Slutet är nära!

Japp snart är denna dag slut, skönt?....JA....eller jag skall snart hem, först på ica och handla, sedan hem och förberad inför baket i morgon:D Skoj va? Kommer bli skit skoj om jag får till det som jag tänkt mig:D Hoppas det uppskattas oxå! Jag hade blivit gla iaf:D
Ska även fixa min kostym inför morgon dagen! Skita ner den lite, de e ju en hel oanvänd klänning som skall förvandlas till ett blodogt och skitigt stycke:) Får se hur det blir oxå! KOmmer upp bilder sedan iaf!!

Vad skall ni göra ikväll/helgen?

Design hjälp?!

Nu har jag ju fått den look jag vill ha men vill ändå ändra lite ute i menyn raden!! Hur gör jag? Skulle gärna vilja få in lite söta bilder och även några roliga saker för de olika meny raderna och info om mig själv! Någon som kan detta och vill hjälpa mig?

Rosa Bandet Galan!

Ja den håller på för fullt nu på kanal 3! mycket bra satsning tycker jag. Fast man borde nog lägga ner samma engagemang(?) för alla sorters cancer! Men man får sig verkligen en tankeställare att det kan hända vem som helst!
Dom säger att 1 av 9 (tror jag det var) får bröstcanser, ingen jag känner (som jag vet om /minns) Har haft/har bröst canser (ta i trä att ingen får det heller) Men detta ökar ju risken att jag kan vara en av dem, vi i min släkt har fått livmodercanser ist:S

Men i morgon skall jag köpa mitt rosa band det första jag gör(skämms på mig som inte gjort det än, hade jag haft mer pengar så hade jag skänkt mer)

Men nu skall jag kolla vidare mellan tårarna som sprutar med jämna mellanrum hehe! Gör de du med!





Färdigmat!

Idag fick jag det sjukt stressigt till jobbet o fick ej med mig mat hemmifrån! Så gick in på ica, hitta något "hemmalagat" gick tillk assan, och som vanligt, var det skit långa köer och sega jävla kärringar/okunniga ungdommar som sitter i kassan o masar sig fram, 10 min senare la jag skiten på en disk och gick, jävla sopor.

ICA OJ I HELSINGBORG BORD EVERKLIGEN SE ÖVER SINA ANSTÄLLDA, FINNS JU MASSOR MED ARBETSLÖSA (ANTAGLIGEN MER KOMPETENTA) MÄNNISKOR DÄR UTE, UPPDATERA ER FÖR FAN!!!

Så åkte till jobbet utan mat:( , som tur är har vi atomater på jobbet där vi kan handla färdigmat (hatar det men ibland tar hungern över) Det smaka skit för övrigt, men poängen!?

Vad är eran favorit färdig mat (nu räknas icke snabb mat som typ mc donals, max mm) Utan endast dessa som går att köpa i matbutiker?

Tar ni den frysta, lagad i butik eller något annat?

ont!

Ja vart dåligt med uppdatering igår, jag var himmla trött igår( är dock inte bättre idag kan jag ju säga!
så när jag väl kommer hem kommer det bänkas framför tv och debatt på 1a kl 22 (som alla vet;P ska ju kissie och linda rosing vara med) höjden av stolpskott det vill säga! Det är ju sorligt att detta är underhållande, men det är väl så det fungerar antar jag:D













(Fan jag hatar att det skedde, men det gjorde det av en anledning tror jag, detta är något som skär, äter och plågar mig innombords, men något jag måste lära mig att leva med. det måste vara så....det måste!! eller? kan det bli bra i slutet ändå? Fan jag har lär mig något av detta och vet mig själv bättre......det räknas inte......har växt! Aj så ont det gör)

Äter jag för mycket?

Och jag tänkte redovisa här min dag av vad jag har ätit idag! Och sedan vill jag höra er åsikt, är detta för mycket? (jag vet att jag äter mycket frukt och grönt, men det ska man väl lr?)

Frukost: 2 mjuka mackor m leverpastej o gurka, och en hårdmacka en kopp te!

Lunch: 1 glas yoghurt 1 macka 1 äpple

mellanmål: äpple

Middal: lax och pasta och sallad!

Mellanmål: mandarin

Kvällsfika: te och 2 knäcke mackor!

Jag ser själv att jag kankse borde ätit en bättre frukost och lunch:/ hum vart knas idag kankse haha!


Pyssel!

Japp jag började dagen med frukost och en tur till väla med mattias! mycket trevligt och behövligt=)

På panduro vart det lite pyssel saker till helloweens bakning, pasta färg, lite formar, penslar och så jag kan fixa min sockerpasta:D är dock mer saker som behövs inköpas!

Sedan in på zoo butiken grizzly, vart dock bara hundmat!

Kolla runt lite efter maskerad dräckt till fredrik, jo hitta massa skoj, men det får han bestämma själv, hjälpe han bara att leta efter ställen med skyssta kostymer på! Åhh han kommer bli sååå bra om han lyssnar på mig:D

Sedan in på buttericks, vart lite blod, lösskinn, ampuller och vit färg! Får se vad vi kan åsta komma med det haha! Fast självklart skulle jag ha huggtänder, dom ända jag hitta sa hon i kassan inte var så bra, men att dom får hem bättre i morgon, dock ändast 4st:( Jag måste dessutom dit innan jobbet och jagg börjar kl 11, så får gå upp tidigt och hänga på dörren för att få mina kära huggtände:)

Vad skall ni göra på halloween?



bilden har inget med inlägget att göra men kännde att jag behövde ge lite kärlek:D Har bara drömmt massa mardrömmar och har enorm huvudvärk, och det ända jag längtar till är att få krypa ner i soffan breve min älskling!! måånag timmar kvar:/


Full rulle!

Japp sitter här faktist lite smått stressad, ooftast helt i onödan, klockan tickar och närmar sig slut timmarna och jag vet att det går segare och segare! Jag är sjukt trött men har fått reda på att jag ev får mer timmar (vilket är suuper skoj) Så bara hålla tummarna att allt går i stöpet!

Ja nu behöver jag lite tips från er läsare igen!

1: Halloween godis? Har ni några bra tips? jag leta över hela nätet utan någon som helst framgång:( hitta bara 2 saker! Det skall vara relativt lätt( inge tårta lr paj, då detta skall tas med på en fest som plockmat) och det MÅSTE vara läskigt/äckligt! Gärna kropps delar lr kryp! Ja ni fattar så har ni några roliga tips?

2: vart kan man hitta pralin formar? Dom skall vara helt runda (som en en boll fast delad på mitten då)....Jag har kollat lite här och var men hittar inte! måste inte just vara gjorda för baka i (då jag bara ska låta choklad stelna i de, så måste ej klara ungen) men  måste vara helt rund (därför funkar ej tex knäck formar) 

Ja så nu brain stormar vi lite:D Lr ni ger mig ideer så jag hittar inget mer:(

 

Din åsikt!

JApp bara en vecka kvar nu till halloween, och jag måste köpa kläder senast på onsdag! Och behöver nu eran hjälp! Jag har gått ner till två (jävligt tråkiga) alternativ, som är baserad på enkelheten, kostnader och ja lite sådant (jag är både lat och pank och helt värdiglös på att sminka)

Så Alternativen är:

Vampyr: Då blir det nog lite gammel kännsla på kläderna, viktorianskt(heter det så) Stor klänning hugg tänder, blodigt och med hål i halsen....you get it!

VS

Kallbodig mördar flicka:  Haha hitta inget bättre namn. Men vit klänning och knästrumpor, sminka mig blek(om det behövs haha) med en kniv i handen, helt nerblodad, Det ska helt enkelt se ut som att jag precis har huggit ihjäl någon och sedan gått på fest;P haha! Men ni fattar, typiskt sista sen i en skräck film, flickan som står kvar helt blodig och blek!

Vad tycker ni? jag vet att det båda är ganksa tråkiga alternativ men så får det bli! Jag pallar ej lägga ner massa tid o pengar på det! Fredrik skall iaf antingen vara elak clown (det hoppas jag på, även fast jag HATAR clowner) eller död präst hahahah! Fast jag tycker egentligen han skall var amister burns i simpsson haha:D

Eller har ni en bättre ide på kostym till mig? Er sista chans att hjälpa mig=D PLeeeas!


(fast jag skall vara en galen överlevare haha)


Red head!

Jo jag måste gå till frissan igen, just nu har jag i stortsett min naturliga hårfärg, inte färgat på hundra år, och jag är så less på det av flera anledningen (alla kan jag ej skriva här men det retar mig som fan) Och i butik hittar man ej denfärgen som jag vill ha! Men förhoppningsvis har jag råd nästa månad iaf, för denna tror jag inte (Tyvär) Jag vill ha mer orange/koppar rött, inte rubin/lila rött, nä fy inte min grej, mer osm bree i despirata hemmafruar:D SÅÅÅ fint och så mig!! (är ju naturligt rödhårig, dock är jag rödblond)

Vilken är din favorit hpr färg? På dig och andra?
Som ja skrivit förr har jag svårt för blondiner (men som sagt inte alla och det finns alltid undeantag;) )



Hennes hår skulle jag döda för.


Nu är det slut!

Japp nu har mina kära familj åkt vidare mot norr! Hundrarna var livrädda att dom skulle behöva åka med dom haha, men dom får ju så klart vara kvar hos oss! Nu blir det bara slappning i soffan med älsklingen och sedan börjar veckan igen i morgon!

Fan har fortfarande ångest över nästa veckas halloween fest:/ fick tipset om att vara voododocka (coolt försllag) Men känns svårt att få till det till en snygg kostym! hum!! HJÄLP MIG!! 

Mys kväll!

Går vart det middag på cardinal med föräldrarna, mycket gott men FÖR durt för de små portionerna så det blir inge bra betyg i slut ändan! Efter det mötte vi upp sara och jacob, vart massa öl och trevliga skratt:) Efter några öl och shot senare gick vi hem fulla och glada (vissa fullare än andra;P)

Idag har vi varit i danmark och sedan käkat lite, nu blir det tv och chips framför tv:D kankse en grogg oxå vem vet haha!
Dom åker hem i morgon tråkigt, men jag ser dom ju i jul igen:D


Äntligen!

Japp nu e stora mysiga släkten här (och om en månad kommer farmor och farfar ner:D) Lillebror(som är säkert minst 1dec slängre än mig, är ocå med, fy så mysigt, var ju länge sedan man träffa dom plus att det är kul att visa dom skåne:) Så efter en lång tågtur är de äntlingen framme!

Grattis till pappa oxå dom fyller 46 (tror jag) Så i kväll skall vi fira både han och mathias (som fyller om en vecka) Först blir det middag på cardinal (tror jag haha) sedan skall vi dra över till danmark och få i oss några danska öl:D mycket trevligt! Har även lurat med sara och jacob! så blir nog en super trevlig kväll!

Vad skall ni göra ikväll?

Ångest och Vemod

Nu sitter dte här bakom mig och pratar om att inet äta godis och att gå ner i vikt, fan så illa mående jag blir över mig själv! Jag får tom ångest över de 4 vindruvorna jag åt efter maten! Jag får ångest för allt jag äter, jag verkligen känner hur bananen sätter sig under hakan!

Fy jag har sådan sjuk ångest över min vikt just nu! Kan inte gå in på toaletten utan att stå o klämma på fettet, så fort jag kommer på det så början jag nypa mig i hakan för o käänna hur stor min dubbelhaka är:( buhu hjälp mig! mår sjukt dåligt över detta!
Visst jag åt popcorn igår när vi var på bio, jag efter mådda jag så illa o hade grym ångest! Men det vart min middag faktist! Aja skit samma!
Är less påd enna vikt hets samtidigt som jag e mer fast i den än någonsin! Fats jag tror jag mår mer dåligt av det än jag går ner i vikt tyvär! Nä snart kommer mina pengar, då blir det andra bullar! *hemlis* Men vi får se om det hjälper, kankse;P


Några timmar kvar!

Japp nu sitter jag här, helt slut efter alla timmars städ, älsklingen jobbar och snart anländer dom! MAMMA, PAPPA & BROR Skall bli grymmt skoj:D
Länge sedan jag såg dom och jag saknar dom ju faktist! Hoppas Ni får enlika super helg som jag tänker ha! och har överseende med att jag kommer ej blogga suuper mycket i helgen!

tävling i kärlekens tecken!

Detta blir min sista tävling för dagen som jag bloggar om:D
Och den går i kärlekens tecken!

Självklart går du in på millahs´blogg och där kan du vara med och tävla om ett kärleksspel från lovelab. Vad passar inte bättre än lit ekärlek och romantik nu inför vinderns mörker och kyla. Eller ge bort den i present till någon somom behöver det mer:D Själv älskar jag allt som har med detta och göra, och det finns även massa spännande saker inne på lovelab, gå in och hitta lite hjälpmedel till kärleken du oxå;)



Tävling!

Här kommer ännu ett tips på tävling och nätbutik som är värd att kika in på:) Du tävlar hos millah för just denna tävling!

Där kan du vinna en goodiebag i sammarbeta med millamix, så gå in och hitta din favorit och sedan in på tävlinngen och skriv om det så är du oxå med att tävlar! Lagom till jul kankse;P



här är även en till rolig tävling att vara med i för att vinna ett unikt halsband från knutstamdesign. gjort ändast för millah´s läsare! Så gå in o pröva din chans;P

Halsbandet är underbart där du får välja varfi text!



Bio

Ja ikväll blir det bio, tror den hette "bröllopsfotografen" Hum inte läst eller hört ett skvatt om den (tydligen är jag den ända) skall gå med josefin, bror, sara, jacob och så fredrik så klart! Har egentligen ingen lust alls om jag skall vara ärlig, men jag får offra mig, är säkert kul då jag väl kommit dit! Känns bara tungt just nu och framförallt då det e en film man inte ens ser fram emot att se!
Men jag e inte den som e negativ, jag får umgås med trevliga människor och förhoppningsvist får jag se en bra film haha!

har du sett den? vad tyckte du??

Tävling & tips!

Ja om ni läste tidigare blogg inlägg så hitta jag massa roliga tävlingar på millah´s blogg och även där hitta jag denna underbara smycket butik, gud nu är jag kär och vet precis vart jag ska önska mig både presenter och julkappar ifrån, härligt annorlunda smycket!

Så kika in på http://mihi.se 

Klicka på här för att komma till ttävlingen där du vinner ett valfritt smycke från denna underbara sida!


Tävlingar!

Jo jag fick ett litet tips om en tjej som på sin blogg har lite tävlingar! Och självklart vill man ju vara med:D Så några in lägg här kommer vara om tävlingar från just henne MILLA SÅ kika in på hennes blogg och tävla lite!

Tävla om ett smycket från butikstil.  min personliga favorit är nog berlockerna,


Shoes!

Jag har i ett tidigare inlägg skrivit om halens prisvärda och snygga skor, många kärlekar har hittats där:D var in nu och hitta fler, här e mina favoriter!!



grrrrr heta jag måsta ha dessa!!

everybody but me!

Lyrics to Everybody But Me :

Ooh, I'm standing in the corner
Thinking all I want to
What am I to do?
Should I go home still sober
Should I buy me another glass of wine
And forget about time

Though my jeans are too tight
Don't feel like dancing
And all this light is too bright
Don't feel like shining
Though this room is too small
I'd rather stand against the wall
And hope that no one sees me-e-e-e-e

And everybody's dancing
I don't want to
And everybody's toying
I don't want to
And everybody's laughing
I don't want to
Everybody but me

And everybody's drinking
I don't want to
And everybody's using
I don't need more
And everybody's floating
I don't want to
Everybody but me, yeah

I get the creeps from all the people in here
I cannot breathe, it's too crowded in here
Don't look at me
I don't wanna be seen; touched; heard; bothered by the fellas who got a look in their eye
They wanna take me home without knowing my name
They wanna put me on
But do they not know is that I'm not like the others

And everybody's dancing
I don't want to
And everybody's toying
I don't want to
And everybody's laughing
I don't want to
Everybody but me

And everybody's drinking
I don't want to
And everybody's using
I don't need more
And everybody's floating
I don't want to
Everybody but me


"lykke li"


Det går undan!

Hur kan allt bara vändas, hur kan det gå från vitt till svart på några sekunder! är det bara i mitt huvud? nä...eller.....kankse! Jag hatar detta, vet att detta har nu förstört hela min jävla dag! Jag hatar att inte vara den glada människan jag är. Även fast det är väldigt få människor som får se denna person i verkligheten, att visa sig nere och ledsen är att visa sig svag, jag är inte svag! Jag är stark som fan! Och dom få gångerna jag e svag, då är jag det instängd på toaletten, sittandes i garderoben eller liggandes i sängen med ryggen mot verkligheten så ingen kan se eller höra mina tårar!

Allt känns tungt idag! Allt känns svart. Ibland önskar jag att man kunde köpa livslust på tub, boosta upp sig lite. för idag skulle jag verkligen behöva det!
Jag vet inte ens hur denna kännsla kom, jo det gör jag don igårkväll framför tv smög den sig på. Man söker feedback men fr inte riktigt det jag behövde! Då gick det utför, min hjärna bearbetar tom skiten då jag sover, när ja vakna hade jag glömmt det, i 1 timme eller så! Sedan går man förbi spegeln och där hitta jag det igen!

Nä nu jobbet. Detta vart privat men det bjuder jag på!

God morgon god morgon!

Japp, jag känner mig lite förkyld faktist! Eller jag har ont i halsen och i nacken upp i skallen, typiskt vilket man brukar få vi en början till en förkylning! Vore väl toppen om jag låg as förkyld då mamma o pappa kommer :/ nänä stay well haha!

Idag ska jag börja 14 ist för 16 skit skönt, och skall göra det hela veckan! Så summa sumarum är 8 timmar extra denna vecka, kan man klaga på det lixom? nope! More cash for me!
Nu håller jag på att koka ägg och smälter choklad(?) haha måste ju doppa mina kära besvier oxå! Sedan får ni se lite bilder och recept:D

hoppas ni får et super start på dagen!


Gos i soffan!

Jag sitter här o surfar runt på kakburken och drömmer mig bort:D Medans mina älskling kollar på "här är ditt liv" med sissela schyle(?) Och olivia gosar i hans knä (han skämmer bort henne)
Detta blir nog kvällens sista blogg, kommer mer i morgon=)



Jag tävlar!




Som vanligt gjorde jag min dagliga "bloggkoll" Och gick in på en av mina top 10 blogga, Emeliesgodsaker, och hon har en tävling där man kan vinna som ovansäger, ett smycket eller parfym olja från ArtMissy. SMyckena fastnade jag direkt för och min favoriter på hennes hemsida är armbandet "piece of cake", gå in och hitta din favorit du oxå, och var med och tävla!


äntligen ett slut!

Ja äntligen är jaghemma, så skönt. fast dagen har gått fort idag! min sista heltidsdag:( Men jag är glad för det lilla jag får!
Nu håller jag på att bakar:D Gissa vad? (några vet ju redan) Måste ju bullaupp(haha) innan päronen kommer!

Har inte så jätte mycket mer att sägajust nu, men kommer bilder senare=D

Dagens ?

Ja snart skall man börja med maten till i morgon(matlåda) Jag hatar verkligen detta! Jag älskar att baka men hatar att laga mat, hum unrda hur det går ihop sig?!
Det måste vara varierat, nyttigt och gott! Och just nu står det helt jävla still:S

Någon som har något recept på enkel, god, snabb o helst nyttig mat?:D

Ovanlg beställning!

Ja i bilen i lördags påväg till svärmor och äta ringde min far!

Pappa: jag har en beställning
Jag: (pappa o mamma kommer ju ner om en vecka så jag tog förgivet att det var alkohol han menade) Javisst?
P: Jag vill ha ett barnbarn nu, helst en pojke!
J: Jaha?!
P: japp så nu går du hem och säger det till fredrik, vad som duger, men helst en pojk!

Haha alltså en flska rom är lite lättare att fixa på en vecka än ett barnbarn;P Haha men en gullig tanke iaf:D

Och fredriks svar var: Ja vi får se vad vi kan fixa hahah!


Snickers!







Årets första!

JA nu har jag druckit årets första julmust!! mumms så gott det var. jag älskar julmust och då helst den sötare typen. men alla är lika goda!



Vad är din favorit?


Gosspi girl!

JA klockan 7 ikväll är det, SAMTIDIGT SOM TOP MODEL! Fan så typiskt....vad skall man välja lixom?
Antingen kommer jag sitta o zappa mellan båda och fatta nada av måda eller så kommer jag se halva programmet var (detta helt ofrivilligt, men då jag har en tendens att slå över och sedan glömma bort det andra programmet jag kollar på;P) Eller så får jag helt enkelt se varannan vecka lr något ahahh!
´Har ni några tips?


V.S









Söndag!

JA nu ligger jag i soffan, lite bakis faktist!;P Skall snart iväg till ica och handla för här skall bakas till helgen då vi får besök;D Ska bli så skoj!
Jag missa ju blog awards igår! var det någon som såg de? hur var det? Jag måste se om man kan se det online någonstan, vore ju skoj o se faktist!!


Rugby!

JA nu har jag och hundarna kollat på rugby sedan kl 2, det var treligt men kallt! Jag som inte är så intresserad av sport, men man måste ge de en chans lixom=) Och med trevligt sällskap kan man ju inte klaga=)
Nu skall jag åka ner till malmö till svärmor lena och äta lite mat, fredrik jobbar ju så jag åker med bror och josefin!  gott med mat och Lena är så trevlig!
Sedan ikväll får jag se vad som händer!


Haha var dock inga kyssar på denna spelplan;)


Vad skall ni göra ikväll?
Fest vs tv-spel??



Brunch!

Ja eller något, nu skall jag och älsklingen ner och äta mat iaf, innan han drar till jobbet. fan så tråkigt det är hemma då han jobbat! Men men. Får se om det blir rugby och öl, och kanske lite fight eller bara en av sakerna, eller inget alls! tiden och lusten får utsee det!!


Design!

Jo tänkte ju bara ge tjejen som designat min blogg en extra stund i rampljuset!

En otroligt söt och trevlig tjej, hon fatta direkt vad jag vela ha och fixa det snabbt på första försöket! super bra och jag rekomenderar henne verkligen + att ni kan läsa hennes mysiga blogg!


Klicka på bilden lr här för att komma till hennes blogg!


tv spel o bara överkroppar!

JA min kväll var ju planerad att bli kyckling vingar o tv spel, men det vart tvspel och nakna mansöverkroppar hahaha! DE NI:D nä men som sagt jonas o 2 av hans polare kom ju ikväll och dom ska fightas i morgon, så här springer dom och väger sig, dricker massa shakers hit och dit, ja jag bara sitter där o kollar;P HAHA
Nä fy madelen skärpning! försökte bara få fram likheten där med kyckling vingar!

Ligger nu i sängen och väntar på att älsklingen skall komma hem! Så tomt att sova utan honom! Men snart är han hemma! Ska bli så skönt att det är helg nu! tyvär e min heltids jobb över, nu blir det bara 4timmars igen, men bättre än inget!!

Nu skall jag kolla på roast på berns!

Sweet dreams;P


Snart är det helg!

Timmarna går segt nu, dom lixom släääpar sig fram, men snart är det helg. Mina planer var ju att sätta mig farmför tvspelet och käka kyckligvingar:O haha. Men nu ser det ut som att jonas o hans thaifight gäng kommer och vvåldgästar mig ist. inte hundra bestämmt än, får väl se. Men det vore ju trevligt det med, även om jag då måste hem och städa innan(ser för djävligt ut) haha men men. Dom åker ju hela vägen ner från sundvsall för att tävla här i morgon. ska bli skoj o se när dom fightas, aldrig varit på thai boxningfaktist! Har du?

Min middag idag var urusel, maten som jag köpt färdig på OJ ica (illa) smakade skit, (tack fredrik för ditt tips;P) Så min middag vart, 2morötter, 1 ask läkerol, 1 clementin. ja det var väl de haha, fikat vart sedan 1 banan;) Och nej jag kör ingen kissie diet, det bara vart så!

Så vad ska alla göra i helgen då? Några skojiga planer?

(tyvär inga bilder, då jag är på hemlig plats;P)

Nyår i norrland!

Ja nu är resan beställd! Den 27e beger vi oss till gnarp hem till mamma o pappa! Är där dock endast till den 1a då det vart dåligt med biljetter och skyhöga priser:/ men 2,5 dag är bättre än inget! Ska bli riktigt skoj faktist? Några fler barndoms kompisar som ska fira nyår i gnarp? vore skoj och ses en sväng?

Vi ska iaf ta en dag på sundsvalls stad:D Min man måste ju få se hur jag har bott!!
Jaja längtar gör jag iaf! (även om mamma,pappa och bror kommer ner nästa helg:D)



Bakhelg!

Min plan i helgen är att göra lite vaniljbullar och kankse några snickers, jag är så jäkla baksugen! Så tråkigt att jag inte har fler att baka till bara! Alla är ju så långt bort:/ Men men!

Vad är din favorit att baka/äta?

Har du några bra tips på recept som jag BARA måste prova?

 



FÖresten så ska jag börja skriva ut alla recepten, har varit så dålig på det hitills men nu blir det ändring:)


Hösten är här!

Ja nu är mörkret och kylan här, sjukt så fort det gick. Jag som är så satans mörkrädd! Är det bara jag eller är det fler? Får se hur länge det dröjer tills vinter jackan åker på:D


Det underbara med hösten är alla färger, alla vackra naturpynt man kan använda, det är vad jag skall göra i helgen! Ta med mig hundarna och på med stövlarna och ut o leta inspiration, som jag sedan kan använda till blomster dekorationer. :D


pest lr kolera?

Min dagliga kamp!

Vad tror ni är värst, socker mässigt alltså!

Te med 2-3bitar socker i eller en kopp färdig choklad(sådan från automat?

JAg sitter JÄMT och velar mellan detta på jobb!! SÅ vad tror/vet ni? Först tänkte jag att chokladen helt klart e onyttigast, men sedan tänkte jag, kankse bara är 2 st socker bitar i den med, och då ligger dom ju ganksa jämt! Och JA jag VET att jag kan ha honung i tet ist för att göra den nyttigare, men nu har jag inte det alternativet;P


Skit skor!

Jo här sitter jag, det går ganksa sakta och jag har inte så jätte mycket att göra, typ inget för min del just nu! Men har precis käkat mumma iaf! det e ju trevligt!

När jag kommer hem skall baka kladdkaka tror jag:D Känner sådant otroligt sug efter det, då jag ser bilder överallt i media just nu!! typiskt;P eller så skall jag ta och vänta med dettill helgen så kan jag äta det med gott samvete.....det ända onyttiga jag har ätit denna vecka är isglass:D

Mina skor är så juuukt trånga, så det värker i hela benet, dom sitter åt över vristen lixom:( buhu, men men skall gå till bussen ikväll med!! jaja


Tips 1 & 2

ja först är en bloggare och krönikaör, Fredrick backman, jag älskar hans bloggar och krönikor, hans sätt att se livet och hans snabba käfft! Läs den och ni kommer både nicka instämmande och garva högt:D Även ibland känna igen dig! Så läser du tidningen city, lär han spalt (så grymm) o kika runt lie på olika sidor! Och rösta på han i bloggawars!!




tips två är kappen & hakim på NRJ haha, stört sköna att lyssna på och jag garvar konstant, eller sitter med ett leende på läpparna! Så kika in dom på nr lr på youtube.


Ny design!

ja nu är enny design på G:) Den kommer bli skit bra, längtar som fan tills den e klar! Kommer bli suuper;) Berättar mer om vem som gjort den och så så fort den kommer upp:)

 

Jag har precis lagat matlåda efter en suuuper hektisk dag på jobbet fast roligt=) Matlådan tills i morgon vart köttfärsgratäng hoppas den går att äta!!

 

 


Solen skiner!

JA just nu iaf, jag skall snart gå iväg till jobbet, det e faktist skönt att börja dagen med en prommenad! Iaf när vädret är som idag, visst det är lite kallt men splen skiner ju och det blåser inget! Blir ju iof 2 promenade för mig då jag även har mina monster som måste prommeneras!

Idag jobbar my love dag, och sedan skall han iväg o repa, så blir en lång ensam kväll för mig! Dom har ju en tendens att repa till sena natten:) Men roligt för han iaf! Är u true blood på tv, så jag få kolla på det! blod sex och snygga människor haha kan de bli bättre;P

ny ska jag bege mig...se yall later



JAg har inte ens orkat fixa mig idag! världen får ta mig som jag är!
Blek, fräkning, lönnfet men alltid glad:D


Fight night!


Ja på lördag smäller det:) Ska jag dit o heja på jonas då han spöar en göteborgares as;P Lr jag hoppas ju att han gör det iaf haha! Ska någon mer dig?


halloween!

Ja blogg .se har ju inte funkat, säkert fler än jag som märkt det och även massa andra sidor oxå, hörde att det var någt strul på någons uppdatering där ute på WWW så det strula till det för flera olika sidor=) Dock bättre nu hehe:D

på halloween ska vi på fest till daniel och linda, med tema "skräck" tror jag! Då e frågan, vad ska man klä ut sig till? Man vill ju inte var allt för klassisk typ häxa, spöke ja ni fattar, jag tänkte på pumpa;P haha närå men har ni några tips och ideer om bra utstyrsel?:D





Ser ni vem kisse katten är? Helt klart favoriterna här:D


sms blogg!

Okej jag behöver hjälp nu!
Om jag vill kunn ablogga från mobilen, och då menar jag tex skicka in en bild, hur gör jag då? testa igår, men uppenbarligen funkadet inte!

Någon som vet om man måste göra någe särskilt? eller hur man gör? pleeas help me!!

 

(sitter på hämligt ställe nu;P därför inga bilder dessa inlägg tråkigt va? dörfrö vord ede så smidigt om jag kom på detta med sms blogg)


EGOO!

Hum tänkte bara boosta mitt eget ego här:)

I onsdags fick jag ett mess från bemanningsföretaget där jag är anställd och i det stod det " hej vill bara tacka för ett super bra jobb! du har fått mycket beröm vilket är jätte skoj!" :D Och i fredags fick jag ett brev från dom där det stod, "tack för ett bra jobb" och i brevet låg 2st biobiljetter:D SWEET va? Så någon som har en bra bio att tipsa om?

Sedan i morse när jag skulle ta bilen till jobbet (tack josefin för lånet av bilen) Så kommer det fram en äldre man som ställer sig (och jag tror han ska säga något om bilen) Så säger han " Du är en riktig kvinna, en riktigt vacker kvinna, så vacker kvinna" hahaha ja tack du snälla man;P you made my day, satte mig i bilen o känd emig redan mycket snyggare haha;P


Gråa hår och många svordommar senare!

Jag är en av alla som är fast i Facebooks spel,,,FAN både farmville och cafeworl. det e sjukt sorligt att faktist erkänna det men det gör jag och och anledninge är för att spy galla över skiten! det hänger sig och måste laddas om HELA tiden, tar fan 3 timmar bara för att få mjölka min ajävla kor lr servera min räkcoktail;) Eller så förlorar jag ALLT pga av alla dessa tekniska störningar, du har jag varit uppe längre än mig curfew.....allt pga FB.....



over and out och god natt:D

Loppis!

Jag äälskar loppis. Idag b´var jag o my boo på en stor loppis med massa skit men skamm den som ger sig, dock kom vi 15min innan dom stängde men jag hitta ett fynd, tårtpapper, helt oöppnat, gammalt och fint. Lite roligare är de man köpper på ica plus att dom var as billiga! Kolla på priset(jag köpte dom för billigare) men det jag menar är att det fanns 25ören då dessa var nya, så dom e gammla;)




KAnske inte syns på bilden men är jätte fint mönster över hela! :D


problem 1

jag älskar att hålla mina naglar i trim, fina och väl manikyrerade, oki fine jag har vissa bad nail day;)

men jag har ett problem! När man gör tex frans manikyr fask man byter ut det vita mot en färg ( idag vart de rött) seda när man ska måla överlack då kletas denna färg ut där det inta ska vara färg:O hur försiktig jag än är.....skiit! är säkert bara jag som ser detta men det stör mig och jag undrar om ni har något tips?

Vad är din favorit manikyr??

Så här vart de idag iaf!!


Design!

Oki hur många gånger har jag tjatat om detta? Hahah men det går ju piss.....jag har totaaal hjärn torka plus att jag måst eju byta då dennadesign e helt fuckad!! ¨Så någon som känner sig manad:D

Bakning!

Jag har inte bakat så mycket nu då jag jobbar! lr jo lite äppelkaka och sådant! MEn jag tänkte visa lite jag bakat iaf!

Josefin fyllde år, så hon fick två prinsses tårtor, hon tycker om rosa så självklart var dom det!! Gjorde allt sjäv, från bottnar till marsipanen haha STOLT! Är min första egna tårta så det finns mycket att slipa på men så här vart dom!!


Denna klassisk prinsses tårta med vanilj och jordgubbs fyllning!




Denna är choklad och banan, detta lock är katastrof haha! Men men ska bli grymm på detta haha!!

Dessa bakade jag till sambon då han hade repning med grabbarna, vart riktigt goda o killarna åt up allihopa, tar det som en komplimang:D


Minns ej vad de heter, men goda var dom!

Jag ser fram emot att få baka massa fler tårtor, men svårt vi e bara två i familjen :D Pappa kommer ju ner på hans födelsedag men jag e gluten allergisk så går ej att baka vilka tårtor som hellst!!


Bubbelbad!

JA kvällen vart super mysig:) Ett varmt bad, med massa skumm, badbomber och badankor;)  Lite champange och min älskling, vad mer jag jag begära! är så sjukt avslappnande, vi bar alåg där pratade, smutta på champangen och massera varandra! såå mysigt! tror vi låg där i 2 timmar tills vattnet vart kallt, då var klockar redan 01.40 och vi båda så sega så vi gick o la oss! men super mysigt var det!


Tips: ni som älskar ljus, köp voluspa...ahhh så underbara inte bara ljusen, alla produkter, dom kostar dock därefter men har man råd och vill unna sig, ja gör då det! luktar underbart och ljusen brinner i evikhet:D

ANdra tipset: Köp INTE badbomber lr badskumm på åhlens, fan så dåliga dom var! fick ta hela badskumms flaskan och badbomben hände absolut INGET (?) med den låg som en sten på botten bara haha!


1år

Idag har jag och bejbe varat tillsammans i ett år, gud så fort det går! Igår när jag kom hem stod det 10 röda rosor på bordet, helt oväntat och så sött. ikväll åt vi god mat och senare blir det skummbad och champange:D Nice huh?





Tack för ett underbart år älskling! Jag hoppas det kommer massa till. puss


BACK!

Oki I´m back!
Har helt enkelt inte haft lust lr tid att skriva. Har fått ett jobb. Sitter på administrationen på dhl och i kassan/aviseringen! Trivs jätte bra! men är tyvär bara 2 veckor till sedan e jag arbetslös igen=(

Jag ska försöka blogga påde innan jobbet och efter, men jag lovar inget! Jag har så dumma tider att jag helt enkelt är borta heela dagarna och det är ju inte dte roligaste kankse! Och jag e slut då jag kommer hem!

Hösten har kommit till skåne iaf! Härligt säger jag dock börjar det fan bli vinter kalt redan, det är inte alls så skönt!
Sedan jag skrev sist har vi haft inflyttningsfest, jag har fyllt i gadden, linis har varit ner och massa fest ni har missat;) Men men jag hinner ta igen det haha! men här kommer lite bilder som varit under tiden iaf!!


Ego bilder!


Inflyttningsfest: Bror, josefine och jag!


Nu är den ifylld! mer komma skall:P


Jag och linis :D


Var bara tvungen att visa vilket fint kök jag har...igen:D


Under en blöt kväll på krogen, linis såg massa snygga skåne pågar haha


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall