Fy på mig!

Jag bloggar dåligt nu, men är mitt uppi flytten, har så sjukt mycket att göra så orken e på botten o fantasin oxå! Men tog mig en paus nu när karln skulle till replokalen! Så kan ju berätta lite om helgen så länge:D

FREDAG:
Vi laga super god fiksgratäng( tror jag skrev de i senaste inlägget) och kolla fotboll och drack vin. Sedan drog vi ut, där mötte vi upp jacob,sara, bror, daniella och jocke, vart men mycket trevlig kväll med mycket alkohol (tyvär) Jag mådde inte alls så bra när vi kom hem faktist, så sov halva natten på golvet på toaletten:S illa men helt oki=) 

 
Daniella och jocke är kära:D

   

Alla ser ut att vara i mycket bra skick:D


LÖRDAG:
Ja karln stack iväg och repade vid 2 och jag drog till stranden med Sara, jacob, bror och jossefine. Var dock inte så jätte varmt utan blåste och solen var i moln:( Men det var skit fint och havet var så rent, dock as kallt:D men vi grillade och åt gott=)


Sara i spetsen, bror och jossefine


   


Sedan efter stranden mötte jag upp fredrik, då han o hans band KINDRED ska ha en spelning. det var med reaggie "inriktning", hela stället var ganska tattigt uppstyrt, dom skulle spela kl 1 men fick inte börja förens kl 2.30 vilket var mycket illa, men var ett band innan, massa killar o en tjej som satt o spelade på afrikanska trummor, dom var mycket duktiga! Men även denna kväll (även fast jag sa lördag morgon att jag skulle vara nykter LÄNGE nu) så vart det mycket alkoholm och kvällen vart riktigt lykad, efter att de hade seplat klart drog vi till deras replokal där efterfesten forsatte fram till 6 på morgonen, alla var då mycket goa:D


Dålig bild i know men här e dom iaf:D KINDRED


   
   
   


Haha så vackra bilder med mycket konstigt folk:D Och mycket trevligt folk!



fisk & vin!

Ja det var middagen, fiskgratäng, Ny potatis och gräslöks sås(som jag dock inte gillade) till de ett gott glas kallt vin framför fotbollen! Inte heller de något som direkr intresserar mig men mn får ju offra sig ibland=) Men får se om det blir en sväng på krogen sedan alltid nice ut o ta en öl i detta väder=)

Tror inte sverige vinne just nu i detta skede! Men man får ju inte ge upp hoppet:D


Gaah!

Solen lyser och det ser riktigt varmt ut!!! Jag skall snart dra ner på stan och kika lite, kankse hittar man någe skoj=) OCh sedan blir det fiskgryta till middag ikväll. Och jag bara måste köpa lite vitt vin, e så sjukt sugen på det just nu! Och vin e ju LITE snällare mod fettet haha!

I morgon skall älsklingen spela=) Hoppas det går super för om och att det är jätte mycket folk som kommer och kollar! Dom e ju duktiga, men dåligt med reklam då dom spelar på en liten reaggie klubb, men det blir ju rätt inriktning iaf=)

Läkerol!

Köpte nytt tuggumi igår, nämligen läkerol´s De smakar bra men Fan vilken skumm konstistens:/ jag som har problem med att jag äter upp tuggumin var dessa inte bättre i börjar på minner domom godis i konsistensen och efter så blir dom för mjuka, jag får nästan panik för jag vill tugga mer, och mer och mer och mer osv:P MEn slutar med att jag äter upp dom iaf=/ stackars min mage!


Dagen!

Ja nu har jag gjort det jag ska! Fixa den sista stolen:D e bara ett lager till med färg som behövs! Palla dock inte att gå till nya lgh(inte för att det e långt utan mest att jag hade noll motivation att fixa där idag)


My lovely shorts och ett vitt linne vart klädseln idag!

Efter detta tog jag en prommenad i skogen, fy fan så vart med var, svettig som fan när jag kom hem! OCh jag hatar att bli svettig mellan tuttarna haha:D (oki då man tränar;P)


Så fint här just nu, jag älskar att bara gå o njuta av vindarna, ljuden och doften!!

Eter det så vart det en sen lunch, fick bli en smoothie med banan, trädgårdsbär:) Sååååå god den vart och avslutade med ett kokt ägg:D Mumms Men nu e det power yoga.....KÄMPA


Grymm start!

Ja det fick jag på dagen! Älsklingen försov sig....hehe typiskt han, tur han har så chill jobb. Men vi fick mysa lite längre innan det var dax för han att ta sig i kragen och gå till jobbet! Vart lite frukost då för mig och nu skall jag slipa den andra jävla stolen, fy fan det suger att slipa stolar! Men blir ju fint resultat! Sedan skall jag till nya lgh och måla klart!



Bjuder på en mer "vågad" bild idag haha, allt är ju relativt så för mig är den inte särskilt vågad, men finns ju folk som tycker det! Jag har visar min röv i moore, så tom men far såg den bilden haha plus att jag jobbat i sexbutik så jag e inte så blyg:D  Jag tyckte bilden var sensuell

Kärlek!

Ja nu sitter jag här i min ensamhet, karn e och spelar med bandet, och jag vet hur sent det kan bli då! Så nu sitter jag o funderar på hur man skall kunna locka hem honnom tidigare;) För jag behöver kärlek ikväll HAHA!!!

Har du några bra tips? Jag har några själv men inget jag skriver här:D



Lite fix!

JA idag skulle jag få SÅ mycket gjort, men hade verkligen ingen lust alls så jag måla klart en av stolarna och det var typ det som hände:/ la mig för att sola, men tröttna efter 5 min så ringde linis o snacka med henne ett tag (som vanligt)  sedan  gic jag o handla en sallad (som för övrigt smaka skit) Mötte fredrik för en fika på stan stan, fick bli wayns och en smoothie, var helt oki! Och nu sitter jag här, hungrig igen o lagom uttråkad, men men

Här kommer lite bilder på det som hänt i lgh!

Före:




Efter:

Jag tycker pinnstolar är så charmiga:) Men dom kommer bara vara som extra stolar då vi har främmande!


Före:



Efter:

Mat!

Den ständiga frågan, jag har bestämmt mig nu att jag MÅSTE gå ner i vikt nu på liv lr död. Men vad fan skall jag äta idag? JAg e själv då killen e och jobbar o sedan skall han o repa, och jag e typ pank:( thats sucks!!!!!!!! BUHU!



Dålig!

Jag e dålig på detta med uppdatering just nu käner jag, har inte haft någon lust att skriva alls, eller så har jag glömmt att jag ska skriva hehe!

Men kan ju börja med att berätta om soffan! Nej jag fick inte in den i nya lägenheten, så satte ut den på blocket och vart totalt ner ringd, skulle satt ut den för dyrare men 3000 för en 2 år gammal soffa e väl ändå ok! Fast innan den var i skick att säljas var vi tvungen att elliminera alla bevis att jag har haft hundar, och ni som har hundar eller har träffat mina vet hur mycket dom kan håra ibland, så hela lödagen satt jag o fredrik med pincett och plockade HELA soffan fri från hundhår, jävligt fin vart den men sjukt tråkigt och jobbigt var det! Men nu har vi beställt en ny soffa iaf:D Får den på onsdag!! ( det visar en engång vilken underbar karl jag har som sitter hela lödagen o plockar hund hår med pincette)

Namngivning!

Idag var vi på namngivning till lilla Alma, var jätte fint väder och det var trevligt, massa ungar och främmande folk:D Men alla var trevliga!  Bjöd på massa gott och hennes presenter var jätte fina! Och lilla Alma var oxå jätte fin i sin lilla klänning och skor:)  Men som vanligt på barn tillställningar är temat " vi som har eller väntar barn" vi var nog 2 st tjejer där (då är jag inräknad) som inta har eller väntade barn! haha men thats life:)


Lilla Alma i armarna på mamma! Så söt e hon!


Alma & mamma Linda, ( Kolla in små fötterna)

Midsommar bilder!

bättre sent än aldrig som man säger! på midsommar var vi hos sara och jacob, var mycket trevlig och lagom mycket folk. Synd det var så dåligt väder bara men men! Här kommer lite bilde!



Midsommar look!

     


Fredrik innan vi kom iväg:D

     


Katten, saras och jacobs nakenkatt!

     


haha monster!

     


my handsome man:D

skit oxå!

Jag kom precis hem och skulle ställa mig o baka inför midsommar, men min kära sambo har inget rivgärn :O Så nu måste jag gå till nya lgh och leta bland alla lådor efter MITT rivgärn....MEn vad gör man inte=)


come on!

Fan jaghar inte kommit upp ur sängen än....och klockan är 11.32 för att vara exakt!  Suck, fast magen börjat säga till nu "MAAAAAAT" skriker den haha! JAja bara ta tagi sig själv, bolaget ropar oxå haha:D


Gynning

HItta lite mer smask med henne! denna vackra kvinna, man blir nästa arg för hon e så snyyyygg!!

Kolla och njut!

Carolina - min natt med Martini from m°m on Vimeo.

kolla in massa läckra bilder!
http://www.carolinaminnattmedmartini.com/


sonya tayeh

JAg  älskar "so you think you can dance" Det rycker i varenda muskel då man ser dessa grymma dansare fluga över scen, bäst är när dom blivit urgallrade och får teman och så. Men nu är jag kär i en av dommarna i dagens program, sonya tayeh. en så vacker kvinna, så passionerad och varm, shit jag skulle kunna gifta mig med henne haha:D





Såå söta!

Idag när jag gick till nya lgh, precis när jag står och låser upp porten kommer de fram en liten utländsk flicka på kankse 7 år och säger " Du är mycket vacker" Naaaw är så man smälter var nog den finaste kommentar jag fått på jätte länge!!!
DU är med jätte vacker!


hehe

HAha jag sitter lite här o läser runt i bloggar HAHA det är så roande, jag gillar tjejer som har sin egen stil med mera! Men detta ASG Jag kan inte sluta garva! Jag nämner inga namnn (politiskt korekt:D) Men ni som läser blogg mycket lär ju kunna lista ut!!

Ett citat löd "Skippa jeans, tubtopp, och alla andra vanliga H&M kläder, hitta din egna stil som gör dig mycket coolare!" OCh sedan på bara första sidan ser man 3 bilder där tjejen går med gina tricot kassar, haha Ja det är ju verkligen en egen och origiinellt om man gemför med H&M....ASG

 Ett annat  "Sen så när jag är på Gina Tricot så ser jag en brud som liknar mig" Haha du e typ 18, blekt hår (nästan vitt) rosa läppar och ginatricot kläder mm you get it.......du o halva sverige ser ut så här!!

Sist men inte minst för dagen: detta händer inte ..(namn).... Jag sätter på mig ett par lila jeans. Jag tycker det är snyggt med lila jeans & börjar använda det! Jag har blivit en tönt!!  Hoho bilden nedanför sitter hon i rosa jeans.....aja detta var det som underhöll mig idag:D skoj HAhah

I try!

Jag försökte blogga i morse, men gick ju inte som många andra oxå testa! Men jag började dagen med att gå på en intervjuv, verkar jätte spännande men mycket e hemligt innom företaget så vi har bara fått veta vad det handlar om i stoa drag:) Men jag vart inbjuden till en ny intervjuv iaf, så nu e det bara att vänta på att dom skall ringa ang ett  datum=)

Efter det drog jag ut till Väla, e sjuuuukt trött just nu! skall iväg till lgh o fixa lite, fredrik e borta med jobbet inatt så jag ska försöka somna själv så tänkte att e jag AS trött så kankse jag lyckast så skall till lägenheten o fixa lite innan jag skall sova=) Köpte kakel tvätt och kakel dekorer idag- vita, skall sätta på några mönstrade oxå men de skall jag beställa i morgon=) så bilder får ni vänta lite till på:D

Vart en midsommar klänning och ett par örhängen oxå, från INDISKA, Dom har så SJUKT mycket snygga klänningar just nu! handlade även alla ingredienser till midsommar tårtan:) Längtar efter att få börja baka, i love!!



Dessa örhängen vart det!

( försöker just nu ladda upp en bild, men FAN det går ej jag får damp) 



Denna klänning fick det bli:)

Så Snygg!

Rammla över denna film med Carolina Gynning, och shit hon e snygg här o hela videon e jävligt skön!!


Shopping!

Sitter och kollar runt lite på nätet! Jag vill så gärna ha ett par Boot Men vet ej om jag vill ha ett par mer mc boot eller om jag vill ha lite mer westen boots! Får kankse helt enkelt se vad jag hittar som e snyggast! men lutar lite mer till mc boot! känns mest naturligt för mig att ha på mig!

Letar även efter en midsommar klänning! Tyvär e ekonomin jävligt tight just nu så det får bli en butget klänningen men vill ju ändå ha en snygg lixom! Vi skall ju till sara och jakob, ska bli trevligt men man vill ju vara fin hehe:D

Har precis varit och tränat pilats nu, tyckte inte det var lika bra som sist plus att det var lite för enkelt. Eller enkla övningar kankse man säger! MEn man får väl stå ut över sommaren då det är vikarier som hoppar in!!


JA så ser man ut efter träningen;P

Sammla!

JApp nu får man ju sopranos med aftonbladet, alla säsonger=) sweet så nu har sammlandet börjat:D



Halva dagen!

Ja halvadagen har nästan gått, eller har den kankse redan gått förbi? Aja sitter här o äter köttfärsås och spaghetti från igår!, skall sedan iväg och träna pilates! skall bli så skönt!
Började dagen med att gå till nya lgh med damsugaren i högsta hugg, dock hann jag bara städa köket och började tvätta köksstolarna som stått lagrade! Får se om jag orkar gå dit igen efter träningen! jag tror nästan det, fredrik jobbar kväll idag, och imorgn drar han ut o skall tälta med jobbet! sedan var jag ut och gick med sara! Var mycket trevligt:D 

Dom håller på att renoverar lägenheten ovan för oss, så jävla irriterande bankar från tidigamorgonen till sena kvällen! Gaah skönt att flytta snart!!


180 mil senare!

Ja då e man hemma från norrland igen då!  Fan det var drygt att sitta o köra 90 mil i sträck, men hemm var fan värre, vi var på 50 års fest på lördagen o min kära sambo vart ganska jätte full, så mitt sällskap var en bakfull krl som sitter o pustar o ojarsig hela vägen nästan! Medans jag kämpar med tröttheten och kroppen som började värka mer o mer! MEn vi kom fram iaf! christoffer kom o hjälpe oss tömma lastbilen men soffan gick inte in=( Trappen för snäv och hissen för liten:( så nu får vi se, den får kankse ta balkongvägen!!


Min jävligt snygga hund:D

     
från vänster: Micke med Jäsper i knät, pappa x2 Fredrik och mamma:) Älskar min familj!


Så här kan man se ut haha, (liiiite brun e jag)


Vacker (olivia ville ej vara med på kort;P)



Min älskling i bilen påväg upp

Foton!

Har som sagt as tråkigt, sitter här o kikar runt bland foton och inser hur lycklig jag faktist är. ( även om man lätt glömmer att uppskatta det man har)
Mina föräldrar är underbara, ställer jämt upp och finns alltid där för mig.
Ser underbara bilder på mina syskon, mathias du e så jäävla gullig, även om du blir äldre o mer uppkäftig så e du go då du vill! OCh jennie vi e så olika syskon kan bli o bråkar väldigt mycket, förr kunde vi inte vara i samma rum. Men älskar dig ändå!
Fredrik, jag blir alldeles varm innombords då jag tänker på dig, då jag ser dig, du gör mig så jävla lycklig. Och i fredags då jag kysste din hals och du sa " Jag vet att jag är löjlig nu men det pirrar i min mage varje gång du kysser mig" gör mig bara mer övertygad om hur underbar du är, och hur lycklig lottad jag är som fick dig!! Jag ÄLSKAR dig så mycket!


Jag nämner inga vänner här (jobbigt om man missar någon) Men ni vet vilka ni är som jag älskar:D


Norrland!

Ja i morgon fredan vid kl12 kommer jag o fredrik bege oss till Gnarp och Sundsvall för att hälsa på familjen, och hämta mina möbler=) Ska bli så jävla skönt, skall ni få se massa fina bilder från våran nya lgh=) Den kommer bli underbar!:D

Vi ska även träffa mina älsklingar, jäsper och olivia, dom har ju fått varit hos mamma o pappa då vi var på swedenrock, plus att det var inte planerat att vi skulle åka upp så dom får vara kvar där ända till 10 juli då vi åker upp igen och hämtar dom, då vi redan bokat tågbiljetter upp då utan hundar så kan vi inte ta med dom hem nu! MEn jag vet att dom har det bra hos "mormor och morfar" :)


Olivia min lilla älskling


Och Jäsper snygging nr 2:) Så underbar!

UT tråkad

Jag e så uttråkad att jag DÖÖÖR.....därför skriver jag inget mer!!!

Kontrollfreak!

som ni läst tidigare har jag klätt om mina köksstolar, dock räckte bara tyget till 2/4 stolar så jag tänkte klä om resten då jag åker upp nu igen i helgen. Dock ringde mamma nu och sa att hon redan klätt om en men klammorna tog slut så hon skulle fixa den andra sedan. NEJ!!!!!!!!!!!!! Jag känner paniken komma, tänk om någe vart fel? mönstret e åt fel håll, hon har slarvat i hörnorna, eller fäst för dåligt.......ist för att säga TACK MAMMA du e UNDERBAR som hjälpte mig med det, får jag panik över hur fel det kan bli och börjar redan gruva mig över att HELA stolen är förstörd, fan måste skärpa mig! MEn jag vet att jag har sjukt kontroll behov över MINA saker, blir det fel kan jag bara skylla på mig själv, gör någon anna vet jag hur arg jag blir om det blir fel! Sorry mamma I LOVE YOU det vet du, men du vet hur jag är oxå!!


Regn & Skog!

Har precis varit ute på en långprommenad, är verkligen inte samma sak utan hundarna men ändå härligt! Var dock väldigt blöt då jag kom hem!!
Knäppte några kort efter vägen! Såg ankungar och några andra små fågel ungar som satt på en pinne och lekte! så himmla söta var dom:)





   



Sssååå Söt!!

Erkänner

Jag kan erkänna att jag e svag för jimmy jansson, han e ingen idol till mig, många låtar e lite för barsliga men sedan finns det vissa.....fyfan så underbara dom e! Sådant jag sitter hemma o lyssnar på då ingen hör haha:) här e två smakråd iaf!! den första e så fin!
 

style

Jag o fredrik låg i sängen o prata härom kvällen, och jag skulle berätta om STYLE´s nya låt "vill ha dig igen" Men kom inte på vad dom hetten, så började sjunga på deras gammla hit-.."la laa lla lala dåligkarré"- HAHAHA jag e så sämst, Han börja garva och fråga Dålig karré? du menar "Dover Calais"? Ja var ju det jag sa:D Så fel det kan bli!!! hehe

SwedenRockFestival

Ja måndag idag och man börjar bli människa igen! Vi har haft det riktigt skoj, lite för kallt och för lite sol tyvär men men kunde vart sämre! Träffa ett par  riktigt goa gubbar från göteborg....HAHAHAHA...e allt jag kan säga om dom, sjukt possetiva och på G konstant=) skoj iaf=)
Ätit god och äcklig mat, brännt mig ganksa bra=( mindre kul och gjort av med MASSA pengar=( Men det var det ju värt men blir en jobbig månad men men!
Knäppte lite kort, men som vanligt så glömmer man ju bort sig och knäpper bar avid sjuka tillfällen haha, men bjuder på några kort iaf:D
Några av banden vi såg var: candlemass, ZZ top, in flames, twisted sister, journey, dream theater, europe, volbeat, lita ford, ufo, riot, blackfoot, soilwork, kankse var fler dåligt minne och var säkert några man missa som man hade tänkt att se men men=) shit happens HAHA



     



     



   
Alla otrolikt vakra bilder på mig e dagenefter och direkt efter uppvakning så jag ursäktar att jag ser så fräsch ut haha:)

Nu skall jag på intervjuv, önska mig lycka till! och håll tummarna

GGaaahhh!!

jag hatar detta, man sitter o försöker tänka på annat men det ända som kommer upp i min hjärna e CHOKLAD, gud skulle kunna döda för det alltså!! JAg som inte skall äta skit på veckorna! Men inte lätt denna vecka, har mens då får man väl äta choklad va?:S Nästa vecka då blir det skärpning! Nu bara MÅSTE ja ha choklad!


dett såg lite nyttigare ut!


Men detta e hur jag känner mig haha:D

skakis!

Fan precis kommit hem från power yogan, fast idag körde vi någon annan sorts yoga....FAAAN så jobbigt det var! jag skakar fortfarande i hela kroppe o e nästan en timme sedan vi slutade haha, plus att jag somna på avslappningen:D illa men avslappnad var jag=)

Nu har jag packat! e as svårt o veta vad man ska ha med sig, man vet inte vädret men man vill ju vara snygg även fast man e på festival. Uscha vart ALLDELES för mycket kläder som jag antagligen kommer använda knappt 50% av och 3par skor (ett par som jag har på mig) men tänk om det börjar regna då måste jag ju kunna byta plus att OM det nu mot alla odds blir jätte soligt måste jag ha några sandaler! jaja Fredrik får inget veta så kan de ej bli irriterade haha:) hoppas han inte läser detta! Nä nu in i duschen o sedan får vi se om vi drar ikväll lr i morgon!! Så e jag borta så vet ni varför:D

alla utom en gjorde jag idag=) (den uppe i högra hörnet)

plötsligt händer det!

Fick ett paket av mamma idag, hon skulle skicka ner min ipod kabel som jag glömmde där! Då hade hon skickat med en triss lott:D alltid skoj med överaskningar, även om dom bara e jätte små=) Jag vann iof bara 25 kronor men roligare än inget faktist:D skall jag byt in den mot en ny o vinna massa pengar:D


TÄLTA

japp i morgon åker vi till swedenrock, hoppas det blir nice, vi är 5st som åker, jag känner ingen förutom fredrik men det blir nog trevligt ändå! kommer dock bli mycket alkohol o onyttig mat=/ så skall snart iväg på poweryoga Haha så det känns lite bättre tränat lite den sista tiden pga operationen, känns inte så trevligt!

Var och åt på ebba´s fik idag! är en 50-tals cafe allt är som taget från 50-talet. jätte mysigt. Jag tog en räkbaguett men som vanligt åt jag inte upp. jag hinner "tröttna" på maten innan jag blivit mätt o blir bara illamående, därför e buffe bäst för mig! då jag kan vaiera mig:D

Köpte ett tält och en pump på stadium oxå. Vi e ju tre som skall sova i det så får hoppas vi får plats=) men det borde vi hehe! jag som dock MÅSTE bresa med benen för att kunna sova så jag ska nog inte sova i mitten. Ska packa snart oxå, så svårt o veta med kläder och skor, vad skall man ta med sig, vad blir vädret? man vill varken frysa eller svettas! men svettas ser inte ut att bli någon risk dock!!!


Snart så!

Ja idag har det varit lugnt, sola lite (e AS röd) Kollat upp lite priser på att hyra lastbil så jag kan hämta mina saker i norrland, uscha kommer bli dyrt men men, vad kan jag göra!!

JAg laga mat dag och kokade blommkål, råka då hälla av vattnet över mitt finger, FAN så ont det gör! helvete så irriterande men men. MAten gick o äta iaf fast jag fick sitta med fingret på en frusen köttfärsbit:) (gör det än btw)

Jag är så sjukt trött just nu så det finns inte=/ skall snart kika på "my new bff" med paris hilton, får se vad det e för någe=)



åker till swedenrock i morgon eller torsdag=) skall bli riktigt skoj hehe=)

Trött!

Fredrik var så trött i morse när han skulle till jobbet! stackarn, men solen skiner. Det e så jobbigt då han kommer och ska pussa mig hejdå innan han sticker, han e ny duschad luktar så JÄVLA gott och jag e trött o gosig, vill ju bara han ska kägga sig i sängen med mig igen!!! Men icke:D Haha någon måste ju jobba^^

Nu skall jag käka (vet det e sent men jag somna om) Sedan dra till lgh o fixa lite! vi flyttar in om ev 2 veckor:D Jippie! måste bar afå ner mina saker!!
ska även njuta av solen måste få färg=)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall