Lipstick jungle vs sex and the city

I love, men stör mig på att programmet jämt är så kort:D Skulle kunna kolla på det i timmar är lätt lika bra som sex and the city! Kollar du på programmen? vilket tycker du är bäst?



VS




Asiatiskt

Oki nu kan jag var helt ärlig, utan att vara rasistisk, men jag tycker helt enkelt inte att asiater är sexiga och heta människor, det finns några som e söta och fina, men sexiga nej! Jag har helt enkelt inte hittat något som får mig at fastna för dom, Ungefär som att jag inte gillar blondiner. Men nu (eller kom på detta för ganksa länge sedan haha) Har hjag mitt undantag(på asiater alltså) Tila Tequila, hon e så grymmt sexig, och det har nog inte så mycket med hennes utseende att göra.....hon e ju inte grymmt snygg men hon utstrålar sexualiteet och självsäkerhet och det är sexigt. Och lyssnar man på denna video så blir hon mer sexig!







GRRRR

Tandvärk

Mindre roligt ämne att snacka om men men, jag har sådan sjuuuk tandvärk:(  har varit svällt i munnen nu i 3 dagar......inte lika svälld nu (men jämt värst på mornarna) Men det värker konstant i mina tänder och käken=( Buhu! så sjukt jobbigt, skall äta nu och sedan dra och träna kul va...NOT Har noll lust men måste! Skulle köpt nya träningskläder idag men så vart det ej, palla inte ner på stan! ingen bra start på veckan iaf!


Dödsnö

Ja nu ska jag o älskling kolla film (då han äntligen kommit hem) Och idag blir det "död snö" en splatter film om nazi zombies:D fått bra kritik och jag älskar sådana filmer=) Så nu håller vi tummarna!




Inflyttnings fest!

Japp efter svärmor åkte igår vart de inflyttnings fest hos chatrin på statena, var trevligt. dock gick de flesta hem ganksa tidigt och chatrin vart ganska på lyset så jag skulle dra vidare själv på krogen, men träffa två trevliga tjejer på vägen och gick ut med dom, men det stället sög, bara tecno musik så jag dansa en stund sedan gick jag hem o så! Men var en helt oki kväll=)


Maria(tror jag) och ida


Henrik

chatrin och maja(tror jag)

Sofie o hennes kille som jag ej minns namnet på!





Säker rökning med grillvante=)


Träff med svärmor!

Ja igår kom svärmor lena och hennes karl krister hit och hälsade på. fredrik är ju ute på spelning så jag fick undehålla dom själv! Dom hade med sig ett utebord till oss=) Jätte fint så nu kan vi sitta på balkongen o äta middag=) Nice!
Dom bjöd även på middag och jag bjöd på fika, hemma bakade pecannöts cupcakes :) Jätte goda vart dom! Och vi hade det riktigt trevligt!


Efter gräddning!

Så vände på man på dom vart dom så fina=)



fina serveringen:D

funderar på om jag skall lägga up miná recept som jag bakar/lagar efter, men är det något som intresserar er?


Dagens!

Ja idag har älsklingen varit ledig så har bar amyst med han, varit ute och ätit glass, gått på stan bytt skor med mer! hitta så fina byxer till han som vi ska köpa på måndag! Nu har jag början till migrän känner jag och borde städa o fixa lite tills i morgon då svärmor kommer (och fredrik är antagligen inte ens hemma så måste roa dom själv) Så måste även baka så jag har något att bjuda på! hum undra vad...nu vill jag bara dö så ursäkta för den dåliga uppdateringen skall ge igen i morgn!!


Besluts ångest!

Ja jag gick till affären idag med ett sjukt sug efter något smaskigt. Nu ska jag köpa något litet! Jag kom hem med följande:
Coca cola light
popcorn
naturgodis
naturnötter
kakor

väl hemma, vart det dock bara drickan, lite popcorn och gulaschsoppa haha. Nu måste jag ju göra mig av med allt de andra så typiskt mig, hanldar för massa för att sedan slänga allt=/ inte bra inte bra! thats life dock! Får lura i min sambo lite gott lr ta med de på inflyttmings festen i helgen haha!

Jag brännde mig oxå på popcorn kastrullen, fy fan så ont det gjorde:S och gör fortfarande för den delen!

Knäppte en lite sexigt bild här med.....

Hoppas fredrik oxå uppskattar den;)

Ditt eget godis!

Japp nu kan man tävla på malaco med din egen komponerade godispåse:D Bestämm färg,form och smak helt själv:) Designa din egen påse med mera! Så kika in på Malaco o tävla!

Klicka på bilden och rösta på min påse:) "vildabär" thanks

True blood

Ja ikväll har ju True blood premiär på stv....sveriges egna alexandres skarsgård är ju med så jag måste ju bara kika på det, plus att jag gillar vampyr filmer, man får ju hoppas att det är bättre än buffy iaf haha:)

Ska ni se den? eller har ni redan sett de? Vad tyckte ni?




Darrig som ett asplöv!

Japp gick till träningen idag och var inställd på armar,bröst o axlar. Men det var vist rumpa och ben....och jag som redan hade tränings verk där shiiit så slut i benen jag e nu orkar inte röra mig en millimeter......och lova hundarna en lång prommenad :/ attans får se om jag orkar hålla det löftet eller om det blir en kortis och sedan duschen o dö i soffan får se!!

kommer få en gryymm rumpa iaf:D


Jo det gick ju bra!

Ja intervjuven alltså, dom söker ju inte folk nu direkt utan mest vid behov men att det ev kan komma fler timmar så bara hålla tummarna att alla där blir sjuka så jag kan jobba haha:D

Nu sitter jag o äter en apelsin och väntar på att tiden ska gå lite så jag kan gå och träna snart och sedan laga mat o lägga mig och dö i soffan haha!

Jag har sådan sjuuuuk lust efter godis och choklad, glass gaaaah shit det är så jobbigt att känna så! Och ingen hemma vilket gör det enklare att äta buhu! Babe ska på personalfest ikväll. hoppas dom får super roligt:)

Ja nu blir det prommenad med hundarna.....roooooligt va.....not!

Vad gör ni? Jobbar eller pluggar hela dagarna eller finns de fler vilsna själar som jag där ute=)

Project runway

JA brukar ni kolla på det?
jag tror det är säsong 1 där jag hitta min favorit? Austin hahaha Jag kan inte säga så mycket om hur han var som designer mer än att han gillade gala kläder men gud jag gillar hans stil, jag vill vara hans kompis. Han ser ut som han ska bo med drakula på 1700-talet haha så underbar så jag tänkte bara bjuda på lite bilder på han:) enjoy 


God morgon!

Nu är gröten uppäten, hundarna är rastade och ångesten över pengar är 100% påträngande........Japp precis kollat igenom alla räkningar och sedan min inkomst, hum dom går inte direkt hand i hand om man säger så! ( Jag vågar faktist stå för att jag är pank, jag vet att jag inte är själv) Det suger men jag kan ju vara glad att jag fick extra pengar denna månad, annars hade jag varit helt körd!

klockan 2 skall jag på arbetsintervjuv igen, andra på samma arbetsplats så håll tummarna att jag även lyckas charma butikschefen...ägarn e ju redan gjort:D Jag behöver verkligen detta jobb, blir fan galen. Man klättrar ju på väggarna här hemma, plus att my babe jobbar hela dagen och sedan skall han iväg med jobbet o käka o dricka gott...så blir en lång ensam dag! Skall dock träna idag så det är nice=)

Vad är era planer för dagen då?


Farmville

Japp Helt jävla beroende framkallande haha:) Det första jag gör då jag vaknar och det sista innan jag lägger mig och sover, sitter tom o väntar på min "skörd" innan jag går och lägger mig så det inte skall gå till spillo:D

Så har du facebook så börja spela:D är satans kul haha!!


Linas kvällbok!

Nu sitter jag o babe och kollar tv, ja linas kvällsbok, haha så svensk "ungdommsfilm" Men den får duga för ikväll,


Har du sett den? va tyckte du?

Full fart!

Idag har det varit full fart..därför jag inte bloggat, börja med att jag åkte o handla skor med jossefne och anna, hitta 2 par jätte fina...ett par mc boots och ett par stövler, kommer sitta super:D
Efter det var jag och fika med chatrin, på K o co guuud så god macka jag åt där:) Tyvär dåligt med kort (som vanligt) Men det var en trevlig dag iaf:)


En svart mc boot exstrems fullt knäppt, men dom e så fina i verkligheten


Och ett par bruna stövlar, kanske jag råka ta i för stora men då kan jag ju ha lite tjockare strumpor i:) Så fina

Jag kan köpa hur mycket skor som helst men med dessa tänkte jag faktist vad jag kan behöva och några som kan vara användbara i höst/vinter högklackar har jag ju mängder av så får ta det senare:D

Ja ibland får man hjärnsläpp!

JA och de fick jag idag, jag kan bete mig som en jävla idiot när jag sätter den sidan till, och vem är det som får ta mina idiot fasoner, jo min älskade sambo. När jag känner dessa kännslor komma säger jag åt mig om och om igen att skärpa mig, att ta mig i kragen.....men ibland rinner bägaren över och jag exploderar. IDIOT är en under drift! Men nu jävlar är det slut på detta, nästa gång jag känner såhär ska jag tänka på vad jag kan förlora!

Jag är så jävla glad att jag har dig fredrik, att du älskar mig även fast jag har mina små brister( och det har väl alla) Men tack iaf. Jag ska verkligen skärpa mig om jag så ska stänga in mig i en garderob eller stoppa en trasa i käften på mig själv! Jag älskar dig av hela mitt hjärta och du betyder så sjukt mycket för mig! puss my love


Ork ork ork.....nä inget!

Nu har jag roat mig som vanligt med att damsuga, haha så tråkigt men skönt efter och typ de ända jag har att roa mig med, i morgon får ja pengar iaf ska följa med jossefin och shoppa och sedan skall jag träffa charlotte och ta en fika...wow en dag med aktiviteter:D
Jag har vait ute med hundarna och om en timme skall jag och träna, blir afro dans idag första dagen på höstterminen, hoppas det har tagit fram lite nya steg är less på den gammla nu när jag kan den...felfritt:D  Har ingen ork eller energi, är hungrig men får bara håll (nej det är ingen myt, jag får ju håll) Så babe får laga mat medans jag tränar, inte mer än rätt , måste jag röra fläsket får han fan laga mat;) på torsdag börjar den andra dasern oxå, höstens tema är michael jacksson inspirerat :D fan så skoj det ska bli, vi får bara hålla tummarna att min fot pallar!!



Nått åt detta hål är ikväl:) haha

Jobbar för fullt på min nya design, går sådär e inte helt haj på PS så jag har fastnat lite, men ska fråga babe då han kommer hem! Är det fler än therese som ser min blogg konstigt?

Vackra kvinna

Jo Jag kan inte säga annat än att carolina gynning är så grymmt vacker, man blir nästa irriterad när man ser henne haha. Och nu när hon dessutom blivit svart hårig GGGRRR (jag e ju inget fan av blonda brudar)  kika in hennes blogg och njut=)

(klicka på bilden)

Helgen!

Ja i helgen har jag varit mycket själv:( Min sötnos har jobbat mycket hela helgen! Så i fredags hade jag en lite kräftskiva, det var jag och hundarna haha:D Det smakade bra men jag lessna ganska fort:O Jag som älskar kräftor, men kankse berodde på att just dom kräftorna inte var så himmla goda!!
Sedan på lördag åkte fredrik till jobbet kl 9 på morgonen jag åkte och hjälpte fredriks bror och hans tjej att flytta ihop, 5 trappor utan hiss, tack för ni sa det då vi redan tackat ja att flytt hjälpa, shit har fortfarande träningsverk i vaderna:D Men det gick relativt fort vi var sex st. Sedan vart det prommenad med hundarna och drog och kollade på Free Running, skit coolt och vissa var super duktiga. Dom får poäng efter hur svåra trix dom gör, hur kontrolerat det är och hur flytande det går, kankse mer oxå men det jag minns iaf=)

Efter det mötte jag upp jossefin, bror, anna och peson och gick och tog några öl, var riktigt trevligt gled lite överallt men sluta tillslut på tivoli och cardinal med bror, jag som skulle ta de lugnt men var ganksa full och det vart bror oxå haha:D  MEn roligt hade vi, fredrik kom hem kl 7 på morgonen min hårt jobbande gubbe, han jobbar nu med och nösta helg sticker han igen:( Men men thats life!


Jossefin och Kristoffer som är sambos nu mera:D


Peson får ligga på snedden:D


"bror", jossefin och anna!

Nu måste jag damsuga...buhu:(

Sår vs Fästingar?!

Oki för första gången i mitt liv testade vi fästingshalsband på hundarna i år, det är mycket mer här nere än hemma och vi är mycket i skogen så jag tänkte testa det. jag köpte mitt på apoteket men e samma som finns hos veterinären. Så vad vart betygen då?

ALDRIG MER, hitta nu sår på Jäsper runt hans hals:( Min lilla bebis, jävla kemikalier och skit, så nästa år blir det INTE detta, ändå läste jag på innan och stod typ att biverkningarna kunde vara att de tappa hår runt halsbandet inte kött sår=((

Finns dock ett alternativ sm både är bättre,nyttigra, billigare och sååå mycket snyggare, nämligen bärnstens halsband från hälsokost och andra välsorterade djuraffärer, blir tydligen en reaktion på pälsen och bärnstenen som gör att fästingarna inte gillar det! dock hjälper dom ju inte mot sjukdommarna om fästingen väl biter=( Pest lr kolera helt enkelt!




Mycket finare och hälsosammare men fungerar det?

Shopping

Ja nu rycker det i fingrarna och jag kan tipsa om sidan shestore Dom har ett och annat smultron:) Dom har även style by kenza, som faktist har designat helt underbara skor till skjyssta priser=) Så gå in och kika vettja!




Såå jävla dålig fantasi!

Ja sitter nu och skall försöka fixa mg en ny design och faaan så dålig fantasi jag har, tror jag vet på ett ungefär hur jag vill ha det men får faaan inte till det och det stöör mig som faaan:( Finns ju massa med fina designers men e så svårt att komma på vad just JAG vill ha lixom! Har du något tips om vad som passar ju mig?:D HAhah eller e du grym på att göra designer?:D

Det tar aldrig slut!

Ja undra hur många gånger i veckan man ringer ang ett jobb, skickar in ett cv eller söker igen nätet efter jobb och utan ett enda resultat, snacka om att man tappar tron på sin egen förmåga, thats sucks... plus att jag blir s störd på att det är så många ställen som inte ens läser ens ansökan bara för jag ser ut som jag gör (?) Haha mjo men så är det faktist, och jag är dessutom jävligt trevlig, grym på att sälja och jobbar bra, men tydligen har du en piercing så jobbar du sämre, era trångsynta jävlar! Men men skall nu ringa ica och tjata lite till, Suck!


Texta skånska!

Sitter nu o kollar på granfejden på 3an, det handlar om en familj i skåne,.....och de textar när dom pratar skånska HAHAHAHAHA detta är humor tycker jag! :D

Nu skall ja garva vidare och sedan decka i soffan med min älskade:D

tv-bord

Jag vet att de inte heter så men jag säger så....bordet du har framför tv...inte borde du har tv på alltså=) Vi måste köpa en ny(note:måste) Men jag vet ej vart lr vad....fan e så jävla kräsn på möbler, vill inte ha ikeas svensons mööbler med kass kvalite:( Handlar fan helre på loppis, får man det mycket mer personligt! Men e som sagt AS svårt....

Sitter även på tradera o kikar lite kläder 50-tals så klart:D Väntar även på att babe ska komma hem o laga mat :O HAHA Jaggår hemma hela dagen och väntar på att HAN ska komma o laga mat;P....Nä men e såhär att han gör värdlens godaste potatismos:D Så därför, annars brukar maten stå klart i den ny städade LGH varje dag:D 

Här är några bord som jag gillade!


Bord i betong



Detta bara älskar jag, smart förvaring!

Give me HÖST

JA tyvär (haha) lyser solen idag och det är jätte varmt, fy jobbigt!! Skall snart damsuga och efter det vet jag faktist inte! Har bestämmt att inte träna idag....då min värk i vänstra foten även har gått över i högra=(  så får bli en lugnt dag/kväll för nästa veckan börjar min dans igen efter sommar uppehåll....wiiie dans 2dagar/vecka:D

kanske lurar med mig hundarna och sätter mig i en park lr så, efter som jag inte klarar av att gå så långt med dom!
Vad skall ni göra idag?


Syster Sol

Men smakar inte så jätte kul haha:D men men

Igår när vi kom till malmö fick vi jätte god mat av svärmor och efter det skulle vi gå och kolla på Dead by april. Dock var stället fullt? Det e för fan en festival och det var fullt....mycket dåligt planerat att sätta detta band innomhus!! DÅLIGT malmöfestivalen så ist gick vi o kollade på syster sol. Var riktigt bra det oxå=)

(värdiglöskvalitee men hitta ingen bättre=/)

tårarna sprutar!

Fan ligger här i soffan och kollar tv och tårarna bara sprutar, helt sjukt jag kan inte hålla dom tillbaka haha, jag har blivit så jävla kännslig när det kommer till den punkten. Är det hormoner? eller längtan kankse? hum jag vet ej! jobbigt är det iaf ....tur man är ensam hemma haha;P


Blåbär!

Japp frukosten i morse vart blåbärsgröt och macka, mycket gott gör gröten lite roligare!=)
Har varit ute och gått med hundarna skall vika kläder och skura hade jag tänkt...jag vet gguud vilken rolig vardag jag har haha!
ikväll ska vi iaf till malmö, äte middag med svärmor:D och se dead by april....sweet huh?

kvällsfika!!

JA har varit och tränat (pilates) stor handlat med bejb och varit ute på kvällspromenaden med hundarna så nu sitter jag med en riskaka i munnen(bokstavligt talat) och en kopp te i handen! mumms säger jag! Har dock haft en dåligt matdag då jag ätit massa skit, ska rensa skafferiet i morgon o kasta allt! skit skit skit.

har du oxå sådana dagar? Då du äter allt som kommer i din väg det känns så jävla jobbigt=( detta med vikt minskning går skiiiit! skärpning i morgon!! Ska dock till malmö festivalen LANGOS inte alls bra ska göra mitt bästa för att stå emot


NAaaw en bebis

Japp Jag satt o kik arrunt på nätet och hitta Olivias uppfödare, tänker inte ens nämna hennes namn eller kennelnamn för hon är så dum i huvudet, Fast jag kan ju iof nämna hennes namn för att INTE rekomendera att köpa hund av henne! Hum skall fundera ett tag haha! Men hitta lite roliga bilder iaf!


Den översta bilden är olivia nu, den till vänster är olivia som valp(med ett syskon) och bilden till höger är en av olivias valpar:D Fin va:D? Lik mamma;P

smått & gott

Kika runt lite på nätet och hitta prylhyllan med massa söta saker, satt och leta efter 50-tals grejer men hitta även lite shabbychick och lantligt med, helt klart värt ett besök=)


Denna vill jag verkligen ha!






Dessa små syskrin är sååå söta:D

Sent första!!

Japp vart ett sent första inlägg:D HAr haft fullt upp..har ju fått en infektion lr något i fotleden så har kämpat mig igenom dagen båda idag och igår, inge vidare att jag gick genom hela malmö x 10 hela helgen. Vart ingen dans igår pga att då kunde jag knappt stödja på foten, idag har jag lindat foten iaf och hade tänkt ta mig till pilates och se om jag klarar det, men det borde jag ju:D

Jag har börjat skärpa ill mig med lunchen oxå *klappar mig själv på axeln* Idag vart det gulaschsoppa och en apelsin:) så duktig håller för fullt på med tvätten och städning oxå!
Hinner inte skriva mer, måste fixa sista tvätten, ut och gå med hundarna och sedan dra till träningen och efter det stor hanlda med my babe!


Mer bakning!

JA i fredags vart det lite kladdkaks cupcakes....fyy fan så goda dom vart:D men maffiga och stora, jag orkade inte ens en enda men lurade hit Jelena som åt en plus två av dom andra hehe Men nu har dom stårr över helgen så bara att kasta haha som vanligt jag äter en fredrik äter en, några lyckas man lura iväg till hans jobb eller någon man känner o resten kastas (frys in) MEn oftast kastas dom...oödigt i know men jag gillar bara att baka dom sedan måste jag tänka på min figur(haha) och inte äta dom!! men men .


Mummsiga va:D?

Nä nu skall jag hoppa i duschen och sedan dra och handla och lämna tillbaka lite filmer(som skulle vart inne innan helgen:(......)

Skadad!

JApp efter en hård tränings vecka och en helg med massa långa prommenader har min ankel tagit stryk:( Fan jag som har dans idag men kommer aldrig klara av det, kan inte lägga någon vikt på den foten, så irriterande när jag väl har kommit igårng med träningen=( Skit skit skit, måste ju gå ner i vikt nu!! jaja får halta mig ut på en prommenad lr något:D


Efter helgen!

Japp nue jag hemma igen, eller kom hem igår kväll men vi var lika trötta båda två så  vart bara tv o mys i soffan!
Helgen har varit mycket mysigt, fredriks mamma bor ju vid Hamnen i malmö så vi hade havsutsikt, så i fredags när vi kom ner så vart det några cider och mys:D Så härligt att bara sitta o prata med honom, han e så klok och mysig! Efter det drog vi ner på stan kikade lite och drack lite drinkar, vi gick dock hem ganska tidigt var mycket trötter=)




hundarna sitter på sibylla o väntar på middag:D



på lördagen började vi med att ta en sväng på stan och även en långprommenad runt hamnen med hundarna Shiit så fint det är, dock glömmde jag cameran hemma:( typiskt men var så fint! efter det satt vi o drack vin/öl o kika på simpsson och sedan drog vi ner för att kika på veronica maggio(vet ej om stavningen?) Men hon var riktigt bra och sedan kollade vi någon låt med timbuktu som oxå var helt oki, så sjukt mycket folk bara så vi drog ner till möllan och träffa upp wibom och drog vidare för lite mer öl. var en helt oki kväll sedan hem sova:D






My love and I:D

På söndagev strosa vi runt i malmös alla parker och bara njöt av vädret och varandra:D Gud så härligt det var! Dock stod det massa sådana läskiga människor överallt, fy hatar dessa:D haha o denna ser snällast ut:D


Cupcakes

Jo dagen gick så satans snabbt, var på en intervjuv sedan tränat yoga och efter det lagat mat....efter kvälls prommenaden vart jag SÅ bak sugen, så vart lite cupcakes dock var det ett dåligt belut var alldeles för trött för att göra det seriöst! men några vart det iaf även om några vart halvdana haha:)


Blåbärs muffins med frosting med smak av blåbär, dock sabbade blåbären konsistensen på frostingen men jag orkade inte bry mig:D


vanilj cupcakes med chokladcreme på:) mumms



och snyggingen:D Blåbärs cupcake med blåbärsfrosting och MMP lock



och några vart helt vanliga blåbärs muffins helt enkelt:D

Men som vanligt kastas väl alla:) Jag ska inte äta sådant fredrik äter MAX 2st och sedan då? Jag känner ju inga här att bjuda haha


Gå och dö soljävel!

Fy jag e så trött på solen, man blir bara svettig och jävlig av den....just nu regnar det..AAAHHHH så härligt jag vill ha höst nu, tycker sommaren har varit tillräkligt:D Haha nu får jag massa svar om att "sommaren e ju för kort" in my as att den e. Tänker mig, jag e krit vit (bara fått bränna på fötterna) Har massa fräknar(detta gör att jag vågar fan inte sola vill inte ha cancer) Och när jag väl solar så blir jag bara brännd( och då snackar vi knallröd svin ont och flagnar) så sommar är inte så jätte skoj för mig och på det så är jag en mygg magnet:/ tur jag bor i skåne nu...inga mygg alls här typ:D Men det är snyggt och vara vit och rödhårig SÅ DE SÅ ALLA ÖVERSTEKTA BLONDINER DÄR UTE!

Vart inget blogg alls igår, var off helt enkelt!





Två vackra damer! finns dock sjukt många:D

Malmö Festivalen

Japp den är 14-21 och som vanligt är alla band man vill se helt utspridda! Några av det band jag skulle vilja se och ev kommer att se är!








Lite gott och blandat men man lär ju se massa andra oxå:D

So you think you can dance!

Japp soms agt träna pilates idag sjukt skönt och jobbigt då jag fortfarande har träningsverk efter gårdagens afro:) Men men nu skall kilorna bort (kanske borde dra ner på alkoholen först haha) så måste träna MINST 3 ggr/vecka!

När jag kom hem hade älskling fixat maten (stoppat in köttförslimpan i ugnen som jag redan förberett ;P) efter det vart det en lång prommis med hundarna=) Så mysig och nu sitter vi här!

Kollar på so you think you can dance Faaaan så bra dm är, man bara ryser i hela kroppen , man blir bara mer sugen att gå och dansa då och näst avecka börjar min funk dans igen:D Kul va;P Kollar du på de? Vilka e dina favoriter?


God morgon!

Ja eller jag har varit ute på en långprommenad med hundarna oxå, fast olivia känner sig inte helt 100:( min lilla gammel vovve! Nu skall jag snart käka gröt, tror tyvär inte att det bli så mycket bloggande underdagen då jag måste till tingsrätten.....helvettes jävla kuk! och efter det stressa ut på väla (om jag hinner)

nu skall jag äta gröt:) Om jag lyckas ta mig till köket har så grymm träningsvärk i axlarna:D den mörka basidan av träningen haha!

ville oxå bara säga vilken underbar jävla pojkvän jag har.....fy du gör mig så himmla lycklig! Puss på dig älskling!

Fler svenskar borde vara så!

Japp idag vart det afrodans som sagt och hon som var ledare idag är sjukt rolig att dansa med, Så mycket energi! Och i morgon blir det pilates! sweet:D På väg hem från träningen började jag prata med en tjej som oxå varit på afro och det visade sig att hon är min granne:D Så nu har jag fått en tränings partner så imorgon kör vi pilates tillsammans ska bli kul=) Hon var oxå ny inflyttad och det är ju skoj!
Så typiskt svenskt annars att man inte pratar med varandra och det är så tråkigt, hon hade borr här i hbg i ett år snart och hade fortfarande inte så många vänner....hum ser inte ljust ut för mig:/ Men men hoppas att det lättar på umgänges kretsen då man fått ett jobb och så!:)

När jag kome hem vart det middag som älsklingen fixat, ricktigt gott vart det:D Och efter de en lång prommenad med hundarna är så mysigt att få gå men fredrik och hundarna på kvällarna, ganksa av kopplande!  Och älsklingen hade fixat choklad pudding:O Inte bra för figuren men man kan ju inte vara elak och säga nej ju:x.....


(inte min bild den kommer senare)

Allt på samma gång!

Ja mina dagar går utan något att göra (jag städar ju jämt för det kan man aldrig göra för mycket haha) men i morgon fick jag 2 saker att göra och själv klart nästan samma tid......Det första måste jag på, annars får jag böta 2000 spönn Fuck, .....de andra vill jag på, för det kan resultera i jobb! Så typiskt har ju inga val direkt, får ringa henne i morgon o försöka boka om det hela om jag ser att tiden inte räcker!!

Men det e ju så typiskt när man väl har någe att göra! Nu skall jag förbereda middagen så älskling kan göra klart de medans jag är och tränar! Afro dans YEAHH

1 månad kvar!

Japp sedan smäller det:D Då skall jag göra min tatto, en chest piece fan så jag längtar och är både spännande och jävligt nervös haha, dels för att klart det kommer kännas (hört flera som sagt att ja det gör ont) Och dels för att det är typ min "första" tatto som värkligen synns, visst jag har mina på underarmarna, men den är så diskret så det syns inte, och det gäller mina andra oxå=) denna får manlixom jobba lite mer om man vill dölja, men jag har bestämmt mig:D and i love it:D Kommer bli super snyggt och jacob som skall göra den är grymm:D


Är hos evil twins här i helsingborg jag har tid:D sweet va;P

(klicka på bilden för att komma till deras hemsida)

Här är några riktigt skjyssta chest pieces:


En grym tjej i eskilstuna som har denna=) Studio: Left Hand Tattoo Artist: Peppe


en brud från nybro Studio: Pushing The Pins Artist: Leif


En snubbe i ysta Studio:Eyescreamtattoo Artist:??



Finns hur många snygga tattos som helst man blir helt jävla knäpp men där e några som jag tycker e grymma, och vill ni se mer så kika in på GADDAD o sök viadre:D


dålig natt, dåliga tankar!

Fan jag hatar det, dessa (mar)drömmar som kommer flera gånger per vecka, inatt var dom inte alls roliga...och dom sätter sig i mitt sinne ock kännslor även då jag är vaken....jag känner fortfarande av rädslan och kännslorna som jag hade i drömmer... FY hatar det=(  Försvinn dumma drömmar!
Jag vaknar i panik med gråten i halsen eller så vaknar jag och stor bölar...så jobbigt!


HAHAHAHAHA

Måste berätta en rolig sak som berättades igår på festen!
En av killarna som var där använder glas ögon.....och utan dessa ser han ingenting i stortsett. Han var på en träff där de slutades med bastning och bad, Efter bastun skulle han in och duscha av sig, så han tog av sig glasögonen ( duschen var även ner "dimmad" så det var mörk (och han ser ju redan nästan inget) så han går in i duschen och hör någon skrika "hörru" Så han ser sig runt och framför sig finner han en dvärg HAHA Han har alltså tryckt upp sin kuk i ansiktet på denna stackars kortväxta person (man säger så va? inte dvärg? Jaja inget illa menat om du  dvärg iaf) Hahah vi höll på att garva ihjäl oss då han berätta detta stackars människa hahahah kankse trodde han var pervers lr någe haha!


Make up

Japp tänkte bara lägga in en bild på min ögon make igår som jag vart nöjd med plus att mina ögon e så fina haha:D




Nice huh;P

dålig idag!

På att uppdatera, men som vanligt på helgerna! Fredrik e hemma och jag vill ju umgås med honom hellre än att blogga för er;P
Men igår var vi och fira Daniel som fyllde 33:D Så Grattis till dig=) Satt mest o snacka, lyssna musik och hade det allmänt trevligt!! Var hemma ganska tidigt då alla snabbt vart fulla o goa (framför allt fredrik:D)


FÖdelsedags barnet

  


EGO;P

  


Haha glada Odåga (-markus) Martin ser dock helt off ut haha

  


Linda daniels kvinna




kryper i mitt skinn!

Ja fy fan så dålig dag har har, vill bara krypa ut ur mitt skinn o kasta iväg det...fyy jag e så grymmt frustrerad att jag tror jag dör snart.....vad skall jag göra? jag vet ej! Gaahhhh vill bar skrika eller klösa!! Suck detta känns som en lång jävligt hård lördag! Ska bli så grymmt skönt att börja dricka min vinare senare.....min räddning!


Bättre sent än aldrig!

japp sitter nu vid frukost bordet och väntar på "frukost" var tvungna att hinna på systembolaget (haha) innan de stängde o prommenad med hundarna plus att vi tog en rejäl sovmorgon:D Vart o köpt hårfärg oxå lr toning så jag får lite mer glans i burret tills jag kan gå till tims igen o bli fabolus i håret:D liten B variant helt enkelt.

Olivia ligger i älsklings knä och sover den lilla bortskämda råttan:D

Knäppte en bild i morse men då jag inte sitter på min data så får ni se den lite senare:) Den som väntar på någe gott.......


Sorg i mitt hjärta!

ja som jag säljer mina pluggar, jag älskar dom men som sagt jag har töjt upp mina och har ju redan ett par nya så:D Men trist att köpa ett par man aldrig hinner använda men men! någon annan kankse hinner njuta av dem:D

Film!

Nu skall jag och älsklingen se Hostel som är gjord av Quentin Tarantino och Eli Roth Jag vet att den filmen e grym men my love har inte sett den så nu skall vi njuta av ned och lite naturchips:D

Har du sett Hostel? Vad tyckte du?

Steka!

Shit det e så grymmt varmt idag man blir helt död bara av att vara ute, man orkar knappt röra på sig, och öl sinnet vaknar haha vore så jävla gott med en öl nu faktist! helt sjuukt:D

Idag skulle vi äta hemma gjorda fisk och potatis bullar med lax och rökt kolja, dock var den rökta koljan mycket ovanlig (tydligen) så det får nog bli pressad potatis lax och hemma gjord rom sås ist!!

Varit runt i olika butiker och letat toning till mitt hår, men jag är så rädd att jag skall samma min älskade färg som jag har nu! Så vet ej om jag vågar chansa o köpa en eller om jag skall vänta till jag ska till frissan, vet jag e töntig över mitt hår men kämpat som fan att få fram min röda färg=)

sitter nu med en cola light i handen den e så sjukt god, dock har jag märkt att vissa cola light smakar skummt, lite mazarin nästan har ni med märkt det? Har hänt mig 3 gånger...skummt?




Haha kul man kan ha;P

sol och värme eller färg och jobb?

JA det e valen idag, ska jag ut och njuta av solen och bli lite...ehh röd:D Eller skall jag ta tag i alla måsten inne? Måla om en hurts, måla om 2 högtalare diska, tvätta en maskin, gå o handla....hum vad lät roligast? haha

hundarna ligger redan ute på balkongen och solar....orättvist hehe


Är som en bastu

Ja ute alltså...har precis varit ute och gått med hundarna och fy fan så varmt det är, fast lite skönt är det ju oxå, men man orkar inte göra så jätte mycket...vad ska du göra idag?

Jag ska ut på jakt efter hårfärg, tror dock inte min finns i butikerna utan endast hos frisöer och just nu har jag icke ekonomi för det! Men jag e snygg ändå för min naturliga hårfärg  så gryymt sexig:D


bebis sover



så vackra=)

trötter

Japp så nu säger jag faktist godnatt kommer massa inlägg i morgon så läs på:D ska även jobba på min design då (efter som ingen vill hjälpa mig) hehe

LOVE this

Ja denna artist är underbar, så ta o lyssna och även på hennes andra låtar fan man blir helt varm innombords

Trött som bara den!

Ja nu har jag och älskling varit ute och gått med hundarna!! Helt slut i kroppen efter yogan....till middag åt vi mummsig kycklig, potatis och hemma gjord vitlökssmör MUMMS....:) Vi gick med hundarna och köpte en glass mycket härligt väder! Fredrik skulle ha en spelning i helgen men deras sångare kunde ej så ist skall vi till Daniel och linda och fira daniel blir säkert minst lika trevligt!!

Vad skall ni göra i helgen? Den börjar ju faktist i morgon hehe!!

Gick på stan idag med jelena hitta sååå mycket fina kläder....vill HA ska HA ;P

Shoppa:D

Ja nu har lite mer saker kommit upp i shoppen, är egentligen emot mina principer att  sälja skor *gråter* men dessa skor har kan typ aldrig använt och kommer nog inte göra det, jag impuls handlar tyvär ofta skro vilket gör att när man väl kommit hem o använt dom 1 gång inser att dom satt  nog inte så bra ändå:/ så hoppa någon annan får nytta och nöje med dom=)

Nu skall jag på power yoga, shiit är så vart så jag pallar egentligen inte men måste fan röra på mig!

Vad tränar ni?


50-tals kläder

Oki nu tänkte jag tipsa om lite skjysta 50-tals kläder. Gud jagblir helt kär i dessa kläder och skulle köpa alla om jag hade råd!

www.trailertrash.se

Mina absoluta favoriter:





Dessa är helt underbara oxå!

    

http://shop.sivletto.com/


Så super söt




  


Massa med super fina kläder och accessoarer så skynda in  shoppa om ni som jag älskar 50-tals kläder:D

Töntigt!

Men kunde inte låta bli haha!

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
här är ganska frisk luft!
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Vi sitter i stockholm
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Hej sweet!
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
numret är 07........
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
lust å ses?
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
till 6 eller 7
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
vet inte kanske cardi
8. Vad vill du höra mest av allt?
oki då:-)
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
jag ska hem å äta
10. Din romantiska replik?
tjenis penis
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
hej söt!

Godis!

Ja idag har vi varit och köpt lite hundgodis:D vart två grisöron och två grisknorrar mummsigt va=) jäsper har redan käkat upp sina så nu vaktar olivia sina och jäsper sitter brevid och surar=) så går det, den som spar han har:D


Min snygging:D



bebis:D

Dååålig!

Japp denna natt var dålig, fredrik har haft så ont i magen och bara legat och vridigt och vänt på sig och det resultera i att han började springa fram o tillbaka på toaletten och spy....hum inte kul för honom staclarn;( men även jag fick ju svårt att sova (sov typ inget tyvär inte alls roligt men men! Idag har vi båda varit heelt off med magvärk, så får väl se om det är min tur i natt o spy....


look out!

Ja läser du denna kan du ju även läsa denna: :D

Läs min blog på PointBlog.se





Sovrum!!

Japp här tänkte jag visa hur vårat sovrum vart, det är NÄSTAN klart är (som i alla rum) väldigt tomt på väggarna och "tomt" Men ni ser på ett ungefär iaf! (klicka på inredning så ser ni köket och andra små saker som gjorts i nya lhg)


Sängbord

  

Mörk säng tyvär( jag vill ju ha vitt) men någongång får man väl ge med sig för kärleken :D


SÅ fin, födelsedags present från morfar & inger



Min älskade "prinsess" stol:)


HAHA

Ja hemma nu igen, ja snygg var jag ju på intervjuvn iaf, men vart tyvär utklassad av den andra killen som dessutom jobbat med budning förut, jag e dessutom ny inflyttat och aldrig jobbat innom budning, men men jag visa upp mig iaf bara ta nya tag och söka något annat!

men sjukt less jag börjat bli på att söka jobb alltså;P

Nu skall jag försöka fixa en ny design..bybye

Håll tummarna!

Ja nu ska man iväg på intervjuv, håll tummar och tår att det går vägen=)


DHL

Japp i morgon skall jag dit och visa upp mig haha:D Hoppas jag kan få några timmar där som budbils förare vore ju nice:D Bra med kontakter! Och har fler järn i elden så håll tummarna så smider vi medans järnet är varmt (eller vad säger man? HAHA)


Cupcake!

Oki jag älskar att bara, så idag var det mina första cupcakes:D Dom vart riktigt goda doch vart frostingen liiiten för rinning men med mer florsocker smakar det FÖR sött....så har du ett tips på det så hojta till:D

(tom fredrik tyckte om dom;P)

Hade dock ingen socker pasta hemma så fick bli marsipan så jag skylle dekoren på det haha!



Fick bli äpplen och kanel fyllning=)




Målade pinnar!!

Ja nu har jag målat klart mina gardin stänger, tyvär tog färgen slut så Sista stången vart skit och självklart var de den in till vardagsrummet, den längsta, men får köpa en till färgburk o lägga ett till lager!






Nice huh?

Uffa

Ja idag har vi varit extremt sega, har varit så sjuukt väder här tryckande, kvaft lixom så både jag och my love kännde oss helt off, En hel helg utan sprit de ni:D haha låter illa men det händer inte ofta faktist! OCh det är inte bra för figuren men men smällar man får ta ibland=)

På eftermiddagen gick vi till gammla Lgh och städade ut, fy jag e glad att slippa den ( no offense(stavning?) fredrik) Men den e liten och så grymt sliten, nu bor vi ju i en fin och fräsch lägenhet som e stor o ljus o härlig;P  Men så skönt att vara av med den iaf! 

Har även målat om lite gardin stänger=) vart skit fint och är riktigt nöjd, skall fortsätta i morgon så då får ni se bilder. Och har även sökt två jobb jag e fan duktig haha! GE MIG ETT JOBB! Vad jobbar du med?  



Film resension

Oki var ju o kikade på public enemies Jag som e sämst på att samanfatta filmer stal det som står på SF hemsida:

Utspelar sig under den legendariska förbudstiden i USA och handlar om den karismatiske John Dillinger, vars uppseendeväckande rånarraider gör honom till FBIs mest efterspanade brottsling. J Edgar Hoovers polisorganisation sätter toppagenten Melvin Purvis på fallet, samtidigt som Dillingers populäritet växer hos den amerikanska allmänheten.

Ingen kan stoppa Dillinger och hans gäng. Inget fängelse kan hålla honom inlåst. Hans charm och fräcka rymningar från statens fängelser har gjort honom till allas favorit - från hans flickvän Billie Frechette till hela den amerikanska allmänheten, som sympatiserar med att Dillinger som ger sig på bankerna, ett korrupt system många anser tvingat landet in i en djup depression.

Men samtidigt som Dillingers gäng skapar spänning för många, bestämmer sig J Edgar Hoover att utnyttja rånarnas framfart för att få resurser att förvandla sin organisationBureau of Investigation till en landsomfattande polisstyrka under namnet FBI. Han utropar Dillinger till Amerikas Fiende nr 1 och gör toppagent Melvin Purvis till FBIs egen Clark Gable.

När Dillingers gäng i det närmaste utraderar FBI-agenten Purvis och hans mannar, genom vilda skottlossningar på Chicagos gator, inser Purvis att han måste hämta hjälp från oväntat håll. Han kontrakterar ett gäng av f.d. vilda västern sheriffer och iscensätter ett gigantiskt svek mot Dillinger genom att liera sig med maffiabossen Frank Nitti och den ökända Lady in Red.



Jag tyckte filmen var helt klart sevärdig, inte en typisk Depp film but i love him. Han var en riktigt våt dröm genom hela filmen haha=) Dock ett tråkigt slut som jag hade räknat ut redan från början! Men helt klart värt sin bio biljett så gå och se den=)

FYRA AV FEM


Bio

JA kl 21 ska vi  kolla på public enemies med jonny Depp Hoppas verkligen den e bra, men det tror jag, blir en lugn helg detta men e skönt att bara få mysa o umgås med älsklingen=)



Jag recenserar den senare=)
Har du sett den? vad tyckte du?

Sen uppdatering!

Ja dagen började med en lång prommenad i solen med hundarna! Sedan hem och då plantera jag om mina örter:) Fan finns inge som e så härligt som färska örter som man bara kan gå ut o plocka, smakar lite bättre lixom:D
Sedan in i duschen och då kom fredrik o hans bror hem så vi drog ut till ikea, handlade gardinstång till vardagsrummet, tyvär fanns det bara i svart så jag köpte färg så ska måla om den nu, hatar ju svart inredning:D Har mycket att måla m du 2 högtalare och en tv hurts till sovrummet (jag vet vi har tv i sovrummet, inte bra för sexlivet haha) närå har hört de på ryktes vägar bara;P



Bladpersilja, timjan, gräslök och kruspersilja


Jäsper passa på att sola:)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall