oftast tror ja inte på detta men när jag läste denna text så ja det stämmer nog på mig även om jag inte vill erkänna det som är mindre smickrande=)

Stämmer ert stjärntecken in på er?

 


Malmö Opera!

Jag måste bara skriva lite om söta Julia, en kompis som jobbar som maskör på Operan i Malmö, och shiiit så duktig hon är på att göra masker, och vilket drömm jobb alltså=)
Julia och Martin på Halloween förra året....ja det är SÅÅ kul att gå på maskerad med dem NOT...haha dom har ju jämt grymma kostymer:)
Julia iår på Halloween
Och här kommer min favorit kostym =
Haha så jääävla snygg!
Ja vore inte detta ett dröm yrke så säg!

Virkad Filt!

Denna har jag glömt att visa, men jag virkade en julfilt som jag gav till Bea och hennes bebis som är beräknad 10 Dec:) Lite tjockare och i färger som jag vet att Bea gillar!
Fina va? Jag e nöjd iaf! Just nu håller jag på med en filt till Ralph plus en tras docka till en väns dotter! Om ni är intresserade av mönster så säg till så kan jag lägga upp dessa här i bloggen!
Ängel är från Ebbasänglar!

Arbetssökande!

Japp idag var ja på intervju.....i Jan får ja svar på om jag går vidare till en 3e intervju, så håll tummarna! Kommer jobba extra o helger till att börja med och sedan i sommar då Fredrik har semester planerar ja att jobba för fullt, dels för pengarna men även för att spara lite mamma dagar så ja kan vara hemma m Ralph längre! HOppas även på i framtiden att ja får mer anställning.
Så nu håller alla tummarna:)
Ikväll kommer en tävling upp o maddesmumms, så håll utkik ( alla ni som gillar o baka håll ett extra öga:)
Mitt livs kärlek=)

Ont i hjärtat!

Sitter i buitiken just nu! ( det kommer komma en tävlinghärifrån i kalendern, så ni kan spice:a (?) upp kärleks livet lite ) Ska röra mig hemmåt om ca 1,5 h men vill hem nu, dels jag är sjuukt trött och dels så är Ralph hemma med farmor som ringde för en stund sedan och frågade efter flaskan och jag hör han i bakgrunden och han är SÅÅÅÅ ledsen och skriker för fulla muggar.....fyyyy så ont i gör i hjärtat då, och det är inte " jag är arg/hungrig" skrik utan "jag är LEDSEN/ förtvivlad/ kan inte andas" skrik......det värker värkligen på riktigt i hjärtat då man hör detta, och man vill bara springa hem! tyvär så funkar det ju inte så!! buhu:(

Medverkande i Julkalendern Del II!¨Klicka på loggan så kommer du rätt, kika vad som kanske komma skall:D

Bröllops Cupcakes!

Recept och mer bilder på dessa sötnosar hittar ni på www.maddesmumms.blogg.se

Farsdag + inredning!

Ja idag är det farsdag, Fredriks första farsdag:) Så jag och Ralph var ute och plockade blommor ( japp i mitten av november ) och gav pappa Fredrik en present:) som han uppskattade och som jag ska låna sedan:)
Och Ralph har fått lite "nyheter" i sitt rum ( ja gamla nyheter oxå )
En ny spegel, denna fick jag av en klasskompis då jag gick i högstadiet, min bästa kill kompis christian och hans mamma:) Så gulligt, och nu passar den i Ralph´s rum som handen i handsken!
Ursäkte den dåliga kvaliten men det är så mörkt! Men 2 nya tavlor har han oxå fått=)

Umami taste teaser!

Ja denna unge älskar att äta, vad vi är erbjuder:D Och det går inte att äta med han nära sig om inte han oxå får något för annars blir det rama skrik. Och ser han flaskan så skakar hela ungen och sliter i flaskan för att få in den i munnen:D Älsklingen!
Och nu har vi fått en Umami, en napp som du fyller med mat som barnet sedan suger/tuggar på....kan dock medela att det var minst lika mycket palsternacka på hela ungen men han tyckte det var kul och gott:)
finns många diskussioner om dessa ang tänder mm....men Ralph har inga tänder så det problemet tar vi då!

Julklappar- upplevelser är den perfekta presenten

Visst är detta alltid ett bestyr?
Vissa är så enkla att handla en julklapp till, andra är jätte svåra! Som min lille bror, pappa, farfar ( ja av någon anledning oftast killar ) Men då skall ja komma med ett tips här, jag gav dem alla en upplevelse ( detta då dem fyllde år, men funkar ju bra som gåva vilket tillfälle som helst ) Min bror fick en Segway tur på 2h tillsammans med mig och vår pappa ( läs om det här ) Såå kul och dem båda uppskattade det verkligen! Och pappa tog jag med på 2h massage från topp till tå, något han var emot från början men erkände efter att han tyckte det var mycket härligt! Och till Farfar, Wiskey provning, det älskar han.....ja just upplevelser hittar man något till alla!

Och då skall jag tispa er om en sida Upplevelse.com Ja det har det mesta, för det flesta och du kan söke efter ort eller categori på upplevelse! Jag har faktist redan hittat vad jag skall ge svärmor i julklapp:D Nu skall jag bara lägga en beställning, och ja tänkte bjuda med mig själv på denna oxå;D
Upplevelse.com - För att upplevelser är den perfekta presenten

Kakformar.se

Kolla vad mycket roligt man kan göra med en kakform, choklad/candy melts, kristyr och en klubbpinne....
För Halloween
Dopet/barnkalaset
Jul
Det härliga silvrig aglittret kommer från style & funstuff
Och formarna kommer från kakformar.se och det finns mängder av formar för alla tillfällen!
som ni ser är det blåa doppade i candymelts, första gången jag använder mig utav det och jisses så svårt det var..så tjockt och det var nog lite överkurs att ta en så "avancerad" form.....så mitt tips är att "ösa" över det plus att späda det massor med matolja!
Nä nu blir det sängen skall på mamma barn träning halv 10 i morgon och kan INTE vara sen;D

Palsternacka!

Idag fick Ralph prova palsternacka, och han tyckte om det, men fick klökningar ibland haha. Måste vara rent reflexmässigt för han ville ha mer o mer.
Mat i hela ansiktet!

Blixten bråkar!

Dagens mamma fika var mycket trevlig, alltid skönt att få prata av sig lite med kvinnor i samma sits som än själv! Efter det gick jag på 2h promenad ( Ralph har för övrigt börjat protestera mot att ligga hela promenaden=( Har han aldrig gjort förr, så får väl se om det var en engångs grej eller om vi måst ebyta till sittdelen tidigare än jag räknat med! När bytte ni till sitt delen?
Men visst sitter han fint:)
Måste ju bara visa några foton som blir såå roliga pga blixten eller konstiga vinklar....så jag skrattar åt dessa, min älskade unge vad du förgyller min vardag, jag hoppas att jag för alltid kan göra dig lika lycklig som du gör mig!
HAHA denna är min favorit......Älskar dig då!

Medverkande i Julkalendern!

Här får ni en smakprov på vilka som medverkar i julkalendern:

Flera kommer dyka upp under november månad, klicka gärna in er och kika på dessa för att se om ni hittar eranfavorit vara som kanske kommer i kalendern!

Hittat fötterna!

Ja idag hittade Ralph fötterna, så han har legat och dragit i dem flera timmar idag! Min lilla ögonsten! Idag vart även en promenad med MAlin & Oliver i 1,5 timme, mycket trevligt och behövligt! Skall försöka ta en liknande runda i morgon, måste ju bli av med fettet!
I morgon skall de blir en runda på mamma/barn fika....ska bli trevlgt var ju inte där förra veckan då min familj var här nere!
Raph sov föresten till 11,00 idag.....gud så skönt...trodde han skulle vara vaken hela natten men han sover redan. Så skönt!
Ja blir lite hoppiga inlägg just nu, sk abli bättre det lovar jag! Men är full rulle just nu med julkalender och en cupcakes beställning som skall vara klar på fredag! Så ja jag är lite stressad! Men men!

Hokus Pokus!

Jag letar efter en Hokus Pokus stol...helst i trä, men en i plast duger oxå! Hittade 2st här i skåne...inte precis som jag vill ha dem men kan väl alltid göra om dem! Men det är såå fina tycker jag!

Norrland!

Ja igår mådde jag som sagt pyton pga att familjen åkt hem, kändes såååå tomt att jag grinade heeela dagen bara! Men nu har jag bokat biljetter hem faktist så den 28november åker jag och Ralph upp, fredrik skall på utbildning 3 dagar den veckan så då passar vi på att åka upp 1v....vi ska flyga.....fyy så nervöst har jag aldrig gjort! Hoppas det inte smittar av sig på Ralph bara! Tar 2,5h upp vilken skillnad från 13h med tåg! Dyrare men värt det! Funkar inte annars med Ralph alltså!
Längtar så himla mycket samtidigt som jag kommer sakna Fredrik som en tok.

Segway!

Jag skrev ju lite om veckan som varit men tänkte ta den lite mer detaljerad!
I lördags (förra helgen) skulle ja hålla i en babyshower för min vän Bea, hade bakat hela frysen full m godsaker, köpt dekorationer och fixat m dukningen........lördag morgon inser jag att ja mår pyton och vid kl 12 inser jag att de är magsjuka. Fredrik får stanna hemma från jobbet för att ta hand om Ralph då jag har feber och spyr. Vid kl 15,00 inser vi att även Fredrik har magsjuka.......att vara sjuk med en 4månaders bebis gör de till en helt ny dimension....man kan inte ta hand om sig själv men måste roa honom, fy bubblan ville bara grina där ett tag!
På måndag mådde vi bättre och min familj kom ner, min ÄLSKADE<3 familj.
Onsdagen åkte jag min lillebror och pappa segway och shiiit så kul de var haha, skulle kunna köra huuur mycket o länge som helst! Vi vurpade alla 3 men gud så mycket har jag inte skrattat på länge!
Så jag rekomenderar alla att testa detta!
Sedan på torsdagen var jag och pappa på 2h massage från topp till tå:) underbart, skulle dock behöva lite mer djupgående massage då ryggen fortfarande gör ont!
Ja igår lördag åkte dem hem igen och hela min lördag gick åt att grina som ett litet barn...fyyyy så jag saknar dem redan! Varför skall dem bo så långt bort! Och Ralph var såå glad för sin mormor och morfar! Han bara skrattade hela tiden och det gick så bra när dem var barnvakt till honom! Det gör ont i mitt hjärta då jag tänker på allt han och dem missar av varandra!
Men idag känns det lite bättre och Fredrik e hemma, så tomt utan hundarna men skönt att slippa den stressen och jag vet att de har det kanon i norrland och vi hämtar dem i jul!

Smakisar!

Ja Ralph älskar mat och häromdagen satt jag och åt glass då han låg i mitt knä och han öppnamunnen o fäkta med armarna för han ville smaka, och då¨han inte fick vart han sååååå ledsen  att jag fick göra gröt o ge han! Han älskar det och är så gullig då han gapar som en fågelunge då skeden kommer och hugger som en piraya!
Ignorera min löjliga och lite efterblivna röst haha!

Nytt i Ralph´s rum!

URSÄKTA att jag varit borta kan jag ju börja med att säga! Men det har varit en mycket intensiv början på denna månad....magsjuka, babyshower och sedan var min familj här nere så då ville jag ge dem 100% och datorn 0% så därför har massa hamnat på "stand by" och nu har jag röven full ist men men! Det var det värt! Jag tänkte iaf visa lite nyheter i Ralph´s rum!

 

En ny byrå!

 

 

Och Nya tavlan från 2myror.se

 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall